Nové Zámky – Zvolen 0:2 (kon.) | Nitra – Miskolc 5:2 (kon.) | Poprad – HC Slovan 4:1 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Košice 3:4 (0:1 po s.n.) | Trenčín – Detva 8:1 (kon.) | Banská Bystrica – Michalovce 1:5 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
8:1 (4:0, 4:1, 0:0)
HK Detva
sk Neděle 10.01.2021, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:35
    Trenčín dal gól!
    Domáci pridávajú ďaľší gól dokonca v oslabení. MAREK VALACH ušiel obrane od modrej a zakončil svojou obľúbenou fintou na dlhú hokejku, prepasíroval puk medzi nohy brankára.
     
    36:42
    Trenčín dal gól!
    Tentokrát sa Petrovi Valentovi poďakovali Trenčania rýchlym využitím presilovky. Od modrej vypálil CALLE ACKERED a Petrík našiel puk až v sieti.
    Asistencia: Marek Hecl
     
    27:42
    Trenčín dal gól!
    Dukla okamžite odpovedá, forčeking v útočnom pásme jej priniesol zisk puku, Hecl mohol strieľať spomedzi kruhov, ale nabil na pravý kruh voľnému LUKÁŠOVI PAUKOVČEKOVI a ten z prvej prekonal brankára. Asistencie: Marek Hecl, Erik Rajnoha
     
    27:06
    Detva dala gól!
    Detva využila presilovku, od modrej vystrelil Cox, vyrazený puk dopravil do bránky VILIAM ČACHO, betón brankára Dukly prišiel už neskoro. Asistencia: Trevor Cox.
     
    24:44
    Trenčín dal gól!
    Detva sa tlačila viac do útoku v posledných striedaniach, ale vzadu sa jej otvorili vrátka, Kettunen zaviezol puk do pásma, dostal ho na Chromiaka a ten videl že medzi kruhy mieri z druhej vlny Okuliar. Prihral mu a OLIVER OKULIAR presnou strelou k žrdke vyhnal Sholla z bránky
    Asistencie: Martin Chromiak, Janne Kettunen
     
    13:37
    Trenčín dal gól!
    Gólostroj Dukly pokračuje, BORIS SÁDECKÝ získal puk od obrancu Detvy, ktorý si nedával pozor a ostal sám pred Shollom, puk bekhendom zavesil pod hornú žŕdku.
     
    12:46
    Trenčín dal gól!
    Aj ďaľšiu presilovku Trenčania využívajú, Chromiak prihral medzi kruhy AARONOVI BERISHOVI a ten od hornej žŕdky posiela puk do bránky.
    Asistencie: Martin Chromiak, Branislav Rehuš.
     
    12:03
    Trenčín dal gól!
    Dukla využíva presilovku, JURAJ BEZÚCH ostal medzi kruhmi nekrytý a presne namieril.
    Asistencie: Marek Valach, Lukáš Paukovček
     
    00:40
    Trenčín dal gól!
    MAREK HECL dostal prihrávku v útočnom pásme a pustil sa s pukom pomedzi kruhy, vyhol sa viacerým atakujúcim hráčom, položil si brankára a skóroval.
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Justin Lemcke

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 1. Hecl (Paukovček, Lemcke), 13. Bezúch (Valach, Paukovček), 13. Berisha (Chromiak, Rehuš), 14. Sádecký, 25. Okuliar (Chromiak, Kettunen), 28. Paukovček (Hecl, Rajnoha), 37. Ackered (Hecl), 39. Valach – 28. Čacho (Cox)


    HK DUKLA Trenčín: M.Valent – Lemcke, Ackered, Rehuš, E.Švec, Ilenčík, Rajnoha, Urban – Hecl, Paukovček, Bezúch – Okuliar, Kettunen, Chromiak – Valach, Reddick, Berisha – Sádecký, J.Švec, Krajč – Kukuča
    HK Detva: Sholl (25.Petrík) – Lalík, Lyle, F.Fekiač, Jendroľ, Gachulinec, Rymsha, O.Turan, Korím – Ščurko, V.Fekiač, Ľupták – Charbonneau, Čacho, Cox – Downing, P.Valent, Curry – Magdolen, T.Klíma, Žilka

    Rozhodčí: Orolín, Žák – Šoltés, Durmis

    Diváci: Bez divákov
    bahis siteleri