Cagliari – Inter 1:3 (kon.) | Atalanta BC – Fiorentina 3:0 (kon.) | Bologna – AS Řím 1:5 (kon.)
Neapol – Sampdoria 2:1 (kon.) | Janov – Juventus 1:3 (kon.) | AC Milán – Parma 2:2 (kon.)
konec
Janov CFC
1:3 (0:0)
Juventus FC
Neděle 13.12.2020, 18:00 • Stadio Luigi Ferraris, Janov • Italská Serie A • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Mattia Bani dostává za faul ve středu hřiště žlutou kartu.
     
    90
    Matthijs de Ligt odchází a na jeho místo nastupuje Radu Dragustin. Obránce za obránce.
    89. Cristiano RONALDO - 1:3
     
    89
    Juventus právě vstřelil branku!
    Nyní už neměl gólman Mattia Perin žádnou šanci zasáhnout, neboť CRISTIANO RONALDO poslal míč z penaltového puntíku do horní části branky, zatímco brankář Janova skočil ke své levé tyči.
     
    88
    Mattia Perin dostává za faul ve vápně žlutou kartu.
    88. Penaltový zákrok Perina na Moratu
     
    88
    Tento pokutový kop je naprosto jasný! Gólman Mattia Perin byl u míče po špatné malé domů Pellegriniho pozdě a zajel do napadajícího Alvaro Moraty. K tomu navíc vidí i žlutou kartu. Celé akci ale předcházel naprostý zkrat beka Pellegriniho.
     
    83
    Dvě střídání přichází také na straně Juventusu. Dohrál dnešní střelec první branky Paulo Dybala, místo kterého přichází záložník Dejan Kulusevski. Z placu jde také Federico Chiesa a nastupuje Federico Bernadeschi.
     
    83
    Rodrigo Bentancur fauloval na polovině hřiště soupeře a vidí žlutou kartu.
     
    82
    Ivan Radovanović dnes dohrál a místo něj nastupuje Giuseppe Caso. Posledním střídaným hráčem je smolař penaltové situace Nicolo Rovella, který by určitě byl rád, kdyby za něj přicházející forvard Goran Pandev srovnal.
    78. Cristiano RONALDO - 1:2
     
    78
    Juventus právě vstřelil branku!
    CRISTIANO RONALDO se nenechal zvyklat tím, že musel před exekucí penalty chvilku počkat. Rozběhl se, brankář skočil na levou stranu a legendární fotbalista poslal míč přesně doprostřed branky. Vrací tak Juventusu vedení a ten by ho určitě chtěl udržet déle než čtyři minuty, jako po první brance Dybaly.
     
    77
    Weston McKennie něco vehementně signalizoval směrem k rozhodčímu Sacchimu a dostává zbytečnou žlutou kartu.
    76. Penaltový zákrok Rovelly
     
    76
    Weston McKennie byl ve vápně sražen Nicolou Rovellou, jenž do něj nesmyslně zajel. Jasná penalta a rozhodčí příliš dlouho neváhal nad jejím nařízením.
     
    73
    Marko Pjaca dnes dohrál a bránit plichtu přijde Eldor Šomurodov.
     
    72
    Cristiano Ronaldo se v malém vápně vyšrouboval nejvýše a dva hráči Janova proti němu působili jako trpaslíci. Výbornou hlavičkou chtěl vrátit svému týmu vedení, ale Perin na brankové čáře vyrazil míč.
     
    67
    Do ofenzívy Juventusu přichází Alvaro Morata, který nahrazuje Adriena Rabiota.
     
    66
    Stefano Sturaro jde z placu a místo něj nastupuje Valon Behrami. Druhým střídaným hráčem je Gianluca Scamacca, který přepouští místo na hřišti pro Mattiu Destra
    66. Branka Juventusu pro ofsajd neplatí
     
    66
    Druhý gól Juventusu není uznán kvůli ofsajdu. McKennie hlavičkoval míč na levou stranu malého vápna pro Ronalda, jenž zblízka nepřekonal Perina. Ten pouze vyrazil balon před sebe, kde byl Paulo Dybala. Útočník Juventusu se položil do míče a úspěšně zakončil nůžkami, jenže patrně on byl v ofsajdu.
    61. Stefano STURARO - 1:1
     
    61
    Janov právě vstřelil branku!
    Z vedení se radoval Juventus sotva čtyři minuty. Pellegrini na levé straně poslal centrovaný míč do vápna. Na malém čtverci dostal poměrně hodně prostoru STEFANO STURARO, který si naběhl na balon a poslal ho z poměrně velkého úhlu a z těžké pozice křížem na vzdálenější tyčku. Asistence: Luca Pellegrini.
    57. Paulo DYBALA - 0:1
     
    57
    Juventus právě vstřelil branku!
    Jen jsem dopsal předešlou větu, tak Juventus prolomil defenzívní hráz soupeře. Weston McKennie, jenž balon dnes spíše ztrácel, vyhrál důležitý souboj proti Masiellovi krásně prodloužil hlavou balon na PAULO DYBALU, jenž ho přebral na pravé straně před vápnem. Zaběhl do velkého čtverce, kličkou oklamal stopera a zamířil přesně k bližší tyči. Perin byl bezmocný. Asistence: Weston McKennie.
     
    45+1
    Paulo Dybala si našel před vápnem volné místo a zkusil tvrdou střelu. Ta ale šla jen do míst, kde byl připravený brankář Mattia Perin.
    32. Ostrý přízemní centr Chiesy zkrotil Perin
     
    32
    Tentokrát vypadala útočná akce Juventusu rozhodně nebezpečněji. Rychlý přechod do útoku, Ronaldo hezky narazil míč pro Chiesu a ten prošel do vápna. Dával z levé strany přízemní centr, na který si ale počkal Mattia Perin a balon zkrotil. O výkonu Juventusu vypovídá, že tohle byla jedna z jeho nejnebezpečnějších akcí za dvaatřicet minut.
     
    18
    Paulo Dybala zastavil míč před vápnem a zřejmě si na něj křikl Rodrigo Bentancur, aby mu přenechal balon. Třiadvacetiletý Uruguajec byl totiž rozběhnutý a řádně se opřel do míče, který po jeho střele skončil vedle pravé tyčky branky Perina.
     
    15
    Ronaldo poslal míč na levou lajná pro spoluhráče Federica Chiesu, jenž byl řádně přebrousen Edoardem Goldanigou a ten si od této chvíle bude muset dávat pozor. Žlutá karta za přílišnou tvrdost.
    2. Branka Rabiota není uznána, naopak záložník Juve dostává žlutou kartu
     
    2
    Ve vápně bylo po centrovaném míči pořádně rušno. Nejvýše si vyskočil Weston McKennie, jenž poslal hlavičku na pravou tyčku pro Adriena Rabiota, jenž dostal míč také hlavou do branky. Ovšem počínal si při tom nedovoleně a ještě vidí žlutou kartu.

    Tomáš Lysý

    Branky: 61. Sturaro (Pellegrini) – 57. Dybala (McKennie), 78. Ronaldo (pen.), 89. Ronaldo (pen.)

    Karty:   15. Goldaniga (JAN), 88. Perin (JAN), 90+3. Bani (JAN) – 2. Rabiot (JUV), 77. McKennie (JUV), 83. Bentancur (JUV)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 1:2. Rohy: 0:10. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:14.
    Janov CFC: Perin – Goldaniga, Bani, Rovella (82. Pandev), A. Masiello – Lerager, Radovanović (82. Caso), Pellegrini – Sturaro (66. Behrami), Pjaca (73. Šomurodov) – Scamacca (66. Destro).
    Náhradníci: Zima, Paleari – Ghiglione, Czyborra, Dumbravanu, Zajc, Behrami, Melegoni, Pandev, Šomurodov, Caso, Destro.

    Juventus FC: Szczęsny – de Ligt (90. Dragusin), Bonucci, Sandro – J. Cuadrado, McKennie, Bentancur, Rabiot (67. Morata), Chiesa (83. Bernardeschi) – Dybala (83. Kulusevski), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Israel – Frabotta, Dragusin, Danilo, Arthur, Ramsey, Kulusevski, Portanova, Bernardeschi, Morata, Da Graca.

    Rozhodčí: Juan Luca Sacchi – Sergio Ranghetti, Alessandro Lo Cicero
    bahis siteleri