Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 5:3 (kon.)
N.Novgorod – Viťaz 6:3 (kon.) | Kunlun – Spartak Moskva 3:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Jokerit 5:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
5:3 (3:1, 1:1, 1:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 03.02.2021, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:11
    Trenér Nižněkamsku Bucajev si vzal oddechový čas a na ledovou plochu se vrací šest hráčů, nikoli gólman. Hosté zkouší powerplay.
     
    56:16
    Libor Hudáček oslabuje svůj tým a tohle už s hosty nevypadá dobře. Slovenský útočník nezastavil včas svůj pohyb a najel do brankoviště, v němž atakoval Willa.
    54:16 Jaroslav KOSOV - 5:3
     
    54:16
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    JAROSLAV KOSOV posunuje Čeljabinsk blíže vítězství. Do plné rychlosti mu nahrál Tělegin a útočník ujel do samostatného úniku, ten zakončil kličkou à la Peter Forsberg. Šel do forhendu, ale puk si ještě stáhl na bekhend a s hokejkou v jedné ruce poslal kotouč vedle betonu brankáře do brány. Asistenci si připisuje také Roman Will, jenž kotouč k Těleginovi vyrazil. Asistence: Sergej Tělegin a Roman Will.
    46:53 Gleb SEMJONOV - 4:3
     
    46:53
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Drama je na světě! Od modré čáry vystřelil GLEB SEMJONOV a Roman Will přes clonícího Bikmullina nic neviděl, touš spatřil až za zády. Asistence: Rafael Bikmullin a Alexej Volgin.
     
    46:26
    Velká šance pro Neftěchimik, jak se dostat na kontakt. Roman Manuchov dokázal zabránit Hudáčkovi ve střele držením.
     
    41:56
    Jonas Enlund komplikuje Nižněkamsku boj o stahování náskoku. V útočném pásmu se mu zapletla hokejka pod nohy Bailena, který přes soupeřovo náčiní upadl. Švédský útočník je vyloučen za podrážení.
     
    38:19
    Domácí si vydechli skutečně jen na pár vteřin. V závěru druhé třetiny se budou bránit ve čtyřech poté, co byl vyloučen Alexandr Avcin za sekání.
     
    33:15
    Hráči v černých dresech budou hrát další přesilovku. Odpočinout si jde na dvě minuty obránce Gleb Semjonov, jenž za vlastní brankou přidržel Osnovina.
    32:58 Bulat ŠAFIGULLIN - 4:2
     
    32:58
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují, hosté jsou zpět ve ztrátě dvou branek. BULAT ŠAFIGULLIN volil při přečíslení nahrávku na spoluhráče, kterou zblokoval Bailen. Jenže tak smolně, že hostující útočník dostal druhou příležitost a z velkého úhlu poslal puk za záda Willa, český gólman se nestihl přemístit poté, co reagoval na původně plánovanou nahrávku přesunem k druhé tyči. Asistence: Vladimir Galuzin.
    30:07 Vjačeslav OSNOVIN - 4:1
     
    30:07
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    VJAČESLAV OSNOVIN přibližuje Traktor vítězství! Mezi kruhy si najel na přihrávku Tomáše Hyky a střelou do levé šibenice nedal Ivannikovovi šanci. Asistence: Tomáš Hyka a Lukáš Sedlák.
     
    27:01
    Navíc si zahraje téměř kompletní přesilovku! V blízkosti útočné modré si totiž Brandon McMillan vyřizoval účty s Pilutem, jehož podrazil. Jasné dvě minuty.
     
    25:08
    Síly na ledě se vyrovnají. V přesilové hře se sekání dopustil Vjačeslav Osnovin, jenž tímto prohřeškem zamezil Enlundovi ujet do brejku.
     
    23:47
    Prvním vyloučeným hráčem ve druhé třetině je hostující obránce Roman Abrosimov. Ten si nešikovně přebíral hůl do levé ruku, do obličeje přitom trefil Bailena.
    19:54 Lukáš SEDLÁK - 3:1
     
    19:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Šest vteřin před koncem úvodního dějství si Čeljabinsk bere zpět dvougólové vedení! Tomáš Hyka střílenou nahrávkou našel LUKÁŠE SEDLÁKA, který si zvládl zpracovat těžkou nahrávku a Ivannikova prostřelil mezi betony. Asistence: Tomáš Hyka a Nick Bailen.
    15:17 Neuznaný gól Lukáše Sedláka
     
    15:17
    Porada byla krátká. Rozhodčí po konzultaci s videorozhodčím naznal, že Sedlák skutečně dopravil kotouč do sítě úmyslným kopnutím, gól tak neplatí!
     
    15:17
    Čeljabinsk dosáhl gólu i ve druhé přesilovce, ale ještě se bude telefonovat! Nahrávku Bailena totiž Lukáš Sedlák umístil do sítě bruslí a bude se posuzovat, za náhodou nešlo o úmyslné kopnutí.
     
    13:29
    Početní převaha Nižněkamsku je u konce. Pavel Porjadin totiž při snaze zabránit Bailenovi ve vyhození běloruského obránce zahákoval.
     
    12:37
    Premiérovou přesilovku si zahrají hosté. Na lavici hanby putuje Marsel Šolochov, jenž si dnes odbývá první utkání v sezóně. V útočném pásmu to přehnal s agresivitou, rozhodčí jej vylučují rovněž za vražení na hrazení, jímž se provinil i Johansson z Nižněkamsku.
    10:12 Libor HUDÁČEK - 2:1
     
    10:12
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Neftěchimik bleskově snižuje! Semjonov mezi kruhy našel najetého Porjadina, jenž si ještě všiml na pravé straně lépe postaveného LIBORA HUDÁČKA. Slovenský útočník jen přiložil hůl k ledu a poslal černou gumu za bezmocného Willa. Asistence: Pavel Porjadin a Gleb Semjonov.
     
    08:19
    Fjodor Korotajev vydržel v báně jen něco málo přes osm minut. Po druhém inkasovaném gólu chce dát trenér Bucajev svým svěřencům novým impuls, do brankoviště posílá Jevgenije Ivannikova.
    08:19 Nick BAILEN - 2:0
     
    08:19
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče Gatijatulina využívají přesilovku a odskakují do dvoubrankového náskoku! Střelu Tomáše Hyky vyrazil Korotajev za sebe a byl to NICK BAILEN, kdo ze vzduchu bez problémů sklepl kotouč do prázdné klece. Asistence: Tomáš Hyka a Lawrence Pilut.
     
    07:20
    První přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. U mantinelu v obranném pásmu si za hranicí pravidel počínal švédský forward Linus Johansson. Dvě minuty za vražení na hrazení.
    03:15 Jaroslav KOSOV - 1:0
     
    03:15
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se ujímají brzkého vedení! Člen čtvrté útočné formace JAROSLAV KOSOV se dokázal dostat za Brynceva a bekhendovým pokusem z pravého kruhu vystřelil na teploměr brankáře, který si nedokázal pohlídat mezeru mezi rukou a tělem. Asistence: Alexej Byvalcev.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Kosov (Byvalcev), 9. Bailen (Hyka, Pilut), 20. Sedlák (Hyka, Bailen), 31. Osnovin (Hyka, Sedlák), 55. Kosov (Tělegin, Will) – 11. L. Hudáček (Porjadin, Semjonov), 33. Šafigullin (Galuzin), 47. Semjonov (Bikmullin, Volgin)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Manuchov, Pilut, Bailen (A), Tělegin, Karpuchin, D. Bodrov, Ogurcov – M. Majorov, Byvalcev, Kalinin (C) – Hyka, Sedlák (A), Osnovin – Šolochov, D. Iljin, Lukin – Kosov, Karlin, Avcin – Švarjov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Korotajev (9. Ivannikov) – Bryncev, Rantakari, Volgin (A), Sidorov, K. Vorobjov, Abrosimov, Semjonov – Chajrullin, Linus Johansson, Enlund (A) – McMillan, L. Hudáček, Porjadin – Šiksatdarov, Šarifjanov, Bucajev – Bikmullin, Galuzin (C), Šafigullin – Čiviljov.

    Rozhodčí: Gamalej, Lavrenťjev – Parikov, Stroganov

    Diváci: 4 168
    bahis siteleri