Jaroslavl – Petrohrad 4:1 (kon.) | Kunlun – Novosibirsk 1:6 (kon.) | N.Novgorod – Magnitogorsk 2:3 (kon.)
Omsk – Čerepovec 4:3 (kon.) | Riga – Minsk 2:6 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 07.01.2021, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:39 Maxim OSIPOV - 4:1
     
    57:39
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Platí první varianta, Lokomotivu navíc stále zbývá druhá část přesilovky! V předbrankovém prostoru se uvolnil MAXIM OSIPOV, který střelou mezi betony překonává Samonova a zřejmě definitivně rozhoduje o vítězství domácích. Asistence: Pavel Kraskovskij a Denis Alexejev.
     
    56:01
    Oscar Fantenberg způsobil Korškovovi krvavé zranění a dostává tak trest na 2+2 minuty za vysokou hůl!
     
    56:01
    Domácí měli výhodu při signalizovaném vyloučení Fantenberga a dostali se do šance. Na přihrávku Peterssona nedosáhl před odkrytou brankou Tkačov!
    53:41 André PETERSSON - 3:1
     
    53:41
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    K trestnému střílení se rozjel sám ANDRÉ PETERSSON, který ho proměnil! Počkal si na pohyb brankáře Samonova a pak vystřelil vedle jeho levého betonu a lapačky – 3:1.
     
    53:41
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jaroslav Dyblenko – trestné střílení, podrážení).
    53:41 Petersson byl v úniku faulován. Trestné střílení pro domácí.
     
    53:41
    André Petersson se dostal do samostatného úniku, který nezakončil gólem, ale byl zezadu seknut vracejícím se hráčem. Trestné střílení pro domácí!
    45:58 Miro AALTONEN - 2:1
     
    45:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    No vida! Je tu kontaktní gól hostí. Od modré čáry vypálil Oscar Fantenberg a kotouč, který stačil holí šikovně tečovat MIRO AALTONEN, zapadl za záda brankáře Pasquala – 2:1. Asistence: Oscar Fantenberg.
     
    43:38
    André Petersson připravil tutovku pro Antona Landera. Ten střílel do poloodkryté klece, ale nezvedl kotouč dostatečně vysoko a natahující se Samonov tak ještě stačil zasáhnout levým betonem!
     
    41:20
    Další příležitost Lokomotivu měl Pavel Kraskovskij. Ten zakončoval z mezikruží, Samonov kotouč přizvedl nad svou klec!
    40:52 Georgij IVANOV - 2:0
     
    40:52
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru nakonec využívají a odskakují Petrohradu na rozdíl dvou gólů! Teemu Pulkkinen střílel z levého kruhu vedle branky. Puk se ale od zadního mantinelu odrazil k Antonovi Landerovi, který našel přesným pasem GEORGIJE IVANOVA a ten kotouč z bezprostřední blízkosti usměrnil do poloodkryté klece – 2:0. Asistence:Teemu Pulkkinen a Anton Lander.
     
    39:08
    Za krosček je vyloučen Dinar Chafizulin. Přesilová hra pro Jaroslavl.
    37:32 Pavel KRASKOVSKIJ - 1:0
     
    37:32
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Na úvodním gólu zápasu má velkou zásluhu i brankář Edward Pasquale, který poslal kotouč po pravém mantinelu až do útočného pásma. Za brankou ho dobruslil Denis Alexejev, jenž následně adresoval přesný pas do předbrankového prostoru na PAVLA KRASKOVSKÉHO a ten prostřelil Samonova. Asistence: Edward Pasquale a Denis Alexejev.
     
    36:32
    Strömwall našel křížným pasem Mira Aaltonena, který střílel z pravého kruhu na vzdálenější tyčku do protipohybu přesouvajícího se Pasquala. Domácí brankář však stačil puk líznout vyrážečkou a vytěsnil ho tak do ochranné sítě!
     
    32:35
    Prvním vyloučeným hráčem v utkání je hostující Jevgenij Ketov. Po reklamní přestávce tak začne přesilovka Lokomotivu.
     
    28:43
    Další příležitost domácích po spolupráci Iljenka s Ivanovem. Druhý jmenovaný z levého kruhu těsně minul!
     
    27:32
    Barancev posunul na modré puk na Maxima Osipova, který střílel do zadního mantinelu. Od něj se však kotouč odrazil do betonu brankáře Samonova, který si málem dal vlastní gól! Hrací předmět prošel brankovištěm a skončil vedle svatyně Petrohradu.
    13:15 Ivanov trefil tyčku odkryté branky hostí.
     
    13:15
    Tohle byla obrovská šance domácích! Illjenko nahrál před téměř odkrytou branku Georgijovi Ivanovovi, který v jasné situaci nedokázal skórovat. Trefil tyčku!
     
    09:53
    Tentokrát byli domácí v přečíslení 2 na 1. Jegor Korškov nahrával před brankou Vladimirovi A. Tkačovovi, který kotouč zblízka neusměrnil mezi tyče!
     
    07:03
    Domácí se dostali do přečíslení 3 na 1! Teemu Pulkkinen řešil situaci sám ranou z pravé strany, která hostující klec minula.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 38. Kraskovskij (Pasquale, Alexejev), 41. Ivanov (Pulkkinen, Lander), 54. A. Petersson (TS), 58. M. Osipov (Kraskovskij, Alexejev) – 46. M. Aaltonen (Fantenberg, Ožiganov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – Rafikov, Ohtamaa, Čerepanov, A. Marčenko (A), M. Osipov, Barancev, Misjul – Korškov, V. A. Tkačov (C), A. Petersson – Pulkkinen, Lander (A), Kajumov – Beljajev, Kraskovskij, Alexejev – Iljenko, Ivanov, Berjozkin – Kovalenko.
    SKA Petrohrad: Samonov (Nikolajev) – Tokranov, Bengtsson, Fantenberg, Ožiganov, Chafizullin, A. Bělov (A), Dyblenko – E. Galimov, Kemppainen, V. E. Tkačov – Burdasov (A), Ivan Morozov, Kuzmenko – Ketov (C), Cicjura, Timkin – Strömwall, M. Aaltonen, Starkov – Kukštel.

    Rozhodčí: Sergejev, Sidorenko – Zacharov, Šalagin

    Diváci: 2074
    bahis siteleri