Lok. Moskva – Salzburg 1:3 (kon.) | Šachtar – Real Madrid 2:0 (kon.) | Atlético – Bayern 1:1 (kon.)
Mönchengladbach – Inter 2:3 (kon.) | Marseille – Olympiakos 2:1 (kon.) | Porto – Manchester City 0:0 (kon.)
Liverpool – Ajax 1:0 (kon.) | Atalanta BC – Midtjylland 1:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
2:3 (1:1)
Inter Milán
Úterý 01.12.2020, 21:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    V 5. kole Ligy mistrů se proti sobě ve skupině B utkají týmy Borussia Mönchengladbach a Inter Milán. Naposled se spolu tato mužstva utkala v říjnu na půdě Interu. Tam první poločas sice branku nenabídl, ovšem druhá půle to bohatě nahradila. Už ve 49. minutě totiž poslal Milán do vedení Lukaku. Ovšem v 63. minutě srovnal z penalty Bensebaini a v 84. minutě šli hosté dokonce do vedení po gólu Hofmanna. V 90. minutě ale zajistil Milánu alespoň bod opět Lukaku.
    Dnes se bude ale bojovat v Borussia-Parku v Mönchengladbachu. Utkání bude řídit hlavní rozhodčí Makkelie a jeho asistenti Diks a Steegstra (vš. NED). Úvodní výkop je naplánován na 21:00.
     
    Borussia Mönchengladbach

    Borussia Mönchengladbach je zatím překvapivě na 1. místě tabulky s 8 body a skóre 14:4. Drží si tak čisté konto v selekci proher. Nejprve remizovala s dnešním soupeřem 2:2, posléze naprosto totožným výsledkem hrála také s Realem Madrid a posléze rozdrtila Šachtar 6:0. Posléze v odvetě si rovněž poradil s tímto ukrajinským celkem, tentokrát 4:0.
    V lize se Mönchengladbach nachází na 7. místě s 15 body a skóre 17:14. V posledním zápase si poradil naprosto jasně s trápícím se Schalke 4:1.
    V dnešním utkání nenastoupí Bensebaini, Elvedi a Hofmann.
     
    Posledních 5 zápasů Borussie Mönchengladbachu

    BUN: Borussia Mönchengladbach 4:1 Schalke
    LM: Borussia Mönchengladbach 4:0 Šachtar
    BUN: Borussia Mönchengladbach 1:1 Augsburg
    BUN: Leverkusen 4:3 Borussia Mönchengladbach
    LM: Šachtar 0:6 Borussia Mönchengladbach
     
    Inter Milán

    Inter zaostává daleko za očekáváním, protože se ve skupině nachází na poslední 4. pozici se 2 body a skóre 4:7. V prvním zápase remizoval s jeho dnešním soupeřem 2:2. Následně hrál bezgólově se Šachtarem. Posléze ale prohrál na půdě Realu Madrid 2:3 a v posledním zápase Ligy mistrů podlehl Realu Madrid doma 0:2.
    V lize se ale Milánským daří daleko víc a aktuálně jsou na 2. pozici za svým úhlavním městským rivalem s 18 body a skóre 23:13. Naposled zvítězili v Sassuolu 3:0.
    Dnes ale nebudou hrát Kolarov, Nainggolan, Padelli, Vecino ani Vidal.
     
    Posledních 5 zápasů Interu Milán

    SA: Sassuolo 0:3 Inter Milán
    LM: Inter Milán 0:2 Real Madrid
    SA: Inter Milán 4:2 Turín
    PK: Inter Milán 1:0 Monza
    SA: Atalanta 1:1 Inter Milán
    Sestava Borussie Mönchengladbach.
    Sestava Interu Milán.
     
    Úvodní sestavy:

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Jantschke (46. Zakaria), Ginter, Wendt – Lazaro, Kramer, Neuhaus – Pléa, Stindl (C), Thuram.
    Náhradníci: Grün, Sippel – Beyer, Embolo, Herrmann, Lang, A. Poulsen, Traoré, Zakaria, H. Wolf, Bénes.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Darmian, Barella, Brozović, Gagliardini, Young – R. Lukaku, Lautaro Martínez.
    Náhradníci: I. Radu, F. Stanković – D'Ambrosio, Eriksen, Hakimí, Perišić, Ranocchia, Alexis Sánchez, Sensi.

    Rozhodčí: Makkelie – Diks, Steegstra (vš. NED).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Milan Škriniar byl zfaulován hráčem soupeře a Inter Milán tak získal míč na své polovině.
     
    2
    Borussia Mönchengladbach tentokrát musela zapojit do hry také svého brankáře Yanna Sommera, který sice byl napadán útočníkem Lautaro Martínezem, ale dokázal si poradit s chladnou hlavou.
     
    3
    Zatím to jsou ovšem především hosté, kteří se pokouší něco vymyslet s míčem na kopačkách, ale zatím jsou k vidění spíše krátké přihrávky.
     
    4
    Domácí mužstvo přišlo o míč ve středu hrací plochy, ale následný pas na Lautara Martíneze byl přetažený a skončil v zámezí.
     
    5
    Stefan de Vrij si poradil s nákopem na Alassaneho Pléu a Milánští jsou znovu u balónu.
     
    6
    Romelu Lukaku poslal skvělý pas na pravou stranu, odkud se povedlo odcentrovat před bránu Matteo Darmianovi, ale Lautaro Martínez nejprve vypálil do blokujícího obránce Tonyho Jantschka a z druhého pokusu rovněž trefil tohoto hráče, který tak zachránil svoje mužstvo.
    6. Tony Jantschke nadvakrát zblokoval střelu Martíneze!
     
    7
    Borussia Mönchengladbach dělá svým fanouškům radost, jelikož zatím hrají v této sezóně nad očekávání a pokud dnes vyhraje tak si zajistí postup do vyřazovací fáze.
     
    8
    Inter Milán měl velké problémy s rozehrávkou na své polovině, jelikož se Mönchengladbach rovněž pustil do velkého presinku a domácí získali autové vhazování.
     
    10
    Lars Stindl je prvním hráčem v tomto utkání, který uviděl žlutou kartu, když zatáhl za dres Nicola Barelly, aby zabránil rychlému brejku italského celku.
     
    11
    Míč skončil pouze v zámezí a Inter Milán tak získal autové vhazování na své polovině.
     
    12
    Po chvíli ale balón skončil u domácích hráčů Borussie Mönchengladbachu, která se ovšem nikam nežene a drží míč na své polovině.
     
    13
    Opět měli domácí možnost se dostat do brejku, ale raději podrželi míč a nebudou chtít být týmem, který musí vstřelit první branku, jelikož je to Inter, který dnes musí zvítězit, aby se ještě dostal do bojů alespoň o playoff Evropské ligy, ale samozřejmě může teoreticky získat také postup do playoff Ligy mistrů.
     
    14
    Německé mužstvo už tentokrát poslalo centr z pravé strany do vápna, ale obrana Interu míč pouze odvrátila a Borussia znovu předvádí pomalou, ale jistou kombinaci krátkých přihrávek.
     
    15
    Další centr z pravé strany ale už skončil na hrudi Milana Škriniara, který nabídl svému brankáři, aby chytil míč.
     
    16
    Inter se dostal do rychlého brejku a Lukaku dloubáčkem poslal míč na hranici vápna, kde se do střely opřel Ashley Young, ale jeho rána byla zblokována a následuje rohový kop.
     
    17
    S centrem z rohového kopu si obrana Mönchengladbachu poradila bez nějakých větších potíží, ale Inter se následně znovu dostal k míči.
     
    17
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali vytoužené první branky v tomto utkání a vedou 1:0! Lukaku posunul na hranici vápna míč na Roberta Gagliardiniho, který si počkal až se MATTEO DARMIAN dostane blíž a posléze mu posunul balón, se kterým si italský krajní obránce poradil, když jej z první napálil mezi nohy Yanna Sommera. Asistence: Roberto Gagliardini.
    17. Matteo DARMIAN - 0:1
     
    18
    Borussia Mönchengladbach tentokrát mohla něco vymyslet a nejlépe srovnat stav zápasu, ale standardní situace domácích nic nepřinesla.
     
    20
    Inter se v protiútoku dostal do velmi dobré šance, když se Matteo Darmian snažil prostrčit míč na Lautara Martíneze, ale ten se nakonec dopustil faulu a uviděl od rozhodčího kartu žluté barvy za přišlápnutí nohy soupeři.
     
    21
    Lautaro Martínez se nyní sice opřel do střely zpoza vápna, ale jeho rána letěla pouze nad bránu soupeře.
     
    22
    Inter se znovu dostal do vápna zamrznuté Borussie, která se stále neotřepala z obdržené branky, ale Roberto Gagliardini se nakonec nedostal až k míči.
     
    23
    Mönchengladbach si na chvíli poradil se soupeřem a získal odkop od brány Yanna Sommera.
     
    24
    Nepovedený nákop ze strany domácího mužstva a Inter Milán je opět u míče a momentálně je lepším týmem na trávníku.
     
    25
    Německé mužstvo už ale tentokrát získalo balón na své kopačky a znovu to spíše zkouší krátkými přihrávkami, než přímočaře dopředu.
     
    26
    Nakonec Borussia dostala centr do vápna a po chvíli se snažil zakončit Oscar Wendt, ale jeho rána letěla vysoko nad svatyni Handanoviče.
     
    27
    Nicoló Barella dostal v souboji s Marcusem Thuramem naloženo a rozhodčí tak postavil hru. Na trávník jdou lékaři.
     
    29
    Nakonec ale hostující záložník bude moct pokračovat v zápase a Inter Milán jde znovu směrem dopředu.
     
    30
    Borussia se dopustila chyby při své rozehrávce, ovšem právě Barella nedokázal nic vážnějšího vymyslet a posléze se na druhé straně dostává směrem k bráně Handanoviče Marcus Thuram.
     
    31
    Domácí útočník Marcus Thuram to udělal skvěle, jelikož i proti početní přesile obránců vybojoval volný kop z levé strany a tohle je šance na srovnání.
     
    32
    Exekuce volného kopu se ujal Lars Stindl, ovšem jeho střílený centr letěl pouze do zámezí. Zdálo se, že tentokrát nezafungovala komunikace mezi domácími hráči, kteří spíše čekali nadýchaný centr.
     
    32
    Lukaku trestuhodně přišel o balón na své polovině a po přesunutí míče na pravou stranu odcentroval Valentino Lazaro, ovšem míč skončil jen a bezpečně v moci brankáře.
     
    33
    Velká šance Interu Milán gólem nekončí! Romelu Lukaku se skvěle prodral středem hřiště a následně vyslal do velké šance Lautara Martíneze, ale první střelu napálil do obránce Stefana Lainera, kterému se nepodařila odkopnout balón a následná rána hostujícího útočníka skončila na zákroku Sommera!
    33. Lautaro Martínez ani tentokrát nedokázal skórovat po skvělém zákroku Sommera!
     
    34
    Inter Milán ale znovu potvrzuje, že je v tomto utkání zatím lepším týmem a znovu se snaží něco vymyslet.
     
    35
    Posléze míč končí v zámezí, ale je to italský celek, který získal autové vhazování.
     
    36
    Stefan Lainer to vzal na sebe a vypálil zpoza hranice vápna, ale Handanovič jeho ránu vyrazil. Následně přiletěl centr do vápna a Lars Stindl se prodral ke hlavičce, ale ta letěla doprostřed brány, kde byl připraven milánský gólman!
    36. Samir Handanovič si poradil s pokusem Lainera a Stindla!
     
    37
    A znovu musel zasahovat Samir Handanovič proti střele Marcuse Thurama z levé strany uvnitř vápna, což se mu i tentokrát povedlo na jedničku! Borussia Mönchengladbach tak poslední minuty přeřadila na vyšší supeň!
    37. Ani Marcus Thuram neprostřelil Handanoviče!
     
    38
    Valentino Lazaro se snažil o rychlý centr z pravé strany do vápna, ale Inter zatím vzdoruje velkému tlaku soupeře.
     
    40
    Nyní se míč dostal na druhé straně, kde už byl Martínez uvnitř vápna, ovšem tam posunul balón na Lukakua, kterému se míč zamotal pod nohama a přišel o něj.
     
    41
    Borussia Mönchengladbach znovu u balónu a to na pravé straně, kde znovu kombinuje přihrávkami na maximálně pět metrů.
     
    42
    Poté už přišel centr z pravého křídla, ale s tím si obrana Interu poradila a odkopla jej do bezpečí na druhou polovinu hřiště.
     
    44
    Domácí celek si chtěl vymodlit pokutový kop, když šel Lars Stindl k zemi uvnitř vápna po kontaktu s obráncem Bastonim, ale nizozemský sudí Makkelie do píšťalky nefoukl.
     
    45
    Hosté si sami zkomplikovali rozehrávku uvnitř vápna a nakonec pouze odkopli balón do zámezí.
     
    45
    Rozhodčí nastavuje 1 minutu navíc.
     
    45+1
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Těsně před poločasovou přestávkou domácí celek srovnává na 1:1! Lars Stindl dokázal z první posunout míč na pravou stranu, kde z hranice vápna odcentroval před bránu Valentino Lazaro a TALASSANE PLÉA hlavou uklidil míč k levé tyči. Velice cennou práci předvedl také Marcus Thuram, který na sebe navázal dva obránce soupeře na přední tyč a dal tak prostor pro zakončení svému spoluhráči. Asistence: Valentino Lazaro.
    45+1. Alassane PLÉA - 1:1
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

    Borussia Mönchengladbach hraje po 1. poločase s Interem Milán 1:1.
     
    První poločas je u svého konce a Borussia Mönchengladbach hraje s Interem Milán smírně 1:1. Už v 17. minutě šli hosté do vedení, když se prosadil Darmian a Inter tak vstoupil do zápasu podle svých představ. Po půl hodině se Martínez ocitl ve velké šanci, ale Sommer se činil. Posléze to byla Borussia, která si vytvořila několik velkých šancí, ale nakonec až ta v nastaveném čase skončila brankou, kterou vstřelil Pléa.
     
    Statistiky po 1. poločase:

    Branky: 1:1
    Držení míče: 55%:45%
    Střely na branku: 4:2
    Střely mimo: 2:2
    Rohové kopy: 0:2
    Ofsajdy: 0:0
    Fauly: 5:5
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:01.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Tony Jantschke, přichází Denis Zakaria.
     
    46
    Hned v úvodu druhé půle se Inter Milán snažil dostat do vápna, což se povedlo Robertu Gagliardinimu, ale obrana Borussie jej nepustila ke střele.
     
    47
    Mönchengladbach se nyní snažil dostat dopředu, ovšem sklepávačka na levé straně skončila u hostujícího obránce.
     
    48
    Alassane Pléa se snažil dostihnout míč na hrací ploše, ale Matteo Darmian mu vystavil své tělo a Samir Handanovič tak bude odkopávat od své svatyně.
     
    50
    Ashley Young dokázal svým skluzem zblokovat centr Valentina Lazara z pravé strany a Borussia Mönchengladbach má k dispozici rohový kop.
     
    51
    O exekuci standardní situace se postaral Lars Stindl, ale hlavička Marcuse Thurama se nepovedla a v dobré pozici letěla několik metrů vedle.
     
    52
    Inter Milán se prodral směrem dopředu a nakonec vybojoval rohový kop z levé strany.
     
    53
    Ovšem roh italského celku nepřinesl nic víc, než rychlý brejk domácích, kteří rovněž získali rohový kop.
     
    54
    Alassane Pléa se po centru snažil protlačit k míči, ale nakonec se právě dnešní domácí střelec dopustil faulu na soupeře.
     
    55
    Druhá polovina utkání je zatím velmi vyrovnaná a výsledky zápasů Borussie Mönchengladbachu v této sezóně tak nejsou žádnou náhodou.
     
    56
    Stefan Lainer přišlápl nohu Lautara Martíneze, který se svíjí v bolestech a je ošetřován.
     
    57
    Vypadá to, že argentinský útočník bude moct pokračovat ve hře a Inter Milán tak bude u balónu.
     
    58
    Stefan de Vrij se zapsal do kolonky hráčů, kteří obdrželi žlutou kartu po faulu na Thurama a Borussia získala přímý kop ze slušné pozice.
     
    59
    Nakonec domácí rozehráli standardní situaci přistrčením míče, ale následný pokus Alassaneho Pléy byl zblokován.
     
    60
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matteo Darmian, přichází Achraf Hakimí.
     
    61
    Nicoló Barella vyhrál souboj se soupeřem a získal pro Milánské autové vhazování na polovině soupeře.
     
    62
    Ovšem stále nám druhý poločas nenabídl nic nebezpečného, ale Inter je častěji na míči a snaží se něco vymyslet na polovině soupeře.
     
    63
    No a nyní šel Inter málem zpět do vedení, když Romelu Lukaku na hranici šestnáctky zpracoval balón pro Lautara Martíneze, ale jeho rána orazítkovala pravou tyč!
    63. Lautaro Martínez napálil tyč!
     
    64
    Posléze přišel rychlý protiútok domácího mužstva, které získalo rohový kop a s jeho rozehráním dvakrát nespěchá.
     
    64
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté přece jenom jdou zpět do vedení a to 2:1! Marcelo Brozović ukradl balón soupeři a vyslal dopředu ROMELUA LUKAKA, který se v žádném případě nenechal odstrčit od Denise Zakarii a pravačkou vypálil přízemně k levé tyči. Asistence: Marcelo Brozović.
    64. Romelu LUKAKU - 1:2
     
    66
    Borussia Mönchengladbach chce rychle odpovědět a nyní jí k tomu může pomoct autové vhazování na polovině soupeře.
     
    67
    Ovšem balón skončil opět pouze u nohou hostujícího celku, který jde znovu přímočaře dopředu, ale Lukaku tentokrát nedokázal nic vymyslet.
     
    68
    Zblokovaný centr domácího hráče z levé strany byl zblokován a následuje autové vhazování Borussie.
     
    70
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Lars Stindl, přichází Breel Embolo.
     
    71
    Samir Handanovič šel ven z brány, aby dokázal vyboxovat míč, kterým tak založil protiútok Interu, který ale nic vážnějšího nepřinesl, protože se tentokrát Lautaro Martínez zachoval sobecky a přišel o balón.
     
    71
    Nicoló Barella následně uviděl žlutou kartu za svůj faul.
     
    71
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Alexis Sánchez.
     
    72
    Stefan de Vrij tentokrát skvěle zasáhl, čímž zamítl pas na čerstvého Breela Embola.
     
    73
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují své vedení na 3:1 a tohle pro italský celek vypadá velmi dobře! Útočná akce byla na polovině hřiště posunuta na pravou stranu, kde se k míči dostal Achraf Hakimí, který našel ve vápně naprosto volného ROMELA LUKAKUA a ten zkušeně prostřelil brankáře. Asistence: Achraf Hakimí.
    73. Romelu LUKAKU - 1:3
     
    74
    Stefan Lainer nyní dostal kartu žluté barvy za nedovolený zákrok.
     
    76
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia ovšem nic nevzdává a snižuje na 2:3! Alexis Sánchez se dopustil obrovské chyby, když mu odebral míč Florian Neuhaus, který jej posunul na Marcuse Thurama, který na hranici ofsajdu vyslal do velké šance ALASSANEHO PLÉU a ten zakončil k levé tyči. Asistence: Marcus Thuram.
    76. Alassane PLÉA - 2:3
     
    77
    Alexis Sánchez chtěl okamžitě napravit svou chybu a dostal se z pravé strany do malého vápna, kde dával míč pod sebe, který se od obránce odrazil k Ashleymu Youngovi, ale ten z metru nedokázal dát gól! Neskutečné co se poslední minuty děje na hrací ploše!
    77. Ashley Young v obrovské tutovce nedal gól!
     
    78
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Oscar Wendt, přichází Hannes Wolf.
     
    78
    Inter Milán to zkoušel z pravé strany, ale centr byl zblokován a Marcelo Brozović se postará o zahrání rohového kopu.
     
    80
    Ashley Young velice tvrdě a zezadu srazil k zemi Pléu a uviděl tak zaslouženou žlutou kartu.
     
    81
    Samir Handanovič to neměl vůbec lehké, když se musel dostat přes hráče k centrovanému míči, ale to se mu nakonec povedlo.
     
    82
    Denis Zakaria šel do skluzu v souboji s Romelem Lukakuem, který ho v pádu pošlapal a domácí hráč je ošetřován.
     
    83
    Branka domácího celku neplatí! Alassane Pléa sice vystřelil zpoza vápna k lehkou skrytou střelu, která zapadla k levé tyči, ale Breel Embolo se nacházel v těsném ofsajdu, kdy překážel brankáři a po přezkoumání videa není gól uznán!
    83. Neuznaný gól Alassaneho Pléy!
     
    86
    Následně hlavní rozhodčí Makkelie ukázal žlutou kartu jak domácímu trenérovi Rosemu, tak milánskému kouči Contému a zápas je neskutečně vypjatý!
     
    87
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ashley Young, přichází Ivan Perišić.
     
    88
    Inter Milán nyní získal autové vhazování na polovině soupeře a nikam nespěchá.
     
    89
    Romelu Lukaku sice vybojoval faul, ale následně uviděl za řeči také žlutou kartu.
     
    90
    Posléze se z hranice vápna dostal ke střele Marcelo Brozović, ale jeho rána byla zblokována a následuje rohový kop.
     
    90
    Standardní situace hostů byla rozehrána nakrátko a po chvíli se Lukaku snažil zakončit, ale jeho pokus z hranice malého vápna skončil nad bránou a navíc se tento belgický obr ocitl v ofsajdu.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje 6 minut navíc!
     
    90+1
    Roberto Gagliardini se sice hodně rozčiluje, ale za svůj faul ve středu hrací plochy uviděl žlutou kartu.
     
    90+2
    Samir Handanovič v naprosté pohodě chytil míč po centru z pravé strany a rovněž nikam nespěchá s rozehrávkou.
     
    90+3
    Marcelo Brozović fantastickým obranným zákrokem nenechal ve vápně přes sebe projít Breela Embola a Inter může jít do protiútoku.
     
    90+3
    Ovšem Milán si nedokázal vypracovat nějakou střeleckou pozici a následně získali míč domácí. Na stadionu sice nejsou diváci, ale i přesto jde velké napětí cítit ve vzduchu, protože jde o hodně.
     
    90+4
    Alessandro Bastoni velmi, ale velmi dobře podržel míč ve středu hrací plochy a nakonec byl zfaulován Pléou.
     
    90+5
    Tentokrát už ale Alessandro Bastoni zatáhl za ruční brzdu a uviděl žlutou kartu, čímž přerušil brejk soupeře. Borussia Mönchengladbach tak získala volný kop z pravé strany.
     
    90+5
    Nakonec ale standardní situace nic vážnějšího nepřinesla a po chvíli se Alassane Pléa dopustil faulu, za který rovněž vidí žlutou kartu.
     
    90+6
    Alessandro Bastoni se s ničím nemazlil a raději odkopl balón ve středu hrací plochy pouze na tribunu.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Krátce po konci utkání šel domácí trenér Rose okamžitě za rozhodčím. Mezitím dal Marcelo Brozović menší hlavičku Florianu Neuhausovi a na hrací ploše tak vznikla menší roztržka, což jen potvrdilo toto vypjaté utkání.
    Inter Milán porazil Mönchengladbach 3:2.
     
    Nyní už je ale konec a Inter Milán zvítězil na půdě Borussie Mönchengladbachu 3:2 a zamotal tak tabulkou, ve které ještě má šanci na postup i do playoff Ligy mistrů.
    Už v 17. minutě šli hosté do vedení, když se prosadil Darmian a Inter tak vstoupil do zápasu podle svých představ. Po půl hodině se Martínez ocitl ve velké šanci, ale Sommer se činil. Posléze to byla Borussia, která si vytvořila několik velkých šancí, ale nakonec až ta v nastaveném čase skončila brankou, kterou vstřelil Pléa.
    Začátek druhé půle nebyl moc aktivní, ale v 63. minutě Martínez nastřelil tyč. Hosty to ovšem dlouho mrzet nemuselo, protože už o minutu později poslal Milán do vedení Lukaku. A právě tento belgický kanonýr se trefil také o deset minut později a poslal Inter do vedení 3:1. V 76. minutě ale snížil Pléa a v 83. minutě mohl dokonce srovnat a zkompletovat hattrick, ovšem nakonec jeho gól nebyl uznán pro ofsajd. Konec zápasu si hosté pohlídali a padaly už pouze žluté karty.
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:13.
     
    To je dnes ode mě vše, děkuji Vám za pozornost. (23:00:03)

    Michal Raška

    Branky: 45+1. Pléa (Lazaro), 76. Pléa (Thuram) – 17. Darmian (Gagliardini), 64. R. Lukaku (Brozović), 73. R. Lukaku (Hakimí)

    Karty:   10. Stindl (MNC), 74. Lainer (MNC), 86. Rose (trenér) (MNC), 90+5. Pléa (MNC) – 20. Lautaro Martínez (INM), 58. de Vrij (INM), 71. Barella (INM), 80. Young (INM), 86. Conté (trenér) (INM), 89. R. Lukaku (INM), 90+1. Gagliardini (INM), 90+5. Bastoni (INM)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:13.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Jantschke (46. Zakaria), Ginter, Wendt (78. H. Wolf) – Lazaro, Kramer, Neuhaus – Pléa, Stindl (C) (70. Embolo), Thuram.
    Náhradníci: Grün, Sippel – Beyer, Embolo, Herrmann, Lang, A. Poulsen, Traoré, Zakaria, H. Wolf, Bénes.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Darmian (60. Hakimí), Barella, Brozović, Gagliardini, Young (87. Perišić) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (71. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: I. Radu, F. Stanković – D'Ambrosio, Eriksen, Hakimí, Perišić, Ranocchia, Alexis Sánchez, Sensi.

    Rozhodčí: Makkelie – Diks, Steegstra (vš. NED)
    bahis siteleri