Columbus – Dallas 3:6 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:3 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:1 (kon.)
Edmonton – Ottawa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 1:3 (kon.) | Tampa – Detroit 5:1 (kon.)
po s.n. (0:1)
Chicago Blackhawks
3:4 (2:2, 0:0, 1:1 - 0:0)
Carolina Hurricanes
Středa 03.02.2021, 02:08 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Carolina Hurricanes.
    Autorem vítězné branky je ANDREJ SVEČNIKOV.
    53:21 Dylan STROME - 3:3
     
    53:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks zase srovnávají stav utkání, drama pokračuje! Kubalík za brankou nahrál DeBrincatovi, jenž před hostující svatyní našel DYLANA STROMA, který poslal puk za záda Reimera, gólman se nestihl zorientovat dostatečně rychle. Asistence: Alex DeBrincat a Dominik Kubalík.
    46:50 Vincent TROCHECK - 2:3
     
    46:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni se přibližují vítězství! Střelu Niederreitera zblokoval jeden z obránců přímo do míst, kde byl VINCENT TROCHECK. Americký útočník se rychle zorientoval a touš poslal do poloodkryté klece. Asistence: Nino Niederreiter a Brett Pesce.
    19:42 Patrick KANE - 2:2
     
    19:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago v závěru první dvacetiminutovky vyrovnává! Slavin selhal při vyhození, nastřelil pouze brusle DeBrincata. Volného kotouče se chopil PATRICK KANE, jenž vystřelil z mezikruží nechytatelně do levého horního rohu. Asistence: Alex DeBrincat.
    17:58 Philipp KURASHEV - 1:2
     
    17:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita, Indiáni jsou na kontakt! Kubalík si z levé strany rozmyslel střelu a napříč pásmem našel Sutera. Ten měl hlavu nahoře a před brankou vyhledal PHILIPPA KURASHEVA, jemuž stačilo pouze nastavit hůl a poslat kotouč do odkryté svatyně. Asistence: Pius Suter a Dominik Kubalík.
    14:46 Warren FOEGELE - 0:2
     
    14:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni potvrzují výbornou herní pohodu a na své konto získávají dvougólový náskok! Důležitou roli hrál znovu kapitán Jordan Staal, který nezazmatkoval a odražený puk předal do levého kruhu WARRENU FOEGELOVI. Hokejista vracející se z karantény prostřelil Lankinena střelou na přední tyč. Asistence: Jordan Staal a Brady Skjei.
    03:51 Andrej SVEČNIKOV - 0:1
     
    03:51
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes se ujímají vedení už v čtvrté minutě! Kapitán Jordan Staal si na pravé straně tělem odmítl Zadorova a bekhendovou přihrávkou z jedné ruky našel před brankou ANDREJE SVEČNIKOVA, jehož si nedokázal pohlídal David Kämp. Ruský útočník bezpečně poslal puk za záda marně se přesunujícího Lankinena. Asistence: Jordan Staal a Warren Foegele.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 18. Kurashev (Suter, D. Kubalík), 20. P. Kane (DeBrincat), 54. D. Strome (DeBrincat, D. Kubalík) – 4. Svečnikov (J. Staal, Foegele), 15. Foegele (J. Staal, Skjei), 47. Trocheck (Niederreiter, Pesce), rozh. náj. Svečnikov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Alex DeBrincat (CHI)
    0:0   Dougie Hamilton (CAR)
    2. série:
    0:0   Patrick Kane (CHI)
    0:0   Vincent Trocheck (CAR)
    3. série:
    0:0   Dylan Strome (CHI)
    0:1   Andrej Svečnikov (CAR)


    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Mitchell, Keith (A), C. Murphy, de Haan, Zadorov, Beaudin – P. Kane (A), Kurashev, DeBrincat – Hagel, D. Strome, D. Kubalík – A. Shaw (C), Söderberg, Janmark – Suter, Kämpf, Highmore.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin, Pesce (A), Skjei, H. Fleury, Gardiner – T. Teräväinen, Aho (A), B. McGinn – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Foegele, J. Staal (C), Svečnikov – Martinook, Geekie, Dzingel.

    Rozhodčí: Peel, Chmielewski – Kovachik, Sericolo
    thejrc.org