Vítkovice – Královské Vinohrady 10:5 (kon.) | Liberec – Česká Lípa 19:7 (kon.) | Chodov – Otrokovice 0:0 (odl.)
Black Angels – Střešovice 2:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 0:0 (odl.) | Ostrava – Bohemians 6:5 (2:0 po s.n.)
konec
FBC Liberec
19:7 (5:1, 4:3, 10:3)
FBC 4CLEAN Česká Lípa
Neděle 13.12.2020, 16:00 • SH ZŠ Dobiášova, Liberec • Livesport Superliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    59:49 Jakub KÁRNÍK - 19:7
     
    59:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Čtyři vteřiny a je tu další gól. Česká Lípa už se zřejmě viděla v klubovém autobuse a svou ostudu během posledních 34 vteřin utkání ještě znásobila. Po buly se za míčkem vrhnul Jakub Kopecký a jeho jmenovec JAKUB KÁRNÍK nekompromisně trestá další nedůraz obrany. Asistence: Jakub Kopecký.
    59:45 Prokop FERDAN - 18:7
     
    59:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Naprostý zmar České Lípy v poslední minutě zápasu. Obránci už nechali dveře otevřené a PROKOP FERDAN je dalším hráčem Liberce, který této nabídky využívá. Bez asistence.
    59:35 Jan ŠOLTYS - 17:7
     
    59:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Před brankou zaparkovaný JAN ŠOLTYS překonává Chynu znovu. To je naprostá dominance ze strany Liberce, který rázem vede o 10 gólů. Česká Lípa kašle na závěr utkání. Asistence: Tomáš Dlesk.
    59:26 Martin ČERMÁK - 16:7
     
    59:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí si patrně z dnešního klání odnesou stoprocentní úspěšnost přesilovek. A také si připravili možná nejpovedenější souhru v zápase. Kološ poslal míček na Jakuba Kopeckého, který okamžitě diagonálně oslovil MARTINA ČERMÁKA. Jeho rána z levé strany opět zastavila až v síti. Asistence: Jakub Kopecký.
    57:46 Prokop FERDAN - 15:7
     
    57:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    A skutečně! Radek Valeš a PROKOP FERDAN by spolu mohli hrát i s páskou přes oči. Tentokrát si role vyměnili, prvně jmenovaný luxusním krosovým pasem překonal celou obranu a Ferdanovi stačilo trefit branku. Povedlo se a skóre má divokou podobu 15:7. Asistence: Radek Valeš.
    52:08 Šimon STRÁNSKÝ - 14:7
     
    52:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po oddechovém času stačilo pouhých osm sekund a Liberec vede o sedm branek. Kolem dvou hráčů se středem protáhl ŠIMON STRÁNSKÝ. Zbývalo jen přesně zamířit, a to splnil zmiňovaný střelec do puntíku. Asistence: Petr Kološ.
    48:54 Tomáš DLESK - 13:7
     
    48:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Viděli jsme trefu od půlící čáry. TOMÁŠ DLESK po přisunutí z hole Matěje Klucha zkusil vypálit rázným příklepem a vyplatilo se. Je nutno dodat, že Lukáš Chyna znovu mnohé neviděl. Je to už sedmý gól za posledních devět minut – 13:7. Asistence: Matěj Klucho.
    47:22 Jaromír EKL - 12:7
     
    47:22
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Třetí zásah za minutu a deset vteřin. Podruhé za sebou se trefují hosté. JAROMÍR EKL dostal trochu volného prostoru na pravém křídle a krásně se trefil do horních pater branky. Mück musí být bezradný, neboť když už se k němu nějaká střela dostane, většinou jde o nechytatelnou záležitost. Asistence: Josef Pluhař.
    47:00 Ondřej KOPIČ - 12:6
     
    47:00
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že ten opravdový gólostroj uvidíme až v této periodě. Krásná souhra mezi Novákem, Štěrbou a ONDŘEJEM KOPIČEM, který po krátkém výjezdu vypálil tahem a nedal Mückovi šanci. Parádní gól. Asistence: Daniel Štěrba.
    46:12 Jan SVĚTLÍK - 12:5
     
    46:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hráči v černém dresu se mohou radovat už podvanácté. Prokop Ferdan si připisuje další bod, když u levého mantinelu našel čepel JANA SVĚTLÍKA. Jeho střela prošla do klece i díky skvělé clony před brankou. Asistence: Prokop Ferdan.
    43:41 Radek VALEŠ - 11:5
     
    43:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dvacet sekund a náskok je zpátky. RADEK VALEŠ nepřestává předvádět střeleckou parádu a přidává už pátý zásah v jednom utkání. Tato trefa byla zřejmě nejpovedenější. Valeš dostal míček k pravému mantinelu a z otočky se trefil do horního růžku. Asistence: Vojtěch Wiener.
    43:21 Tomáš KADLEC - 10:5
     
    43:21
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Hosté znovu korigují skóre. Míček do branky tentokrát dostal TOMÁŠ KADLEC, kterému před branku naservíroval míček Štěpán Slaný. Mück dnes loví míček ze sítě poměrně často, ale z hlediska výsledku to vůbec nevadí. Asistence: Štěpán Slaný.
    41:57 Radek VALEŠ - 10:4
     
    41:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberci stačí ke gólům opravdu málo. Souhra mezi Prokopem Ferdanem a RADKEM VALEŠEM jednoduše funguje. Druhý jmenovaný tak z levé strany mohl přidat svůj čtvrtý zásah v utkání. Domácí se dočkali jubilejní desítky. Asistence: Prokop Ferdan.
    39:56 Vojtěch WIENER - 9:4
     
    39:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jen co se Česká Lípa zvládne trochu nadechnout, přidává liberecké FBC další zásah. Po levé straně tentokrát upaloval VOJTĚCH WIENER, a protože věděl, že mu mnoho času nezbývá, poslal míček rovnou na branku. Odměnou mu byl v síti se třepotající balonek. Vypadá to, že třetí část by se mohla dohrávat spíše z povinnosti. Asistence: Martin Čermák.
    38:24 Tomáš KADLEC - 8:4
     
    38:24
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    To jsou další dva slepené góly z produkce České Lípy. Na středu vyplaval zcela volný TOMÁŠ KADLEC, a když mu Jaromír Ekl předal míček, nezbývalo než vypálit tvrdě na bránu. Daniel Mück zasáhnout nedokázal a přichází opět snížení alespoň na rozdíl čtyř zásahů. Asistence: Jaromír Ekl.
    38:04 Štěpán SLANÝ - 8:3
     
    38:04
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Rozehrávka ze standardní situace se vyvedla přímo dokonale. ŠTĚPÁN SLANÝ se rozhlédl doleva i doprava, a jakmile neviděl nikoho, komu by mohl předat míček, raději do něj plácl a vyhledal víko domácí branky. Skóre hlásí hodnotu 8:3. Bez asistence.
    36:42 Jan ŠOLTYS - 8:2
     
    36:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Poslední gólová akce byla dokonalou ukázkou celého zápasu. Kompletní obrana České Lípy zůstala stát jako zkoprnělá, a tak se před branku drze prohnal JAN ŠOLTYS. Bekhendem našel mezírku v postoji brankáře Chyny, jehož kouzlo tak pomalu přestává fungovat. V tomto případě však nenesl na inkasování branky velkou vinu, jelikož míček do sítě nešťastně srazil Tomáš Kadlec. Asistence: Patrik Rozkovec.
    30:42 Radek VALEŠ - 7:2
     
    30:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Soutěž o střelce hattricku se dočkala rozuzlení. RADEK VALEŠ v krátkém čase přidává svůj třetí zářez, když opět využil nepovedené rozehry hostů. Na gól mu namazal Daniel Štěrba, Valeš už pak neváhal a míček znovu poslal na vzdálenější tyč. Bez asistence.
    28:29 Radek VALEŠ - 6:2
     
    28:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už ovšem Lukáš Chyna na míček nedosáhl. Hodně zajímavá šermovaná před brankou, kterou nakonec ukončil RADEK VALEŠ. Ten po neúspěšném zakončení nepřestal hrát a nadvakrát dostal míček až ke vzdálenější tyči, kde nakonec se štěstím zapadl do sítě. Česká Lípa ještě protestovala, ovšem neuznání gólu už si hosté nevyhádali. 6:2. Asistence: Vojtěch Wiener.
    20:31 Daniel ŠTĚRBA - 5:2
     
    20:31
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    No a hostům se poměrně záhy daří snížit své manko. O solidní střelu z levé strany se postaral DANIEL ŠTĚRBA, v utkání tak uvidíme pikantní souboj o střelce prvního hattricku. Asistoval Radek Krajcigr, který tak nadále prožívá velmi povedenou sezonu, přestože jeho mužstvo nepatří k ligové elitě. Asistence: Radek Krajcigr.
    19:27 Daniel ŠTĚRBA - 5:1
     
    19:27
    Česká Lípa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen je tu mírná komplikace liberecké krasojízdy. Daniel Mück nestihl vytáhnout střelu z poměrně ostrého úhlu a z ničeho nic dává gól naděje DANIEL ŠTĚRBA. Rána byla zřejmě ještě přizvednuta jedním z bránících hráčů. Hosté by nicméně potřebovali podobných momentů vícero. Asistence: Ondřej Kopič.
    17:24 Martin ČERMÁK - 5:0
     
    17:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí stihli nasázet bůra ještě v první třetině. A stačila k tomu dobře postavená clona před brankou. Tomáš Dittrich vůbec nic neviděl, z levé strany se do předbrankového prostoru prohnal MARTIN ČERMÁK a pohotovou střelou na přední tyč našel místo v odkryté kleci. Závidět hostům přestávkovou návštěvu kabiny asi není třeba. Bez asistence.
    14:04 Radek VALEŠ - 4:0
     
    14:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a Liberec přidává i čtvrtý zásah. Další rychlý přechod středu hřiště využil RADEK VALEŠ, který z pravé strany propálil brankáře Dittricha. Pokud českolipští nic nezmění, koledují si v severočeském derby o jasný debakl. I proto si berou čas na poradu. Asistence: Prokop Ferdan.
    13:19 Jakub KOPECKÝ - 3:0
     
    13:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Trestuhodná rozehrávka České Lípy na středu hřiště. Ekl namazal přihrávku na hůl Jana Světlíka, který ještě popostrčil balonek do běhu JAKUBA KOPECKÉHO. Tomu jen stačilo zvednout hlavu a nekompromisně zatlouct svou pumelici k levé tyči. Dittrich byl bez šance. Asistence: Jan Světlík.
    08:01 Prokop FERDAN - 2:0
     
    08:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Radka Valeše nemusí mrzet, že před chvílí nechal míček na středu a nemohl tak pálit z ideální pozice. Jen o několik vteřin později totiž skóruje opět PROKOP FERDAN, který tak v utkání bude útočit na hattrick. Česká Lípa působí hodně bezradně a domácí hrají ve velké pohodě. Asistence: Vojtěch Wiener.
    01:49 Prokop FERDAN - 1:0
     
    01:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je tu první trefa domácího celku. Martin Čermák natáhl ke střele, ale v poslední chvíli míček přihrál na křídlo, kde už byl na ránu z první nachystaný PROKOP FERDAN. Jeho rázné zakončení rozvlnilo síť branky. Asistence: Martin Čermák.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 2. Ferdan (Čermák), 9. Ferdan (Wiener), 14. Kopecký (Světlík), 15. Valeš (Ferdan), 18. Čermák, 29. Valeš (Wiener), 31. Valeš, 37. Šoltys (Rozkovec), 40. Wiener (Čermák), 42. Valeš (Ferdan), 44. Valeš (Wiener), 47. Světlík (Ferdan), 49. Dlesk (Klucho), 53. Stránský (Kološ), 58. Ferdan (Valeš), 60. Čermák (Kopecký), 60. Šoltys (Dlesk), 60. Ferdan, 60. Kárník (Kopecký) – 20. Štěrba (Kopič), 21. Štěrba (Krajcigr), 39. Slaný, 39. Kadlec (Ekl), 44. Kadlec (Slaný), 47. Kopič (Štěrba), 48. Ekl (Pluhař)


    FBC Liberec: Mück (Ponomarev) – Klucho, Bitman, Kološ, Janeček, Kárník – Kopecký, Valeš, Rozkovec – Čermák, Dlesk, Stránský – Lhota, Baudisch, Ferdan – Šoltys, Kořínek, Wiener – Světlík.
    FBC 4CLEAN Česká Lípa: Dittrich (21. Chyna) – Novák, Stárek, Kadlec, Pastor, Slaný, Štěrba – Dzierža, Kouba, Kopič – Studený, Jirsa, Semerád – Krajcigr, Vlček, Ekl – Pluhař.

    Rozhodčí: Nábělek, Štengl
    bahis siteleri