Česko – Švédsko cz 4:1 (kon.) | Rusko – Finsko 5:1 (kon.)
konec
Rusko
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
Finsko
Neděle 20.12.2020, 13:30 • CSKA Ice Palace, Moskva • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Andrej KUZMENKO - 5:1
     
    59:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Třináct vteřin před koncem třetí třetiny se ještě Rusové prosazují. Z prostoru mezi kruhy propálil Olkinuoru ANDREJ KUZMENKO a jeho tým tak může definitivně slavit výhru na domácím turnaji – 5:1. Asistence: Nikita Sošnikov.
    58:27 Pavel KARNAUCHOV - 4:1
     
    58:27
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. PAVEL KARNAUCHOV dostal puk na svoji hůl a poté ho poslal bez větších problémů do zcela prázdné finské klece – 4:1. Pečetí tak výhru Rusů. Bez asistence.
     
    57:20
    Velký tlak před ruskou brankou nakonec Samonov ustál a má kotouč ve své moci. Následně je hra přerušena.
     
    56:33
    Finská branka je prázdná a Suomi to zkouší se šesti bruslaři v poli proti čtyřem Rusům.
     
    56:33
    Vyloučení v týmu Rusko (Jegor Korškov – 2 min., sekání).
     
    51:56
    Vyloučení v týmu Finsko (Julius Junttila – 2 min., krosček).
     
    47:15
    Vyloučení v týmu Finsko (Mikael Ruohomaa – 2 min., sevření puku rukou).
    43:56 Šipačovova velká šance
     
    43:56
    Vadim Šipačov mohl znovu ještě více navýšit vedení Rusů, ale prakticky tváří v tvář Olkinuorovi neuspěl!
    36:26 Harri PESONEN - 3:1
     
    36:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Po chybě Rusů se Finové dostávají svému soupeři na rozdíl dvou branek. HARRI PESONEN se zjevil zcela sám před brankou Samonova a poté ho z prostoru mezi kruhy prostřelil – 3:1. Bez asistence.
    28:23 Dmitrij VORONKOV - 3:0
     
    28:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové jdou do tříbrankového trháku. Střelu Sergeje Tolčinského vykopl betonem před sebe Jussi Olkinuora a na levé straně ho pak pod víko jeho branky usměrnil DMITRIJ VORONKOV. Ten tak má na svém kontě druhou branku a má zaděláno na hattrick – 3:0. Asistence: Sergej Tolčinskij a Pavel Karnauchov.
    24:13 Neuznaná finská branka
     
    24:13
    Finové záhy snížili na rozdíl jediné branky, ve velké skrumáži nakonec skončil puk za brankovou čarou. Suomi se ale radovalo předčasně. Po zhlédnutí videa nakonec sudí rozpažuje a branku Finů neuznává zřejmě pro atak brankáře Rusů.
    23:13 Dmitrij VORONKOV - 2:0
     
    23:13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Po nepřesném zakončení Finů následovala rychlá protiakce Rusů a ti vedou o dva góly. Mamin našel na levé straně volného DMITRIJE VORONKOVA, který poté střelou z první nedal finskému brankáři žádnou šanci – 2:0. Asistence: Maxim Mamin.
     
    15:24
    Ivan Morozov si sjel na pravou stranu a měl dost prostoru k zakončení. Jeho pokus pak končí jen těsně vedle protější tyče!
    13:06 Vadim ŠIPAČOV - 1:0
     
    13:06
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Přesilovku si Rusové nezahrají, ale to jim vůbec nevadí. Nabídnutou výhodu využívají, když Jegor Jakovlem nabil na pravý kruh VADIMU ŠIPAČOVOVI, který poté svižnou ranou vymetl ve finské síti snad všechny pavučiny. Do vedení se tak dostávají Rusové – 1:0. Asistence: Jegor Jakovlev.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Šipačov (J. Jakovlev), 24. Voronkov (Mamin), 29. Voronkov (Tolčinskij, P. Karnauchov), 59. P. Karnauchov, 60. Kuzmenko (Sošnikov) – 37. Pesonen


    Rusko: Samonov (Fedotov) – A. Marčenko (A), Rafikov, Ljamkin, Samorukov, J. Jakovlev (A), Galeňuk, Antipin – Čibisov, Šipačov (C), K. Marčenko – Korškov, Ivan Morozov, Kuzmenko – Tolčinskij, Zernov, Sošnikov – Voronkov, P. Karnauchov, Mamin – Kadějkin.
    Finsko: Olkinuora (Juvonen) – Kaski, Sund, Rantakari, Salo, Pokka (A), Vittasmäki, Nikkilä, Friman – Ojamäki, Ilomäki, Pesonen (C) – Puustinen, Ruohomaa, Ju. Nättinen – J. Karjalainen, Tyrväinen (A), Junttila – Paajanen, R. Leino, Turunen.

    Rozhodčí: Naumov, Oskirko – Lazarev, Slavikovskij
    bahis siteleri