Tampa – Detroit 5:1 (kon.) | Philadelphia – Boston 3:4 (po pr.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
3:4 (0:1, 1:0, 2:2 - 0:1)
Boston Bruins
Čtvrtek 04.02.2021, 02:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:31 Patrice BERGERON - 3:4
     
    60:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Srdce českých hokejových fanoušků musí plesat. Tentokrát sice David Pastrňák branku nedal, ale měl na ní lví podíl svou asistencí. Čeští Davidové to znovu sehráli výtečně u modré čáry. Krejčí přihrál do strany Pastrňákovi, který vyprášil levý beton Cartera Harta. K dorážce se na brankovišti dostal PATRICE BERGERON, jenž nadvakrát dorazil puk do sítě. 3:4 po prodloužení. Asistence: David Pastrňák a David Krejčí.
    59:45 David PASTRŇÁK - 3:3
     
    59:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hattrick DAVIDA PASTRŇÁKA znamená vyrovnání hostů 15 sekund před koncem třetí třetiny! David Krejčí vypálil od modré čáry, ke kotouči před bránou se dostal Bergeron, který střílel z otočky, ale touš se i s přispěním Marchanda odrazil k českému útočníkovi, jenž zkompletoval svůj velmi povedený zápas třetím zásahem. 3:3. Asistence: Brad Marchand a Patrice Bergeron.
    52:05 David PASTRŇÁK - 3:2
     
    52:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přesilovka Bruins byla okamžitě využita! Kotouč putoval velmi rychle po ose Nick Ritchie – Patrice Bergeron až k holi DAVIDA PASTRŇÁKA, který už měl před sebou jednoduchou pozici. Poloprázdnou bránu trefil a dnes si připsal svůj druhý gól v utkání. 3:2. Asistence: Patrice Bergeron a Nick Ritchie.
    48:41 Joel FARABEE - 3:1
     
    48:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí tým dělá další velký krok k cennému vítězství! Do přečíslení dva na jednoho se po chybě McAvoye ve středním pásmu dostali Scott Laughton s JOELEM FARABEEM. Laughton přihrál Farabeemu, který tvrdě napřáhl a zamířil přímo do horního růžku hostující brány. 3:1. Asistence: Scott Laughton a James van Riemsdyk.
    41:03 Jakub VORÁČEK - 2:1
     
    41:03
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci jdou poprvé v zápase do vedení a podruhé v dnešním klání se mezi střelce zapisuje český hokejista. Po dobré práci van Riemsdyka u mantinelu se puk odrazil k Sanheimovi, jenž možná cíleně hledal u zadní tyče JAKUBA VORÁČKA. Asistent kapitána Letců se poté prosadil zakončením do prázdné brány. 2:1. Asistence: Travis Sanheim a Nolan Patrick.
    35:29 Kevin HAYES - 1:1
     
    35:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Aktivita Philadelphie nakonec znamená vyrovnávací gól v síti Bruins. Myers posunul kotouč na levý kruh Sanheimovi, který krásnou přihrávkou přes celou šíři pásma uvolnil na pravé straně osamoceného KEVINA HAYESE. Vysoký centr druhé lajny domácích už poté zamířil do nechytatelných míst. 1:1. Asistence: Travis Sanheim a Philippe Myers.
    00:12 David PASTRŇÁK - 0:1
     
    00:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to je pro hosty úvod zápasu jako hrom! Do střelecké listiny se navíc potřetí v sezoně zapisuje DAVID PASTRŇÁK. Český kanonýr si po levém křídle udělal prostor, kličkou se zbavil beka a od bránícího Provorova odrazil těsně před Hartem kotouč do sítě. 0:1. Asistence: Charlie McAvoy a Patrice Bergeron.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 36. K. Hayes (Sanheim, P. Myers), 42. Voráček (Sanheim, Patrick), 49. Farabee (Laughton, J. van Riemsdyk) – 1. Pastrňák (McAvoy, Bergeron), 53. Pastrňák (Bergeron, N. Ritchie), 60. Pastrňák (Marchand, Bergeron), 61. Bergeron (Pastrňák, Krejčí)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Gostisbehere, Provorov (A), P. Myers, Sanheim, Braun, E. Gustafsson – Voráček (A), Patrick, Giroux (C) – Konecny, K. Hayes, Lindblom – Farabee, Laughton, J. van Riemsdyk – Aube-Kubel, Bunnaman, M. Raffl.
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Lauzon, Carlo, Clifton, K. Miller, J. Zbořil – Pastrňák, Bergeron (C), Marchand (A) – C. Smith, Krejčí (A), N. Ritchie – Wagner, Coyle, Frederic – Bjork, Kuraly, Blidh.

    Rozhodčí: Kozari, Schrader – Suchánek, MacPherson
    bahis siteleri