Bournemouth – Crawley Town 2:1 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
2:1 (1:0)
Crawley Town FC
Úterý 26.01.2021, 20:00 • Vitality Stadium • FA Cup • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec vyznělo ve prospěch Bournemouthu, který svého soupeře porazil výsledkem 2:1. Crawley ovšem vstoupilo do druhého poločasu velice aktivně, navíc se po necelé hodině hry radovalo z vyrovnávací branky. Domácí celek ovšem na sebe nenechal dlouho čekat a o pět minut později se dostal zpět do vedení. Bournemouth navíc mohl své jednobrankové vedení nejednou zvýšit o další branku, jenomže ve vyložených šancích se mu moc nedařilo. Přesto si Bournemouth zajistil postup do nadcházejících bojů FA Cupu.
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 11:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 19:11. (21:56:19)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Crawley Town mělo k dispozici jednu z posledních standardních situací. Ta směřovala na urostlého Dallisona, který se ale nedokázal prosadit.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Lloyd Kelly (AFC Bournemouth).
     
    90+3
    Hostující brankář Morris předvedl dalekonosný nákop na opačnou polovinu, kde se k odraženému míči dostal Powell, který ho posílal zpět k šestnáctce.
     
    90+2
    Definitivní rozhodnutí mohl udělat domácí Brooks, který si seběhl na nahrávku ze druhé vlny, jenomže své zakončení poslal vysoko nad branku.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    89
    Na pořadu dne byl rohový kop z pravé strany, který si vzal na starost Powell. Po jeho nabídce hlavičkoval přímo doprostřed branky McNerney.
     
    87
    Begovič si dával s odkopem od své branky poměrně dost načas. Nakonec se mu povedl odehrát míč přesně do souboje, ve kterém ale uspěl Hessenthaler.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Rodrigo Riquelme (AFC Bournemouth).
     
    85
    Na druhé straně hrací plochy se daleko s míčem nedostal hostující Sesay, který se tak musí vracet zpět. Vhazování se totiž ujme protivník.
     
    84
    Surridge se po souboji s protihráčem ocitl na trávníku a sudí pochopitelně pískl do své píšťalky. Bournemouth se tak chopí rozehrávky další standardky.
     
    83
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Joshua King, přichází Sam Surridge.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. King v krátkém časovém sledu hned dvakrát selhal v šanci a je to stále o jedinou branku.
     
    81
    Nepřinese. Na přední tyči se totiž nejvýše do vzduchu dostal domácí středopolař Lerma, kterému se povedlo odehrát míč mimo pokutové území. Na opačné straně navíc pronikl do šance King, který na Morrise nevyzrál.
     
    80
    Kousek od rohového praporku byl nedovoleně zastaven střídající Sesay, jeho celek tak bude zahrávat zkrácený rohový kop. Přinese to vyrovnání?
     
    79
    Poté si obrannou povinnost dokázal na hranici pokutového území splnit domácí obránce Kelly, od jehož kopačky putoval hrací předmět do zámezí.

    David Suchý

    Branky: 24. Wilshere, 65. King – 59. Nichols

    Karty:   87. Riquelme (BTH), 90+3. Kelly (BTH) – 47. Adebowale (CRW), 58. Nichols (CRW), 58. Nadesan (CRW)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 11:1. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 19:11.
    AFC Bournemouth: Begovič – Stacey (67. Smith), S. Cook (C), Kelly, Rico – L. Cook, Wilshere (67. Solanke), Billing (67. Lerma) – Brooks, King (83. Surridge), Danjuma (78. Riquelme)
    Náhradníci: Dennis – Anthony, Carter – Vickers, Kilkenny, Lerma, Riquelme, Smith, Solanke, Surridge

    Crawley Town FC: Morris – Adebowale (51. Sesay), Tunnicfliffe, McNerney, Dallison – Matthews (69. Rodari), Hessenthaler, Powell, Tsaroulla (29. Wright) – Nadesan, Nichols
    Náhradníci: Nelson – Bulman, Khaleel, Kowalczyk, Rodari, Sesay, Tilley, J. Wright, M. Wright

    Rozhodčí: Marriner – Ledger, Taylor
    bahis siteleri