Chabarovsk – Barys 4:5 (2:3 po s.n.) | Magnitogorsk – Spartak Moskva 4:3 (kon.) | Riga – Dynamo Moskva 5:4 (kon.)
po s.n. (2:3)
Amur Chabarovsk
4:5 (2:1, 1:2, 1:1 - 0:0)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 04.01.2021, 08:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Barys Nur-Sultan.
    Autorem vítězné branky je ROMAN STARČENKO.
    52:55 Nikita MICHAJLIS - 4:4
     
    52:55
    Barys právě vstřelil branku!
    Jenomže bleskově máme opět vyrovnáno! Barys dokázal přesně založit útočnou akci, přičemž se přes protihráče dokázal natlačit Akolzin, kterému se nadmíru přesnou nahrávkou povedlo oslovit NIKITU MICHAJLISE. Druhý jmenovaný pouze nastavil hokejku a v poklidu tak překonal domácího brankáře Alikina.
    Asistence: Pavel Akolzin, Darren Dietz.
    52:07 Sergej TĚREŠČENKO - 4:3
     
    52:07
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jdou do vedení! Vše začalo nepovedeným vhazováním, který Amur udržel v pásmu soupeře. Následně měl na modré čáře hodně prostoru na nahození obránce SERGEJ TĚREŠČENKO, který zřejmě zaznamenal čistý průstřel. Karlsson měl zakrytý výhled, dost možná před ním tečoval puk jeden z hráčů.
    Asistence: Valentin Pjanov.
     
    34:41
    Barys právě vstřelil branku!
    A velice rychle mámo srovnáno! Tentokráte domácí mužstvo propadlo ve středním pásmu a sledovali jsme přečíslení dva na jednoho. Nakonec to na sebe vzal ROMAN STARČENKO, který to zkoušel střelou mezi betony, se kterou Alikin moc nepočítal. Puk velice přesně směřoval mezi nohy, Alikin nedokázal včas sklepnout své betony.
    Asistence: Jesse Blacker, Nikita Michajlis.
    32:54 Pavel AKOLZIN - 3:2
     
    32:54
    Barys právě vstřelil branku!
    Je tu důležitá kontaktní branka! Do palebné pozice si sjel obránce Dietz, který ovšem mířil pouze doprostřed branky. Puk se odrazil přímo před ním, kde se po nahrávce zjevil před prázdnou brankou PAVEL AKOLZIN, pro kterého nebyl problém zamířit za bezmocného brankáře Alikina.
    Asistence: Maxim Musorov.
    27:49 Michal JORDÁN - 3:1
     
    27:49
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Po skončení oslabení se domácí celek raduje ze třetí branky! Nejprve Karlsson vytasil těžký zákrok betonem, nicméně nápor domácích pokračoval. Tomáš Zohorna dokázal předat touš do tandemu na MICHALA JORDÁNA, který poprvé trefil protihráče před sebou, následně dokonale objel Karlssona a v poklidu zametl puk do prázdné branky.
    Asistence: Tomáš Zohorna.
    17:40 Dmitrij LUGIN - 2:1
     
    17:40
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jenom zužitkovali přesilovou hru a jdou do vedení! Chabarovsk se dlouhou dobu nemohl dostat do palebné pozice, což napravil až DMITRIJ LUGIN, který byl zcela sám před brankářem Karlssonem. Jeho rána z nápřahu zapadla přesně pod horní konstrukci branky, na což Karlsson neměl šanci zareagovat.
    Asistence: Vladimir Butuzov, Valentin Pjanov.
    14:25 Alexandr POLUNIN - 1:1
     
    14:25
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat! Amur operoval kolem branky, načež jsme sledovali nástřel před branku. Tam číhal maximálně důrazný ALEXANDR POLUNIN, kterému se z nulového úhlu povedlo trefit záda brankáře Karlssona, od kterých se kotouč přeci jenom přehoupl za brankovou čáru hostující branky.
    Asistence: Denis Golubev.
    12:52 Matt FRATTIN - 0:1
     
    12:52
    Barys právě vstřelil branku!
    Nakonec se do kýženého vedení dostává Nur-Sultan! Ten poměrně dlouho operoval kolem branky soupeře, kde to fantastickým vytočením provedl Panjukov, kterému se pod sebou povedlo najít MATTA FRATTINA. Ten si připravil střelu zápěstím, která zapadla přesně ke vzdálenější konstrukci, kam se brankář Alikin nedokázal ideálně natáhnout.
    Asistence: Kirill Panjukov.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 15. Polunin (Golubev), 18. Lugin (V. Butuzov, Pjanov), 28. Jordán (T. Zohorna), 53. S. Těreščenko (Pjanov) – 13. Frattin (Panjukov), 33. Akolzin (Musorov), 35. R. Starčenko (Blacker, Michajlis), 53. Michajlis (Akolzin, Dietz), rozh. náj. R. Starčenko

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Valentin Pjanov (CHA)
    0:1   Jakob Lilja (AST)
    2. série:
    1:1   Denis Golubev (CHA)
    1:1   Phil Varone (AST)
    3. série:
    1:1   Dmitrij Lugin (CHA)
    1:1   Nikita Michajlis (AST)
    4. série:
    1:1   Alexandr Polunin (CHA)
    1:2   Roman Starčenko (AST)
    5. série:
    2:2   Kirill Rasskazov (CHA)
    2:2   Darren Dietz (AST)
    6. série:
    2:2   Matt Frattin (AST)
    2:2   Kirill Rasskazov (CHA)
    7. série:
    2:2   Linus Videll (AST)
    2:2   Denis Golubev (CHA)
    8. série:
    2:3   Roman Starčenko (AST)
    2:3   Kirill Rasskazov (CHA)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Turbin (A), Mašín, V. Vasiljev, Jordán (C), S. Těreščenko, Korjagin, Zimin, Charčenko – Gorškov, Golubev, Polunin – H. Zohorna (A), T. Zohorna, Rasskazov – V. Butuzov, Pjanov, Lugin – Archipov, A. Kuzněcov, Gizdatullin.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Ortio) – Dietz (C), Lintuniemi, Blacker, Heatherington, Orechov, Makljukov, Gajtamirov, Musorov – Frattin, Varone, Panjukov – Lilja, Valk, Videll (A) – Michajlis, Sagadejev, R. Starčenko (A) – Petuchov, Ševčenko, Akolzin.

    Rozhodčí: Naumov, Ščenjov – Bersenjov, Judin

    Diváci: 2150
    bahis siteleri