Real Betis – Osasuna 1:0 (kon.)
konec
Real Betis
1:0 (0:0)
CA Osasuna
Pondělí 01.02.2021, 21:00 • Estadio Benito Villamarín (Sevilla) • Španělská LaLiga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:07:30)
     
    Real Betis v dohrávce 21. kola potvrdil roli favorita a Osasunu porazil na domácím stadiónu nejtěsnějším možným výsledkem 1:0.

    V prvním poločase hráli na balónu více domácí, kteří ve 12. minutě i dokázali vstřelit gól, avšak autor branky Ruiz hlavičkoval po střele Lorena do tyčky z ofsajdu. Hosté zahrozili Jonathanem Callerim, oba jeho nebezpečný pokusy dokázal Robles vykopnout pravou nohou.

    Druhé dějství začalo nebezpečnou hlavičkou Rubéna Garcíi, jenž rybičkou střílel těsně nad. Za Betis měl příležitost skórovat Moreno, který ovšem narazil na včas reagujícího Herreru. Svěřenci kouče Pellegriniho se dočkali kýžené branky v 79. minutě. Souhru dvou žolíků Tella a Borji Iglesiase zakončoval druhý jmenovaný lobem přes padajícího Herreru.

    Zeleno-bílí dokázali udržet jednobrankové vedení až do závěrečného hvizdu. Tři body vyšvihli Betis na sedmou příčku o dva body za šestý Real Sociedad. Osasuna zůstává sedmnáctá, o skóre před Deportivem Alavés.
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:8. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:6.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Výbornou práci odvedl u rohového praporku na útočné polovině Nabil Fékir. Francouzský záložník ušetřil několik cenných vteřinek, soupeř s největší pravděpodobností už nebude mít čas na závěrečný útok.
     
    90+2
    Na přímý kop hostujícího mužstva vystartoval do šestnáctky i gólman Herrera, Osasuna již hraje vabank. K hlavičce se dostal Unai García, z velkého předklonu střílel nepřesně.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90
    Obrovské zaváhání předvedl Sergio Herrera. Gólman Osasuny vyběhl a při snaze o odkop podklouzl a míč tak úplně minul. Borja Iglesias ovšem velké zaváhání brankáře nepotrestal, místo prázdné brány trefil jen boční síť.
     
    89
    Osasuna z posledních sil zoufale bojuje o vyrovnání. Z levé strany dokázal odcentrovat Roberto Torres, ale dobře zareagoval Robles, který vyběhl a balón zachytil ve vzduchu.
     
    88
    Střílený centr Manu Sáncheze dokázal zastavit Paul Akouokou. Domácí středopolař se vzápětí nerozpakoval a dlouhým odkopem poslal balón až k Herrerovi.
     
    87
    Rozhodčímu Alberolovi došla trpělivost s čekáním na odkop domácího brankáře Roblese. Za zdržování hry mu proto udělil žlutý kartónek.
     
    86
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sergio Canales, přichází Andrés Guardado.
     
    85
    Rozhodnutí měl na kopačce Nabil Fékir. Po průnikovém pasu volil stejné zakončení jako před malou chvílí Iglesias, jenže míči dal malou razanci, ještě před brankovou čárou míč odkopl do bezpečí Cruz.
     
    84
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Jon Moncayola, přichází Javier Martínez.
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Iñigo Pérez, přichází Adrián López.
     
    83
    Zaváhání Williama Carvalha mohlo domácí přijít draho. Volný balón napálil z první na bránu Roberto Torres a středopolař měl štěstí, že mířil jen do středu brány. Robles si připsal snadný zákrok.
     
    82
    Na balónu ale pokračují fotbalisté Betisu. Ti se pro změnu přestali tolik tlačit dopředu. Vítězství je na dosah a zeleno-bílí nepotřebují přidávat další góly.
     
    81
    Hosté mají na odpověď ještě poměrně dost času. Musí ovšem výrazně změnit taktiku, jelikož do této chvíle hrála především na bezbrankový výsledek.
     
    79
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali! Nejstarší trenér v La Lize Pellegrini měl při střídání šťastnou ruku. Tello z levé strany posunul balón do vápna na BORJU IGLESIASE, jenž při střele zachoval ledový klid, padajícího Herreru zkušeně přeloboval.
     
    78
    Manu Sánchez dokázal prostrčit míč k nohám Torrese, kterého okázal zastavit Emerson. Ten ještě zabojoval a zkusil míč zachytit na hrací ploše, což se nepodařilo.
     
    77
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Jonathan Calleri, přichází Enric Gallego.
     
    76
    Tlak zeleno-bílých pokračuje. Svěřenci kouče Pellegriniho se snaží dobýt bránu soupeře ze všech sil, ale čas momentálně hraje proti nim.
     
    75
    Gólman ve službách Osasuny si na nedostatek práce rozhodně stěžovat nemůže. Technickým pokusem na zadní tyč jej zaměstnal Borja Iglesias, strážce svatyně povedený pokus vytěsnil levou rukou.
     
    74
    Vedoucí gól Betisu visel ve vzduchu! Střelu Canalese z otočky zblokoval David García příhodně k Alexi Morenovi, který v pádu dokázal poslat míč mezi tři tyče, avšak Sergio Herrera se stihl zvednout a na brankové čáře míč zastavit.
     
    73
    Emerson si dokázal s velkým štěstím prohodit míč mezi nohama Roberta Torrese. Následně neměl kam dál, proto volil zpětný pas do zadních řad.
     
    72
    Po dlouhém odkopu brankáře Herrery pomezní zdvihl praporek na znamení ofsajdu. Jonathan Calleri se nestihl stáhnout před obránce včas.
     
    71
    S dvěma skluzujícímu protivníky si nově příchozí Cristian Tello neporadil. Prvního, Unaie Garcíu, ještě zvládl přeskočit, jenže tím ztratil rychlost a David García nechal míč doputovat mimo hrací plochu. Bude se kopat od brány.
     
    70
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Rodri, přichází Cristian Tello.
     
    69
    Průniková nahrávka Paula Akouokoua našla Borju Iglesiase. Útočník netradičně z pozice levého křídla centroval, nastřelením Cruze získal roh.
     
    68
    Čerstvý Manu Sánchez si sice dokázal prohodit balón mezi dvěma protivníky, avšak pokopl si ho příliš daleko. Z branky vystartoval mimo vápna Robles, kulatý nesmysl vrátil na útočnou polovinu.
     
    67
    Z levého křídla vyslal vysoký balón Paul Akouokou. To byla pobídka k výběhu pro Sergia Herreru, brankář ze vzduchu bez problémů dokázal lapit balón.
     
    66
    Borja Iglesias si nedokázal zpracovat těžký balón od Carvalha. Španělský útočník pravačkou jen prodloužil balón do zámezí.
     
    65
    Emerson je v posledních minutách hodně vytěžovaný, což značí, že Betis hraje většinu útoků ve druhé půli po pravé straně. Centr pravého obránce našel pouze stopera Unaie Garcíu.
     
    64
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Kike Barja, přichází Manu Sánchez.
    Střídání v týmu CA Osasuna: ze hřiště odchází Rubén García, přichází Roberto Torres.
     
    63
    Iñigo Pérez si prohodil míč mezi dvěma protihráči a vzápětí inkasoval tvrdý direkt od Emersona. Bek může být rád, že za tento zákrok neviděl kartu žluté barvy.
     
    62
    Brazilec Emerson po lajně uvolnil Sergia Canalese, jenž musel sprintovat v plném běhu. Balón poslal přímo do rukavic gólmana.
     
    61
    Krátký odkop Sergia Herrery zachytil Nabil Fékir. Momentu překvapení využít nedokázal, pas na střed dokázal zpomalit skluzující Oier.
     
    60
    S vypětím všech sil ještě Rodri dokázal udržet kulatý nesmysl na hrací ploše, ale ne na dlouho, neboť pod tlakem vyslaný centr umístil pouze na horní síť.
     
    59
    První žlutou kartu střetnutí si vysloužil Jon Moncayola. Střední záložník Osasuna si pomáhal rukama v souboji s Fékirem, což hlavní rozhodčí nemohl přejít bez povšimnutí.
     
    58
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Loren, přichází Borja Iglesias.
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Joaquín, přichází William Carvalho.
     
    57
    Do defenzivy musel pořádně zabrat Ajsa Mándí. Stoper si poradil dobře, před Callerim dokázal hlavou přiťuknout míč brankáři.
     
    56
    Loren potřeboval střílený centr do vápna o pár vteřin dříve. Rodri poslal míč spoluhráči na paty, útočník z těžké pozice jen slabě poslal míč do rukou Herrery.
     
    55
    Odvážný průnik Rubéna Garcíi byl úspěšný. Krásně se kolem středového kruhu proháčkoval přes tři protivníky, načež nahrál do lajny Barjovi.
     
    54
    Obranná hlavička Davida Garcíi nebyla přesvědčivá. Stoper měl štěstí, že Nabil Fékir s nabídnutou příležitostí ke střele nepočítal a než se vzpamatoval, byl zase bez balónu.
     
    53
    Alex Moreno přenesl hru doprava na Joaquína, který vyzkoušel odvážně zakončit z voleje. Dělovku ovšem poslal výrazně mimo bránu.
     
    52
    Přes Fékira a Akouokoua se balón vrátil k Emersonovi, který si neporadil dobře. Balón mu propadl mezi nohama, na poslední chvíli ho ještě dokázal chytit na čáře. Jenže následně jej obral Oier a Jihoameričan použil k zastavení soka nedovolených prostředků. Od rozhodčího si vyslechl ústní varování.
     
    51
    Sergio Canales si narazil s Rodrim, ale těsně bráněn nedokázal odcentrovat. Po lajně tak vrátil míč Emersonovi, brazilský bek pozdržel akci.
     
    50
    Třetí střelecký pokus Calleriho mezi tyče, třetí úspěšný zákrok Roblese. Gólman tentokráte musel použít levou ruku, aby udržel čisté konto.
     
    49
    Útočí zeleno-bílí. Jejich první útok v rámci druhé půle táhl po levé lajně Rodri, jenže byl tak rychlý, že nakonec předběhl i balón.
     
    48
    Betis se ještě po návratu z kabin nestihl ani pořádně rozkoukat a už mohl prohrávat. Kike Barja milimetrově přesným centrem našel Rubéna Garcíu, jenž rybičkou mířil těsně nad.
     
    47
    Zatímco hostující trenér žádnou změnu v sestavě neudělal, tak domácí kouč Pellegrino vystřídal stopera Ruize za Sidneiho. Španěla nejspíše trápili zdravotní problémy, neboť v prvním poločase nehrál vůbec špatně.
     
    46
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Víctor Ruiz, přichází Sidnei.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:01.
     
    Po prvním poločase zápasu mezi Betisem a Osasunou i nadále trvá bezbrankový stav. Více ze hry má domácí favorit, ale více příležitostí měli paradoxně hosté. Jmenovitě Jonathan Calleri, který se dvakrát dostal až před gólmana, avšak v obou případech byl vychytán Roblesovou pravou nohou. Zeleno-bílí si vypracovali svou největší šanci ve 12. minutě, kdy Loren hlavičkou trefil tyč, načež Victor Ruiz z dorážky uspěl, jenže v době zakončení spoluhráče stál v ofsajdovém postavení.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Kike Barja vybojoval rohový kop a do šestnáctky okamžitě zamířila oba stopeři Garcíové, Unai a David. Vysoký centr letěl na prvního jmenovaného, před nímž Robles dokázal vyboxovat do bezpečí.
     
    43
    Loren se pral o balón až příliš vehementně. Při výskoku se rozmáchl rukama a levou dlaní praštil do obličeje Juana Cruze. Útočný faul.
     
    42
    V hlavní roli opět Rodri. Křídelník předem vzal hlavičkový souboj s o poznání větším Davidem Garcíou, přesto bude pokračovat Betis, neboť hlavička zamířila do zámezí.
     
    41
    Pod tlakem musel Loren jednat rychle. Nakonec zkusil rozběhnout po levé lajně Rodriho, jemuž zkřížil cestu Unai García, stoper dojel i s balónem za postranní čáru.
     
    40
    Hned s čtveřicí protihráčů si poradil Kike Barja. Poté přenesl hru na Rubéna Garcíu, jenž z první zkoušel sklepnout balón na Calleriho. Osobní obrana zabrala, Ruiz soka ke střele nepustil.
     
    39
    Stoper Ajsa Mándí vyslal jemný oblouček na Rodriho. Křídelník prostrčil míč středem na Lorena a zde akce domácích skončila, útočník proti přesile neuspěl.
     
    38
    Jonathan Calleri dokázal v obležení tří protihráčů vybojovat nedovolený zákrok na svou osobu. Provinil se Víctor Ruiz, Španěl místo balónu nabral soka přes lýtko.
     
    37
    Hostující gólman musel být v permanenci podruhé v krátkém časovém úseku. Zpacifikovat střílený centr Morena pro něj nebylo žádným oříškem, Loren měl k míči daleko.
     
    36
    Fotbalisté Betisu znovu zkusili štěstí levou stranou. Pro změnu centroval Rodri, ten hledal Lorena. Před útočníkem míč dokázal schovat do náruče Sergio Herrera.
     
    35
    Sergio Canales si po narážečce s Morenem udělal prostor a od levé lajny centroval na zadní tyč. Balónu dal malou výšku, Juan Cruz dokázal kulatý nesmysl odhlavičkovat pryč z vápna.
     
    34
    S útočnou agresivitou to nyní přehnal Nabil Fékir. Francouz okopával Unaie Garcíu příliš dlouho, nakonec donutil arbitra odpískat faul.
     
    33
    Po zákroku na Joaquína rozhodčí ponechal výhodu. Alex Moreno zkoušel odcentrovat do šestnáctky soupeře, nastřelil Davida Garcíu.
     
    32
    Callerimu dnes není přáno. Španělský forward Osasuny se podruhé dostal do gólové příležitosti, ale ani tentokrát si neporadil s Roblesem, jenž předvedl, opět, proti střele k pravé tyči výborný zákrok pravou nohou..
     
    31
    Exekuce rohového kopu se chopil Jon Moncayola. Obranná hlavička Paula Akouokoua nebyla přesvědčivá, avšak Rubén García zaváhání nepotrestal, z bezprostřední blízkosti napálil do nohy clonícího Canalese.
     
    30
    Nacho Vidal nahrál po lajně Kikemu Barjovi. Přenesení hry na Cruze bylo výborným řešením, následný centr srazil blokující Emerson do boční sítě vlastní brány.
     
    29
    Zeleno-bílí často zapojují do kombinace stopery. Ajsa Mándí s Víctorem Ruizem nemají moc defenzivních povinností, ale na nedostatek práce si těžovat také nemohou.
     
    28
    Rodi centroval z pravého křídla na zadní tyč, kam si nabíhal velezkušený kapitán Joaquín. Z poměrně velkého úhlu trefil do ramene Vidal, tentýž hráč vzápětí odpálil míč do autu.
     
    27
    Bleskový přechod Betisu na útočnou polovinu neslavil kýžené ovoce. Nabil Fékir si zabíhal za stopera Davida Garcíu, který posunul míč za sebe do rukavic gólmana.
     
    26
    Chyba v komunikaci vedle ke ztrátě balónu fotbalistů v červeném, tedy hostů. Oier očekával nahrávku do středu, Barja jej hledal po lajně.
     
    25
    Centr faulovaného hráče nebyl vůbec povedený. Ale Ajsa Mándí balón odhlavičkoval jen k Iñigu Pérezovi a ten dalekonosným projektil vystrašil Roblese, Španěl raději pouze vyrážel střelu, která se určitě dala chytat, jak se říká, do teplých.
     
    24
    Alex Moreno měl velkou smůlu. Dokázal totiž předběhnout Rubéna Garcíu, ovšem přitom soupeři omylem přišlápl pravou nohu. Arbitr Alberola nařídil standardku ve prospěch Osasuny.
     
    23
    Do brejku mohli utíkat hosté, to by ovšem Kike Barja musel lépe přihrát. Za obranou sice viděl Calleriho, avšak míč zakopl mimo hrací plochu.
     
    22
    V Seville se přehrává stále stejná písnička. Domácí hráči kombinují a hosté zónově brání, ve snaze zabránit favoritovi ve vytvoření gólové příležitosti.
     
    21
    Hostující trenér Arrasate musel být uklidňován, neboť se příliš hlasitě dožadoval odpískání faulu na Rubéna Garcíu. Hlavní rozhodčí kouče dokázal zklidnit poměrně brzy.
     
    20
    Francouzský fotbalista skutečně centroval. Přetaženým míčem hledal Victora Ruize, jenž posílal balón před bránu. V tomto prostoru vládl Sergio Herrera.
     
    19
    Zajímavou standardní situaci vybojoval Sergio Canales, jenž si výborně podržel balón proti Davidu Garcíovi a počkal si na kontakt. Zřejmě přijde centr, na střelu to má Fékir z poměrně velkého úhlu.
     
    18
    Čistě tělem zahrál Nacho Vidal proti Rodrimu. Křídelník se dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, rozhodčí nechal ve hře pokračovat.
     
    17
    Zase hrají svěřenci kouče Pellegrina. Nikam nespěchají, jsou si vědomi, že času zatím mají dostatek. Balón se již delší doby pohybuje kolem středového kruhu.
     
    16
    Stoperovi Unaiu Garcíovi nepříjemně míč skákal před tělem, navíc musel hrát čelem k vlastní bráně. Ve finále zvolil nejjednodušší řešení, přihrál brankáři.
     
    15
    Po delším časovém úseku si míče užívají hráči Osasuny. Jon Moncayola byl pod velkým tlakem Fékira, poradil si zpětným pasem na stopery.
     
    14
    Gólman Sergio Herrera nepůsobí úplně jistým dojmem. Po zbrklém odkopu z úvodu nyní váhal pro změnu příliš dlouho a balónem nastřelil presujícího Lorena, od nějž se balón odrazil mimo bránu.
     
    13
    Zeleno-bílí hrají velmi dobrý fotbal. Soupeře v posledních okamžicích prakticky nepouštějí k balónu a sami si dělají v podstatě co chtějí.
     
    12
    Domácí se radovali z gólu, jenže euforie trvala jen chvíli! Na parádní Canalesův centr si naskočil Loren, který ale mířil do pravé tyče. S dorážkou přispěchal Víctor Ruiz, který už byl úspěšný, avšak v době zakončení spoluhráče stál v ofsajdu a zásah tak nemohl platit.
     
    11
    Další postupná kombinace Betisu začala u brankáře Joela Roblese, jenž přenesl hru doleva na Morena. Ten prosprintoval s balónem na kopačkách dobrých čtyřicet metrů, načež odcentroval do blokujícího Cruze. Domácí budou zahrávat rohový kop.
     
    10
    U pravé lajny došlo k tvrdému střetu mezi Nachem Vidalem, jemuž nešetrně přišlápl pravou nohu Ruiz. Rozhodčí nařizuje volný přímý kop ve prospěch hostů.
     
    9
    Souboj jeden na jednoho byl k vidění i na útočné polovině Osasuny. Kike Barja si troufl na Akouokoua, vybojoval alespoň aut.
     
    8
    Rychlý protiútok domácího mužstva nebyl úspěšný. Sergio Canales vyzkoušel štěstí individuálně, kličku po pravé straně výborně vystihl David García.
     
    7
    Krátká přihrávka Cruze mířila na Rubéna Garcíu. Ten si zkusil nechat projít balón mezi nohama, avšak Morena tím neoklamal, levý bek Betisu získal míč a po lajně nahrál volnému spoluhráči.
     
    6
    Nedorozumění mezi Emersonem a Mándím mohl potrestat Jonathan Calleri. Gólu ve své sítě ovšem zabránil Robles, jenž soupeři skvěle zmenšil střelecký úhel a v pádu zasáhl pravou nohou.
     
    5
    Nabil Fékir se z pozice ofenzivního záložníka přesunul na pravé křídlo, odkud se probojoval do šestnáctky, avšak zakončení z úhlu na zadní tyč mu vůbec nevyšlo, zamířil vysoko nad.
     
    4
    Malou domů od Unaie Garcíi obdržel Sergio Herrera. Měl dostatek prostoru, přesto zazmatkoval a kulatý nesmysl odkopl do zámezí.
     
    3
    První útok patřil Osasuně, která dnes rozhodně není favoritem. oblouček za obranu vyslal středopolař Oier, Víctor Ruiz si dokázal pohlídat Calleriho.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v typických zeleno-bílých dresech. Hosté pro dnešní střetnutí navlékli dresy červené barvy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, V. Ruiz, Moreno – Akouokou, Canales – Joaquín (C), Fékir, Rodri – Loren.
    Náhradníci: Rebollo – W. Carvalho, Guardado, Iglesias, Juanmi, Miranda, Montoya, Ruibal, Sidnei, Tello.

    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, U. García, D. García, Cruz – Barja, Oier (C), Moncayola, I. Pérez – Calleri, R. García.
    Náhradníci: Álvarez, J. Pérez – Adrián López, Gallego, J. Martínez, Oroz, R. Torres, M. Sánchez.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán.
     
    CA Osasuna

    Osasuna má z loňské sezóny na co navazovat. Po celou dobu sezóny se dokázal držet s těmi nejlepšími, aby nakonec v našlapané tabulce obsadila devátou pozici, přičemž na sedmou Granadu, jež postoupila do pohárové Evropy, zaostala o pouhé čtyři body. Letos jsou výsledky Arrasateho družiny o poznání horší. Po neúplných jednadvaceti kolech okupují sedmnáctou, tedy první nesestupovou pozici, přičemž mají stejný bodový zisk jako osmnáctý Alavés, jen lepší skóre je drží mimo sestupové pásmo. Gólovou produktivita mužstva vede Chorvat Ante Budimir s pěti trefami.
     
    Real Betis

    Fotbalisté Realu Betis mohou být s dosavadním průběhem sezóny spokojení. V lize se po neúplných dvaceti kolech nacházejí na osmé pozici v těsném závěsu za pohárovými příčkami, na šestý Real Sociedad ztrácejí pět bodů. Svěřenci zkušeného kouče Pellegriniho se mohou pyšnit velmi dobrou formou. V letošním roce ještě neprohráli, k pěti vítězstvím přidali ještě dvě remízy. Nejlepším střelcem týmu je s devíti góly Sergio Canales.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný pondělní večer! Vítám vás při sledování 21. kola španělské La Ligy, u zápasu mezi Realem Betis a Osasunou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Milan Huppert

    Branky: 79. Iglesias (Tello)

    Karty:   87. Robles (RBE) – 59. Moncayola (OSS)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:8. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:6.
    Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, V. Ruiz (46. Sidnei), Moreno – Akouokou, Canales (86. Guardado) – Joaquín (C) (58. W. Carvalho), Fékir, Rodri (70. Tello) – Loren (58. Iglesias).
    Náhradníci: Rebollo – W. Carvalho, Guardado, Iglesias, Juanmi, Miranda, Montoya, Ruibal, Sidnei, Tello.

    CA Osasuna: Herrera – N. Vidal, U. García, D. García, Cruz – Barja (64. M. Sánchez), Oier (C), Moncayola (84. J. Martínez), I. Pérez (84. Adrián López) – Calleri (77. Gallego), R. García (64. R. Torres).
    Náhradníci: Álvarez, J. Pérez – Adrián López, Gallego, J. Martínez, Oroz, R. Torres, M. Sánchez.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán
    bahis siteleri