Florida – Detroit 2:1 (kon.) | Ottawa – Edmonton 2:3 (kon.) | Nashville – Tampa 1:6 (kon.)
Dallas – Chicago 1:2 (po pr.) | Vegas – Anaheim 5:4 (kon.) | Los Angeles – San Jose 3:4 (0:1 po s.n.)
Calgary – Winnipeg 3:2 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
1:2 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Středa 10.02.2021, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:15 Pius SUTER - 1:2
     
    62:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hagel si následně sebral puk a zavezl ho do útočného pásma, kde ho následně přenechal PIUSOVI SUTEROVI, jenž poté krásně prošel kolem Klingberga a následně poslal kotouč přesně k tyči domácí klece. Asistence: Brandon Hagel, Kevin Lankinen.
    34:04 Mattias JANMARK - 1:1
     
    34:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks využívají přesilovou hru! Tak přeci jen ze čtvrté přesilovky už se hosté prosazují, když Kubalík dostal kotouč do pravého kruhu, odkud jej následně poslal před bránu Dallasu, kde byl MATTIAS JANMARK, který ho usměrnil přesně mezi betony Oettingera. Asistence: Dominik Kubalík, Philipp Kurashev.
     
    33:19
    John Klingberg (DAL) je dalším vyloučeným na domácí straně, když dostává dvě minuty za hákování.
     
    32:52
    Hosté jeli ve dvou na jednoho, kde nakonec Kane nahrával DeBrincatovi, jemuž však přeskočil puk přes jeho hokejku.
     
    27:59
    Dallas si zahraje svou druhou přesilovou hru v utkání, když je na trestnou lavici poslán Patrick Kane (CHI), jenž dostává dvě minuty za hákování.
     
    25:29
    Kotouč se z čista jasna odrazil do obrovské šance Kubalíkovi, ale český útočník nakonec nedokázal dostat puk za Oettingera.
     
    A je to tak. Branka Dallasu nakonec nebyla uznána.
     
    24:10
    Chicago si však bere svou coach challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, když Benn postrčil Lankinen chvíli před bránou. Tento gól zřejmě nebude platit.
     
    Stars vyhráli následné vhazování, když poté od modré vystřelil Pysyk a jeho střelu srazil některý z obránců Chicaga a kotouč se poté dostal k JAMIE BENNOVI, jenž už ho poslal do brány hostů.
     
    20:58
    Další obrovská šance Dallasu, když hosté zapomněli na Gurjanova, který se vrátil z trestné a domácí útočník dostal přihrávku na modrou, a tak jel sám na Lankinena, kterého chtěl překonat střelou mezi betony, ale hostující brankář tento prostor zavřel.
     
    20:27
    Po chybě hostů na modré čáře uháněl Comeau na Lankinena, ale útočník Dallasu už není nejrychlejší, a tak jej obránci rychle dojeli, ale i tak Comeau vystřelil a Lankinen jeho pokus chytil svou lapačkou.
     
    18:49
    Denis Gurjanov (DAL) dostává dvě minuty za podrážení, a tak nás čeká už třetí přesilová hra Chicaga.
     
    15:36
    Dallas si zahraje svou první přesilovou hru v utkání, když Suter (CHI) za domácí bránou podrazil Comeaua, a dostává tak dvě minuty.
     
    14:08
    Beaudin dostal hodně prostoru na modré čáře, a tak si ještě trochu popojel a nakonec z hranice levého kruhu vystřelil a jeho pokus orazítkoval tyč domácí klece.
     
    12:20
    Dallas jde znova do čtyř, protože bylo na ledě příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Denis Gurjanov (DAL).
     
    08:54
    Chicago si zahraje první přesilovou hru v utkání, protože je na trestnou lavici poslán domácí Jason Dickinson (DAL), který dostává dvě minuty za faul loktem.
    04:57 Roope HINTZ - 1:0
     
    04:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se ujímají vedení, když Robertson vletěl s pukem do útočného pásma, kde se mu nakonec podařilo přihrát za obránce najetému ROOPEMU HINTZOVI, jenž následně udělal Lankinenovi kličku a poslal puk do zcela odkryté brány. Asistence: Jason Robertson, Denis Gurjanov.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Hintz (Robertson, Gurjanov) – 35. Janmark (D. Kubalík, Kurashev), 63. Suter (Hagel, Lankinen)


    Dallas Stars: Oettinger (Chudobin) – Lindell, J. Klingberg, Oleksiak, Heiskanen, Hanley, Pysyk – Ja. Benn, Pavelski, Kiviranta – Robertson, Hintz, Gurjanov – Cogliano, Faksa, Comeau – Kero, Dickinson, Dellandrea.
    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – de Haan, Mitchell, Keith, Beaudin, Zadorov, Carlsson – P. Kane, Janmark, Kurashev – D. Kubalík, D. Strome, DeBrincat – A. Shaw, Söderberg, Hagel – Suter, Kämpf, Highmore.

    Rozhodčí: Brenk, Hanson – Flemington, Smith
    bahis siteleri