Florida – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (0:1 po s.n.) | Montreal – Edmonton 0:3 (kon.)
Chicago – Columbus 5:6 (kon.) | Nashville – Detroit 3:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:1 (kon.)
Dallas – Carolina 3:5 (kon.) | Vancouver – Calgary 1:3 (kon.) | Vegas – Anaheim 0:1 (kon.)
Los Angeles – San Jose 6:2 (kon.)
konec
Dallas Stars
3:5 (0:1, 3:2, 0:2)
Carolina Hurricanes
Pátek 12.02.2021, 02:37 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Warren FOEGELE - 3:5
     
    59:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Aho nabruslil s kotoučem do útočného pásma a od levého mantinelu skvělým pasem našel před brankou WARRENA FOEGELA, jehož si domácí defenziva vůbec nevšímala. Pro čtyřiadvacetiletého Kanaďana nebyl žádný problém umístit puk do brány. Asistence: Sebastian Aho.
     
    58:35
    Domácí jsou v útočné třetině a trenér Bowness reaguje. Antona Chudobina stahuje na střídačku, Dallas zkouší powerplay!
     
    55:55
    Velká komplikace pro Dallas. Mark Pysyk zahákoval Martinooka, jemuž tak zabránil v zakončení. Obránce je poslán na dvouminutové oddech na trestnou lavici.
    43:58 Nino NIEDERREITER - 3:4
     
    43:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče Brind'Amoura jsou ptořetí v utkání blíže vítězství! Hamilton fantastickým pasem mezi obránci našel NINA NIEDERREITERA. Švýcarský forward v úniku naznačil Chudobinovi kličku do bekhendu, ale nakonec volil blafák do forhendu, načež puk zametl do sítě podél pravého betonu domácího strážce svatyně. Asistence: Dougie Hamilton a Vincent Trocheck.
    39:33 Brock MCGINN - 3:3
     
    39:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni v poslední minutě druhé třetiny vrací skóre do vyrovnané podoby! Nahození Bretta Pesceho vyrazil Chudobin pravým betonem jenom k BROCKU MCGINNOVI, pravé křídlo třetí formace bez problémů zametlo puk do prázdné klece. Asistence: Brett Pesce.
    31:28 Joe PAVELSKI - 3:2
     
    31:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, přesilovka využita. Puku se za brankou chopil Skjei, ale těsně bráněn dvěma protihráči nezvládl vyhodit. Na modré se touše chopil Klingberg, jenž do pravého kruhu nabil JOEOVI PAVELSKIMU, americký ostrostřelec propasíroval gólmanovi kotouč mezi betony. Asistence: John Klingberg a Miro Heiskanen.
     
    30:40
    Tak to je velká komplikace pro Canes, kteří špatně střídali a hráli v pěti! Jordan Staal si je vědom svého pochybení a v předklonu zpytuje svědomí. Trest odpyká Dzingel. Dallas má k dispozici více jak minutou přesilovku pěti proti třem.
     
    29:50
    Za nesmyslný zákrok bude pykat Nino Niederreiter. Před brankou soupeře strčil do Comeaua, který následně povalil brankáře. Jasné dvě minuty.
    28:25 Roope HINTZ - 2:2
     
    28:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tenhle gól už platit bude! Gurjanov nahrával před bránu, pas hokejkou zpomalil Hamilton. To ovšem vůbec nerozhodilo ROOPA HINTZE. Finský útočník převzal puk, udělal Reimerovi bekhendový blafák a kotouč poslal do odkryté svatyně. Asistence: Denis Gurjanov a Jason Robertson.
    28:12 Gól Hintze neplatil kvůli ofsajdu
     
    28:12
    Volba hostující stratéga byla úspěšná, gól neplatí! Rozhodčí u videa skutečně odhalili postavení mimo hru, kvůli kterému gól nemůže platit.
     
    28:12
    Ale pozor! Trenér Hurikánů Rod Brind'Amour ještě zkouší coach challenge, přezkoumávat se bude možná ofsajdová pozice předcházející gólovému okamžiku.
     
    28:12
    Domácí odpovídají i na podruhé. Robertson obdržel nahrávku za branku a bekhendem nahrál ROOPE HINTZOVI, který nadvakrát prostřelil Reimera.
    25:46 Jordan STAAL - 1:2
     
    25:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    To je odpověď! Vyrovnaný stav platil jen půl minuty. Po jejím uplynutí Svečnikov nahrál před branku JORDANU STAALOVI, kapitán Hurikánů v pádu poslal kotouč za záda přesunujícího se gólmana. Asistence: Andrej Svečnikov a Brett Pesce.
    25:16 Mark PYSYK - 1:1
     
    25:16
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Obránce MARK PYSYK se k překvapení všech odhodlal k nájezdu od pravého mantinelu až před bránu. Jeho první střelu Reimer vyrazil, avšak bek dostal druhou možnost, kterou využil, puk poslal nad levý beton brankáře. Asistence: Jason Robertson a Denis Gurjanov.
     
    19:23
    V závěru úvodního dějství přichází ještě jedno vyloučení. Odpočinout si jde Andrej Svečnikov, jenž ve středním pásmu podrazil Dickinsona.
    16:01 Sebastian AHO - 0:1
     
    16:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Trest Faksy potrestán, Carolina vede! Svečnikov proti dvojici protihráčům neuspěl, ale volného puku se chopil Jordan Staal, jenž zadovkou našel v pravém kruhu SEBASTIANA AHA a finský útočník střelou do horních pater branky prostřelil Chudobina nad levým ramenem. Asistence: Jordan Staal a Vincent Trocheck.
     
    15:37
    Krátce po vyloučení Geekieho si hosté zahrají sami přesilovku. Na trestnou lavici poslušně odjíždí Radek Faksa, český forward bude pykat za hákování.
     
    13:32
    Nikoli střelu, nýbrž vyloučení. Síly na ledě se vyrovnávají, neboť za faul v útočném pásmu dostává dvě minuty za držení Morgan Geekie.
     
    11:54
    První početní převaha čeká na Carolinu. Na lavici hanby je poslán obránce Jamie Oleksiak, kanadský bek v před brankovém prostoru nedovoleně zastavil Gardinera.
     
    05:01
    Premiérovou přesilovku si zahraje domácí Dallas. Na trestnou lavici putuje právě Nino Niederreiter, jenž v útočném pásmu podrazil Heiskanena.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 26. Pysyk (Robertson, Gurjanov), 29. Hintz (Gurjanov, Robertson), 32. Pavelski (J. Klingberg, Heiskanen) – 17. Aho (J. Staal, Trocheck), 26. J. Staal (Svečnikov, Pesce), 40. B. McGinn (Pesce), 44. Niederreiter (D. Hamilton, Trocheck), 60. Foegele (Aho)


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell (A), Oleksiak, Heiskanen, Pysyk, Sekera – Kiviranta, Pavelski (A), Ja. Benn (C) – Gurjanov, Hintz, Robertson – Comeau, Faksa, Cogliano – Dellandrea, Dickinson, Caamano.
    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, H. Fleury, Gardiner – T. Teräväinen, Aho, Martinook (A) – Foegele, J. Staal (C), Svečnikov – B. McGinn, Trocheck, Niederreiter – Fast, Geekie, Dzingel.

    Rozhodčí: Dwyer, O'Rourke – Smith, Rody
    bahis siteleri