Florida – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (0:1 po s.n.) | Montreal – Edmonton 0:3 (kon.)
Chicago – Columbus 5:6 (kon.) | Nashville – Detroit 3:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:1 (kon.)
Dallas – Carolina 3:5 (kon.) | Vancouver – Calgary 1:3 (kon.) | Vegas – Anaheim 0:1 (kon.)
Los Angeles – San Jose 6:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:5 (0:1, 3:2, 0:2)
Carolina Hurricanes
Pátek 12.02.2021, 02:37 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:55
    Velká komplikace pro Dallas. Mark Pysyk zahákoval Martinooka, jemuž tak zabránil v zakončení. Obránce je poslán na dvouminutové oddech na trestnou lavici.
     
    30:40
    Tak to je velká komplikace pro Canes, kteří špatně střídali a hráli v pěti! Jordan Staal si je vědom svého pochybení a v předklonu zpytuje svědomí. Trest odpyká Dzingel. Dallas má k dispozici více jak minutou přesilovku pěti proti třem.
     
    29:50
    Za nesmyslný zákrok bude pykat Nino Niederreiter. Před brankou soupeře strčil do Comeaua, který následně povalil brankáře. Jasné dvě minuty.
     
    19:23
    V závěru úvodního dějství přichází ještě jedno vyloučení. Odpočinout si jde Andrej Svečnikov, jenž ve středním pásmu podrazil Dickinsona.
     
    15:37
    Krátce po vyloučení Geekieho si hosté zahrají sami přesilovku. Na trestnou lavici poslušně odjíždí Radek Faksa, český forward bude pykat za hákování.
     
    13:32
    Nikoli střelu, nýbrž vyloučení. Síly na ledě se vyrovnávají, neboť za faul v útočném pásmu dostává dvě minuty za držení Morgan Geekie.
     
    11:54
    První početní převaha čeká na Carolinu. Na lavici hanby je poslán obránce Jamie Oleksiak, kanadský bek v před brankovém prostoru nedovoleně zastavil Gardinera.
     
    05:01
    Premiérovou přesilovku si zahraje domácí Dallas. Na trestnou lavici putuje právě Nino Niederreiter, jenž v útočném pásmu podrazil Heiskanena.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 26. Pysyk (Robertson, Gurjanov), 29. Hintz (Gurjanov, Robertson), 32. Pavelski (J. Klingberg, Heiskanen) – 17. Aho (J. Staal, Trocheck), 26. J. Staal (Svečnikov, Pesce), 40. B. McGinn (Pesce), 44. Niederreiter (D. Hamilton, Trocheck), 60. Foegele (Aho)


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell (A), Oleksiak, Heiskanen, Pysyk, Sekera – Kiviranta, Pavelski (A), Ja. Benn (C) – Gurjanov, Hintz, Robertson – Comeau, Faksa, Cogliano – Dellandrea, Dickinson, Caamano.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, H. Fleury, Gardiner – T. Teräväinen, Aho, Martinook (A) – Foegele, J. Staal (C), Svečnikov – B. McGinn, Trocheck, Niederreiter – Fast, Geekie, Dzingel.

    Rozhodčí: Dwyer, O'Rourke – Smith, Rody
    bahis siteleri