Plzeň – Zlín 7:5 (kon.) | Třinec – Litvínov 4:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 4:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 5:2 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 5:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:1 (2:0, 0:0, 3:1)
HC Olomouc
Pátek 04.12.2020, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas Komety Brno s Olomoucí zakončili hráči gólově bohatou třetí třetinou. Za kohouty nejprve ve 42. minutě snížil Rostislav Olesz, což hosty do dalšího průběhu třetiny značně nabudilo. Stačila však jedna nepovedená přihrávka při přechodu do středního pásma a vše bylo jinak. Právě tento pas totiž vystihl Martin Zaťovič, jenž poslal do brejku Petera Muellera. Ten se do úniku dostal také ve vlastním oslabení. V tom ale skóroval jiný Peter. Brejkové situace při vyloučení Zbořila totiž pro navýšení brněnského vedení využil Peter Schneider. Gól při hře 5 na 5 a branka v oslabení však byly Peteru Schneiderovi málo a v 52. minutě se prosadil i v přesilové hře, když přesně trefil pravý horní roh Konrádovy branky, čímž upravil skóre na konečných 5:1.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Brna Vám přeji příjemný zbytek pátečního večera. (20:11:30)
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Obrana hostů nyní nedovolila Kometě vystřelit a vyslala své spoluhráče z útoku na druhou stranu. Olomouc posílá na Vejmelku jednoduché střely, s nimiž nemá domácí gólman problém.
     
    58:13
    Káňa a Rutar se také zapsali na seznam těch, kteří otestovali pozornost brněnského brankáře. Olomoucký útočník vystřelil z vrcholu pravého kruhu, obránce Rutar to zkusil z druhé strany od mantinelu.
     
    57:23
    Také Vejmelka musel vytáhnout své betony. Nejprve proti Dujsíkově střele od modré, následně čelil ještě dorážce z předbrankového prostoru.
     
    56:28
    Napodobit Schneidera se svou dotěrnou střelou z hranice brankoviště snažil Mueller. Tomu ve vstřelení třetí branky zabránil Konrádův pravý beton.
     
    56:11
    Pyrochtovo zakončení z levého kruhu by se dalo pojmenovat spíše jako nahození z nouze. Při přechodu útočné modré čáry byl totiž těsně bráněn a přes obránce nemohl plnohodnotně vystřelit.
     
    55:09
    Hraje se v útočném pásmu Olomouce, nic zásadního se však u Vejmelkovy branky neděje.
     
    54:03
    Na druhé straně zablokoval Kolouchovu střelu Horký a puk končí v rohu kluziště. Převzali si jej domácí, ale nemohou se dostat z pásma.
     
    53:17
    Brněnští se stále motají před olomouckou bránou. Holíkova rána z hranice brankoviště pouze proletěla nad horní tyčí.
    51:07 Peter SCHNEIDER - 5:1
     
    51:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hattrick PETERA SCHNEIDERA po další ukázkové akci. Kotouč si musel po přihrávce Petera Muellera do předbrankového prostoru nejprve zpracovat, následně však s ledovým klidem zakončil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Peter Mueller, Petr Holík.
     
    50:48
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Tomáš Dujsík – 2 min., hákování).
     
    49:50
    Zbořil je na ledě, což dalo domácím další možnost dostat se před olomouckou branku. Tam za jízdy zakončoval Plášek nad levý beton hostujícího brankaře, který tentokrát úspěšně zakročil.
     
    49:29
    Domácí v plném počtu.
    48:29 Peter SCHNEIDER - 4:1
     
    48:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa nakonec přece jen skóruje z úniku v oslabení. Karel Plášek nabídl tuto možnost PETERU SCHNEIDEROVI, který nebyl před Konrádem nikým bráněn a bekhendem zakončil nad pravý beton. Asistence: Karel Plášek.
     
    47:59
    Mueller zachytil Káňovu přihrávku do mezikruží a vydal se směrem dopředu. Proti němu stál jen Ondrušek, kterého brněnský útočník před brankou neobešel. Hostující obránce pak předal puk zpátky Káňovi, který bude moci v útoku dokončit to, co před pár sekundami začal.
     
    47:39
    První olomoucká střela po vyloučení Zbořila končí v ochranné síti.
     
    47:29
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jakub Zbořil – 2 min., podrážení).
     
    47:10
    Valenta a Švrček si přihrávají za vlastní brankou a snaží se vymyslet, jakým způsobem vyšlou své spoluhráče do útoku. Konrád navíc míří na střídačku a hosté hrají v signalizované výhodě.
     
    46:30
    Kometu opětovné získání dvoubrankového náskoku nabudilo a žene se do útoku. Ve středním pásmu má však problém, patrně z přemíry snahy končí většina pokusů na olomoucké obraně.
    46:04 Peter MUELLER - 3:1
     
    46:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Martin Zaťovič zastavil olomouckou přihrávku přes modrou čáru a vybídl PETERA MUELLERA k brejku. Konrád si proti střelci povyjel, ale Mueller situaci vyřešil bez zaváhání a procedil puk mezi betony. Asistence: Martin Zaťovič.
     
    45:27
    To kohouti se stáhli okolo Vejmelkovy branky a nebyli daleko od vyrovnání. Po lehkém nenápadném nasměrováni kotouče z mezikruží směrem na branku je hra přerušena.
     
    44:50
    Brno ze středního pásma často vyráží do útoku. K brance se však nemůže dostat, jelikož olomoucká obrana je velice pečlivá a kotouče si bere na vrcholcích kruhů.
     
    44:06
    Král nabídl kotouč Muellerovi před brankou. Teč střelce druhé branky Komety skončila na pravém betonu olomouckého gólmana.
     
    43:31
    Kometa na malou chvíli přesunula hru před Konráda, ale nejednalo se o nic velkého. Oba celky se teď drží mezi modrými čarami.
     
    42:44
    Hosté se nadále drží v útočném pásmu. Vyrůbalíkova střela byla ztečována nad branku.
    41:46 Rostislav OLESZ - 2:1
     
    41:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté zkraje třetí třetiny ukrojili z náskoku Komety. Ondrušek nahodil kotouč na branku od modré čáry. Na hranici brankoviště převzal puk Jakub Valský, kterému se nepovedlo přehodit Vejmelkův pravý beton a kotouč zůstal v modrém půlkruhu nehlídán. V následné tlačenici se nejlépe zorientoval ROSTISLAV OLESZ, který si připisuje první gól olomouckého celku v dnešním duelu. Asistence: Jakub Valský.
     
    41:13
    Po krátké pasáži před olomouckou brankou střídá kotouč majitele ve střední třetině. Ani jeden celek se nemůžu probojovat do útoku.
     
    40:25
    Olomouc se rozhodla pro založení útoku z vlastního pásma. Tento nápad ztroskotal hned na první přihrávce Švrčka na Bambulu, který mířila moc daleko a druhý jmenovaný ji tak nemohl zpracovat.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině utkání mezi Kometou Brno a Olomoucí se skóre neměnilo. V jejím úvodu byli aktivnější hosté, kteří tak navázali na povedený závěr předchozí periody. Následně se střídaly pasáže plné šancí, jelikož oba celky rády pracovaly v předbrankovém prostoru, s částmi bez větších střeleckých příležitostí. Nejslibnější akci si v 35. minutě vypracoval Horký, který v klíčovém okamžiku neproměnil brejkovou situaci.
    Třetí třetina začne cca v 19:32.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:41
    Hraje se před Vejmelkou, ale ani jednomu týmu nesedí přihrávky. Olomoucké nahrávky jsou nepřesné, a hosté se tak nedostanou do zakončení. Přihrávky domácích jsou naopak překaženy v momentě, kdy se Kometa chystá vydat ven z pásma.
     
    39:16
    Němec převzal puk za vlastní brankou a nahazuje na druhou stranu. Je odpískáno zakázané uvolnění.
     
    39:07
    Kucsera nepohrdl nabídkou Valského, který mu zpoza branky nahrál do mezikruží. Prvně jmenovaný zakončil z první a hra je přerušena.
     
    38:25
    Hosté v plném počtu. Kometa se stále drží v blízkosti Konráda. Olomoucký gólman musel likvidovat dva střelecké pokusy od pravé tyče.
     
    37:38
    Hosté nenechávají nic náhodě a při první možné příležitosti se vydali na výlet do útočného pásma. Tam z pravého kruhu ohrozili Vejmelkovu bránu.
     
    37:20
    To se jí podařilo a od modré vypálil Mueller. Jeho prudká rána končí na zadním mantinelu, stejně tak u pokus Holíka z pravého kruhu.
     
    36:50
    Kometa má na začátku přesilovky těžký úkol. Udržet kotouč v soubojích u mantinelu.
     
    36:25
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Martin Vyrůbalík – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:36
    V šanci jsou také Olomoučtí, kteří se rozhodli dělat společnost Vejmelkovi. V permanenci jsou hlavně hokejky Kucsery a Káni, které se pohybují v předbrakovém prostoru.
     
    34:06
    Zcela sám jel vstříc olomouckému gólmanovi Horký. Konrád jeho pokus vytěsnil do pravé tyče, odkud se puk odrazil do bezpečí.
     
    33:25
    Hraje se z jedné strany na druhou a při hostujícím celku stálo také štěstí, když se jako vánoční stromeček rozezněla kovová konstrukce jejich branky.
     
    32:45
    Po buly mezi modrými čarami nahodil Vincour kotouč do útočného pásma. Zde se ale dlouho neohřál a Olomouc jej rychle posílá na druhou stranu. Hra se ustálila až ve střední třetině.
     
    32:03
    Ozvala se taky Olomouc. Kolouch dovezl puk po levém křídle do pásma a z kruhu vypálil. Z druhé strany mu na pomoc najížděl spoluhráč, který nakonec Vejmelkovi zastínil výhled na Kolouchovu střela. Brněnský brankář i přes sníženou viditelnost úspěšně zakročil.
     
    31:37
    Další střela od modré. Tentokrát pálil z pravé části kluziště Gulaši. Jeho střela po ledě se zastavila až od Konrádovy betony.
     
    31:26
    Nátlak domácích pokračuje i po vhazování ve středním pásmu. Konrád si poradil se střelou od modré čáry a hra je přerušena.
     
    30:28
    Domácí se motají kolem olomoucké branky a Konrád se má opravdu co ohlížet. V jeho prospěch hovoří to, že většina střel míří mimo prostor třech tyčí. I tak si ale nyní Kometa vytvořila dobrý tlak.
     
    29:19
    Kometa vyhrála vhazování v útočném pásmu a puk tak okamžitě putoval směrem na branku. U levé tyčky dostal kotouč na hokejku Schneider, zakončit však nestihl.
     
    28:50
    Švrček od modré čáry napálil kotouč jen do před sebou stojícího spoluhráče Kucsery. Ten puk rychle zpracoval a z pozice blíže brankovišti vystřelil. I tato rána byla zblokována, konkrétně se do ní položil obránce Němec.
     
    27:45
    Kolouch s Tomečkem v akci. Druhý jmenovaný zakončil z pravého kruhu, Kolouch už před brankovištěm čekal na dorážku. První trefa mířila přesně na Vejmelkovu hruď, další dvě dorážky vyrazil betony.
     
    27:06
    Burian se sám uvolnil na pravém křídle. S obráncem za zády najel na hranici brankoviště a nadvakrát se snažil procpat puk pod Vejmelkův pravý beton.
     
    26:50
    Domácí v plném počtu.
     
    26:37
    Ani tohle se nepovedlo. Kolouch nahodil puk na zakázané uvolnění a vhazovat se bude před gólmanem Olomouce.
     
    25:53
    Kometa zavezla puk do útočného pásma, kde sbírá cenné sekundy. Hosté mají nyní problém s přechodem do ofenzivy.
     
    25:23
    Olomouc kombinuje. Káňovu střelu z pravého kruhu zastavil Zbořil.
     
    24:50
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Peter Schneider – 2 min., podrážení).
     
    24:11
    Ondruškovu střelu od mantinelu tečoval u pravé tyčky ještě Kolouch. Puk se od Vejmelkovy ruky odrazil zpátky do hry a Olomouc o kotouč vzápětí přišla. Domácí toho využili k rychlému protiútoku, v němž trefil Matěj Svoboda horní tyč.
     
    23:25
    Už se zdálo, že se Olomouc osvobodí z tlaku, ale Němec ještě zachytil kotouč na modré čáře a poslal jej směrem na branku. Dujsík jeho pokus zablokoval, i přes to pokračují Brněnští v útoku.
     
    23:09
    Zbořilova rána od modré čáry po vhazování končí na pravé tyči olomoucké branky.
     
    22:47
    Ani nyní se Olomouc nedostala k žádné nebezpečné střele. Hraje se především za Vejmelkovou brankou.
     
    22:02
    Kometě se nepodařilo udržet pásmo po vhazování a musí bleskurychle do obrany.
     
    21:23
    Vejmelka už se chystal do akce proti dalšímu útočnému výpadu kohoutů. Tentokrát zasahovat nemusel, proto hosté nedostali do zakončení.
     
    20:22
    Olomouc navázala na konec první třetiny. Hned po úvodním vhazování druhého dějství se dostala před Vejmelku a z mezikruží vystřelil Bambula. Jeho ránu vytěsnil domácí gólmanem vyrážečkou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina skončila a veseleji odcházejí do kabin domácí. Ti po zásluze vedou rozdílem dvou branek, když už ve 4. minutě využil odkryté branky Peter Schneider. O tři minuty později nepohrdnul stejnou situací ze stejného místa v přesilové hře Peter Mueller a domácí měli více ze hry i v dalším průběhu první dvacetiminutovky. Hosté se ke slovu dostali až na konci úvodní části zápasu, ani jednu šanci se jim však nepodařilo proměnit.
    Druhá třetina začne cca v 18:47.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Kohouti jsou v poslední minutě první třetiny střelecky aktivní. Po střele z blízka proběhne před Vejmelkou ještě jedno vhazování.
     
    19:31
    Dujsíka v dalším nájezdu Olomouce zastavil v mezikruží Schneider. Hosté se v pásmu i přes nesnáze udrželi a své štěstí zkusil od modré čáry Vyrůbalík, na jehož střelu domácí gólman přes clonící hráče neviděl.
     
    18:58
    Holík si na modré čáře obhodil Olesze, na Švrčka na kruhu už však nevyzrál a Olomouc se za vlastní brankou dostává ke kotouči. Hru okamžitě přesměrovává na druhou stranu, kde akce hostů končí úspěšným zákrokem Vejmelky.
     
    18:13
    Rutar vystřelil ihned po buly v útočné třetině. Jeho střela z vrcholu pravého kruhu proletěla okolo horní rohu Vejmelkovy brány.
     
    17:26
    Kometa se usadila okolo olomouckého brankoviště a ze všech stran se snaží procpat puk za čáru. U levé tyče je nejaktivnější Schneider, který svou pečlivostí mohli přidat svůj už druhý gól v dnešním utkání.
     
    15:43
    Švrček na modré čáře zabránil najíždějícímu Matěji Svobodovi v pokračování ofenzivní akce domácích. Pláška na levém křídle už však nikdo nezastavil a s prudkou střelou z kruhu si musel poradit Konrád.
     
    15:26
    Nahazování z jedné strany na druhou končí zakázaným uvolněním Brna. Vhazovat se bude po Vejmelkově pravici.
     
    14:55
    Hraje se za Konrádem. V soubojích u mantinelu je úspěšnější Olomouc.
     
    13:48
    Gulaši s Králem dovezli puk mezi modré čáry a vydávají se střídat. Hra pokračuje v obranném pásmu Olomouce, kde hosté svého gólmana před střelami ubránili a sami se snaží vydat do útoku.
     
    13:15
    Hosté přitvrdili, a to hlavně v obraně. Ve svém pásmu se se svým soupeřem nemazlili, vyhráli všechny souboje u mantinelu a vyprovodili Kometu i s kotoučem z pásma ven.
     
    12:26
    Hra se uklidnila a domácí rozehrávají od Vejmelky. Přechod na druhou stranu byl opět bez problémů, za útočnou modrou čarou už však úřaduje Olomouc.
     
    11:10
    Z levého kruhu pálil Freibergs, před brankou dorážel Tomáš Svoboda. Konráda při těchto střelách v krátkém časovém sledu podrželo štěstí.
     
    10:32
    Schneider čekal u pravé tyče s kotoučem na hokejce na své spoluhráče. Za jízdy se mu v mezikruží nabídl Klepiš, ten přihrávka minul.
     
    09:31
    Kometě nedělá problém rychlý přechod do útočné třetiny, což potvrdila v i tomto případě, když byla soupeřem zahnána na vlastní branku. Horší je to se střelami, k těm se domácí v této části hry nemohou propracovat.
     
    08:40
    Na Freibergsovu střelu z větší vzdálenosti olomoucký brankář vůbec neviděl. Naštěstí pro něj byl puk cestou tečován mimo branku.
     
    07:52
    Olomouc se chopila slova a nastěhovala se do útočného pásma. Zde zatím žádnou nebezpečnou střelu nepředvedla a na druhou stranu naopak zamířili Brněnští. Gólmanovu pozornost otestoval střelou zápěstím Süss.
    06:31 Peter MUELLER - 2:0
     
    06:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Následná kombinace už končí druhým gólem v Konrádově síti. Domácí se stáhli okolo brankoviště a finální střela patřila PETERU MUELLEROVI, na kterého, stejně jako v předešlém případě na Schneidera, čekala odkrytá pravá polovina branky. Asistence: Petr Holík.
     
    05:46
    Muellerova nabídka z vrcholu levého kruhu čekala na teč Zaťoviče u levé tyče. Domácí kapitána se po puku natahoval. Zablokovaná střela však končí v rohu kluziště.
     
    05:12
    Kombinace Brna začala slibně. Nakonec puk podél mantinelu vyhazuje Knotek a olomoucká čtveřice míří na střídačku.
     
    04:55
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Martin Vyrůbalík – 2 min., sekání).
    03:59 Peter SCHNEIDER - 1:0
     
    03:59
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu, a i když se Kucsera snažil převzít kontrolu nad pukem, stejně uspěli Brněnští. Michal Gulaši poslal kotouč od mantinelu před branku, kde si jej vyměnili Jakub Klepiš s PETEREM SCHNEIDEREM, který vystřelil k nehlídané pravé tyči. Asistence: Jakub Klepiš, Michal Gulaši.
     
    03:14
    Závar před Konrádem. Z bezprostřední blízkosti nečekaně zakončil Zaťovič a Konrád tento pokud poslal ramenem pouze před sebe. Tam dojížděl Mueller, jenž se postaral o dorážku. Také ta konči v moci olomouckého brankáře.
     
    02:49
    Domácí mají puk stále na svých hokejkách. Udržet se v útoku je ale oříšek. Kometa znovu rozehrává z od vlastní branky.
     
    02:06
    O puk se dlouho bojovali na hranici útočného pásma. Tento souboj vyzněl lépe pro domácí, kteří po krátké kombinaci vystřelili. Na ránu z pravého kruhu Konrád viděl a skrývá kotouč ve své výstroji.
     
    01:22
    Kometa okupuje útočnou třetinu, hraje se však především podél mantinelu.
     
    00:16
    Hosté se uvedli střelou Buriana z levého kruhu, proti které zasáhl Vejmelka vyrážečkou. To si domácí nenechali líbit a už musel zasahovat taky Konrád.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – J. Zbořil, Pyrochta, Freibergs, O. Němec, Gulaši, F. Král – Zaťovič, P. Holík, Mueller – L. Horký, Klepiš, Schneider – T. Svoboda, Süss, Vincour – Plášek ml., Malý, Kunc – Matěj Svoboda.

    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Švrček, Valenta, Vyrůbalík, Dujsík, Ondrušek, A. Rutar – Burian, J. Knotek, Bambula – J. Káňa, Kolouch, Kucsera – Olesz, Nahodil, Valský – Gřeš, Kusko, V. Tomeček.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Lhotský, Svoboda.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    HC Olomouc

    Olomouc vyhrála z posledních šesti utkání jen dvakrát, další bod pak přidala za remízu v Litvínově. První výhra po pauze přišla doma proti Spartě (4:1), hned další vzájemné utkání ale skončilo debaklem 1:7. Minulý týden zakončili Hanáci vítězstvím 4:2 na ledě Českých Budějovic. Poslední utkání jim však podle představ nevyšlo.

    Kohouti se v duelu proti Karlovým Varům dostali do vedení už v 9. minutě, kdy skóroval Lukáš Kucsera. Další tři góly už patřily Energii, která tak zvítězila poměrem 3:1.

    A právě tato jedna branka Kucsery (celkem 5+3) z minulého utkání mu vynesla místo nejlepšího střelce Olomouce, kde se osamostatnil s pěti góly. Hned za ním je se čtyřmi přesnými zásahy Jan Káňa (celkem 4+3), se kterým sdílí pozici druhého nejproduktivnějšího hráče Jan Knotek (3+4).

    Sestava v minulém kole: Lukáš – Švrček, Valenta, Vyrůbalík, Dujsík, Ondrušek, A. Rutar – Burian, J. Knotek, Bambula – J. Káňa, Nahodil, Kucsera – Olesz, Kolouch, Valský – Gřeš, Kusko, V. Tomeček.
    Umístění v tabulce: 11. místo (15 zápasů, 14 bodů)
     
    HC Kometa Brno

    Na konci minulého týdne porazila Kometa silné soupeře – Plzeň (2:1) a Liberec (3:2). Na tyto skalpy chtěla navázat i v úterý, to však narazila.

    Hradec Králové se na svém ledě dostal do dvoubrankového vedení, které na rozdíl jednoho gólu stáhl Peter Mueller. Klíčový byl konec druhé třetiny a celé třetí dějství, kdy se domácí trefili celkem čtyřikrát. Brno odjíždělo s prohrou 2:6.

    Nejlepším střelcem Komety je bezesporu Peter Schneider (celkem 11+3), jemuž s jedenácti vstřelenými brankami patří i třetí místo v celé soutěži. Mistrem asistencí je v brněnském celku naopak Petr Holík (celkem 2+10) s deseti gólovými nahrávkami. Jak Lukáš Klimeš, tak Karel Vejmelka mají odchytáno sedm zápasů, větší procentuální úspěšností zákroků se může pochlubit první jmenovaný (91,97 %).

    Sestava v minulém kole: Klimeš – Pyrochta, J. Zbořil, Hájek, Freibergs, O. Němec, Gulaši, F. Král – Mueller, P. Holík, Zaťovič – Schneider, Klepiš, L. Horký – Vincour, F. Dvořák, DeFazio – T. Svoboda, Kunc, Plášek.
    Umístění v tabulce: 9. místo (14 utkání, 17 bodů)
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky u online přenosu z 24. kola Tipsport extraligy mezi týmy HC Kometa Brno a HC Olomouc.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Schneider (Klepiš, Gulaši), 7. Mueller (P. Holík), 47. Mueller (Zaťovič), 49. Schneider (Plášek ml.), 52. Schneider (Mueller, P. Holík) – 42. Olesz (Valský)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – J. Zbořil, Pyrochta, Freibergs, O. Němec, Gulaši, F. Král – Zaťovič, P. Holík, Mueller – L. Horký, Klepiš, Schneider – T. Svoboda, Süss, Vincour – Plášek ml., Malý, Kunc – Matěj Svoboda.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Švrček, Valenta, Vyrůbalík, Dujsík, Ondrušek, A. Rutar – Burian, J. Knotek, Bambula – J. Káňa, Kolouch, Kucsera – Olesz, Nahodil, Valský – Gřeš, Kusko, V. Tomeček.

    Rozhodčí: Horák, Pražák – Lhotský, Svoboda
    thejrc.org