Nové Zámky – Zvolen 0:2 (kon.) | Nitra – Miskolc 5:2 (kon.) | Poprad – HC Slovan 4:1 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Košice 3:4 (0:1 po s.n.) | Trenčín – Detva 8:1 (kon.) | Banská Bystrica – Michalovce 1:5 (kon.)
konec
HK Poprad
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC Slovan Bratislava
sk Neděle 10.01.2021, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V tretej tretine mali belasí k dispozícii dve presilovky, no nevyužili ani jednu. Poprad zodpovedne odolával a napokon triumf kamzíkov v 59. minúte pečatil gólom do prázdnej brány Haščák. Poprad má znovu na čele tabuľky pred Slovanom trojbodový náskok. (18:23:02)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:14
    Ališauskas korčuľoval z rohu klziska, dával to pred bránu a na chvíľku trošku domáci zapochybovali, no napokon puk dostali preč z nebezpečného priestoru.
     
    58:55
    Poprad dal gól!
    Popradčania zrejme definitívne pečatia svoje víťazstvo v tomto zápase. O'Donnellovi nevyšiel individuálny pohyb z pravého kruhu. Popradčania získali puk, MARCEL HAŠČÁK ho vypichol na modrej čiare a zo stredného pásma trafil odkrytú bránu.
     
    58:21
    Po buly a získanom pásme opäť Noskovič už trieli na striedačku.
     
    58:12
    Kytnár urobil kľučku na modrej čiare, vnikol do pásma a je to ofsajd. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    57:46
    Bránka Slovana ostáva prázdna, vhadzuje sa pred Vošvrdom.
     
    57:43
    Spoza ľavého kruhu nahadzoval puk na bránu Kundrik a Vošvrda zachytával. Zároveň si tréner Stantien berie oddychový čas.
     
    57:28
    Zo súbojov v strednom pásme napokon vzišiel úspešný Meszároš, nahadzoval ihneď do útočnej tretiny, ale bol to ešte ofsajd.
     
    56:52
    Belasí boli v pásme, prihrávka O'Donnella naslepo z rohu klziska prešla až do stredného pásma a hostia prišli o pásmo.
     
    55:52
    Stratený puk v obrannom pásme získal Svitana, ktorý prenechal Haščákovi. Haščák sa neulakomil, vracal Svitanovi pred bránkovisko, no Noskovič predviedol výborný zákrok a gólu zabránil.
     
    55:18
    Založenie útoku zo strany hostí teraz nebolo presvedčivé a ani úspešné. Končí sa to zakázaným uvoľnením.
     
    54:37
    Vandas vysúval po krídle Bjalončíka, ktorý zabrzdil na pravom kruhu, prešiel mierne medzi kruhy a strelou to skúsil. Triafal zadný mantinel.
     
    53:48
    V strednom pásme spadol Bortňák, belasí si pýtali vylúčenie, ale hlavní rozhodcovia nereagovali. Presilovka Slovana sa chýli ku koncu.
     
    53:20
    Presilovka Slovana síce pokračuje, ale v nasledujúcich sekundách neboli hostia veľmi nebezpeční. Popradčania teraz odstraňujú puk preč z obranného pásma.
     
    52:31
    Bratislavčania dobre rozbehli presilovú hru. Strelou spoza pravého kruhu to teraz skúšal Brendan O'Donnell. Jeho delovka skončila bezpečne vo Vošvrdovej lapačke.
     
    52:02
    Slovan získava presilovkovú možnosť. Dve minúty za podrazenie dostáva Adam Drgoň.
     
    51:31
    Handlovskému sa ukázal na modrej čiare Dalhuisen, ktorý okamžite z prvej pálil. Letelo to mimo brány, Noskovič iba pohľadom skontroloval puk.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 12. Bjalončík (Matúš Paločko), 20. Svitana (Seigo, Haščák), 24. Haščák (Svitana), 59. Haščák – 35. O'Donnell (Urbánek, Štajnoch)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Drgoň, Hudec, Seigo, Dalhuisen, Ulrych, Erving, Kramár – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Livingston, Handlovský – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Mešár, Jevoš, Hajnik – Valigura
    HC Slovan Bratislava: Noskovič (Parks) – Sersen, Bačik, Meszároš, Štajnoch, Ališauskas, Valach, Maier, Beňo – Ožvald, Urbánek, Jendek – Šišovský, Kytnár, O'Donnell – Kundrik, Bortňák, Rapáč – J. Uram, Lačný, Lepskij

    Rozhodčí: Hronský, Štefik – Valo, Frimmel
    bahis siteleri