Juventus – Inter 0:0 (kon.)
konec
Juventus FC
0:0 (0:0)
Inter Milán
Úterý 09.02.2021, 20:45 • Allianz Stadium (Turín, Itálie) • Italský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě již všechno. Doufám, že jste si dnešní velmi pohledný fotbal užili, přestože jsme v něm neviděli žádnou branku. Děkuji, že jste přenos sledovali a těším se zase někdy, třeba u dalšího onlajnu. Jiří Polášek. (22:43:40)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:4.
    Střely mimo: 1:5.
    Rohy: 4:10.
    Ofsajdy: 0:4.
    Fauly: 12:16.
     
    Je konec! Inter Milán letos Coppa Italiu nezíská. Naopak Juventus je o krok blíže svému čtrnáctému titulu. Ve druhém poločase se mu docela dařilo blokovat ofenzivní snahy Interu, který celkově byl lepším týmem, ovšem hořel v zakončení. Juventus si vypracoval dvě velké šance, ve kterých se octl Ronaldo, ovšem ani jednou neuspěl. Od 82. minuty po vystřídání Cuadrada za Chielliniho už spíš bránil a postupně se snažil více betonovat. To mu nakonec vyšlo, neinkasoval a díky výsledku z prvního zápasu tak slaví postup do finále. Soupeřem mu bude jeden z dvojice týmů Atalanta/Neapol. Druhý zápas se hraje zítra, první, na hřišti Neapole, dopadl 0:0.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Perišić nabídl na úroveń penaltového puntíku míč pro Romela Lukaka, ovšem ten ho hlavičkoval velmi vysoko nad branku, ve které operuje Gianluigi Buffon.
     
    90+2
    Juventus betonuje, co se dá. Vůbec už nechodí přes polovinu hřiště, jen se snaží držet míč, nejlépe ve své defenzívě, a hráče soupeře k ní vůbec nepouštět.
     
    90+1
    Stefano Sensi se velmi nepříjemně střetl s Federicem Chiesou. Oba hráči si pak navzájem pomohli vstát a omluvili se. Velmi hezké gesto, to už moc často ve fotbale nevidíme.
     
    90
    Ještě čtyři minutky budou nastaveny k tomuto poločasu. To už ale není moc času pro Inter, který se trápí.
     
    89
    Ivan Perišić má ve dnešním zápase opravdu "brutální" vztek. Nyní to vypadalo, jako by se snažil rozhodčího zavraždit pohledem. Je ovšem pravda, že hlavní sudí velmi špatně vyhodnotil poměrně jasnou situaci, kdy domácí hráč poslal míč za svou brankovou čáru a měl se kopat roový kop.
     
    88
    Za dlouhým míčem od Sensiho se rval Romelu Lukaku. Vypadal ale, jako by už mu docházel dech, protože mu protihráč ani ne nějak extra rychlým během dost podstatně unikal.
     
    87
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dejan Kulusevski, přichází Federico Chiesa.
     
    86
    Stefano Sensi spálil velmi dobrou příležitost. Lukaku dost dlouho držel míč v pokutovém území, následně ho předla právě Sensimu, který ale vypálil jen do nohy jednoho z obránců skoro z úrovně malého vápna.
     
    85
    Ani Hakimiho centr nebyl úspěšný. Hosté alespoň dostali výhodu volného přímého kopu. Ten však nevyužili k ohrožení branky. Juventus míč dostal do vlastního držení.
     
    84
    Lukaku se provinil při hlavičkovém souboji s Giorgiem Chiellinim. Ten navíc i tak vzdušný souboj vyhrál a Inter přišel o další možnost. Už mu teda moc času nezbývá.
     
    83
    Sensi vyměnil míč s Kolarovem, následně ještě s dálšim se spoluhráčů, který mu ho vrátil k vnější brankové čáře. Jeho pozemní centr k puntíku už však nebyl přesný.
     
    82
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Giorgio Chiellini.
     
    81
    Ivan Perišić nasměroval do vápna míč z rohového kopu. Ten odkopli domácí. Fotbalisté Interu ale míč sebrali, Hakimi dostal přihrávku a objevil se ve velmi dobré pozici v pokutovém území. Nakonec však míjí pravou tyčku.
     
    80
    Argentinský rychlík Martínez se prezentoval z vápna docela hezkou střelou, kterou ale stejně, jako předchozí míč Sensiho, zablokovala domácí defenzíva.
     
    79
    Stefano Sensi si naběhl na dlouhý míč a udělal si místo, aby mohl v poklidu centrovat. I tak ale jeho míč vůbec neměl potřebnou přesnost a sebrali ho domácí.

    Jiří Polášek

    Branky:

    Karty:   26. Sandro (JUV) – 14. Darmian (INM), 64. Perišić (INM), 73. Brozović (INM)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 1:5. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 12:16.
    Juventus FC: Buffon – Danilo, Demiral, De Light, Sandro – Cuadrado, Bentancur, Raiot, Bernardeschi – Kulusevski, Ronaldo
    Náhradníci: Szczesny, Pinsoglio, Chiellini, Bonucci, Di Pardo, Dragusin, Frabotta, McKennie, Chiesa, Peeters, Morata

    Inter Milán: Handanović – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimi, Barella, Brozović, Eriksen, Darmian – Martínez, Lukaku
    Náhradníci: Padelli, Radu, Gagliardini, Vecino, Kolarov, Sensi, Ranocchia, Perisić, Young, D'Ambrosio, Pinamonti

    Rozhodčí: Maurizio Mariani (Itálie)
    02.02.2021
    Inter - Juventus 1:2

    Branky: 9. Martínez – 26. Ronaldo (pen.), 35. Ronaldo

    Karty:   25. Young (INM), 38. Vidal (INM), 90+2. Sánchez (INM) – 14. Demiral (JUV), 32. Sandro (JUV), 45+2. Ronaldo (JUV), 48. de Ligt (JUV), 87. Arthur (JUV), 90+4. Morata (JUV)

    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:13.
    bahis siteleri