Chabarovsk – Barys 5:1 (kon.) | Čeljabinsk – Spartak Moskva 2:6 (kon.) | Kazaň – Dynamo Moskva 2:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Dynamo Moskva
Středa 06.01.2021, 15:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:41 Stanislav GALIJEV - 2:1
     
    44:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Kuriózní branka obrací stav zápasu a posílá Bars do vedení. Danis Zaripov zavezl puk po pravé straně do útočného pásma a následně našel na levé straně STANISLAVA GALIJEVA, který si puk špatně zpracoval na bekhend a zkusil vystřelit. Puk poslal přesně mezi nohy brankáře a mohl si jít radovat. Asistence: Danis Zaripov, Albert Jarullin.
    22:23 Stéphane Da Costa - 1:1
     
    22:23
    Kazaň vstřelila branku!
    Teď se to góly jen hemží. Domácí vyrovnávají na hned na začátku přesilové hry. STÉPHANE DA COSTA dostal nahrávku na levou stranu útočné třetiny, na nic nečekal a vystřelil. Jeho pokus tahem byl dobře zastíněn a zapadl do branky. Asistence: Mikael Wikstrand.
    21:48 Ivan IGUMNOV - 0:1
     
    21:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tlak Dynama končí úvodní brankou zápasu. Andrej Mironov dostal puk na střed útočného pásma a hned nahrál na pravou stranu pro IVANA IGUMNOVA, všichni si mysleli, že bude střílet z voleje, ale on si puk ještě potáhl a následně prostřelil brankáře mezi nohy. Asistence: Andrej An. Mironov, Dmitrij Kagarlickij.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 23. S. Da Costa (Wikstrand), 45. Galijev (Zaripov, Jarullin) – 22. Igumnov (Mironov, Kagarlickij)


    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – T. Murphy, Wikstrand, Žuravljov, Jarullin, Pedan, Chenkel, Judin – Voronkov, S. Da Costa, Dawes – Zaripov, A. Galimov, Galijev – K. Petrov, Fisenko, Pesonen – M. Gluchov, Ljubimov, Dyňak – Jemec.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Čajkovský, Hietanen, Alanov, Mironov, An. Sergejev, J. Zajcev, Pribylskij, Volkov – Jaškin, Šipačov, Kagarlickij – Igumnov, Šipov, Tarasov – Alexejev, Jefremov, Muranov – Bryzgalov, O. Zajcev, Pankratov.

    Diváci: 4445
    bahis siteleri