NY Rangers – Washington 4:2 (kon.) | Columbus – Dallas 4:3 (kon.) | Florida – Nashville 5:6 (po pr.)
Toronto – Vancouver 7:3 (kon.) | Montreal – Ottawa 2:3 (kon.) | St. Louis – Arizona 3:4 (kon.)
Winnipeg – Calgary 4:1 (kon.) | Chicago – Carolina 6:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
Dallas Stars
Pátek 05.02.2021, 01:07 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Anton Chudobin je na střídačce a nyní hraje Dallas v šesti proti čtyřem.
     
    58:18
    Boone Jenner před brankou podrazil Roope Hintze a jde na dvě minuty ven. A bude si určitě přát, aby na trestné zůstal přesně 102 sekund.
     
    52:33
    Trest za příliš mnoho hráčů na ledě je pro Dallas nyní hodně špatnou zprávou. A navíc dvě minuty jede odsedět dnes skvělý Alexandr Radulov.
    51:01 Jamie BENN - 4:3
     
    51:01
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se opět dotahují na rozdíl jedné branky! Když několik hráčů bojuje o puk na jednom místě, obvykle se jiný plejer číhající před brankou směje. A tak se to stalo i nyní. Po přetahované u mantinelu v útočném pásmu dal Radulov puk před branku, kde byl Werenskim nehlídaný JAMIE BENN. Forvard Dallasu navedl puk na bekhend a před Korpisalem jej zasunul mezi jeho betony. Radulov má tak zápis i u třetí branky svého týmu, nyní asistoval.
     
    50:47
    Ke snižujícímu gólu se mohl dostat Roope Hintz. Přebral zadovku od Dickinsona a mezi kruhy zakončoval, jenže pálil nad branku a zůstává tak v dnešním zápasu pouze na jednom přesném zásahu.
     
    Cam Atkinson je svým 200. gólem na druhém místě střelecké tabulky Blue Jackets, když na prvního Ricka Nashe ztrácí 89 branek. Třetí místo patří za Modrokabátníky stále hrajícímu Nicku Folignovi.
     
    45:02
    Ačkoliv Seth Jones prohodil směrem k rozhodčím ironický úsměv, nic to nemění na tom, že jde na dvě minuty ven za nedovolené bránění.
    43:42 Cam ATKINSON - 4:2
     
    43:42
    Columbus právě vstřelil branku!
    Uvidíme, zda si CAM ATKINSON tento puk schová či nikoliv. Druhý gól v sezoně sice není ničím, nad čím by kanonýr Blue Jackets mohl plesat. Ovšem když na kolmici Bjorkstranda do předbrankového prostoru nasměřoval hokejku na bekhend a trefil se mezi betony Chudobina, tak zaznamenal svůj 200. gól v základní části NHL (dalších deset jich přidal v play-off). Blue Jackets se tak podruhé vrací na dvoubrankový náskok. Asistence: Oliver Bjorkstrand, Jack Roslovic.
     
    42:33
    Seth Jones nyní špatně rozehrál kotouč a celou akci nestihl uhasit ani Zach Werenski. Ve finále celé akce se na pravém kruhu dostal ke střele Joe Pavelski, který mířil výborně na vzdálenější tyč, jenže přesně tuhle část branky veterán celé NHL orazítkoval.
    37:42 Alexandr RADULOV - 3:2
     
    37:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Patrik Laine neuspěl v útočném pásmu kličkou proti Dickinsonovi a Alex Radulov šel po jeho přihrávce hned do protiútoku. Najel si z pravé strany přes modrou a z kruhu našel na druhé straně Heiskanena. Fin neotálel, vrátil ALEXANDRU RADULOVOVI kotouč před branku a ten se trefil pod betony natahujícího se Korpisala do sítě. Asistence: Miro Heiskanen, Jason Dickinson.
     
    35:14
    Alexandr Radulov hned po buly zbytečně podrazil Nicka Foligna, který sice pádu trošku přidal, nicméně faulu se prostě Rus v barvách Dallasu dopustil.
     
    34:59
    Finové v Dallasu rozhodně nedají svému krajanovi v dresu soupeře pokoj. Nyní byl Miro Heiskanen ve výrazně lepší palebné pozici, když si sjel před branku a dostal puk. Nicméně byl už blízko Joonasi Korpisalovi a střelou na vyrážečku jej nepřekonal.
     
    32:05
    Jestliže v souboji Finů při zatím jediné brance Dallasu překonal Roope Hintz krajana Joonase Korpisala, nyní mohlo to samé platit u Vladislava Gavrikova. Rus si najel mezi kruhy a vyslal tvrdou ránu opět kolem hlavy Antona Chudobina, ale jeho radost zastavila tyčka.
    27:50 Patrik LAINE - 3:1
     
    27:50
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ačkoliv kombinace první formace Columbusu nevypadala úplně pohledně, nakonec se domácím nejenže podařilo projít do útočného pásma, ale i skórovat. Domi nahodil na pravý kruh kotouč, který kolem Radka Faksy proskákal k PATRIKU LAINEMU. Finský forvard by sice zády k brance, ale to mu nevadilo, aby zakončil bekhendem a trefil se mezi pravý beton a vyrážečku Chudobina do sítě. Asistence: Max Domi, Alexandre Texier.
    21:28 Roope HINTZ - 2:1
     
    21:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vyloučení Maxe Domiho přichází Blue Jackets draho. Denis Gurjanov naservíroval svižnou přihrávku před branku, kde do dráhy letu puku nastrčil hokejku ROOPE HINTZ. Rodák z Tampere byl úspěšný a v minisouboji překonal svého finského krajana, když usměrnil kotouč k jeho pravé tyči. Asistence: Denis Gurjanov, Alexandr Radulov.
     
    20:37
    Po více jak půlminutě druhé třetiny jdou domácí do oslabení, jelikož Max Domi se při útočné akci Radulova provinil hákováním.
     
    20:36
    Alexandr Radulov byl blízko k brance. Po přejetí modré si najel mezi kruhy a opřel se do puku. Ale Korpisalo byl na místě a levou rukou srazil kotouč těsně vedle levé tyčky.
    16:59 Jack ROSLOVIC - 2:0
     
    16:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Aktivita Zacha Werenskiho přináší zasloužené ovoce. Budoucí obranná hvězda NHL totiž nyní udělala celou akci. Werenski nejprve zkusil střelu z levého kruhu, poté si dojel puk a zakončoval z předbrankového prostoru. V obou případech měl navrch Chudobin. Tak to osmý výběr draftu 2015 zkusil jinak. Od mantinelu přihrál mezi kruhy pro Robinsona, ten bleskově sklepl puk na JACKA ROSLOVICE a útočník Blue Jackets střelou kolem hlavy Chudobina pod horní tyč trefil svůj první gól v této sezoně. Asistence: Eric Robinson, Zach Werenski.
     
    16:43
    Jack Roslovic výborně hledal před brankou Alexandre Texiera, který jen těsně nesklepl puk k pravé tyči Chudobina.
     
    11:17
    Dallas je výrazně aktivnějším týmem, co se posledních minut týče. Jamie Benn zakončoval z předbrankového prostoru bekhendem, ovšem Korpisalo puk vytěsnil levým betonem a odražený puk již získali na hokejky domácí hráči.
    10:35 Blake Comeau se proti bývalému týmu zatím neprosadil
     
    10:35
    Jamie Oleksiak poslal na mantinel Erica Robinsona a dal o sobě důrazně vědět. Ještě předtím měl Blake Comeau poměrně smůlu v zakončení. Výborně se totiž před Korpisalem uvolnil a zakončil. Finský brankář si lehce pomohl lapačkou, od které se puk odrazil těsně vedle!
     
    06:09
    Nick Caamano podrazil Rileyho Nashe a Columbus půjde do první přesilové hry.
    02:23 Oliver BJORKSTRAND - 1:0
     
    02:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Dělo v Nationwide Areně o sobě poprvé dává vědět! Zach Werenski z vlastního pásma poslal kotouč na Jonese, jenž ho lehce sklepl k Michailu Grigorenkovi. Ten na středu útočného pásma bekhendem našel OLIVERA BJORKSTRANDA. Dánský forvard obkroužil branku a z poměrně většího úhlu z pravého kruhu vystřelil, čímž dokonale překvapil Antona Chudobina na jeho bližší tyči. Asistence: Michail Grigorenko, Seth Jones.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Bjorkstrand (Grigorenko, S. Jones), 17. Roslovic (Robinson, Werenski), 28. Laine (Domi, Texier), 44. Atkinson (Bjorkstrand, Roslovic) – 22. Hintz (Gurjanov, Radulov), 38. Radulov (Heiskanen, Dickinson), 52. Ja. Benn (Radulov)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Kivlenieks) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Kukan, Del Zotto – Laine, Domi, Texier – Bjorkstrand, Riley Nash, Grigorenko – N. Foligno (C), M. Koivu, Jenner (A) – Atkinson (A), Roslovic, Robinson.
    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg (A), Lindell, Oleksiak, Heiskanen, Pysyk, Hanley – Ja. Benn (C), Pavelski, Radulov – Gurjanov, Hintz, Dickinson – Comeau (A), Faksa, Cogliano – Caamano, Robertson, L'Esperance.

    Rozhodčí: Brandon Blandina, Francis Charron – Travis Toomey, Shandor Alphonso
    bahis siteleri