NY Rangers – Washington 4:2 (kon.) | Columbus – Dallas 4:3 (kon.) | Florida – Nashville 5:6 (po pr.)
Toronto – Vancouver 7:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 2:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 3:4 (kon.)
Winnipeg – Calgary 4:1 (kon.) | Chicago – Carolina 6:4 (kon.)
po prodl.
Florida Panthers
5:6 (2:2, 3:1, 0:2 - 0:1)
Nashville Predators
Pátek 05.02.2021, 01:08 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:00 Filip FORSBERG - 5:6
     
    64:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán! FILIP FORSBERG se dostal za obranu Floridy a v souboji jeden na jednoho z Bobrovským se dokázal prosadit, vsítil rozhodující gól a rozhodl o výhře Predators! Asistence: Viktor Arvidsson.
     
    61:42
    Florida šla do útoku ve třech na jednoho! Ideální šance k rozhodnutí však skončila bídně, přenesení hry od Weegara na pravou stranu bylo nepřesné a puk ujel na zadní mantinel.
    59:03 Matt DUCHENE - 5:5
     
    59:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Nashvillu se povedlo využít přesilovou hru a během 69 vteřin srovnal z 3:5 na 5:5! Josiho střelu Bobrovskij zastavil, k dorážce se ale dostal MATT DUCHENE, který natřikrát dokázal přehodit Bobrovského beton. Bez asistence.
     
    58:25
    Rinne je na střídačce, Nashville hraje v šesti pro čtyřem!
     
    57:54
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (2 min. – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva). Trest odpyká Frank Vatrano.
     
    57:54
    A Florida, kvůli neúspěšné výzvě, půjde do čtyř! Oslabení, při němž bude Florida čelit šesti hráčům v poli, jakmile Rinne vyrazí na střídačku.
     
    57:54
    K zahrání vysokou holí nedošlo, branka platí!
     
    57:54
    Ale pozor, střídačka Floridy si bere challenge kvůli údajnému zahrání vysokou holí ze strany Nashvillu.
    57:54 Roman JOSI - 5:4
     
    57:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Naděje hostů dál žije! Při hře bez brankáře se povedlo ROMANU JOSIMU vypálit prudce zpoza pravého kruhu a propálit Bobrovského! Kontaktní gól, kterému se Florida snažila ze všech sil zabránit, je na světě a drama může pokračovat! Asistence: Mattias Ekholm, Filip Forsberg.
     
    57:30
    Nashville je v útoku a odvolává brankáře!
     
    56:55
    Útok Ekblada, který měl na hokejce pomyslný poslední hřebíček do rakve hostů. Ale ani on, ani jeho spoluhráči, se přes Rinneho, který dokonce skončil na ledě mimo brankářské postavení, neprosadil.
    48:29 Hosté se už radovali, Cousins však trefil horní tyčku
     
    48:29
    Cousins se rozjel po pravé straně až do kruhu pro vhazování a vyslal na branku prudkou střelu, kterou překonal Bobrovského. K jeho ohromné smůle však trefil horní tyč! Hra byla přerušena a hosté se radovali z gólu, ale kontrola situace u videa odhalila, že ke vstřelení branky nedošlo.
     
    40:00
    Střídání v týmu Nashville Predators: ze hřiště odchází Juuse Saros, přichází Pekka Rinne.
    35:54 Jonathan HUBERDEAU - 5:3
     
    35:54
    Florida právě vstřelila branku!
    Už pátý kanadský bod pro JONATHANA HUBERDEAUA, který se svými spoluhráči využil chyby v obraně Nashvillu. Hosté špatně rozehráli, ztratili puk, ten se dostal k Huberdeauovi, jenž prudkou střelou zpoza kruhů pokořil Sarose! Asistence: Patric Hörnqvist, MacKenzie Weegar.
     
    30:21
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Viktor Arvidsson – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:07
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Rocco Grimaldi – 2 min., nedovolené bránění).
    28:01 Aleksander BARKOV - 4:3
     
    28:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Bleskově využitá přesilovka! Huberdeau našel svou přihrávkou ALEKSANDERA BARKOVA, který z hodně ostrého úhlu poslal kotouč pod horní tyč nad rameno Sarose, kterému nepomohlo ani to, že proti střele soupeře zkusil poskočit. Barkov se touto brankou stal druhým nejlepším střelcem v historii Floridy. Asistence: Jonathan Huberdeau, Keith Yandle.
     
    27:53
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Colton Sissons – 2 min., nedovolené bránění).
    26:50 Matt DUCHENE - 3:3
     
    26:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí v útoku přišli o puk a Predators rozjeli rychlý kontr, na jehož konci Forsberg z levého kruhu našel rozjetého MATTA DUCHENA v prostoru v mezikruží, který okamžitě z první poslal puk za záda bezmocného Bobrovského. Hosté potřetí v utkání vyrovnávají! Asistence: Filip Forsberg, Ryan Ellis.
     
    25:55
    Duclair se na pravé straně brankoviště dostal k odraženému puku, povyjetého Sarose ale nedokázal překonat a místo zakončení skončil i s kotoučem na zadním mantinelu.
     
    23:02
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Keith Yandle – 2 min., sekání).
    20:54 Aaron EKBLAD - 3:2
     
    20:54
    Florida právě vstřelila branku!
    Další útočný pokus ovšem vychází a to tak, že dokonale! Končí totiž gólem! Barkov se po levém křídle prokličkoval kolem bránícího Benninga, sjel si blíže k brance a křižným pasem našel AARONA EKBLADA, který pohotovou střelou přehodil přesouvajícího se Sarose a využívá přesilovku! Asistence: Aleksander Barkov, Jonathan Huberdeau.
     
    19:36
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Dante Fabbro – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:09
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Eetu Luostarinen – 2 min., hákování).
    15:48 Calle JÄRNKROK - 2:2
     
    15:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Forsberg s pukem prošel obranou, prokličkoval se do pravého kruhu a rychlou přihrávkou na levou stranu brankoviště našel volného CALLE JÄRNKROKA, který pohotově zasunul kotouč do zčásti odkryté klece. Asistence: Filip Forsberg.
     
    15:01
    Výtečný průnik domácích do útočného pásma, střela z levého kruhu od Barkova a za Sarosem zazvonila tyč!
    10:09 Markus NUTIVAARA - 2:1
     
    10:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí bleskově odpovídají na inkasovaný gól a vrací se do vedení! Hörnqvist přihrál od zadního mantinelu na modrou čáru, odkud vypálil Nutivaara, jehož střelu protečoval JONATHAN HUBERDEAU za záda Sarose, jenž vůbec nic neviděl přes clonící protihráče. Asistence: Jonathan Huberdeau, Markus Nutivaara.
    09:01 Filip FORSBERG - 1:1
     
    09:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Stačilo se ovšem konečně usadit v útočném pásmu, poslat puk FILIPU FORSBERGOVI, a ten špatný projev Predators v přesilovce dokonale napravil. Sjel si více do pravého kruhu a vypálil pod horní tyč Bobrovského branky. Asistence: Ryan Ellis, Ryan Johansen.
     
    07:33
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aleksi Heponiemi – 2 min., hákování).
     
    06:50
    Florida se dostala do přečíslení tři proti jednomu, ale Weegar na pravé straně chyboval, přibrzdil akci a nepovedlo se mu přesně přihrát na střed. Byť nakonec přišla i střela z levého kruhu, byla hodně slabá a Saros neměl problémy se zákrokem.
    01:28 Jonathan HUBERDEAU - 1:0
     
    01:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlý úder Floridy! JONATHAN HUBERDEAU se ve středním pásmu zmocnil odraženého kotouče a vyrazil na branku Nashvillu. Dostal se za obranu, a byť byl tísněn vracejícím se soupeřem a nakonec i faulován, v bezprostřední blízkosti Sarose dostal puk na bekhend a přehodil hostujícího brankáře! Bez asistence.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 2. Huberdeau, 11. Huberdeau (Nutivaara, Hörnqvist), 21. Ekblad (Barkov, Huberdeau), 29. Barkov (Huberdeau, Yandle), 36. Huberdeau – 10. F. Forsberg (Ellis, Johansen), 16. Järnkrok (F. Forsberg), 27. Duchene (F. Forsberg, Ellis), 58. Josi (Ekholm, F. Forsberg), 60. Duchene, 64. F. Forsberg (Arvidsson)


    Florida Panthers: Bobrovskij (Driedger) – Weegar, Ekblad, Nutivaara, Strälman, Yandle, Gudas – Verhaeghe, Barkov, Duclair – Huberdeau, Wennberg, Hörnqvist – Vatrano, Luostarinen, Connolly – Heponiemi, Lammikko, Acciari.
    Nashville Predators: Saros (40. Rinne) – Josi, Ellis, Ekholm, Fabbro, Tinordi, Benning – Mikael Granlund, Duchene, F. Forsberg – Arvidsson, Johansen, Trenin – Cousins, Haula, Järnkrok – Tolvanen, Sissons, Grimaldi.

    Rozhodčí: O'Rourke, Morton – Murray, Flemington
    bahis siteleri