konec
Skeleton žen, 1. a 2. jízda

Vítězka: J. Löllingová (GER)

Čtvrtek 11.02.2021, 09:05 • DKB Eiskanal • Mistrovství světa v bobech a skeletonu
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (11:35:04)
     
    Po prvním dnu má nejlépe rozjetý světový šampionát Jacqueline Löllingová, jež byla po prvním kole druhá nejrychlejší, ale ve druhé jízdě předvedla lepší výkon než Ruska Jelena Nikitinová, která za sokyní zaostala o 11 setin. Třetí je největší favoritka na vítězství Tina Hermannová. Ta pokazila první kolo, kdy byla až jedenáctá, ale to druhé zajela fantasticky, 58,02 byl nejlepší výkon celého dne, a propracovala se až na třetí příčku se ztrátou 24 setin.

    Se svým výkonem může být spokojená rovněž česká skeletonistka Anna Fernstädtová. Ta měla tradičně pomalejší starty, ale ty vynahradila výborným pilotováním. V prvním kole byla pražská rodačka devátá. Druhou jízdou své postavení vylepšila, čtyřiadvacetiletý závodnice přenocuje na sedmé příčce.
     
    Průběžné pořadí po dvou jízdách:

    1. Jacqueline Löllingová (GER) 1:56,74 min
    2. Jelena Nikitinová (RBU) +0,11 s
    3. Tina Hermannová (GER) +0,24
    4. Katie Uhlaenderová (USA) +0,71
    5. Alina Tararyčenkovová (RBU) +0,75
    6. Sophia Griebelová (GER) +0,98
    7. Anna Fernstädtová (CZE) +1,05
    8. Jane Channellová (CAN) +1,08
    9. Hannah Neiseová (GER) +1,12
    10. Valentina Margagliová (ITA) +1,25
    11. Kim Meylemansová (BEL) +1,35
    12. Julija Kanakinová (RBU) +1,46
    13. Ashleigh Fay Pittawayová (GBR) +1,50
    14. Kimberley Bosová (NED) +1,98
    15. Janine Flocková (AUT) +2,25
    16. Kendall Wesenbergová (USA) +2,61
    17. Nicole Rocha Silveirová (BRA) +2,62
    18. Laura Deasová (GBR) +2,71
    19. Elisabeth Maierová (CAN) +2,94
    20. Agathe Bessardová (FRA) +2,95
    21. Endija Teraudová (LAT) +3,09
    22. Alessia Crippová (ITA) +3,15
    23. Brogan Crowleyová (GBR) +3,73
    24. Sara Rodericková (USA) +4,39
     
    Konec závodu.
     
    24
    Čtvrteční program skeletonistek završila svou jízdou nejpomalejší žena prvního kola Sara Rodericková. Závodnice ze zámoří startovala s odstupem půl vteřiny na Crowleyovou. její manko ještě narostlo, za Britkou zaostává v součtu obou jízd o šest desetin.
     
    23
    Brogan Crowleyová měla pátý nejrychlejší čas ze všech. Britka se ovšem nevyvarovala chyb ve střední pasáží trati a své umístění nevylepší. Je poslední, přičemž na Crippovou ztrácí propastných šest desetin.
     
    22
    Jako další v pořadí se vydala zdolávat těžkou trať v Adelbodenu francouzská reprezentantka Agathe Bessardová. Už start neměla dobrý, ale nakonec dokázala nabrat poměrně velkou rychlost a i s Karuselem si poradila obstojně. Posouvá za svá záda dvě soupeřky, Teraudovou a Crippovou.
     
    21
    Na startu ještě čtyři nejpomalejší z prvních jízd. Třetí desítku pořadí otevírala Nicole Rocha Silveirová. Jihoameričanka ve druhé jízdě zajela podstatně lépe a posunula se na velmi pěknou sedmnáctou pozici.
     
    20
    Na prvním místě přenocuje domácí Jacqueline Löllingová! Jelena Nikitinová při pilotování se její náskok postupně zmenšoval, až v závěrečných metrech skočil čas Rusky do červených čísel. Osmadvacetiletá rodačka z Moskvy je druhá o jedenáct setin.
     
    20
    Start fantastický, náskok 53 setin!
     
    20
    Na startu vedoucí skeletonistka po první jízdě, Jelena Nikitinová!
     
    19
    Jacqueline Löllingová zajela parádní jízdu, po výjezdu z Karuselu dokonce nabrala největší rychlost! Její náskok sice v závěrečné pasáži klesal, ale Löllingová měla na Hermannovou velký náskok, poráží ji rozdílem 24 setin.
     
    18
    Hannah Neiseová měla velmi pomalý start, náskok na Hermannovou se okamžitě smrskl na dvě desetiny. Už na druhém mezičasu byla Němka v červených číslech, na vlnu extrémně rychlé krajanky se již nenaladila. Nakonec se ztráta vyšplhala na 88 setin, mladá závodnice se propadla i za Fernstädtovou až na sedmou pozici.
     
    17
    Rovněž Katie Uhlaenderová nejela vůbec špatně. Při výjezdu z levotočivé zatáčky musela drobně korigovat pohyb, ale situaci ustála. V součtu obou jízd má čas 1:57,45. Američanka je druhá.
     
    16
    Velkým překvapením byl i výsledek Aliny Tararičenkové. Ruská skeletonistka na skvělou první jízdu navázala i v té druhé. Hermannovou sice z první příčky nesesadila, ale druhou pozici udržela, na vedoucí závodnici ztratila půl vteřiny.
     
    15
    Na parádní výkon z prvního kola Sophia Griebelová nenavázala zřejmě tak, jak by si představovala. Na krajanku nestačila, ale na Fernstädtovou měla již velký náskok, který nakonec těsně udržela, o sedm setin.
     
    14
    Jane Channellová vytěžila z první jízdy startovního čísla, jela úplně jako první. Nyní už na trati přeci jen měla více sněhu, což se projevilo i ve výsledném čase. Kanaďanka na dominantní Hermannovou nestačila a neporazila ani Fernstädtovou, s níž prohrála o tři setinky.
     
    13
    První závodnicí, kterou Češka odsunula pod sebe, je Ruska Julija Kanakinová. Doplatila především na malou rychlost při výjezdu z těžkého Karuselu. Předvedla až sedmou nejrychlejší jízdu druhého kola, pořadím se propadla na páté místo.
     
    12
    Anna Fernstädtová je v cíli na druhém místě, na skvělou jízdu Hermannové nestačila, ale se svým výkonem je i podle reakce spokojená. Uvidíme, na co jí budou dvě solidní jízdy v celkovém součtu stačit.
     
    12
    Po polovině trati její ztráta narostla na 47 setin. To ale není vůbec špatné, Hermannová totiž jela opravdu skvěle.
     
    12
    Start tradičně pomalejší, česká závodnice po prvních metrech ztrácí na Hermannovou už dvě desetiny.
     
    12
    Na startu česká skeletonistka Anna Fernstädtová!
     
    11
    Valetina Masragliová potvrdila, že je skutečně vynikající startérkou. Na Hermannovou měla k dobru čtyř desetin, který ale postupně ztratila, neboť nenabrala takovou rychlost, jako její sokyně. I navzdory velké ztrátě vteřiny je druhá.
     
    10
    Tina Hermannová byla nejrychlejší ženou v tréninku, ale v první jízdě byla překvapivě až jedenáctá. Ale druhou zvládla fantasticky, neudělala jedinou chybičku a Němka útočí na velké zlepšení! Nejlepší jízda dne má hodnotu 58,02, Hermannová vede s obrovským náskokem vteřiny a desetiny.
     
    9
    Nizozemka Kimberley Bosová určitě nebyla spokojená s výkonem v první jízdě, neboť byla pasována do bojů o medaile, ale nyní útočí až z dvanácté příčky. Ani ve druhé jízdě ale nepředvedla dobrou jízdu. Po výjezdu z levotočivé zatáčky na rovinku musela hodně korigovat pohyb a výrazně tak ztratila rychlost. Bosová je za Belgičankou o 63 setin.
     
    8
    Kim Meylemansová měla v prvním kole naprosto stejný čas jako Pittawayová. Start měla lepší a i při pilotování byla rychlejší závodnicí než konkurentka. Belgičanka je novou vedoucí skeletonistkou, má k dobru patnáct setin.
     
    7
    Ashleigh Fay Pittawayová vyjela do své druhé jízdy s náskokem šesti desetin na Flockovou. A to nejenže udržela, ale ještě navýšila! Parádní jízda Britky znamená vedení o téměř osm desetin.
     
    6
    Americká reprezentantka Kendall Wesenbergová byla brzy dole po výjezdu z deváté zatáčky. Na Flockovou postupně ztrácela víc a víc, ale ne nijak výrazně. Putuje na druhou příčku s odstupem 36 setin.
     
    5
    Lze čekávat, že se Flocková bude posouvat směrem vzhůru. Italka Crippová na Rakušanku nestačila, ačkoli první tři mezičasy byla v zeleném. Pak ale udělala velkou chybu a málem vypadla ze sedla. Zaostala o devět desetin, což znamená propad na pátou příčku.
     
    4
    Janine Flocková byla pasována do role velké favoritky na medaile, jenže při první jízdě ztratila více jak vteřinu na čelo. Ve druhé jízdě si Rakušanka výrazně polepšila, předvedla o půl vteřiny lepší výkon. Vede o 47 setin.
     
    3
    Elisabeth Maerová potvrdila, že starty patří k její silné disciplíně. Ale už na třetím měřeném úseky byla v červených číslech, Karuselem neprojela úplně ideálně. Před cílovou rovinkou navíc šla do smyku, Kanaďanka je druhá, poráží alespoň Teraudovou.
     
    2
    Pokračujeme Lotyškou Endijou Teraudovou. Ta už po startu ztrácela tři desetiny na Deasovou a na trati manko nestáhla, přestože dolní pasáž zajela velmi dobře. Je druhá s odstupem 38 setin.
     
    1
    Jako první odstartovala závodnice, která byla po prvním kole na dvacáté pozici, Laura Deasová. Britka ukázala povedenou jízdu, poradila si i s lehkým kontaktem s mantinelem. Ve druhé jízdě byla lepší než v té první, celkvový součet časů činí 1:59,45.
     
    Začínají druhé jízdy.
     
    Druhé jízdy začnou v 10:34.
     
    Po první ze čtyř plánovaných jízd je v čele ruská skeletonistka závodící kvůli dopingovému trestu své země pod neutrální vlajkou Jelena Nikitinová. Ta těžila především z výborného startu, který měla druhý nejrychlejší ze všech. Druhé místo aktuálně okupuje Jacqueline Löllinogová, jež byla na trati rychlejší než vedoucí závodnice, jenže na startu ztratila více jak půl vteřinu a ve výsledku stáhla ztrátu na sedm setin. Třetí je další z Němek Hannah Neiseová. Solidně zvládla první jízdu rovněž česká reprezentantka Anna Fernstädtová. Navzdory druhému nejpomalejšímu startu ze všech okupuje devátou příčku, přičemž na pátou pozici ztrácí jedinou desetinu.

    Nedařilo se největším favoritkám. Tina Hermannová nepotvrdila výbornou formu z tréninků a na Nikitinovou ztratila 64 setin, což nestačí na lepší než jedenácté místo. Ještě hůře zajela Rakušanka Janine Flocková, jejíž ztráta přesáhla vteřinu, po první jízdě je až sedmnáctá.
     
    Pořadí po prvních jízdách:

    1. Jelena Nikitinová (BRU) 58,32 s
    2. Jacqueline Löllingová (GER) +0,07 s
    3. Hannah Neiseová (GER) +0,20
    4. Katie Uhlaenderová (USA) +0,30
    5. Alina Tararičenková (BRU) +0,48
    5. Sophia Griebelová (GER) +0,48
    7. Jane Channellová (CAN) +0,58
    8. Julija Kanakinová (BRU) +0,55
    9. Anna Fernstädtová (CZE) +0,58
    10. Valentina Marsagliová (ITA) +0,59
    11. Tina Hermannová (GER) +0,64
    12. Kimberley Bosová (NED) +0,78
    13. Kim Meylemansová (BEL) +0,80
    13. Ashleigh Fay Pittawayová (GBR) +0,80
    15. Kendall Wesenbergová (USA) +1,14
    16. Alessia Crippová (ITA) +1,18
    17. Janine Flocková (AUT) +1,40
    18. Elisabeth Maierová (CAN) +1,45
    19. Endija Teraudová (LAT) +1,66
    20. Laura Deasová (GBR) +1,68
    21. Nicole Rocha Silveirová (BRA) +1,76
    22. Agathe Bessardová (FRA) +1,77
    23. Brogan Crowleyová (GBR) +1,95
    24. Sara Rodericková (USA) +2,45
     
    Konec prvních jízd.
     
    24
    Také Sophia Griebelová jela bezchybně a velmi rychle! Jela velmi podobně jako před malou chvílí Tararičenková, s níž nakonec má na setinu stejný čas.
     
    23
    Alina Tararičenková zajela parádní jízdu! Neudělala jedinou větší chybičku, která by ji výrazně rozhodila, navíc nabrala vysokou rychlost. Na krajanku ztratila pouhých 48 setin, to jí stačí na vynikající páté místo!
     
    22
    Jedinou brazilskou reprezentantkou je Nicole Rocha Silveirová. Jihoameričanka nestlačila svůj výsledný čas pod jednu minutu, po projetí cílem putuje na devatenáctou příčku.
     
    21
    Kendal Wesenbergová také neatakovala umístění v elitní desítce. Svůj pohyb několikrát korigovala nohama, což pochopitelně znamenalo ztrátu cenných setin. Američanka nakonec ztrácí na čelo vteřinu a třináct setin, je třináctá.
     
    20
    Dvacítku startujících uzavřela Francouzka Agathe Bessardová. S náročnou tratí se hodně prala a ve finiši svedla minisouboj s Crowleyovou, kterou porazila rozdílem osmnácti setin.
     
    19
    Pokračujeme další Britkou, Crowleyovou. Po Karuselu se dostala do smyku, což se projevilo na mezičase, po třetím už ztrácela více jak vteřinu. Manko se vyšplhalo ke dvěma vteřinám, Crowleyová zdolala pouze Roderickovou.
     
    18
    Ashleigh Fay Pittawayová patří také mezi velmi mladé skeletonistky. Ani ona ještě nemůže pomýšlet na ty nejvyšší příčky, ale na své poměry zajela velmi pěknou jízdu, jež Britku posunula na dělené jedenácté místo s Belgičankou Meylemansovou.
     
    17
    Juniorka Crippaová na světovém šampionátu především sbírá cenné zkušenosti. Při výjezdu z deváté zatáčky zvolila příliš nízkou stopu a narazila do mantinelu. Italka projela cílem v solidním čase 59,50, což ji řadí na dvanáctou pozici.
     
    16
    Endija Teraudová potvrdila, že nemá ideální formu. Už na druhém měřeném úseku ztrácela více jak osm desetin a ztráta se prohlubovala víc a víc. Lotyška předvedla třetí nejpomalejší jízdu.
     
    15
    Julija Kanakinová svedla těsný souboj s krajankou Nikitinovou. Až do třetího mezičasu, kde zaváhala při nájezdu do levotočivé zatáčce a nechytla ideální vlnu. Na vedoucí skeletonisku ztratila půl vteřin, na šestém místě střídá Annu Fernstädtovou.
     
    14
    Další v pořadí byla kanadská reprezentantka Elisabeth Maierová. Určitě nenabrala takovou rychlost, jakou by si sama představovala a postupně ztrácela víc a víc. V cíli je až dvanáctá.
     
    13
    Italská skeletonistka Marsagliová měla vůbec nejrychlejší start ze všech a ještě po polovině trati měla drobný náskok sedmi setin. Jenže poté přišla osudová chyba, při výjezdu ze zatáčky na levou ruku, kdy to sní hodně šmiklo. Marsagliová se zařadila na sedmé místo, těsně za Fernstädtovou.
     
    12
    Laura Deasová z Velké Británie si s horní pasáží poradila výborně, jenže ve druhém udělala velké chyby. Nejprve při nájezdu do Karuselu, kdy musela hodně korigovat svůj pohyb, následně při nájezdu na rovinky, to narazila do mantinelu. Horší jízdu zatím předvedla jen Američanka Rodericková.
     
    11
    Hanna Neiseová musela korigovat lehký smeč při zatáčce na levou stranu. Domácí skeletonistka se ovšem z chyby bleskově dokázala oklepat a za vedoucí závodnicí zaostala jen o dvě desetiny, což ji řadí na třetí pozice těsně za krajanku Löllingovou.
     
    10
    Rodačka z Prahy ale nabrala velkou rychlost, druhou největší ze všech, a od druhého mezičasu byla lepší než vedoucí Nikitinová! Anna Fernstädtová zaostala za vedoucí Ruskou o 58 setin a zařadila se na velmi pěknou pátou příčku.
     
    10
    Na druhém mezičase ztráta bohužel narostla na osm desetin.
     
    10
    Po startu ztrácí na skvěle vedoucí Nikitinovou pět desetin, zatím se jedná o nejpomalejší startovní čas.
     
    10
    Na trati česká naděje, Anna Fernstädtová!
     
    9
    Belgičanka Meylemansová rozhodně nepatří mezi největší favoritky. V dolní pasáži schytala v levotočivé zatáčce kontakt s mantinelem. Výsledný čas má hodnotu 59,12, sedmé místo.
     
    8
    Svou první jízdu zvládla Jelena Nikitinová fantasticky! Ruská skeletonistka měla po startu k dobru půl vteřiny na Löllingovou, který udržela až do cíle. Sice ztrácela víc a víc, ale v těsném souboji s Němkou byla úspěšnější o čtyři setinky.
     
    7
    Jacquliene Löllingová měla hodně pomalý start, hned na něm ztratila tři desetiny. Posléze ale ukázala, že domácí trať má přečtenou skvěle a manko nejenže stáhla, ale i se dostala do zelených čísel! První místo s náskokem 23 setin.
     
    6
    Na medaili by mohla útočit rovněž Kimberley Bosová. Na povedenou vrchní část trati ale v té spodní nedokázala navázat a v cíli je tato Nizozemka čtvrtá, čtrnáct setin za Hermannovou.
     
    5
    No pozor, ani Tina Hermannová nestačí na Američanku! Vynikající pilotka se v cíli chytá za hlavu, je si vědoma, že he schopna předvést i lepší výkon. Je třetí se ztrátou 33 setin.
     
    5
    Další v pořadí je Tina Hermannová, největší favoritka na zisk zlaté medaile! I ona měla na startu drobnou ztrátu.
     
    4
    Přemotivovaná Janine Flocková určitě nebude spokojená. Udělala velké množství chyb, hodně se klouzala a dosud vedoucí Uhlaenderovou, která určitě nepatří mezi kandidátky na medaile, ztratila vteřinu a jednu desetinu!
     
    4
    Vítězka Světového poháru neměla dobrý start, ale ten tradičně nepatří k jejím silným stránkám. Ztratila na něm oproti Američance pět setin!
     
    4
    Na trati jedna z velkých favoritek, Rakušanka Janine Flocková!
     
    3
    A i do třetice závodnice ze zámoří, a sice Katie Uhlaenderová. Start měla nejhorší ze všech, ale s náročnou tratí si počínala výrazně lépe než krajanka před malou chvílí. Ačkoli po prvním mezičase ztrácela na Channellovou dvě desetiny, tak ve druhé polovině výrazně zrychlila a přebírá vedení rozdílem 24 setin.
     
    2
    Rovněž Sara Rodericková má za sebou jediný závod v rámci Světového poháru. Na startu byla oproti Kanaďance pomalejší a postupně ztrácela víc a víc. Jízda byla hodně neurovnaná, s Roderickovou to hodně klouzalo. Ztráta se vyšplhala na vteřinu a devět desetin.
     
    1
    Jako první odstartovala Jane Channellová. Reprezentantka Kanady letos odjela jediný závod ve Světovém poháru, ale v Königssee obsadila skvělé třetí místo. V polovině trati udělala při výjezdu na rovinku drobnou chybu, která se určitě na trati promítne, cílem projela v čase 58,86.
     
    Závod začal.
     
    Českou nadějí je Anna Fernstädtová. Čtyřiadvacetileté skeletonistka závodí za Českou republiku od konce roku 2018, předtím jezdila pro barvy Německa. Sezónu otevřela rodačka z Prahy čtvrtým místem v Lotyšsku, ve stejné trati skončila o týden později desátá. V Innsbrucku skončila Češka osmá a devátá, ve Wintenbergu znovu osmá, ve Svatém Mořici si posléze polepšila na sedmou příčku. Poté se konaly ještě dva závody. V Königssee skončila Fernstädtová na fantastickém druhém místě, na které ovšem nedokázala navázat v Innsbrucku, kde obsadila dvanáctou pozici.

    Medaile by byla fantastickým úspěchem. Anna Fernstädtová v letošní sezóně ukazuje, že dokáže konkurovat nejlepším a pokud sejí povede jízda tak, jako v Königssee, určitě by to mohlo cinknout. Každopádně velmi dobrým výsledkem bude i jakékoliv umístění do první osmičky.
     
    Favorité

    Mezi největší favoritky na zisk zlaté medaile patří německá závodnice Tina Hermannová a Rakušanka Janine Flocková. Druhá jmenovaná momentálně kraluje hodnocení Světového poháru, zatímco Němka v posledních závodech nezářila, ale na světovém šampionátu jde o hodně a lze očekávat, že do těchto jízd dá osmadvacetiletá skeletonistka úplně všechno. Počítat se musí také s Nikitinovou, Löllingovou, Kanakinovou nebo Bosovou. Ty nejsou pasovány do favoritek na vítězství, ale spíše do souboje od třetího místa dál.
     
    Před mistrovstvím světa skeletonistky změřily síly v osmi závodech v rámci Světového poháru. Ten první se konal v lotyšské Siguldě, kde zvítězila Rakušanka Janine Flocková před Nizozemkou Kimberley Bosovou a domácí Endijou Teraudovou. Rovněž druhý závod se konal v Lotyšsku a opět zvítězila Flocková, tentokráte před Ruskou Nikitinovou, Bosová byla třetí.

    Světový pohár pokračoval dvěma závody v Insbrucku, kde nejprve zvítězila Nikitinová, posléze se vrátila do vedoucí pozice Flocková. V německém Wintenbergu opět zvítězila Ruska Jelena Nikitinová, zatímco ve Svatém Mořici byla první Tina Hermannová. V Königssee slavila prvenství další z Němek Jacqueline Löllingová a v doposud posledním měření sil zvítězila v Innsbrucku Jelena Nikitinová.
     
    Všem fanynkám a fanouškům zimních sportů přeju krásné středeční poledne! Vítám vás při sledování mistrovství světa ve skeletonu žen, konkrétně u prvních a druhých jízd.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 09:00.

    Milan Huppert

    Průběžné pořadí po dvou jízdách:
    1. Jacqueline Löllingová (GER) 1:56,74 min
    2. Jelena Nikitinová (RBU) +0,11 s
    3. Tina Hermannová (GER) +0,24
    4. Katie Uhlaenderová (USA) +0,71
    5. Alina Tararyčenkovová (RBU) +0,75
    6. Sophia Griebelová (GER) +0,98
    7. Anna Fernstädtová (CZE) +1,05
    8. Jane Channellová (CAN) +1,08
    9. Hannah Neiseová (GER) +1,12
    10. Valentina Margagliová (ITA) +1,25
    11. Kim Meylemansová (BEL) +1,35
    12. Julija Kanakinová (RBU) +1,46
    13. Ashleigh Fay Pittawayová (GBR) +1,50
    14. Kimberley Bosová (NED) +1,98
    15. Janine Flocková (AUT) +2,25
    16. Kendall Wesenbergová (USA) +2,61
    17. Nicole Rocha Silveirová (BRA) +2,62
    18. Laura Deasová (GBR) +2,71
    19. Elisabeth Maierová (CAN) +2,94
    20. Agathe Bessardová (FRA) +2,95
    21. Endija Teraudová (LAT) +3,09
    22. Alessia Crippová (ITA) +3,15
    23. Brogan Crowleyová (GBR) +3,73
    24. Sara Rodericková (USA) +4,39
    Pořadí po prvních jízdách:
    1. Jelena Nikitinová (RBU) 58,32 s
    2. Jacqueline Löllingová (GER) +0,07 s
    3. Hannah Neiseová (GER) +0,20
    4. Katie Uhlaenderová (USA) +0,30
    5. Alina Tararyčenkovová (RBU) +0,48
    5. Sophia Griebelová (GER) +0,48
    7. Jane Channellová (CAN) +0,58
    8. Julija Kanakinová (RBU) +0,55
    9. Anna Fernstädtová (CZE) +0,58
    10. Valentina Marsagliová (ITA) +0,59
    11. Tina Hermannová (GER) +0,64
    12. Kimberley Bosová (NED) +0,78
    13. Kim Meylemansová (BEL) +0,80
    13. Ashleigh Fay Pittawayová (GBR) +0,80
    15. Kendall Wesenbergová (USA) +1,14
    16. Alessia Crippová (ITA) +1,18
    17. Janine Flocková (AUT) +1,40
    18. Elisabeth Maierová (CAN) +1,45
    19. Endija Teraudová (LAT) +1,66
    20. Laura Deasová (GBR) +1,68
    21. Nicole Rocha Silveirová (BRA) +1,76
    22. Agathe Bessardová (FRA) +1,77
    23. Brogan Crowleyová (GBR) +1,95
    24. Sara Rodericková (USA) +2,45