Interobal Plzeň – Chrudim 3:3 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
3:3 (0:0)
FK Chrudim
Pondělí 08.02.2021, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tomáš Vnuk odchází v doprovodu fyzioterapeutky Frouzové a kulhá na pravou nohu. V závěru došlo k tvrdému zákroku Kubáta na středu do kolene plzeňského hráče. Plzeň se dožadovala přímé červené karty, ale sudí Černý se zastal svého kolegy Kresty s tím, že tohle je na žlutou. Každopádně tím, že dnes dostal čtvrtou žlutou kartu v sezoně, tak ve středu v České Lípě nehraje. (21:51:27)
     
    To znamená, že se v tabulce 1. FUTSAL ligy nic nemění. Oba týmy mají osm výher – dvě remízy a ještě v letošní sezoně neprohrály.
     
    Futsalová bitva Plzeň – Chrudim nepoznala vítěze. Plzeň potřetí v historii remizuje s Chrudimí, po remízách 1:1, 2:2, přichází plichta 3:3. V prvním poločase byla Chrudim lepší. Víc držela balón. Plzeň působila nervózním dojmem. Hosté měli více šancí.

    Hned na startu druhého poločasu ale přišel moment, který utkání dost ovlivnil. Rennan vyběhl na svou levou stranou a za faul na Künstnera vyfasoval přímou červenou kartu od sudího Černého. Do brány tak musel mladík Daniel Javorski. Plzeň dostala možnost přesilovky čtyři na tři a tu využil Kozár dorážkou střely Holého.

    Plzeň tento gól dost nabudil. Nicméně potom srovnal Max, když domácí nechali na zadní tyči volné dva hráče. Chrudimští nakonec otočili vývoj zápasu Evertonem, který z jedničky mezi nohama Vahaly přidal druhou trefu hostů. Plzeň odpověděla bodlem Seidlera. Nicméně právě po standardní situaci domácího kanonýra utekla Chrudim do přečíslení a Slováček nahrál křížem na rozběhnutého Pavla Drozda a ten, stejně jako Everton, skóroval mezi nohama plzeňského brankáře. Když už se schylovalo k tomu, že Chrudim zvítězí, tak Seidler rozehrál aut pod sebe a Michal Holý odrazem o břevno rozhodl o tom, že v duelu Plzeň – Chrudim se body dělí.
     
    Konec zápasu.
     
    39:43
    Koudelka si při rozehrávce zleva Javorskim. Ten potom nakopával míč jen za bránu.
     
    39:35
    Rick si vyčítá, že se mu nepovedla rozehrávka na pravou stranu, kde nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    39:25
    Yuri přestřelil bránu zprava po rohu Koudelky.
     
    39:23
    Yuri sbíhal na pravou stranu před Kozára, Vahala vybíhal na šestku a Kozár nakonec zablokoval pokus Yuriho na roh. Hosté si berou timeout.
     
    39:01
    Seidler trefil jednoho z hráčů ve zdi, tedy Yuriho, nebo Evertona.
     
    39:01
    Po tvrdém zákroku Kubáta (FK Chrudim) na ose hřiště do pravého kolena Vnuka se Vnuk svíjel na zemi. Začal nadávat směrem k chrudimské lavičce. Seidler ho potom musel uklidňovat na střídačce při domácím timeoutu. Chrudim má tak pět faulů, stejně jako Plzeň.
     
    38:48
    Hosté presovali proti Vahalovi a donutili jej odkopu za bránu.
     
    38:40
    Plzeň získala míč a jde do powerplay s Vahalou!
     
    38:07
    Přece jen se píská Vnukův zákrok na pravé straně. Trošku s prodlevou, Rick už se chystal útočit. Na fauly 4:4.
     
    37:46
    Max zakřičel na Koudelku a ten mu poslal pas na levou stranu, následovala nepřesná nahrávka Brazilce zpět na kapitána hostů.
     
    36:57
    Koudelkovi nesedla střela z pravé strany, rozehraje Vahala.
    36:22 HOLÝ - 3:3
     
    36:22
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Po souboji s Koudelkou rozehrál Seidler rychle aut zleva pod sebe a MICHAL HOLÝ z jedničky odrazem o břevno nedal Javorskimu sebemenší šanci. Asistence: Michal Seidler.
     
    35:57
    Koudelka rozehrál roh zleva pod sebe na Davida Drozda, ten výrazně minul tři tyče.
     
    35:52
    Koudelka odhlavičkoval míč k Seidlerovi, ten přihrával z pravé strany na opačnou stranu, kde nebyl nikdo v modrobílém.

    Vít Muzikář

    Branky: 22. Kozár (Holý), 32. Seidler (Holý), 37. Holý (Seidler) – 26. Max (Everton), 30. Everton (Koudelka), 36. P. Drozd (Slováček)

    Karty:   11. Vnuk (PLZ), 14. Vahala (PLZ), 32. Seidler (PLZ) – 19. Max (CHR), 40. Kubát (CHR)   21. Rennan (CHR)


    SK Interobal Plzeň: Vahala (Lecjaks) – Havel, Holý, Seidler, Vnuk – Rick, Kozár, Künstner, Rešetár (C) – Štrajt, Zdráhal, Buchta.
    FK Chrudim: Rennan (21. Javorski) – Koudelka (C), D. Drozd, P. Drozd, Everton – Yuri, Max, Slováček, Doša – R. Mareš, Kubát, Balog, Mužík.

    Rozhodčí: Černý – Kresta

    Diváci: -0-
    thejrc.org