Jaroslavl – Petrohrad 4:1 (kon.) | Kunlun – Novosibirsk 1:6 (kon.) | N.Novgorod – Magnitogorsk 2:3 (kon.)
Omsk – Čerepovec 4:3 (kon.) | Riga – Minsk 2:6 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 07.01.2021, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:39 Maxim OSIPOV - 4:1
     
    57:39
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Platí první varianta, Lokomotivu navíc stále zbývá druhá část přesilovky! V předbrankovém prostoru se uvolnil MAXIM OSIPOV, který střelou mezi betony překonává Samonova a zřejmě definitivně rozhoduje o vítězství domácích. Asistence: Pavel Kraskovskij a Denis Alexejev.
    53:41 André PETERSSON - 3:1
     
    53:41
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    K trestnému střílení se rozjel sám ANDRÉ PETERSSON, který ho proměnil! Počkal si na pohyb brankáře Samonova a pak vystřelil vedle jeho levého betonu a lapačky – 3:1.
    45:58 Miro AALTONEN - 2:1
     
    45:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    No vida! Je tu kontaktní gól hostí. Od modré čáry vypálil Oscar Fantenberg a kotouč, který stačil holí šikovně tečovat MIRO AALTONEN, zapadl za záda brankáře Pasquala – 2:1. Asistence: Oscar Fantenberg.
    40:52 Georgij IVANOV - 2:0
     
    40:52
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru nakonec využívají a odskakují Petrohradu na rozdíl dvou gólů! Teemu Pulkkinen střílel z levého kruhu vedle branky. Puk se ale od zadního mantinelu odrazil k Antonovi Landerovi, který našel přesným pasem GEORGIJE IVANOVA a ten kotouč z bezprostřední blízkosti usměrnil do poloodkryté klece – 2:0. Asistence:Teemu Pulkkinen a Anton Lander.
    37:32 Pavel KRASKOVSKIJ - 1:0
     
    37:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Na úvodním gólu zápasu má velkou zásluhu i brankář Edward Pasquale, který poslal kotouč po pravém mantinelu až do útočného pásma. Za brankou ho dobruslil Denis Alexejev, jenž následně adresoval přesný pas do předbrankového prostoru na PAVLA KRASKOVSKÉHO a ten prostřelil Samonova. Asistence: Edward Pasquale a Denis Alexejev.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 38. Kraskovskij (Pasquale, Alexejev), 41. Ivanov (Pulkkinen, Lander), 54. A. Petersson (TS), 58. M. Osipov (Kraskovskij, Alexejev) – 46. M. Aaltonen (Fantenberg, Ožiganov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Rafikov, Ohtamaa, Čerepanov, A. Marčenko (A), M. Osipov, Barancev, Misjul – Korškov, V. A. Tkačov (C), A. Petersson – Pulkkinen, Lander (A), Kajumov – Beljajev, Kraskovskij, Alexejev – Iljenko, Ivanov, Berjozkin – Kovalenko.
    SKA Petrohrad: Samonov (Nikolajev) – Tokranov, Bengtsson, Fantenberg, Ožiganov, Chafizullin, A. Bělov (A), Dyblenko – E. Galimov, Kemppainen, V. E. Tkačov – Burdasov (A), Ivan Morozov, Kuzmenko – Ketov (C), Cicjura, Timkin – Strömwall, M. Aaltonen, Starkov – Kukštel.

    Rozhodčí: Sergejev, Sidorenko – Zacharov, Šalagin

    Diváci: 2074
    bahis siteleri