Cagliari – Inter 1:3 (kon.) | Atalanta BC – Fiorentina 3:0 (kon.) | Bologna – AS Řím 1:5 (kon.)
Neapol – Sampdoria 2:1 (kon.) | Janov – Juventus 1:3 (kon.) | AC Milán – Parma 2:2 (kon.)
konec
Janov CFC
1:3 (0:0)
Juventus FC
Neděle 13.12.2020, 18:00 • Stadio Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    89. Cristiano RONALDO - 1:3
     
    89
    Juventus právě vstřelil branku!
    Nyní už neměl gólman Mattia Perin žádnou šanci zasáhnout, neboť CRISTIANO RONALDO poslal míč z penaltového puntíku do horní části branky, zatímco brankář Janova skočil ke své levé tyči.
    78. Cristiano RONALDO - 1:2
     
    78
    Juventus právě vstřelil branku!
    CRISTIANO RONALDO se nenechal zvyklat tím, že musel před exekucí penalty chvilku počkat. Rozběhl se, brankář skočil na levou stranu a legendární fotbalista poslal míč přesně doprostřed branky. Vrací tak Juventusu vedení a ten by ho určitě chtěl udržet déle než čtyři minuty, jako po první brance Dybaly.
    61. Stefano STURARO - 1:1
     
    61
    Janov právě vstřelil branku!
    Z vedení se radoval Juventus sotva čtyři minuty. Pellegrini na levé straně poslal centrovaný míč do vápna. Na malém čtverci dostal poměrně hodně prostoru STEFANO STURARO, který si naběhl na balon a poslal ho z poměrně velkého úhlu a z těžké pozice křížem na vzdálenější tyčku. Asistence: Luca Pellegrini.
    57. Paulo DYBALA - 0:1
     
    57
    Juventus právě vstřelil branku!
    Jen jsem dopsal předešlou větu, tak Juventus prolomil defenzívní hráz soupeře. Weston McKennie, jenž balon dnes spíše ztrácel, vyhrál důležitý souboj proti Masiellovi krásně prodloužil hlavou balon na PAULO DYBALU, jenž ho přebral na pravé straně před vápnem. Zaběhl do velkého čtverce, kličkou oklamal stopera a zamířil přesně k bližší tyči. Perin byl bezmocný. Asistence: Weston McKennie.

    Tomáš Lysý

    Branky: 61. Sturaro (Pellegrini) – 57. Dybala (McKennie), 78. Ronaldo (pen.), 89. Ronaldo (pen.)

    Karty:   15. Goldaniga (JAN), 88. Perin (JAN), 90+3. Bani (JAN) – 2. Rabiot (JUV), 77. McKennie (JUV), 83. Bentancur (JUV)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 1:2. Rohy: 0:10. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:14.
    Janov CFC: Perin – Goldaniga, Bani, Rovella (82. Pandev), A. Masiello – Lerager, Radovanović (82. Caso), Pellegrini – Sturaro (66. Behrami), Pjaca (73. Šomurodov) – Scamacca (66. Destro).
    Náhradníci: Zima, Paleari – Ghiglione, Czyborra, Dumbravanu, Zajc, Behrami, Melegoni, Pandev, Šomurodov, Caso, Destro.

    Juventus FC: Szczęsny – de Ligt (90. Dragusin), Bonucci, Sandro – J. Cuadrado, McKennie, Bentancur, Rabiot (67. Morata), Chiesa (83. Bernardeschi) – Dybala (83. Kulusevski), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Israel – Frabotta, Dragusin, Danilo, Arthur, Ramsey, Kulusevski, Portanova, Bernardeschi, Morata, Da Graca.

    Rozhodčí: Juan Luca Sacchi – Sergio Ranghetti, Alessandro Lo Cicero
    bahis siteleri