Interobal Plzeň – Chrudim 3:3 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
3:3 (0:0)
FK Chrudim
Pondělí 08.02.2021, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Hezký den, futsalisté Plzně a Chrudimi si od 20:00 rozdají v souboji dvou nejlepších týmů posledního soutěžního ročníku o první místo v tabulce 1. FUTSAL ligy. Jak Západočeši, tak Východočeši mají pětadvacet bodů díky bilanci osm výher – jedna remíza – žádná prohra.
     
    Vzhledem k probíhající pandemii koronaviru se toto utkání odehraje bez diváků.
     
    Delegace
    Pokud projdou testy, tak by měli zápas odpískat dlouhodobá česká rozhodcovská jednička Ondřej Černý a Jan Kresta. Černý už rozhodoval únorový zápas Plzně s Chrudimí a tehdy vyloučil Tomáše Vnuka po dvou žlutých kartách.
     
    Vzájemné zápasy
    Plzeň ještě Chrudim nikdy v historii neporazila. Doma uhrála remízu v bronzové sezoně 2017/18, kdy Plzeň ještě trénovali David Frič a Petr Kučera. Loni se dočkala prvního bodu z chrudimské palubovky, kde ale přišla na dlouhou dobu o Lukáše Němce a jeho jmenovce Rešetára. Následně v odvetě zvítězila Chrudim v Plzni jednoznačně 7:1, ačkoliv první branku vstřelil domácí Martin Zdráhal.
     
    SK Interobal Plzeň
    Plzeň ztratila bod zatím pouze se Slavií, když nezvládla závěrečnou powerplay sešívaných a dvakrát inkasovala. Jinak ale šlape a není žádnou utopií, že by se ve městě piva mohla hrát znovu Liga mistrů, tentokráte ale futsalová. O titulu se v Plzni mluví od léta 2017. Loni získala Plzeň svou druhou medaili v historii. Po zisku bronzu na jaře 2018 dosáhla na stříbro. Otázkou zůstává, co je větší úspěch, jelikož loňská sezona skončila předčasně z jistých důvodů. Každopádně letos mají Západočeši asi nejlepší kádr v dějinách. Skvělého trenéra, reprezentační dvojici brankářů a jsou hlavním dodavatelem pro reprezentační áčko, které se v říjnu, doufejme, zúčastní světového šampionátu v Litvě, kam se probojovalo pouze osm evropských reprezentačních týmů.

    Teď se ale hlavně Plzeň soustředí na to, aby zůstala po restartu soutěže stoprocentní. Minulé úterý vyhrála vyhrocené střetnutí na palubovce Mělníka, které nedohrál náhradní brankář Němec kvůli přímé červené kartě. Následně v pátek zvítězila Plzeň nad Českými Budějovicemi poměrem 7:1, když dvakrát skóroval navrátilec Martin Zdráhal. Celý zápas proseděl na lavičce Tomáš Vnuk, který má na svém kontě tři žluté karty v letošní sezoně a hrozilo mu, že bude dnes chybět. Nyní tak platí, že pokud v duelu proti Chrudimi vyfasuje žlutou kartu, tak středeční duel na hřišti České Lípy se jej netýká.

    Když vezmeme zápasy pro týmům z první pětky, tak kromě zmíněného duelu se Slavií Interobal deklasoval Teplice 9:1. Očekával se vyhecovaný zápas, jak je v soubojích Svarogu a Interobalu zvykem, ale nestalo se. Interobal dal svému soupeři kanára v prvním poločase. Michal Holý hattrick za sebou a i zpáteční cesta z Teplic do Plzně proběhla naštěstí bez problémů (na rozdíl od loňské sezony). Doma na podzim Plzeň porazila Teplice 4:3.
     
    FK Chrudim
    Vítěz loňského soutěžního ročníku a hegemon českého futsalu je podle mínění sázkových kanceláří v pozici mírného favorita. Do Plzně dnes zavítá Felipe Conde, který je dost možná nejlepším ligovým koučem. Pokud by se tvořila komunita Fanklub defenzivního futsalu, tak by Conde patřil mezi její tváře, protože skutečně na defenzivu si tento brazilský odborník potrpí. Vždyť Chrudim dostane snad každou sezonu nejméně branek v celé lize.

    Tím, že Chrudim byla vyhlášena vítězem soutěžního ročníku 2019/20, s čímž souhlasilo deset z dvanácti ligových mužstev (proti byla Sparta a Teplice), tak má právo reprezentovat český futsal v Lize mistrů. Po postupu přes lucemburský tým Differdange jej čeká v osmifinále Sporting Lisabon a hrát se bude v Portugalsku. To znamená, že pokud Chrudim nedostane výjimku, tak na základě aktuálního nařízení české vlády bude muset po návratu do České republiky do pětidenní karantény.

    Jinak, co se týče ligových zápasů, tak Chrudimští v letošní sezoně vyhráli všechny zápasy až na ten domácí se Spartou, kdy se urodila plichta 2:2. Hned čtyřikrát udrželi čisté konto. Naposledy v pátečním duelu proti Teplicím. Ten rozhodl Felipe vítěznou trefou v 36. minutě. Felipe vstřelil druhý vítězný gól ve druhém domácím zápase po sobě. Čtyři sekundy před koncem souboje s nováčkem z Ústí nad Labem dorazil zakončení krajana Maxe do sítě skvěle chytajícího brankáře Klečky a Chrudim urvala na poslední chvíli tři body za výhru 4:3, ačkoliv prohrávala 2:3 a utkání nakonec zasáhli i Koudelka se Slováčkem, s čímž se původně úplně nepočítalo.
     
    V Plzni se dnes sejdou dva nejlepší české týmy letošní i loňské sezony, nejlepší český rozhodčí Ondřej Černý, zřejmě dva nejlepší ligoví trenéři a tři nejlepší čeští futsalisté za uplynulý rok – Michal Seidler, Tomáš Vnuk, Tomáš Koudelka.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Interobal Plzeň: Vahala (Lecjaks) – Havel, Holý, Seidler, Vnuk – Rick, Rešetár (C), Buchta, Kozár, Štrajt, Kunstner, Zdráhal.

    FK Chrudim: Rennan (Javorski) – Yuri, Everton, Mužík, R. Mareš, Kubát, Max, Koudelka (C), P. Drozd, D. Drozd, Doša, Balog, Slováček.

    Rozhodčí: Černý – Kresta.
     
    Lukáš Němec dostal za strkanici v Mělníku dva zápasy. To znamená, že dnešní utkání ještě bude sedět, ale ve středu v České Lípě už může hrát.
     
    Oba celky už jsou na palubovce, Interobal bude hrát v modrobílém, Chrudim v červeném. Je to první vzájemný zápas Plzně a Chrudimi v historii bez diváků.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Michal Seidler rozehrál.
     
    00:23
    Vnuk vytlačil na pravé straně Davida Drozda mimo hřiště při souboji před plzeňskou lavičkou.
     
    00:36
    Pavel Drozd nezpracoval rozehrávku Evertona na levou stranu na dlouhou nohu, domácí tak můžou kombinovat na půli.
     
    00:55
    Everton fauluje zezadu z pravé strany Vnuka před hostující střídačkou a na světě je první faul zápasu.
     
    01:18
    Koudelka namazal Holému, jeho přihrávku z pravé strany na střed sebral nohou jeden z Drozdů.
     
    01:32
    Koudelka porušil při autu z pravé strany pravidlo o čtyřech sekundách a rozehraje tak Seidler s Havlem.
     
    01:55
    Vnuk si říkal o nahrávku Seidlera z levé strany a na poslední chvíli zasáhl ve skluzu David Drozd, jinak by Vnuk zakončoval do prázdné brány.
     
    02:35
    Koudelka přihrál křížem na pravou stranu a David Drozd si hodil míč kolem beka na levačku. Vahala skočil na svou levou stranou a levou ruku vyškrábl první loženku Chrudimi.
     
    02:54
    Koudelka poslal aut zleva přímo na volej Evertona na pravé straně a jeho ránu z jedničky vytahuje Vahala rukama.
     
    03:19
    Chrudim držela balón dlouho u středového kruhu, nemohla hrát podruhé s Rennanem až Seidler rukama postrčil protihráče z pravé strany, na fauly 1:1.
     
    03:55
    Při autu Kozára z pravé strany pokryl Doša u přední tyče Rešetára, útočí tak hosté.
     
    04:10
    Při nahrávce na Slováčka na pravou stranu vyběhl Vahala z brány ve stylu á la Manuel Neuer a odhlavičkoval balón do hlediště.
     
    05:07
    Chrudim a Tomáš Vnuk se neshodli na tom, kdo by měl kopat aut. Rozhodčí Černý ukazuje, že to bude Interobal.
     
    05:25
    Na posledním obránci postavený Künstner vypíchl pas na pravou stranu, kde si zabíhal Max.
     
    05:35
    Při rohu zleva na střed nesedl volej Yurimu a vysoko překopl bránu.
     
    05:50
    Stejně tak trefil Holý míč nečistě po Vnukově autu z levé strany pod sebe.
     
    06:18
    Everton našel na pravé straně Maxe, proti jeho centru zakročil včas Seidler!
     
    06:21
    Odhadem třetí vyložená šance hostů! Plzeň nebránila roh zprava vůbec dobře. Everton viděl na středu vápna Maxe a ten zakončil doprostřed branky a těla Vahaly!
     
    06:47
    Chrudim vyprodukovala zatím víc střel. V posledních odhadem pěti minutách je více na balónu.
     
    07:43
    Nejprve Vnuk vystřelil z pravé strany přes Koudelku na bližší tyč, kde se položil na palubovku Rennan a vyrazil míč rukama. Tentýž hráč dorážel a dožadoval se odpískání ruky brankáře hostů mimo vápno. Neúspěšně.
     
    07:50
    Everton si došel pro faul na levé straně, při přehození míče na pravačku jej Holý podrazil. Následně si Vahala poradil s jeho tvrdým přízemním pokusem, na fauly 2:1.
     
    08:25
    Rick sice donutil Davida Drozda k chybě, při autu z poloviny hřiště ovšem neměl postavený míč přesně na lajně.
     
    08:43
    Rennan pomohl hostům při powerplay! Po posunutí na levou stranu trefil Koudelka boční síť, ještě reklamoval teč Kozára.
     
    09:02
    Plzeňský signál nebyl vůbec špatný! Künstner nahrával z pravé strany mezi nohama Davida Drozda, ale byl to pod Rešetára ve vápně Chrudimi.
     
    09:02
    Oddechový čas pro hosty.
     
    09:14
    Yuriho přihrávku na pravou stranu na Maxe pouštěl Vahala za bránu.
     
    09:36
    Vahala pospíchal na útočnou polovinu, aby tam doběhl ve vymezeném čase, nakonec víceméně jen odevzdal balón na levou stranu.
     
    10:05
    Max nastřeloval aut zprava na zadní tyč na Slováčka, míč se odrazil od paty Kozára postaveného zády ke hře na roh.
     
    10:53
    Je veselo! Vnuk si našel nahrávku Doši a strčil tělo před Maxe. Plzeň se dožadovala faulu. Následně učinila to samé při pasu Vnuka ze středu na levou stranu na Ricka. Vnuk byl dohraný po odehrání přihrávky. Rick vystřelil křížem do levé nohy Rennana!

    Posléze Doša přidal na důrazu a zezadu poslal Vnuka na palubovku .To byl podle plzeňské lavičky třetí faul. Nicméně hra pokračovala a při kontru po levé straně dostala Chrudim výhodu. Ve Vnukovi se potom nashromáždila frustrace z neodpískaných zákroků a podkopl Došu. Okamžitě vyjel na rozhodčího Kresty, ten mu udělil žlutou kartu.

    Plzeňská lavička byla pořádně vytočená, stejně jako Markus Henlein a vedoucí mužstva Jakub Hodek. Tomu sudí Černý vzkázal, ať se posadí. Vytočený byl i Michal Seidler, a to je Seidler hodně klidný hráč.

    Rozhodčí celou situaci posoudili jako dva fauly pro domácí a jeden pro hosty, na fauly 4:3.
     
    12:30
    David Drozd měl ruku v obličeji Vnuka na levé straně, na fauly 4:3.
     
    12:41
    Seidler poslal volej zprava do zad otáčejícího se Pavla Drozda! Při dorážce se mu snažil uhýbat Holý a Seidler vypálil bodlem z levé strany do připraveného Rennana na bližší tyči.
     
    13:40
    Plzeň má 6:20 před poločasem pět faulů! Vahala (SK Interobal Plzeň) chyboval při výběhu na levou stranu a po nahrávce na Koudelku zasáhl Vahala svého spoluhráče z reprezentace do nohy. Na první pohled nic příjemného, ale naštěstí je Koudelka v pořádku.
     
    13:54
    Powerplay Chrudimi přerušil kouč Kopecký timeoutem.
     
    14:01
    Rešetár správně upozornil, že na světelné tabuli není započítaný čtvrtý akumovaný faul hostů a dorážející futsalista hrál rukou.
     
    14:14
    Chrudim má více vyložených šancí. Koudelka centroval přímo z autu na levé straně na Pavla Drozda, ale Plzeň se zákrokem na poslední chvíli ubránila.
     
    15:07
    Everton pálí při tlaku Chrudimi z levé strany do ruky Vahaly. Chrudim pokračuje v kombinaci na své útočné polovině.
     
    15:22
    Rennan je pátým hráčem při powerplay hostujícího mužstva.
     
    15:51
    Everton prohrál jeden na jednoho s Rešetárem na levé straně, ten odešel na lavičku a pustil na plac Vnuka.
     
    16:30
    Everton obešel Havla na pravé straně, ale nahrávku do levé poloviny poslal pod Yuriho. V opačném případě by měla Chrudim velkou šanci.
     
    17:02
    Koudelka se drží za hlavu poté, co pokazil přihrávku na pravou stranu na Maxe. Vykopává Vahala.
     
    17:23
    Seidler zaútočil po levé straně, ale přes padajícího Yuriho zakončil vedle protější tyče.
     
    17:56
    Doša se neprosadil na středu proti trojici domácích futsalistů.
     
    18:29
    Vnuk čekal, že k němu přistoupí Doša. Dobře použil tělo při pokrytí míče, rozeběhl se na levé straně a udělal kličku Maxovi. Ten zasáhl míč rukou v době, kdy ležel na palubovce. Všechno hned reklamovala domácí střídačka. Rennan dobře vyběhl na šestku. Max (FK Chrudim) vyfasoval za pátý faul žlutou kartu. Na fauly 5:5.
     
    19:11
    Plzeň kombinuje na polovině hřiště.
     
    19:45
    Plzeň si dala záležet na posledním útoku, byla hodně trpělivá. Následně Koudelka odkopl balón za bránu domácích.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Akumované fauly v prvním poločase 5:5
     
    Stejně jako v pátek při zápase Chrudim – Teplice branka v prvním poločase nepadla. Hosté byli lepší. Více drželi balón. Do toho Plzeň měla již ve 14. minutě pět faulů. Domácí působí trošku dojmem, že na ně dolehla tíha utkání. Jsou svázaní. Chrudim hraje s větší lehkostí a opět se ukazuje, že výkon Chrudimi roste s kvalitou soupeře.

    Zápasu samozřejmě nechybí emoce. Ty největší asi po sérii několika hraničních zákroků dvojice hostů Doša – Max. Ve Vnukovi se nakonec nashromáždila frustrace a zezadu fauloval Došu. Vyfasoval čtvrtou žlutou kartu a středeční utkání v České Lípě se ho netýká.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:03
    Plzeň se na úvod poločasu tentokráte brání se čtyřkou Rešetár, Kozár, Rick, Künstner.
     
    20:38
    Slováček seběhl na hezkou přihrávku Yuriho mezi obránce a byl najednou sám před Vahalou. Toho obstřeloval do levé ruky.
     
    20:56
    Tohle je obrovsky důležitý moment zápasu! Rennan (FK Chrudim) vyběhl z levé strany daleko z brány a fauloval Künstnera. Toho pochválil Rick. Ještě si povídali Koudelka a Kozár.

    Rennan viděl přímou červenou kartu a do brány musí dvacetiletý Daniel Javorski.
     
    21:01
    Javorski vyráží rukama zakončení Seidlera ze standardní situace zprava na zadní tyč. Plzeň samozřejmě hraje přesilovku čtyři na tři.
     
    21:18
    Do přihrávky na Vnuka skočil Javorski a lavička Chrudimi vyskočila.
     
    21:43
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Střelu Holého z pravé strany do tyče doráží z vápna PETER KOZÁR! Javorski si ještě sáhl na balón – 1:0. Asistence: Michal Holý.
    21:43 KOZÁR - 1:0
     
    22:35
    Holý zablokoval centr Evertona z levé strany, aut kope Koudelka.
     
    23:10
    Při přečíslení nahrál Vnuk ze středu na levou stranu, Seidler střílel z druhé vlny vedle přední tyče.
     
    24:15
    Plzeň samozřejmě nabudil vstřelený gól a nyní má velice dobrý pohyb!
     
    24:37
    Křižnou střelu Maxe z pravé strany posílá Vahala rukama do bezpečí.
     
    25:12
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Everton prošel na levé straně přes Künstnera a při jeho centru na vzdálenější tyč uklízel MAX do prázdné brány! Asistence: Everton.
    25:12 MAX - 1:1
     
    25:27
    Kozár se diví, že mu rozhodčí Kresta vzal roh z levé strany. Rozehraje tak Javorski.
     
    26:02
    Rešetár vypíchl míč zprava Došovi, ale pak se neprosadil přes Davida Drozda!
     
    26:38
    Vnuk rozehrál aut zleva na Holého, k němu hned přistoupil Doša.
     
    26:44
    Nástřel Vahaly jako pátého hráče při powerplay z levé strany na bližší tyč propadl, ale Holý na míč nedosáhl a docela se na sebe zlobil.
     
    27:26
    Při vyběhu Javorskiho středem se brankář hostů nedohodl s Pavlem Drozdem a ten ve skluzu odehrál míč před Vnukem ve vápně na roh.
     
    28:20
    Doša se osočil na rozhodčího Černého v domnění, že byl pískaný jeho faul, ale byl pískaný faul na něj. Plzeň se dožadovala karty, ale Doša se včas zklidnil a omluvil se.
     
    28:48
    Slováček si sklepával křižnou nahrávku na levé straně hrudí již v prostoru mimo hrací plochu.
     
    29:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Koudelka rozehrával roh zleva na pravou stranu a volej EVERTONA směřoval mezi nohama Vahaly do sítě. Chrudim otáčí vývoj zápasu a vede 2:1. Asistence: Tomáš Koudelka.
    29:05 EVERTON - 1:2
     
    29:45
    Jinak stav faulů – 2:1.
     
    29:55
    Koudelka si obhodil Rešetára na levé straně, ale nahrávku na Yuriho odkopl Rick.
     
    30:22
    Chrudim se aktivním presinkem zprava postarala o to, že Plzeň nemohla přihrát na svou pravou stranu, kde se hlásil o přihrávku Vahala a nakonec chybovala v rozehrávce.
     
    30:55
    Interobal nemůže uvěřit tomu, že se píská faul Ricka na Kubáta. Domníval se, že naopak Kubát fauluje Ricka. Na fauly 3:1.
     
    31:23
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Holý nahrál křížem na levou stranu a MICHAL SEIDLER bodlem na vzdálenější tyč srovnal. Asistence: Jan Havel.
    31:23 SEIDLER - 2:2
     
    31:54
    Seidler (IO) dostává kartu za protesty poté, co rozhodčí Kresta přisoudil aut hostům.
     
    32:18
    Parádní futsal ve druhém poločase, oba týmy moc chtějí vyhrát a nasazení z obou stran je obrovské.
     
    32:51
    Everton mimo hru fauloval rukama Holého. Vnuk chtěl, aby Everton vyfasoval kartu.
     
    33:32
    Při výhozu Javorskiho na levou stranu vyskočil Kubát, jeho zakončení hlavou na vzdálenější tyč snadno chytil Vahala.
     
    33:53
    Po posunutí zprava na střed míjí Rešetár levou tyč v obrovské šanci!
     
    34:10
    Po střele Kubáta křížem zprava dorážel Pavel Drozd do rukou Vahaly.
     
    34:23
    Odpískaný skluz Kubáta z levé strany na Ricka, na fauly 3:3.
     
    34:51
    Rick ztratil balón a Pavel Drozd se nedostal na pravé straně přes Rešetára.
     
    35:08
    Pavel Drozd a Everton chytali rozběhnutého Vnuka, Everton jej fauloval, na fauly 3:4.
     
    35:14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po standardce Seidlera z osy hřiště utekla Chrudim do přečíslení a rozběhnutý Slováček naservíroval míč křížem do pravé poloviny vápna, odkud PAVEL DROZD prostřelil Vahalu mezi nohama. Asistence: Matěj Slováček.
    35:14 P. DROZD - 2:3
     
    35:38
    Seidler dobře clonil při střele Vahaly a na poslední chvíli uhnul letícímu balónu. Javorski vyrážel balón padající pod horní tyč rukama.
     
    35:52
    Koudelka odhlavičkoval míč k Seidlerovi, ten přihrával z pravé strany na opačnou stranu, kde nebyl nikdo v modrobílém.
     
    35:57
    Koudelka rozehrál roh zleva pod sebe na Davida Drozda, ten výrazně minul tři tyče.
     
    36:22
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Po souboji s Koudelkou rozehrál Seidler rychle aut zleva pod sebe a MICHAL HOLÝ z jedničky odrazem o břevno nedal Javorskimu sebemenší šanci. Asistence: Michal Seidler.
    36:22 HOLÝ - 3:3
     
    36:57
    Koudelkovi nesedla střela z pravé strany, rozehraje Vahala.
     
    37:46
    Max zakřičel na Koudelku a ten mu poslal pas na levou stranu, následovala nepřesná nahrávka Brazilce zpět na kapitána hostů.
     
    38:07
    Přece jen se píská Vnukův zákrok na pravé straně. Trošku s prodlevou, Rick už se chystal útočit. Na fauly 4:4.
     
    38:40
    Plzeň získala míč a jde do powerplay s Vahalou!
     
    38:48
    Hosté presovali proti Vahalovi a donutili jej odkopu za bránu.
     
    39:01
    Po tvrdém zákroku Kubáta (FK Chrudim) na ose hřiště do pravého kolena Vnuka se Vnuk svíjel na zemi. Začal nadávat směrem k chrudimské lavičce. Seidler ho potom musel uklidňovat na střídačce při domácím timeoutu. Chrudim má tak pět faulů, stejně jako Plzeň.
     
    39:01
    Seidler trefil jednoho z hráčů ve zdi, tedy Yuriho, nebo Evertona.
     
    39:23
    Yuri sbíhal na pravou stranu před Kozára, Vahala vybíhal na šestku a Kozár nakonec zablokoval pokus Yuriho na roh. Hosté si berou timeout.
     
    39:25
    Yuri přestřelil bránu zprava po rohu Koudelky.
     
    39:35
    Rick si vyčítá, že se mu nepovedla rozehrávka na pravou stranu, kde nebyl nikdo ze spoluhráčů.
     
    39:43
    Koudelka si při rozehrávce zleva Javorskim. Ten potom nakopával míč jen za bránu.
     
    Konec zápasu.
     
    Futsalová bitva Plzeň – Chrudim nepoznala vítěze. Plzeň potřetí v historii remizuje s Chrudimí, po remízách 1:1, 2:2, přichází plichta 3:3. V prvním poločase byla Chrudim lepší. Víc držela balón. Plzeň působila nervózním dojmem. Hosté měli více šancí.

    Hned na startu druhého poločasu ale přišel moment, který utkání dost ovlivnil. Rennan vyběhl na svou levou stranou a za faul na Künstnera vyfasoval přímou červenou kartu od sudího Černého. Do brány tak musel mladík Daniel Javorski. Plzeň dostala možnost přesilovky čtyři na tři a tu využil Kozár dorážkou střely Holého.

    Plzeň tento gól dost nabudil. Nicméně potom srovnal Max, když domácí nechali na zadní tyči volné dva hráče. Chrudimští nakonec otočili vývoj zápasu Evertonem, který z jedničky mezi nohama Vahaly přidal druhou trefu hostů. Plzeň odpověděla bodlem Seidlera. Nicméně právě po standardní situaci domácího kanonýra utekla Chrudim do přečíslení a Slováček nahrál křížem na rozběhnutého Pavla Drozda a ten, stejně jako Everton, skóroval mezi nohama plzeňského brankáře. Když už se schylovalo k tomu, že Chrudim zvítězí, tak Seidler rozehrál aut pod sebe a Michal Holý odrazem o břevno rozhodl o tom, že v duelu Plzeň – Chrudim se body dělí.
     
    To znamená, že se v tabulce 1. FUTSAL ligy nic nemění. Oba týmy mají osm výher – dvě remízy a ještě v letošní sezoně neprohrály.
     
    Tomáš Vnuk odchází v doprovodu fyzioterapeutky Frouzové a kulhá na pravou nohu. V závěru došlo k tvrdému zákroku Kubáta na středu do kolene plzeňského hráče. Plzeň se dožadovala přímé červené karty, ale sudí Černý se zastal svého kolegy Kresty s tím, že tohle je na žlutou. Každopádně tím, že dnes dostal čtvrtou žlutou kartu v sezoně, tak ve středu v České Lípě nehraje. (21:51:27)

    Vít Muzikář

    Branky: 22. Kozár (Holý), 32. Seidler (Holý), 37. Holý (Seidler) – 26. Max (Everton), 30. Everton (Koudelka), 36. P. Drozd (Slováček)

    Karty:   11. Vnuk (PLZ), 14. Vahala (PLZ), 32. Seidler (PLZ) – 19. Max (CHR), 40. Kubát (CHR)   21. Rennan (CHR)


    SK Interobal Plzeň: Vahala (Lecjaks) – Havel, Holý, Seidler, Vnuk – Rick, Kozár, Künstner, Rešetár (C) – Štrajt, Zdráhal, Buchta.
    FK Chrudim: Rennan (21. Javorski) – Koudelka (C), D. Drozd, P. Drozd, Everton – Yuri, Max, Slováček, Doša – R. Mareš, Kubát, Balog, Mužík.

    Rozhodčí: Černý – Kresta

    Diváci: -0-
    bahis siteleri