Finsko – Rusko 4:1 (kon.) | Kanada – USA 0:2 (kon.)
konec
Kanada
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
USA
Středa 06.01.2021, 03:38 • Rogers Place, Edmonton • Mistrovství světa do 20 let • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    20:32 Trevor ZEGRAS - 0:2
     
    20:32
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak to je tvrdá rána pro Kanadu, která ani po přestávce vůbec neví, jak má hrát! Nutno ale podotknou, že při tomto gólu měli Američané štěstí. Arthur Kaliyev nahazoval od modré čáry za bránu, avšak trefil se do boční sítě brány, od které se kotouč odrazil k TREVORU ZEGRASOVI, který využil dezorientované obrany soupeře, zcela mimo byl také Devon Levi. Aktuálně nejproduktivnější hráč turnaje tak pohotově zasunul kotouč do sítě podél levé tyče. Asistence: Arthur Kaliyev.
    13:25 Alexander TURCOTTE - 0:1
     
    13:25
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Kanaďané jsou zcela šokováni, protože poprvé inkasují v play off a USA se dostává do vedení! Domácí v posledních minutách přestali hrát, což se jim nakonec vymstilo. Drew Helleson totiž nahodil od pravého mantinelu mezi kruhy, kam si výborně najel ALEXANDER TURCOTTE, který vytáhl opravdu skvělou teč do protipohybu Devona Leviho, který i přes své kvality nestačil zareagovat! Asistence: Drew Helleson, Trevor Zegras.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 14. Turcotte (Helleson, Zegras), 21. Zegras (Kaliyev)


    Kanada: Levi (Garand) – Byram (C), Drysdale, Harley, Schneider, Guhle, Barron, Korczak – Pelletier, McMichael (A), Cozens (A) – Quinn, Newhook, Krebs – Holloway, Byfield, Perfetti – Mercer, Suzuki, Tomasino – Zary.
    USA: Knight (Wolf) – Sanderson, Helleson, York (C), Faber, Johnson, Thrun, LaCombe – Zegras, Turcotte (A), Kaliyev – Boldy, Beniers, Caufield (A) – Berard, Farinacci, Brink – Brisson, Slaggert, Moynihan – Colangelo.

    Rozhodčí: Gouin, Sandlak – Deschamps, Vanoosten
    bahis siteleri