Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.) | Zvolen – Detva 2:3 (0:2 po s.n.) | Trenčín – Košice 4:2 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
4:2 (0:0, 3:0, 1:2)
HC Košice
sk Úterý 26.01.2021, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Vaculík v dobrej možnosti medzi kruhmi v poslednej akcii hostí, ale Karjalainena neprekonal.
     
    59:22
    Trenčín dal gól!
    Dukla nedovolila ohroziť počas power-play svoju bránu, naopak vyrazila dopredu a OLIVER OKULIAR spoza posledného obrancu triafa prázdnu bránku a pečatí víťazstvo.
    Asistencie: Peter Sojčík, Carl Ackered
     
    59:00
    Košice zamierili dopredu, Riečický na striedačku, vabank hostí.
     
    48:44
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (J.Švec – 2 min., sekanie).
     
    43:56
    Berisha od zadného mantinelu poslal prihrávku Reddickovi, ktorý prudko vypálil z ľavého kruhu, ale len do Riečického, ktorý dobre zareagoval.
     
    41:19
    Košice dali gól!
    Výborný nástup Košíc do tretiny, Havrila v útočnom pásme prihral na pravý kruh JURAJOVI MILÉMU, ktorý zavesil puk pod hornú žŕdku. Karjalainen čara zbavený.
    Asistencia: Matúš Havrila, Jakub Cibák
     
    40:30
    Košice dali gól!
    Karjalainen sa sám pripravil o čisté konto, nahodený puk chcel rozohrať dopredu, ale trafil len nabiehajúceho EMILA POIRIERA, ktorý následne padajúceho brankára obišiel a poslal puk do odkrytej brány.
     
    38:50
    Dobrá košická kombinácia, Klhufek dostal prihrávku medzi kruhy, ešte si potiahol k žŕdke, už sa zdalo, že to musí byť gól, ale Karjalainen sa skvele presunul a zakončenie košického útočníka vyrazil.
     
    37:46
    Hecl si v rýchlosti šikovne obhodil Slováka a potom vystrelil z ľavého kruhu, Riečického ďaľší úspešný zákrok, následne košický brankár pokryl aj zakončenie Paukovčeka spred bránky.
     
    36:32
    Asi najväčšia košická šanca, Lapšanský dostal prihrávku spoza bránky pred bránkovisko, strieľal pohotovo, ale len do stredu brány, kde bol pripravený Karjalainen.
     
    34:28
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Paukovček – 2 min., držanie).
     
    34:04
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Deyl – 2 min., napadnutie).
     
    29:20
    Reddick sám pred bránkou, ale proti pripravenému Riečickému zrejme nevidel priestor na zakončenie, tak ešte hľadal Berishu, no prihrávka bola prudká.
     
    24:15
    Trenčín dal gól!
    Dukla v laufe, Okuliar prenechal puk ENRIKOVI ŠVECOVI, ten zrýchlil po pravej strane, puk nahodil na bránku, sám obkorčuľoval bránku a puk ešte dorazil.
    Asistencie: Oliver Okuliar, Janne Kettunen
     
    23:40
    Trenčín dal gól!
    Dukla hrala presilovku výborne, nakoniec ju využil MAREK HECL, ktorý vystrelil z ľavého kruhu spoza obrancu a nedal šancu brankárovi.
    Asistencie: Juraj Bezúch
     
    22:21
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Deyl – 2 min., hákovanie).
     
    20:56
    Trenčín dal gól!
    Okuliar najprv skúsil šťastie, že sa obtočil spoza brány, ale neprekonal brankára, následne dostal puk na pravú stranu, výborne sa zorientoval a krížnou prihrávkou naservíroval gól ako na podnose voľnému JANNE KETTUNENOVI, na ktorého zívala odkrytá bránka.
    Asistencie: Oliver Okuliar, Branislav Rehuš
     
    19:15
    Bezúch našiel pred bránkou úplne voľného Hecla, ten už bol príliš blízko brankára, aby skúšal nejaké finty, tak vystrelil, no puk cez Riečického neprešiel.
     
    18:25
    Zatiaľ najväčšia šanca zápasu, Dukla sa dostala do prečíslenia 2 na 1, Valach ponad hokejku padajúceho obrancu prihral Reddickovi, Riečický sa skvele presunul a kanadskému útočníkovi strelu zlikvidoval.
     
    11:19
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Starosta – 2 min., sekanie).
     
    11:19
    Jokeľ v oslabení ušiel, dostal sa až k zakončeniu, ale blafák nebol úspešný. Vybojoval aspoň vylúčenie.
     
    09:37
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Novota – 2 min, hákovanie.).
     
    03:59
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Cibák – 2 min., sekanie).
     
    03:15
    Pred Rehušom sa otvoril priestor a tak potiahol puk smerom k bráne a z pravého kruhu vystrelil, dobrý zákrok Riečického.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 21. Kettunen (Okuliar, Rehuš), 24. Hecl (Bezúch), 25. E.Švec (Okuliar, Kettunen), 60. Okuliar (Sojčík, Ackered) – 41. Poirier, 42. Milý (Havrila, Cibák)


    HK DUKLA Trenčín: Karjalainen – Lemcke, Ackered, E.Švec, Starosta, Rajnoha, Ilenčík, Urban – Bezúch, Paukovček, Hecl – Kettunen, Rehuš, Okuliar – Berisha, Reddick, M.Valach – Chromiak, J.Švec, Sojčík – J.Haščák
    HC Košice: Riečický – Novota, Pavlin, D.Růžička, Michalčin, Deyl, T.Slovák, Vaculík, J.Cibák – Lapšanský, Reway, Poiriér – Klhůfek, B.Mráz, Belluš – Jokeľ, Vrábeľ, Milý – Frič, Havrila, Krasničan

    Rozhodčí: Baluška, D.Konc st. – Durmis, D.Konc ml.
    bahis siteleri