Ath. Bilbao – Huesca 2:0 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
2:0 (0:0)
SD Huesca
Pátek 18.12.2020, 21:00 • San Mamés Barria (Bilbao) • Španělská LaLiga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bilbaa, které svého soupeře porazilo výsledkem 2:0. Druhý poločas jednoznačně navázal na ten předchozí, i tentokráte jsme sledovali poměrně nezáživnou podívanou. Utkání navíc dlouhou dobu spělo k bezbrankovému konci, jenomže pár minut před koncem v pokutovém území fauloval Pulido, který zároveň musel předčasně do sprch. O vedoucí branku domácích se tak postaral střídající Kodro, navíc v první minutě nastaveného času pečetil vítězství domácího celku obránce Nuňez. (22:54:38)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 9:15.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Podél autové lajny si to poté namířil Seoane, který se manévrem dostal do volného prostoru, odkud se mu povedlo velice přesně přenést hru na Escricheho.
     
    90+3
    Huesca se v závěru zápasu snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, jenomže došlo k další ztrátě míče.
     
    90+1
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    A ten přináší druhou branku, o vítězi tohoto zápasu je tedy rozhodnuto! Rozehrávky rohového kopu z pravé strany se chopil Morcillo, který centroval přesně do malého vápna. Tam si dokázal seběhnout zcela nekrytý obránce UNAI NÚÑEZ, který bez výskoku uklidil míč přesně ke vzdálenější brankové konstrukci.
     
    90+1
    Nyní musel zasahovat hostující brankář Fernández, který si nakonec poradil s přízemním zakončením zakončujícího Kodra. Athletic bude rozehrávat další roh.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Tam se dokonce k zakončení z druhé vlny dostal velezkušený Mosquera, který trefil pouze protihráče před sebou. Pro Huescu to znamená zisk rohového kopu.
     
    88
    Huesca to bude mít najednou nesmírně složité, na případné vyrovnání totiž nemá zrovna moc času. Hostující celek se ovšem dokázal ihned usadit na druhé straně.
     
    86
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Pár minut před koncem zápasu tu máme vedoucí branku domácích! K exekuci pokutového kopu se totiž postavil sám faulovaný, tedy KENAN KODRO. Domácí útočník raději na jistotu zakončoval přímo doprostřed branky, zatímco se brankář Fernández vydal k opačné konstrukci.
     
    85
    A navíc za nedovolený zákrok na Kodra obdržel druhou žlutou kartu hostující obránce Pulido, pro kterého zápas končé!
     
    85
    Penalta pro Athletic Bilbao!
     
    84
    Od své branky nyní mohl rozehrávat hostující brankář Fernández, který to také v tomto případě zkoušel po zemi na Siovase, jenž mu před soupeřem raději vracel.
     
    82
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iñaki Williams, přichází Jon Morcillo.
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iker Muniain, přichází Ohian Sancet.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Ani jeden z celků si stále nepřipravil stoprocentní šanci, jakákoliv chyba může mít až fatální následky.
     
    80
    Navíc to individuálním průnikem nevyšlo ani Williamsovi, který v souboji jeden na jednoho narazil do dobře postaveného Pulida, jenž založil rychlý protiútok.
     
    79
    Bezpečně se na druhou stranu hrací plochy dokázal dostat domácí Vencedor, kterému se ke spolupráci nabídl de Marcos, jenž zbytečně vracel míč za sebe.

    David Suchý

    Branky: 86. Kodro (pen.), 90+1. Núñez (Morcillo)

    Karty:   36. Pulido (HSC), 67. I. Doumbia (HSC)   85. Pulido (HSC)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 9:15.
    Athletic Bilbao: Simón – Capa (71. de Marcos), Núñez, I. Martínez, Berchiche – Dani García (46. Vencedor), Vesga – I. Williams (82. Morcillo), Muniain (C) (82. Sancet), Berenguer – Villalibre (66. Kodro).
    Náhradníci: Ezkieta – Balenziaga, I. Córdoba, Vicente, Vencedor, Sancet, Morcillo, Unai López, Lekue, Kodro, I. Gómez, de Marcos.

    SD Huesca: Fernández Llorente – Maffeo Becerra (22. Pedro López), Pulido (C), Siovas, Galán – M. Rico (61. I. Doumbia), Mosquera, B. García (73. Escriche) – Ferreiro (73. Seoane), Okazaki (61. Mir), Ontiveros.
    Náhradníci: Andrés Fernández – I. Doumbia, G. Silva, Nwakali, Pedro López, Mir, Escriche, Gómez, Seoane, Valderrama, Insua, Carlos.

    Rozhodčí: Pizarro – Garrido, Masso
    bahis siteleri