Ufa – Magnitogorsk 1:3 (kon.) | Nižněkamsk – Kunlun 4:5 (kon.) | Petrohrad – Riga 3:4 (2:3 po s.n.)
Spartak Moskva – Jokerit 3:2 (po pr.)
po prodl.
Spartak Moskva
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
Jokerit Helsinky
Pondělí 07.12.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:54 Martin BAKOŠ - 3:2
     
    60:54
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé. Na konci první minuty prodloužení dostal přihrávku od Djuseho MARTIN BAKOŠ, jenž si sjel na pravou stranu a velmi svižnou ranou pak překonal zaskočeného Janise Kalninše a stává se tak hrdinou zápasu. Zařídil totiž pro svůj tým dva body – 3:2. Asistence: Emil Djuse a Daniil Averšin.
    35:46 Jensen byl ve velké šanci
     
    35:46
    Nicklas Jensen se vydal do samostatného úniku před domácí branku, ale svým zakončením Júlia Hudáčka nepřekonal, ten si připsal další hodně důležitý zákrok!
     
    27:54
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Henrik Haapala – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:09
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Roman Ljubimov – 2 min., podrážení).
    20:48 Veli-Matti SAVINAINEN - 2:2
     
    20:48
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se z vedoucí branky radovali jen chvilku a je opět vyrovnáno. Schroeder v tandemu dva na jednoho poslal puk na VELI-MATTIHO SAVINAINENA, jenž z levého kruhu prostřelil Hudáčka k protější tyči – 2:2. Asistence: Jordan Schroeder a Eeli Tolvanen.
    20:12 Jevgenij KULIK - 2:1
     
    20:12
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, hned po chvilce ve druhé třetině udeřil opět domácí celek a ten jde do zpět do vedení. Hned po buly posunul Lehterä puk na modrou čáru, odkud ho pak mezi tři tyče nasměroval JEVGENIJ KULIK – 2:1. Asistence: Jori Lehterä a Sergej Širokov.
    18:53 Jesse JOENSUU - 1:1
     
    18:53
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Moc dlouho se tedy domácí hokejisté z vedoucí branky neradovali a začíná se znovu od začátku. JESSE JOENSUU si našel kotouč, sjel si na pravou stranu a pak svižnou ranou nedal Hudáčkovi žádnou šanci – 1:1. Bez asistence.
    16:09 Ilja TALALUJEV - 1:0
     
    16:09
    Spartak právě vstřelil branku!
    Jeden z hráčů Jokeritu ve snaze zachytit puk uklouzl, toho využil Martin Bakoš, jenž poté jel v tandemu s ILJOU TALALUJEVEM a poslal mu přihrávku přímo na levou stranu, odkud se pak Talalujev nemýlil a prostřelil Janise Kalninše – 1:0. Asistence: Martin Bakoš.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Talalujev (Bakoš), 21. Kulik (Lehterä, Širokov), 61. Bakoš (Djuse, Averšin) – 19. Joensuu, 21. Savinainen (Schroeder, Tolvanen)


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Kulik, Djuse, Zubarev, Sokolov, Rylov (A), Serikov, D. Musin – Širokov (A), Lehterä, Nikoncev (C) – Fjodorov, Radil, Zubov – Talalujev, Bakoš, Ljubimov – Juňkov, Kotljarevskij, Averšin – M. Cyplakov.
    Jokerit Helsinky: Kalninš (Lindbäck) – A. Grant, Lööv, J. Krejčík, Friman, D. Sklenička, Pudas – Regin, O'Neill (A), Joensuu (A) – Tolvanen, Savinainen, Schroeder – Mäenalanen, Nicklas Jensen, Haapala – Pihlström, Junttila, Anttila (C).

    Rozhodčí: Bělov, Fraňo – Kučava, Strelcov

    Diváci: 2711
    bahis siteleri