Lok. Moskva – Salzburg 1:3 (kon.) | Šachtar – Real Madrid 2:0 (kon.) | Atlético – Bayern 1:1 (kon.)
Mönchengladbach – Inter 2:3 (kon.) | Marseille – Olympiakos 2:1 (kon.) | Porto – Manchester City 0:0 (kon.)
Liverpool – Ajax 1:0 (kon.) | Atalanta BC – Midtjylland 1:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
2:3 (1:1)
Inter Milán
Úterý 01.12.2020, 21:00 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Nakonec ale standardní situace nic vážnějšího nepřinesla a po chvíli se Alassane Pléa dopustil faulu, za který rovněž vidí žlutou kartu.
     
    90+5
    Tentokrát už ale Alessandro Bastoni zatáhl za ruční brzdu a uviděl žlutou kartu, čímž přerušil brejk soupeře. Borussia Mönchengladbach tak získala volný kop z pravé strany.
     
    90+1
    Roberto Gagliardini se sice hodně rozčiluje, ale za svůj faul ve středu hrací plochy uviděl žlutou kartu.
     
    89
    Romelu Lukaku sice vybojoval faul, ale následně uviděl za řeči také žlutou kartu.
     
    87
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ashley Young, přichází Ivan Perišić.
     
    86
    Následně hlavní rozhodčí Makkelie ukázal žlutou kartu jak domácímu trenérovi Rosemu, tak milánskému kouči Contému a zápas je neskutečně vypjatý!
    83. Neuznaný gól Alassaneho Pléy!
     
    83
    Branka domácího celku neplatí! Alassane Pléa sice vystřelil zpoza vápna k lehkou skrytou střelu, která zapadla k levé tyči, ale Breel Embolo se nacházel v těsném ofsajdu, kdy překážel brankáři a po přezkoumání videa není gól uznán!
     
    80
    Ashley Young velice tvrdě a zezadu srazil k zemi Pléu a uviděl tak zaslouženou žlutou kartu.
     
    78
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Oscar Wendt, přichází Hannes Wolf.
    77. Ashley Young v obrovské tutovce nedal gól!
     
    77
    Alexis Sánchez chtěl okamžitě napravit svou chybu a dostal se z pravé strany do malého vápna, kde dával míč pod sebe, který se od obránce odrazil k Ashleymu Youngovi, ale ten z metru nedokázal dát gól! Neskutečné co se poslední minuty děje na hrací ploše!
    76. Alassane PLÉA - 2:3
     
    76
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia ovšem nic nevzdává a snižuje na 2:3! Alexis Sánchez se dopustil obrovské chyby, když mu odebral míč Florian Neuhaus, který jej posunul na Marcuse Thurama, který na hranici ofsajdu vyslal do velké šance ALASSANEHO PLÉU a ten zakončil k levé tyči. Asistence: Marcus Thuram.
     
    74
    Stefan Lainer nyní dostal kartu žluté barvy za nedovolený zákrok.
    73. Romelu LUKAKU - 1:3
     
    73
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují své vedení na 3:1 a tohle pro italský celek vypadá velmi dobře! Útočná akce byla na polovině hřiště posunuta na pravou stranu, kde se k míči dostal Achraf Hakimí, který našel ve vápně naprosto volného ROMELA LUKAKUA a ten zkušeně prostřelil brankáře. Asistence: Achraf Hakimí.
     
    71
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Lautaro Martínez, přichází Alexis Sánchez.
     
    71
    Nicoló Barella následně uviděl žlutou kartu za svůj faul.
     
    70
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Lars Stindl, přichází Breel Embolo.
    64. Romelu LUKAKU - 1:2
     
    64
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté přece jenom jdou zpět do vedení a to 2:1! Marcelo Brozović ukradl balón soupeři a vyslal dopředu ROMELUA LUKAKA, který se v žádném případě nenechal odstrčit od Denise Zakarii a pravačkou vypálil přízemně k levé tyči. Asistence: Marcelo Brozović.
    63. Lautaro Martínez napálil tyč!
     
    63
    No a nyní šel Inter málem zpět do vedení, když Romelu Lukaku na hranici šestnáctky zpracoval balón pro Lautara Martíneze, ale jeho rána orazítkovala pravou tyč!
     
    60
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matteo Darmian, přichází Achraf Hakimí.
     
    58
    Stefan de Vrij se zapsal do kolonky hráčů, kteří obdrželi žlutou kartu po faulu na Thurama a Borussia získala přímý kop ze slušné pozice.
     
    46
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Tony Jantschke, přichází Denis Zakaria.
    45+1. Alassane PLÉA - 1:1
     
    45+1
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Těsně před poločasovou přestávkou domácí celek srovnává na 1:1! Lars Stindl dokázal z první posunout míč na pravou stranu, kde z hranice vápna odcentroval před bránu Valentino Lazaro a TALASSANE PLÉA hlavou uklidil míč k levé tyči. Velice cennou práci předvedl také Marcus Thuram, který na sebe navázal dva obránce soupeře na přední tyč a dal tak prostor pro zakončení svému spoluhráči. Asistence: Valentino Lazaro.
    37. Ani Marcus Thuram neprostřelil Handanoviče!
     
    37
    A znovu musel zasahovat Samir Handanovič proti střele Marcuse Thurama z levé strany uvnitř vápna, což se mu i tentokrát povedlo na jedničku! Borussia Mönchengladbach tak poslední minuty přeřadila na vyšší supeň!
    36. Samir Handanovič si poradil s pokusem Lainera a Stindla!
     
    36
    Stefan Lainer to vzal na sebe a vypálil zpoza hranice vápna, ale Handanovič jeho ránu vyrazil. Následně přiletěl centr do vápna a Lars Stindl se prodral ke hlavičce, ale ta letěla doprostřed brány, kde byl připraven milánský gólman!
    33. Lautaro Martínez ani tentokrát nedokázal skórovat po skvělém zákroku Sommera!
     
    33
    Velká šance Interu Milán gólem nekončí! Romelu Lukaku se skvěle prodral středem hřiště a následně vyslal do velké šance Lautara Martíneze, ale první střelu napálil do obránce Stefana Lainera, kterému se nepodařila odkopnout balón a následná rána hostujícího útočníka skončila na zákroku Sommera!
     
    20
    Inter se v protiútoku dostal do velmi dobré šance, když se Matteo Darmian snažil prostrčit míč na Lautara Martíneze, ale ten se nakonec dopustil faulu a uviděl od rozhodčího kartu žluté barvy za přišlápnutí nohy soupeři.
    17. Matteo DARMIAN - 0:1
     
    17
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté se dočkali vytoužené první branky v tomto utkání a vedou 1:0! Lukaku posunul na hranici vápna míč na Roberta Gagliardiniho, který si počkal až se MATTEO DARMIAN dostane blíž a posléze mu posunul balón, se kterým si italský krajní obránce poradil, když jej z první napálil mezi nohy Yanna Sommera. Asistence: Roberto Gagliardini.
     
    10
    Lars Stindl je prvním hráčem v tomto utkání, který uviděl žlutou kartu, když zatáhl za dres Nicola Barelly, aby zabránil rychlému brejku italského celku.
    6. Tony Jantschke nadvakrát zblokoval střelu Martíneze!
     
    6
    Romelu Lukaku poslal skvělý pas na pravou stranu, odkud se povedlo odcentrovat před bránu Matteo Darmianovi, ale Lautaro Martínez nejprve vypálil do blokujícího obránce Tonyho Jantschka a z druhého pokusu rovněž trefil tohoto hráče, který tak zachránil svoje mužstvo.

    Michal Raška

    Branky: 45+1. Pléa (Lazaro), 76. Pléa (Thuram) – 17. Darmian (Gagliardini), 64. R. Lukaku (Brozović), 73. R. Lukaku (Hakimí)

    Karty:   10. Stindl (MNC), 74. Lainer (MNC), 86. Rose (trenér) (MNC), 90+5. Pléa (MNC) – 20. Lautaro Martínez (INM), 58. de Vrij (INM), 71. Barella (INM), 80. Young (INM), 86. Conté (trenér) (INM), 89. R. Lukaku (INM), 90+1. Gagliardini (INM), 90+5. Bastoni (INM)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:13.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Jantschke (46. Zakaria), Ginter, Wendt (78. H. Wolf) – Lazaro, Kramer, Neuhaus – Pléa, Stindl (C) (70. Embolo), Thuram.
    Náhradníci: Grün, Sippel – Beyer, Embolo, Herrmann, Lang, A. Poulsen, Traoré, Zakaria, H. Wolf, Bénes.

    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Darmian (60. Hakimí), Barella, Brozović, Gagliardini, Young (87. Perišić) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (71. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: I. Radu, F. Stanković – D'Ambrosio, Eriksen, Hakimí, Perišić, Ranocchia, Alexis Sánchez, Sensi.

    Rozhodčí: Makkelie – Diks, Steegstra (vš. NED)
    bahis siteleri