EC-KAC – Bratislava Capitals 6:1 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
6:1 (1:0, 3:1, 2:0)
iClinic Bratislava Capitals
sk Neděle 10.01.2021, 18:30bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:08
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    Výborný pas od mantinelu na voľného PAULAPOSTMU, ktorý nikým nebránený nemal problém skórovať spomedzi kruhov.
    Asistencie: Nicholas Petersen, Thomas Koch
     
    48:14
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    Už je to 5:1! Petersen prihral na modrú Postmovi, ktorý nešpekuloval, nahodil puk na bránu, kde výborne clonil MANUEL GANAHL a okrem toho aj puk šikovne tečoval za Coreauov chrbát.
    Asistencie: Paul Postma, Nicholas Petersen
     
    36:06
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    Hostia chybovali a domáci sa vo vlastnom oslabení dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. S. Geier nabil THOMASOVI KOCHOVI, ktorý príklepom prekonal Baroša. Ten puk ešte stlmil, no gólu už zabrániť nedokázal.
    Asistencie: Stefan Geier, Kele Steffler
     
    29:51
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    Hráči Klagenfurtu poriadne rozhýbali obranu Capitals a potom využili voľný priestor na strelenie ďalšieho gólu. Petersen šikovne prihral na ľavú stranu, odkiaľ prišla nekompromisná strela STEVENA STRONGA. 3:1.
    Asistencie si pripisujú: Nicholas Petersen, Rok Ticar
     
    26:48
    HC Bratislava Capitals dáva gól!
    Lapšanského strela ešte úspech nepriniesla, no o malú chvíľu prihrával spoza brány Čajkovič a MILOŠ BUBELA zostal medzi kruhmi úplne sám. Trafil to do horného rohu Dahmovej brány.
    Asistencia: Maxim Čajkovič
     
    21:25
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    Obrana Capitals Barošovi absolútne nepomohla, po Petersonovej prihrávke strieľal z prvej Ticar, Baroš zneškodnil jeho strelu aj následnú dorážku, no Guimond nedokázal dostať puk preč a dôrazný PAUL POSTMA ho bekhendom po ľade poslal do brány.
    Asistencie: Rok Ticar, Nicholas Petersen
     
    14:55
    Tím Klagenfurt práve strelil gól!
    Tlak domácich narastal a vyústil v úvodný gól zápasu. ROK TICAR pálil po prihrávke z prvej, z ľavého kruhu namieril medzi Barošove betóny.
    Asistencie: P. Postma, M. Fraser

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 15. Ticar (Postma, Fraser), 22. Postma (Ticar, Petersen), 30. Strong (Petersen, Ticar), 37. Koch (S. Geier, Steffler), 49. Ganahl (Postma, Petersen), 51. Postma (Petersen, Koch) – 27. Bubela (Čajkovič)


    KAC Klagenfurt: Dahm – Schumnig, Strong, Postma, Unterweger, Vallant, Steffler, Hammerle, Kernberger – Haudum, Koch, Fraser – Petersen, Ticar, Ganahl – Obersteiner, Hundertpfund, Bischofberger – Sticha, M. Geier, S. Geier
    iClinic Bratislava Capitals: Baroš – Culkin, Bohunický, Finn, Guimond, Romančík, Šedivý, Boldižár – Hudec, Hults, Ahl – Čajkovič, Bubela, Lapšanský – Fortier, Higgs, Faith – Bezák, Buc, Šalka

    Rozhodčí: Bulovec, Zrnic – Miklic, Zgonc
    bahis siteleri