Columbus – Dallas 3:6 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 4:3 (kon.)
Winnipeg – Calgary 3:2 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Colorado – Minnesota 2:1 (kon.)
Edmonton – Ottawa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 1:3 (kon.) | Tampa – Detroit 5:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
Arizona Coyotes
Středa 03.02.2021, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:21 Nick SCHMALTZ - 4:3
     
    57:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ještě to může být zajímavé, hosté rychle skórují při hře bez gólmana a vrací se do hry o body! Kessel poslal puk za koncovou čáru na Garlanda, který si všiml špatně postavených obránců Blues a krátkou nahrávkou k brankovišti našel NICKA SCHMALTZE, jenž rychle zvedl puk do horního rohu. Asistence: Conor Garland, Phil Kessel.
     
    57:01
    Darcy Kuemper na střídačce, Kojoti se pokusí o zázrak hrou šest na pět. Do konce zbývají ještě tři minuty.
    41:44 Ryan O'REILLY - 4:2
     
    41:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Perronovo vyloučení nemusí domácí vůbec mrzet, protože se při hře ve čtyřech stejně dočkali čtvrtého gólu! Colton Parayko vyvezl puk téměř přes celé hřiště. Po přihrávce do levého kruhu jej Kyrou posunul na druhou stranu a na RYANA O´REILLYHO rázem zívala poloprázdná branka, kterou neměl problém trefit. Asistence: Jordan Kyrou, Colton Parayko.
     
    41:25
    Blues přichází o dvě minuty ze své přesilové hry! Za držení je na trestnou lavici vyprovozen domácí útočník David Perron.
     
    40:31
    Nakonec bylo ve hře i video, podle kterého se rozhodlo, že Drake Caggiula dostane čtyřminutový trest za vysokou hůl.
     
    35:08
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Phil Kessel – 2 min., sekání).
    31:45 Vince DUNN - 3:2
     
    31:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Muži v modrém jsou znovu o krok napřed! Kyrou na pravém mantinelu přehrál Grosse a díky tomu mohl nahrát k rohu na Schwartze, jenž si v klidu prozkoumal situaci a pak přihrál na osu kluziště, odkud VINCE DUNN prostřelil Kuempera a dal svůj třetí gól v sezóně. Asistence: Jaden Schwartz, Jordan Kyrou.
    26:25 Christian DVORAK - 2:2
     
    26:25
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí jsou potrestáni za svou nedisciplinovanost! Po bleskurychlé kombinaci mezi Chychrunem a Kesselem šel puk k pravému kruhu. Schmaltz se ještě jednou rozhodl přihrávat a dobře udělal, protože našel nastavenou hokejku CHRISTIANA DVORAKA a ten v den svých 25. narozenin zaznamenal už druhý zásah v utkání. Asistence: Nick Schmaltz, Phil Kessel.
     
    24:50
    Blues na úvod oslabení vyhodili. Schmaltze pak ale zahákoval Marco Scandella a to znamená devadesát vteřin dlouhou přesilovku Arizony pět na tři!
     
    24:20
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Ivan Barbašev – 2 min., podrážení).
    23:54 Justin FAULK - 2:1
     
    23:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčí skóre, zatímco Dryden Hunt po zablokování střely odchází do útrob stadionu. Sammy Blais se uvolnil v rohu a vrátil puk směrem k modré čáře, kde se JUSTIN FAULK krásně prokličkoval mezi Haytonem s Grossem a ve finále zblízka uklidil puk mezi roztažené nohy Darcyho Kuempera. Asistence: Sammy Blais, Vince Dunn.
     
    17:47
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Jordan Oesterle – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hřiště).
    17:25 Mike HOFFMAN - 1:1
     
    17:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues v posledních minutách zlepšili svůj výkon a výsledkem toho je vyrovnání na 1:1! Důležitou roli v tom sehrál Colton Parayko, jenž před Binningtonem zachytil Huntův centr z pravého křídla. Zároveň vyslal na zteč MIKEA HOFFMANA, který jednoduše projel středem hřiště a pak z pravého kruhu trefil mezeru v bližším horním rohu. Asistence: Colton Parayko, Sammy Blais.
    10:15 Christian DVORAK - 0:1
     
    10:15
    Arizona právě vstřelila branku!
    Yotes korunují vydařený start vedoucí trefou! Chychrun rozehrál o mantinel na Caggiulu, jenž křižným pasem přes střední pásmo našel Pitlicka. Posila z Flyers zprava ještě nahrála na Dunnem neuhlídaného CHRISTIANA DVORAKA a ten i s vlastním tělem dovezl kotouč do Binningtonovy branky. Asistence: Tyler Pitlick, Drake Caggiula.
     
    01:35
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Clayton Keller – 2 min., nedovolené bránění).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 18. Hoffman (Parayko, Blais), 24. Faulk (Blais, Dunn), 32. Dunn (Schwartz, Kyrou), 42. R. O'Reilly (Kyrou, Parayko) – 11. Dvorak (Pitlick, Caggiula), 27. Dvorak (Schmaltz, Kessel), 58. Schmaltz (Garland, Kessel)


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Faulk, Krug, Parayko (A), Scandella, Mikkola, Dunn – Perron, R. O'Reilly (C), Sanford – Kyrou, B. Schenn (A), Schwartz – Hoffman, Thomas, Blais – Sundqvist, Barbašev, Clifford.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Gross, Chychrun, Goligoski (A), Hjalmarsson (A), Demers, Oesterle – Garland, Schmaltz, Keller – Pitlick, Dvorak, Caggiula – Kessel, Hayton, Brassard (A) – Hayden, Jo. Larsson, Hunt.

    Rozhodčí: Dwyer, Rank – Baker, Racicot
    thejrc.org