Bordeaux – Lorient 2:1 (kon.) | Dijon – Marseille 0:0 (kon.) | Lens – Štrasburk 0:1 (kon.)
Méty – Nice 1:1 (kon.) | Monaco – Angers 3:0 (kon.) | Montpellier – Nantes 1:1 (kon.)
Nîmes – Lille 0:1 (kon.) | PSG – Brest 3:0 (kon.) | Remeš – Saint-Étienne 3:1 (kon.)
Rennes – Lyon 2:2 (kon.)
konec
Stade de Reims
3:1 (2:0)
AS Saint-Étienne
Sobota 09.01.2021, 21:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Vítám všechny fotbalové fanoušky u devatenáctého kola francouzské Ligue 1 Uber Eats, v němž se proti sobě postaví Stade de Reims a AS Saint-Étienne. Podle předchozích vzájemných zápasů, posledních výsledků nebo postavené v tabulce, by se mělo jednat o vyrovnaný souboj. Rozhodnout tak může jediné zaváhání nebo jediná trefa.
     
    Oba celky spolu sousedí v tabulce a dělí je jediný bod. Ovšem u obou celků je současné postavení obrovským zklamáním, vždyť se obě mužstva nachází až ve druhé polovině Ligue 1, a tak by se mělo připomenou, že bojují o záchranu příslušnosti v nejvyšší soutěži.

    Stade de Reims do této doby uhrálo osmnáct bodů, avšak v posledních týdnech se mu začalo dařit. Vždy v posledních čtyřech soubojích vždy bodoval, když zaznamenal dvě vítězství a stejný počet remíz. Ve středu Reims odehrálo souboj s Dijonem, jenž skončil bez branek. Pokud domácí potřebují v něčem zabrat, je to jednoznačně hra do obrany, protože inkasoval osmadvacet gólů. Nejlepším střelcem týmu pak je Boulaye Dia, který se prosadil desetkrát a je třetím nejlepším zakončovatelem v celé lize.

    Jen o příčku i bod je na tom lépe Saint-Étienne, jenž se aktuálně nachází na čtrnácté pozici. Po špatném vstupu do soutěže ASSE konečně zabralo, i když zatím moc nevyhrává. V posledních pěti případech totiž zvítězilo pouze jednou, ale hned čtyřikrát remizovalo. Ve středu se Saint-Étienne utkalo s favorizovaným PSG, s nímž vyválčilo remízu 1:1. Také hostující mužstvo potřebuje zabrat především ve hře dozadu, jelikož inkasovalo šestadvacetkrát. Nejlepším střelcem týmu pak je třiatřicetiletý Romain Hamouma, jenž vsítil čtyři branky.
     
    Ještě se pojďme společně podívat na vzájemné zápasy. Poslední z nich se odehrál v únoru loňského roku a skončil remízou 1:1. V třiasedmdesáté minutě poslal Saint-Étienne do vedení Denis Bouanga a už to vypadalo, že získá pro svůj celek tři body. Ovšem ve třetí nastavené minutě zahrával pokutový kop Boulaye Dia, jemuž se podařilo srovnat a dokonat dělbu bodů.

    Saint-Étienne – Reims 1:1
    Reims – Saint-Étienne 3:1
    Reims – Saint-Étienne 0:2
    Saint-Étienne – Reims 2:0
    Reims – Saint-Étienne 1:1
     
    Celé devatenácté kolo Ligue 1 se odehraje v sobotu od 21 hodin, a tak budeme moci sledovat aktuální tabulku každým okamžikem. Ze všech zápasů jsou pro vás připravené podrobné textové přenosy a soubojem mezi Stade de Reims a AS Saint-Étienne vás provede Michal Luxa. Přejeme příjemnou zábavu, bavte se dobrým fotbalem!
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu z francouzské Ligue 1, která se celá hraje v jeden čas. Již jsou známy sestavy, a tak si je pojďme představit.
     
    Úvodní sestavy:

    Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Faes, Abdulhamíd (C), Konan – Cassama – Mbuku, Cafaro, Chavalerin, Zeneli – Dia.
    Náhradníci: Diouf – De Smet, Doumbia, Hornby, Kutesa, Maresic, Munetsi, Sierhuis, Touré.

    AS Saint-Étienne: Moulin – Debuchy (C), Moukoudi, P. Retsos, Trauco – Nordin, M. Camara, Youssouf, Aouchiche – Boudebouz, Bouanga.
    Náhradníci: Bajič – Abi, Douath, Hamouma, Monnet-Paquet, Moueffek, Rivera, Sissoko, Sow.

    Rozhodčí: Batta – Annonier, Berthomieu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hráči byli už minimálně dvě minuty připravení, ovšem čekalo se na jednadvacátou hodinu. Boulaye Dia byl tím, kdo se první chopil míče a Stade de Reims tak začíná útočnou akcí.
     
    2
    Stade de Reims nastoupilo do dnešního střetnutí v červených dresech, naopak AS Saint-Étienne zvolilo černou sadu. Vraťme se na trávník, kde kombinují hosté.
     
    3
    Miguel Trauco si narazil se spoluhráčem ze středu pole, ale následně přihrál na obránce. ASSE rozjelo novou akci zprava odcentroval Arnaud Nordin. Jeho pas mířil na brankáře, který situaci vyřešil.
     
    4
    Přetažený centr vrátil před branku Adil Aouchiche, který viděl spoluhráče. Ovšem Arnaud Nordin si při zpracování pomohl rukou, a tak byla hra přerušena. Hostující záložník přesto zakončil, ovšem stejně vedle levé tyče.
     
    5
    Denis Bouanga si dal balon do pokutového území, kde jej přibrzdil Thomas Foket. Míč skončil mimo hrací plochu a bude se tak rozehrávat jen od brány.
     
    6
    ASSE začíná velmi aktivně a snaží se o změnu stavu. Po ztrátě balonu musí ale hostující celek spěchat zpátky, protože je zde akce soupeře.
     
    7
    Po kombinaci na pravé straně odcentroval Nathanaël Mbuku, jenomže si nevšiml, že před brankou není žádný hráč v červeném. Celou situaci vyřešil Jessy Moulin, který vyběhl z branky.
     
    8
    Na pravé straně se rozeběhl Nathanaël Mbuku, který centroval na zadní tyč. Po balonu se natahoval Arbër Zeneli, jenže kosovský křídelní balon nezasáhl.
     
    9
    Saint-Étienne chtělo přenést hru na levou stranu, ale snažení bylo nepřesné a skončilo mimo hrací plochu. Hostující mužstvo se muselo znovu zatáhnout, protože čelí útoku Stade de Reims.
     
    10
    Pokutový kop pro Stade de Reims! Mathieu Debuchy zahrál rukou a navíc Wouta Faese přistrčil ještě Zaydou Youssouf. Bude se poprvé měnit skóre nebo Jessy Moulin penaltu chytí?
    10. Penaltový zákrok
     
    11
    Reims právě vstřelilo branku!
    Pokutový kop netrefil BOULAYE DIA ideálně, avšak vybral si správnou stranu. Jeho pokus totiž zamířil na pravou stranu, zatímco brankář se vydal k druhé tyči.
    11. Boulaye DIA - 1:0
     
    11
    Žlutou kartou byl ještě potrestán Ryad Boudebouz (Saint-Étienne), který zřejmě něco řekl na adresu rozhodčího.
     
    14
    Tohle je hodně tmavě žlutá karta, Moreto Cassama (Reims) může být rád, že se nešel sprchovat. Domácí hráč totiž ve skluzu vletěl oběma nohama napřed a sestřelil Camaru. Takzvaně jej vzal na sáně ...
     
    15
    Rozhodčí má plné ruce a píšťalku práce, hraje se totiž pořádně od podlahy. Saint-Étienne bude za malou chvíli rozehrávat standardní situaci.
     
    17
    Centr do šestnáctky poslal Adil Aouchiche, jehož pas našel jen brankářovy rukavice. Stade de Reims nic moc nevymyslelo a bude znovu pod tlakem.
     
    18
    Adil Aouchiche táhl akci po levé straně, ale následně ještě přihrával k postranní lajně. Jenže jeho myšlenku nepochopil Denis Bouanga, a tak se bude znovu rozehrávat odkopem od brány.
     
    19
    Zaydou Youssouf se zmocnil balonu, jenomže si pomohl zákrokem za hranicí pravidel. Domácí mužstvo může myslet na další kombinaci.
     
    20
    Arnaud Nordin vytáhl míč na útočnou polovinu, kde jej předal Adil Aouchiche. Ten si přehodil balon na pravou nohu a vystřelil. Jeho pokus postrádal razanci, a tak jej chytil Predrag Rajković.
     
    22
    ASSE sice více drží balon na kopačkách, ale stále pohrává. Za tento fakt může ruka v pokutovým území. Hostující mužstvo tak má co dohánět.
     
    23
    V pokutovém území upadl po souboji Denis Bouanga, kterému položil loket na rameno Wout Faes. Rozhodčí situaci viděl a rovnou ukazoval, ať se pokračuje ve hře.
     
    25
    Hráči v černých dresech kombinovali na vlastní polovině a následně hru přesunuli na pravou stranu, kde se nacházel Arnaud Nordin. Ten se pokusil o přenesení zpátky, ale nevyšlo mu.
     
    26
    Boulaye Dia se dral za balonem, přičemž fauloval Panagiotise Retsose. Rozhodčí hru znovu přerušil a přisoudil balon hostujícímu mužstvu.
     
    27
    Skvěle to udělal Adil Aouchiche, který naservíroval milimetrový pas do šestnáctky, kam si zabíhal Mathieu Debuchy. Hostující kapitán měl před sebou už pouze brankáře, přesto zamířil zbrklým pokusem vedle branky. Tohle musí končit góly ...
    27. Mathieu Debuchy (SET)
     
    29
    Saint-Étienne znovu kombinuje na útočné polovině a hledá cestu k další velké šanci. Do šestnáctky si tentokrát naběhl Denis Bouanga, avšak k němu balon nepropadl.
     
    30
    Jedna třetina zápasu je minulostí, stále sledujeme snahu ASSE o vyrovnání. Pokud nebudeme brát stav zápasu, tak obrazově je hostující mužstvo lepší.
     
    31
    Stade de Reims směrem dopředu nepředvedlo téměř nic a přesto vede. ASSE zastavilo další akci a může mířit do protiakce.
     
    32
    Směrem dozadu musel máknout Nathanaël Mbuku (Reims), který se pověsil na záda Ryada Boudebouze, za což byl oceněn žlutým kartónkem.
     
    33
    Při rozehrání standardní situace si za zeď naběhl Arnaud Nordin, který po zemi vypálil. Jeho pokus nohou vyrazil na roh Predrag Rajković. ASSE následně rozehrávalo rohový kop, ale centr byl od první tyče odvrácen.
     
    35
    Domácí mužstvo zuby nehty brání těsné vedení, naopak ASSE je znovu usazené na útočné polovině. Hráči v černých dresech mačkají soupeře jako citrón, avšak musejí si dávat pozor na rychlé protiútoky.
     
    36
    Po delší době jsme viděli Stade de Reims na útočné polovině. Jenomže Thomas Foket si netroufl jít dopředu, a tak zvolil přihrávku až k brankáři.
     
    37
    Reims právě vstřelilo branku!
    K čemu je ASSE, že hraje lépe, když následně nepokryje akce soupeře. Xavier Chavalerin přihrál z pravé strany a přesným zakončením se prezentoval BOULAYE DIA. Celou situaci podcenil Panagiotis Retsos, který nechal balon kolem sebe proletět a ani nepokryl nebezpečný prostor. Asistence: Xavier Chavalerin.
    37. Boulaye DIA - 2:0
     
    40
    Domácí mužstvo může být s prvním poločasem spokojeno, protože vede o dvě branky přesto, že bylo herně horší. Navíc Boulaye Dia potvrzuje střeleckou formu a hlasitě si říká o angažmá v lepším týmu.
     
    42
    Vypadá to, že domácí hráči budou chtít dohrát poločas s míčem na kopačkách. Hráči v červených dresech totiž dlouhou dobu kombinují na vlastní polovině hřiště.
     
    43
    Centr z levé strany mířil na zadní tyčku, kde se ocitl nikým nehlídaný Boulaye Dia. Senegalský útočník byl u balonu pozdě, a tak jej volejem nezasáhl.
     
    43
    Při napadání to přehnal s agresivitou Arnaud Nordin (Saint-Étienne), který byl u balonu pozdě a zasáhl Thomase Foketa. Za tento zákrok si prohlédl žlutou kartu.
     
    45
    V poslední minutě základní hrací doby prvního poločasu fauloval Denis Bouanga. Hráči v červených dresech jsou znovu u balonu a navíc na útočné polovině.
     
    45+1
    Balon z volného kopu měl mířit na hlavu domácích hráčů, přesto zamířil jen do rukavic Jessyho Moulina. Budou se hrát ještě dvě minuty!
     
    45+2
    Na zeleném pažitu zůstal ležet s bolestivou grimasou Panagiotis Retsos, který si zřejmě natáhl třísla.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Zatímco Saint-Étienne předvádělo lepší fotbal, tak Stade de Reims střílelo branky! Domácí celek se prosadil z pokutového kopu, následně se bránil a poté znovu udeřil. O oba zásahy se postaral kanonýr z povolání Boulaye Dia. Pokud chce ASSE myslet na body, musí ještě přidat a hlavně se více cpát před branku soupeře. Herní projev už hosté mají, teď protrhnout ještě střeleckou smůlu a lépe bránit.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Adil Aouchiche, přichází Romain Hamouma.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Panagiotis Retsos, přichází Saidou Sow.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Zaydou Youssouf, přichází Lucas Douath.
     
    46
    Pokračujeme druhým poločasem! Zajímavě ASSE rozehrálo úvodní výkop druhého poločasu, když z něj poslalo míč do zámezí a nalezlo na útočnou polovinu.
     
    47
    Vypadá to, že po sérii střídání zalezl Ryad Boudebouz na pravý kraj zálohy a Romain Hamouma se vysunul do útoku. Možná také ASSE změnilo formaci.
     
    48
    Ještě pro připomenutí: Stade de Reims dnes hraje v červených dresech, naopak Saint-Étienne zvolilo černou sadu.
     
    49
    Na pravé straně se rozeběhl Arnaud Nordin, jemuž přestal stačit Mathieu Cafaro, a tak jej podrazil. Saint-Étienne bude rozehrávat standardní situaci z levé strany.
     
    50
    Panečku, to byl zákrok! Na centr si naskočil Mathieu Debuchy, jehož hlavička mířila do pravé šibenice branky! Ovšem Predrag Rajković se natáhl a zakončení konečky prstů vytáhl.
    50. Mathieu Debuchy (SET)
     
    51
    V pokutovém území upadl jeden z hostujících hráčů, kteří se vztekají, že se nebyl odpískán pokutový kop!
     
    52
    V přerušené hře vstupuje na scénu VAR, byl Mathieu Debuchy faulován? Bude Saint-Étienne rozehrávat také penaltu?
     
    52
    Je rozhodnuto, pokutový kop se zahrávat nebude a může se pokračovat ve hře autovým vhazováním.
     
    54
    Na pravé straně se rozeběhl Nathanaël Mbuku, jehož zakřižoval hostující obránce. Bude se tak kopat od branky ASSE a při dalším přerušení bude Stade de Reims střídat.
     
    55
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Moreto Cassama, přichází Marshall Munetsi.
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Arbër Zeneli, přichází Moussa Doumbia.
     
    55
    Ještě před střídáním si balon na středu navedl na levou nohu Mathieu Cafaro, jehož snažení zamířilo nad branku. Jessy Moulin celou situaci kontroloval pohledem.
     
    57
    Střídající Marshall Munetsi mířil do šestnáctky, ale při převzetí míče do něj naletěl Mathieu Debuchy. Francouzský kapitán se zlobí, protože hrál tělem a byl mu znovu odpískán faul. Tohle je pozice, ze které lze navýšit vedení!
     
    58
    Reims právě vstřelilo branku!
    MATHIEU CAFARO se po přímém kopu může radovat! Jeho rána měla mířil k levé tyči, kam se vydal také Jessy Moulin. Jenže balon tečoval Mahdi Camara, od jehož stehna zamířil do břevna a následně zamířil za brankovou čáru. Hodně šťastná trefa pro Stade de Reims.
    58. Mathieu CAFARO - 3:0
     
    62
    Balon z levé strany zamířil do pokutového území, kde sis jej zpracoval Denis Bouanga, který si následně chtěl přehodit soupeře. Ovšem míč šel natolik do vzduchu, že si pro něj vyběhl Predrag Rajković.
     
    63
    Do šestnáctky se naběhl Romain Hamouma, jenž po souboji skončil na zemi. Hostující hráč si žádá pokutový kop, jenže hlavní sudí je znovu proti.
     
    64
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Nathanaël Mbuku, přichází El Bilal Touré.
     
    66
    Za obranu ASSE si naběhl na levé straně El Bilal Touré, který byl v prostoru proti přesile. Jeho akci se snažil dokonat ještě Moussa Doumbia, jenže po souboji skončil na zeleném pažitu.
     
    67
    Hostující mužstvo kombinuje na vlastní polovině, ovšem potřebovalo by hrát blíže k soupeřově brance. To se také potvrdilo, zleva do vápna naběhl Romain Hamouma, jenž pokus směřoval do spodního rohu branky. Predrag Rajković si připsal další výborný zákrok a drží třígólové vedení domácích.
     
    68
    Saint-Étienne rozehrávalo dva rohové kopy. Při prvním bylo zakončení zablokované a při druhém zase míč opustil hrací plochu, aniž by doletěl do pokutového území.
     
    69
    Zcela mimo hru uviděl žlutou kartu Denis Bouanga (Saint-Étienne), který byl dalším hráčem, který pronesl něco směrem k hlavnímu sudímu.
     
    69
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Arnaud Nordin, přichází Charles Nathan Abi.
     
    71
    Jdeme do koncovky zápasu a musel by se stát zázrak, aby Stade de Reims dnes nebralo tři body. Ovšem ASSE se snaží o to, aby co nejdříve vsítilo branku.
     
    72
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Tak že by nás čekala zajímavá koncovka? ASSE rozehrávalo standardní situaci a po centru se pokusil zakončit Mathieu Debuchy. Jenže balon netrefil ideálně, avšak jej prodloužil ke spoluhráči. CHARLES NATHAN ABI následně zamířil přesně do vzdálenějšího spodního rohu branky, kam se nohou Predrag Rajković marně natahoval. Asistence: Mathieu Debuchy.
    72. Charles Nathan Abi - 3:1
     
    74
    Saint-Étienne je polito živou vodou a znovu se usadilo na útočné polovině. Další pas mířil na hranici šestnáctky, kde Charles Nathan Abi zapomněl míč za sebou.
     
    75
    Na levé straně se po dlouhé době objevil Boulaye Dia, který chtěl jít až do zakončení. Jenže soupeř mu balon vzal a rychle míří na druhou stranu hrací plochy.
     
    77
    Hostující mužstvo napadá rozehrávku velmi vysoko, ale musí si dávat pozor, aby znovu nepropadlo v obraně. Tentokrát to zvládlo a může skládat plány na další útočnou akci.
     
    78
    Stade de Reims se po zisku míče snaží uklidnit hru kombinací na vlastní polovině. Navíc se faulem při napadání uvedl Mahdi Camara.
     
    79
    Miguel Trauco nezpracoval balon u postranní lajny a následně fauloval Thomase Foketa, který se velmi ochotně skácel k trávníku.
     
    80
    Jessy Moulin dlouho nerozehrával a chtěl vyměnit balon, celou situaci tak ještě kontroloval hlavní rozhodčí, jenž dal hostujícímu brankáři zapravdu.
     
    81
    Zpoza šestnáctky natáhl ke střele Denis Bouanga, který placírkou mířil k pravé tyči. Jenomže zakončení chyběla razance, a tak se k němu Predrag Rajković dostal včas.
     
    82
    Saint-Étienne sice drží dlouhou dobu balon na kopačkách, avšak jen na vlastní polovině. Hostujícímu mužstvu se zatím nedaří kombinace vpřed.
     
    83
    Všech jedenáct hráčů domácího celku je v hlubokém bloku u vlastního pokutového území. ASSE tak těžce kombinuje a pouze sporadicky se dostává dovnitř šestnáctky.
     
    84
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Mathieu Cafaro, přichází Kaj Sierhuis.
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Boulaye Dia, přichází Dereck Germano Kutesa.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Denis Bouanga, přichází Maxence Rivera.
     
    86
    Na levé straně měl otevřenou cestu Moussa Doumbia, který ale situaci přibrzdil a strhl ji na střed hrací plochy. Následně přišla kombinace, kterou ASSE přečetlo. Hra se velmi rychle otočila a před brankou soupeře míč podběhl Charles Nathan Abi.
     
    87
    Mathieu Debuchy byl mezi dvěma soupeři a hlavičkoval asi dva metry vedle branky. Hostující kapitán se zlobí, jelikož měl za to, že balon byl tečován a měl se rozehrávat roh. Ovšem opakovaný záběr ukázal, že hlavní sudí rozhodl správně.
     
    89
    Hostujícímu mužstvu už moc času nezbývá, pokud chce vyrovnat, musí se velmi rychle prosadit. Ovšem zatím to na vstřelený gól nevypadá, Stade de Reims je stále v hlubokém bloku.
     
    90
    Charles Nathan Abi a Romain Hamouma se zlobí, protože domácí hráč zahrál rukou v pokutovým území. Znovu rozhodčí ukazuje, že se penalta zahrávat nebude!
     
    90+1
    Budou se hrát ještě tři minuty!
     
    90+2
    Z pravé strany mířila přihrávka na hranici šestnáctky, kde se nacházel Ryad Boudebouz. Alžírského ofenzivního hráče ale zklamalo zpracování. Škoda, tato situace vypadalo znovu nadějně.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Lekci z produktivity dostalo Saint-Étienne, které bude muset zapracovat na obranné činnosti. Hostujíc celek byl sice v zápase lepším týmem, ale nedokázal proměnit své šance, a tak se musel před soupeřem sklonit. Naopak Stade de Reims odskočilo do vedení a pak se zatáhlo do hlubokého bloku. To stačilo na to, aby se domácí radovali z vítězství.

    Stade de Reims se aktuálně nachází na čtrnáctém místě a Saint-Étienne spadlo na šestnáctou pozici.
     
    S konstatováním, že Boulaye Dia vsítil dvě branky a dotáhl vedoucího Mbappého v tabulce střelců, se loučím a přeji vám dobrou noc. (22:55:22)

    Michal Luxa

    Branky: 11. Dia (pen.), 37. Dia (Chavalerin), 58. Cafaro – 72. Abi (Debuchy)

    Karty:   14. Cassama (REI), 32. Mbuku (REI) – 11. Boudebouz (SET), 43. Nordin (SET), 69. Bouanga (SET)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 19:17.
    Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Faes, Abdulhamíd (C), Konan – Cassama (55. Munetsi) – Mbuku (64. Touré), Cafaro (84. Sierhuis), Chavalerin, Zeneli (55. Doumbia) – Dia (84. Kutesa).
    Náhradníci: Diouf – De Smet, Doumbia, Hornby, Kutesa, Maresic, Munetsi, Sierhuis, Touré.

    AS Saint-Étienne: Moulin – Debuchy (C), Moukoudi, P. Retsos (46. Sow), Trauco – Nordin (69. Abi), M. Camara, Youssouf (46. Douath), Aouchiche (46. Hamouma) – Boudebouz, Bouanga (84. Rivera).
    Náhradníci: Bajič – Abi, Douath, Hamouma, Monnet-Paquet, Moueffek, Rivera, Sissoko, Sow.

    Rozhodčí: Batta – Annonier, Berthomieu

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri