Ufa – Riga 5:4 (1:0 po s.n.) | Petrohrad – Jaroslavl 3:2 (po pr.)
po s.n. (1:0)
Salavat Julajev Ufa
5:4 (2:0, 1:2, 1:2 - 0:0)
Dinamo Riga
Čtvrtek 04.02.2021, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Salavat Julajev Ufa.
    Autorem vítězné branky je MARCUS GRANLUND!
    59:06 Denis PARŠIN - 4:4
     
    59:06
    Riga právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Dinamo nakonec dokázalo v přesilovce a ještě bez brankáře dotáhnout krok! Parádní dělovkou pod horní tyč se prosadil DENIS PARŠIN! Asistence: Roberts Bukarts, Miks Indrašis.
    56:19 Miks INDRAŠIS - 4:3
     
    56:19
    Riga právě vstřelila branku!
    Hostující Dinamo nakonec dramatizuje koncovku dnešního souboje! Na modré čáře se uvolnil Gleb Zyrjanov, který puk nahodil před branku a MIKS INDRAŠIS protečoval puk do sítě! Asistence: Gleb Zyrjanov, Reece Scarlett.
    40:18 Teemu HARTIKAINEN - 4:2
     
    40:18
    Ufa právě vstřelila branku!
    Jenže snaha Rigy dostává velkou trhlinu už v úvodu třetí části! Domácí celek totiž skvělým vstupem odskakuje na rozdíl dvou branek. Ke kotouči se v prostoru před brankou dostal TEEMU HARTIKAINEN a prostřelil brankáře! Asistence: Marcus Granlund.
    39:34 Gleb ZYRJANOV - 3:2
     
    39:34
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo se ještě před koncem druhé třetiny vrací zpátky do zápasu! Po chybě v domácí rozehrávce se k puku dostal GLEB ZYRJANOV, který se protlačil před branku a zasunul puk kolem betonu brankáře!
    36:13 Janis ŠVANENBERGS - 3:1
     
    36:13
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo se ještě před koncem druhé třetiny dočkalo vytoužené branky! Hosté se v útočném pásmu dostali do přečíslení. Přihrávku na levý kruh dostal JANIS ŠVANENBERGS a jeho pokus skončil v síti! Asistence: Gennadij Stoljarov, Martinš Dzierkals.
    32:47 Pjotr CHOCHRJAKOV - 3:0
     
    32:47
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa přesto dokázala udeřit ve vlastním oslabení! Ve středním pásmu se k odraženému kotouči dostal PJOTR CHOCHRJAKOV, který ujel před branku Dinama a přesnou střelou překonal brankáře! Asistence: Jevgenij Birjukov.
    15:16 Rodion AMIROV - 2:0
     
    15:16
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí Ufa přidává ještě před koncem první části druhou branku! Po krásné kombinaci v útočném pásmu si na přihrávku mezi kruhy sjel RODION AMIROV, bruslí si přikopl puk na čepel a zvýšil na 2:0. Asistence: Pjotr Chochrjakov, Dmitrij Kugryšev.
    11:04 Pavel KOLEDOV - 1:0
     
    11:04
    Ufa právě vstřelila branku!
    Favorizovaná Ufa se dostává do vedení! K odraženému kotouči se v prostoru mezi kruhy dostal PAVEL KOLEDOV, který pohotově vypálil zápěstím a jeho pokus zapadl do sítě! Asistence: Alexandr Kadějkin, Geoff Platt.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 12. Koledov (Kadějkin, Platt), 16. Amirov (Chochrjakov, Kugryšev), 33. Chochrjakov (J. Birjukov), 41. Hartikainen (M. Granlund), rozh. náj. M. Granlund – 37. Švanenbergs (Stoljarov, Dzierkals), 40. Zyrjanov, 57. Indrašis (Zyrjanov, Scarlett), 60. Paršin (Roberts Bukarts, Indrašis)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Nikolajs Jelisejevs (RIG)
    0:0   Rodion Amirov (UFA)
    2. série:
    0:0   Denis Paršin (RIG)
    0:0   Dmitrij Kugryšev (UFA)
    3. série:
    0:0   Roberts Bukarts (RIG)
    1:0   Markus Granlund (UFA)
    4. série:
    1:0   J. C. Lipon (RIG)
    1:0   Sakari Manninen (UFA)
    5. série:
    1:0   Miks Indrašis (RIG)


    Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Metsola) – Larsen, Panin, Koledov, Naumenkov, Muchamadullin, Alexejev, J. Birjukov – Hartikainen, Manninen, M. Granlund – V. Žarkov, Kadějkin, Platt – Amirov, Chochrjakov, Kugryšev – Soloduchin, Kartajev, Gimatov – Pimenov.
    Dinamo Riga: Voris (Bruveris) – Sund, Scarlett, Maione, Mamčics, Ošenieks, Skvorcovs, Tumanovs – Lipon, Džerinš, Indrašis – Paršin, Gračov, Roberts Bukarts – Dzierkals, Švanenbergs, Rihards Bukarts – Stoljarov, Berzinš, Zyrjanov – Jelisejevs.
    bahis siteleri