Chabarovsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Omsk – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | Petrohrad – Jekatěrinburg 7:2 (kon.)
konec
Avangard Omsk
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
CSKA Moskva
Čtvrtek 10.12.2020, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:47 Maxim SORKIN - 1:4
     
    58:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak už máme definitivně rozhodnuto. MAXIM SORKIN dostal přihrávku z obranného pásma od Tělegina a v cestě mu stál jediný hráč soupeře. Tomu se úspěšně vyhnul a poslal kotouč do odkryté klece. Asistence: Ivan Tělegin a Nikita Korosteljov.
    33:52 Maxim MAMIN - 1:3
     
    33:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskevský tým jde do dvoubrankového vedení díky krásné kombinaci. Okulov na pravé straně držel kotouč a následně ho přesně přihrál do předbrankového prostoru, odkud MAXIM MAMIN vypálil z první k levé tyči. hrubec neměl nárok zasáhnout. Asistence: Konstantin Okulov.
    20:19 Brendan LEIPSIC - 1:2
     
    20:19
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé! CSKA sehrálo hezkou kombinaci. Jeden z hráčů poslal kotouč zadovkou před branku, kde číhal BRENDAN LEIPSIC, který už krásným bekhendem bez problémů dostal kotouč do hrubcovy branky.
    14:48 Nikita SOŠNIKOV - 1:1
     
    14:48
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! CSKA nahodilo kotouč do pásma. Za tím sprintoval NIKITA SOŠNIKOV, ale nedokázal ho dojet. Kotouč se však odrazil od zadního mantinelu zpět před branku Sošnikovovi do jízdy a ten ho rychle poslal na bližší tyčku. Hrubec trochu zaváhal. Asistence: Marsel Ibragimov a Bohdan Kiselevič.
    02:08 Reid BOUCHER - 1:0
     
    02:08
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk jde rychle do vedení, když využivá přesillovou hru. Zernov využil skrumáže před brankou Šaryčenkova a poslal krásný pas z otočky pro REIDA BOUCHERA. Ten neváhal a z první vypálil k bližší tyči. Asistence: Denis Zernov a Corban Knight.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 3. Boucher (Zernov, Knight) – 15. Sošnikov (Ibragimov, Kiselevič), 21. Leipsic, 34. Mamin (Okulov), 59. Sorkin (Tělegin, Korosteljov)


    Avangard Omsk: Hrubec (Bobkov) – Jemelin, Šaripzjanov, Pokka, Běreglazov, Gončarov, Kaski, Čudinov, Gotovec – A. Potapov, Knight, Tolčinskij – Chochlačov, Zernov, Boucher – Dědunov, K. Semjonov, Jaremčuk – K. Kostin, Kablukov, N. Komarov.
    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – M. Robinson, Blažijevskij, Samorukov, Dahlbeck, Kiselevič, Rykov, Ibragimov – Leipsic, M. Kempe, Sošnikov – Okulov, Loktionov, Mamin – P. Karnauchov, Andronov, Alexandr Popov – Tělegin, Sorkin, Korosteljov.

    Rozhodčí: Bělajev, Gofman – Zacharenkov, Nikolajev
    bahis siteleri