Chrudim – Česká Lípa 4:0 (kon.) | Ž. Vlci Brno – FTZS Liberec 3:6 (kon.) | Svarog Teplice – Rapid Ústí n/L 8:4 (kon.)
Olympik Mělník – Helas Brno 1:6 (kon.)
konec
Žabinští Vlci Brno
3:6 (1:2)
FTZS Liberec
Pátek 12.02.2021, 20:00 • Sportovní hala Brno-Bohunice • 1. Futsal liga • 17. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům futsalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání mezi Žabinští Vlci Brno a FTZS Liberec.
     
    FTZS Liberec

    Futsalisté Liberce zatím zažívají solidní sezónu. Po deseti odehraných zápasech mají na svém kontě čtrnáct bodů a patří jim šestá pozice ligové tabulky. Na deváté České Budějovice mají už nyní k dobru náskok pěti bodů. V posledním utkání doma Liberec prohrál 3:4 s pražskou Spartou.
     
    Žabinští Vlci Brno

    Domácí celek je na tom mnohem hůře. Vlci odehráli deset zápasů, ve kterých získali jen sedm bodů a krčí se na předposlední jedenácté pozici. Hůře je na tom už jen Ústí nad Labem. Vlci navíc inkasovali už šedesát branek. Ještě hůře jsou na tom směrem vpřed. Soupeřům dali jen třicet gólů, což je nejhorší ofenziva v soutěži. V posledním kole uhráli remízu 3:3 s Helasem Brno.
     
    Úvodní sestavy:

    Žabinští Vlci Brno: Pšurný (Večeřa) – Chroust, Kratochvíl, Starý, Hansl, Trbušek, Mezník, Cenek, Havlín, Hanuš, Hromek

    FTZS Liberec: Vogt, Baláž, Benek, Bína,Henzl, Janáček, Janouš, Novotný, Rumler, Šisler, Vobořil, Vrabec, Žampa, Dlask.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí Vlci obstarali výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Brno se ihned vydalo do útoku, ale kombinace na polovině Liberce byla nepřesný.
     
    00:36
    Hráči Liberce skvěle napadali rozehrávku Brna na polovině hřiště. Hosté se dokonce dostali do zakončení, ale domácí brankář si připsal první zákrok.
     
    01:12
    Také domácí se dostali do prvního zakončení. Z otočky se snažil hrozit Trbušek, jenže při střele podklouzl a nezamířil mezi tři tyče.
     
    01:35
    Liberec už se opět usadil na polovině soupeře. Hosté tentokrát spěchali vpřed po pravé straně, ale hned tři obránci Vlků útok zastavili.
     
    02:10
    Hostující brankář si dal pozor na prudkou střelu z úctyhodné vzdálenosti a zalepil míč do rukavic. Liberec poté rychle rozehrál, ale daleko se nedostal.
     
    02:24
    Na opačné straně se do odraženého míče opřel Bína, který zakončoval levačkou, jenže jeho projektil prolétl kolem vzdálenější tyčky domácí svatyně.
     
    03:05
    Hostující brankář prokázal fantastické čtení hry, vystartoval ven z branky a před dobíhajícím hráčem Brna odkopl míč do zámezí.
     
    03:32
    Cenek si na polovině hrací plochy skvěle pokryl míč tělem a napadající soupeř jej poslal k zemi. Domácí Vlci budou rozehrávat.
     
    04:12
    Aktivnější Liberec se opět dostal před branku domácího celku, jenže zakončení z ostrého úhlu domácí zadáci zablokovali.
     
    04:23
    Vobořil dostal krásnou přihrávku na hranici brankoviště, kde se skvělým zpracováním otočil, ale levačkou zakončil těsně nad břevno.
     
    05:03
    Po chybě Liberce v rozehrávce se domácí ve dvou hnali sami na branku soupeře. Místo kombinace do prázdné branky však přišlo zakončení, které liberecký brankář vyrazil.
     
    05:32
    Cenek si navedl míč do střelecké pozice a zakončil nártem. Jeho projektil však mířil přímo do rukavic připraveného brankáře Liberce.
     
    06:10
    Liberec předvedl velmi rychlou kombinaci na polovině soupeře, jenže místo zakončení přišla nepřesná přihrávka na pravé křídlo. Rozehrávat bude Brno.
     
    06:27
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Domácí celek se v sedmé minutě dnešního souboje dostává do vedení! Po rychlé kombinaci na polovině soupeře se prosadil DOMINIK HAVLÍN!
    06:27 HAVLÍN - 1:0
     
    07:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se dočkal bleskového vyrovnání! Hosté se krátce po rozehrávce dostali na polovinu Brna, kde předvedli pohlednou kombinaci. Přihrávku před branku pak doklepl do sítě VIKTOR ŽAMPA! Asistence: Karel Vrabec.
    07:17 ŽAMPA - 1:1
     
    07:51
    Liberec se nadále tlačí do útoku. Autor vyrovnávací branky Źampa pálil z pravé strany, ale trefil jen prvního obránce v zeleném dresu.
     
    08:25
    Brno si mohlo vzít ztracené vedení rychle zpět, jenže další samostatný únik opět vykryl brankář Liberce!
     
    09:12
    Domácí Vlci pokračují v aktivitě na polovině soupeře. Kombinace skončila zakončením Martina Chrousta, které nebylo pro branku Liberce nebezpečné.
     
    09:36
    Na opačné straně si po individuálním průniku udělal prostor Filip Henzl, ale jeho technický pokus levačkou domácí brankář vyškrábl!
     
    10:10
    Liberec se znovu usadil na polovině domácího celku, jenže kombinace skončila přihrávkou do zámezí. Vlci mohou uklidnit hru.
     
    10:24
    Brno se pokusilo o rychlou rozehrávku, kterou chtělo překvapit defenzivu Liberce, nicméně prudká pobídka na levé křídlo skončila v autu.
     
    10:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec otáčí vývoj dnešního souboje! Tohle byla opravdová paráda. Prostor pro zakončení z velké vzdálenosti si udělal PAVEL BÍNA a krásnou dělovkou vymetl horní roh.
    10:37 BÍNA - 1:2
     
    12:01
    Jeden z domácích hráčů si všiml vysokého postavení libereckého brankáře a pokusil se jej přelobovat. Střela však mířila mimo branku.
     
    12:36
    Liberec se opět tlačí do útoku, jenže domácí hráči nyní k soupeřům o něco lépe přistupují a nenechávají je zakončovat.
     
    13:02
    Hostující celek zatím během prvního poločasu docela často porušuje pravida. Na straně Liberce už byly k vidění tři fauly.
     
    13:19
    Domácí brankář zariskoval při rozehrávce na vlastní polovině a málem nabídl Liberci šanci. Vlci měli velké štěstí, že Bína neměl ideální první dotyk.
     
    14:02
    Bína před brankou domácího celku pouštěl míč za sebe, jenže tam si nenaběhl nikdo v černém dresu Liberce. Vlci budou rozehrávat.
     
    14:25
    Obrovská šance Liberce! Benek měl před sebou prázdnou branku, ale prudký nástřel z pravé strany sklepl jen do vracejícího se obránce!
     
    15:05
    Bína zbytečně váhal s rozehrávkou na vlastní polovině. Napadající hráč Brna jej vytlačil až do rohu hrací plochy, ale liberecký hráč přesto získal rozehrávku pro svůj tým.
     
    15:26
    Cenek kouzlil s míčem na pravé straně, ale jeho prudkou ránu levačkou těsně před brankou Liberce srazil obránce do bezpečí.
     
    16:06
    Bína se zjevil sám před brankou domácího celku, měl moře času, jenže při zakončení se poněkud unáhlil a střelou z otočky minul branku.
     
    16:28
    Karel Vrabec potáhl míč na polovinu domácího celku, kde si jej bleskově posunul na pravačku, ale pohotovou střelou trefil obránce.
     
    17:02
    Štěpán Rumler měl prostor na polovině Brna, nicméně místo zakončení ještě roztáhl hru na levou stranu. Liberec se před koncem první půle snaží udeřit ještě jednou.
     
    17:24
    Filip Henzl se dostal pod tlak napadajícího soupeře a v pádu odehrál míč levačkou na polovinu Brna. Hráči v zeleném však rychle chybovali.
     
    18:10
    Bína napadal rozehrávku Brna tak dobře, že domácí v zadních řadách chybovali a nabídli Liberci další rozehrávku.
     
    18:26
    Trbušek si na vlastní polovině troufl na riskantní kličku a dokázal uklidnit rozehrávku Brna. Naopak hráči Liberce nyní spíše couvají.
     
    19:05
    Karel Vrabec si tělem odstavil domácího hráče a nechal míč propadnout do zámezí. Liberec v závěru první půle získal rozehrávku v blízkosti branky soupeře.
     
    19:20
    Trenér domácího celku si vyžádal oddechový čas.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější futsalisté Liberce. Domácí Brno se sice dostalo do vedení brankou Havlína, ale o necelou minutu později vyrovnal Žampa a do vedení poslal Liberec Bína. Brno sice mohlo ještě před přestávkou vyrovnat, ale hostující brankář zatím podává výborný výkon.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:10
    Domácí futsalisté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Vlci budou chtít během druhé půle dotáhnout náskok soupeře.
     
    20:19
    Martin Hanuš vyzkoušel po rychlém výpadu klasickou střelu bodlem a jeho projektil zastavilo až břevno liberecké svatyně!
     
    21:02
    Aleš Benek si patičkou posunul míč kolem svého strážce a pokusil se zakončit. Jeho pokus srazil obětavý zadák v zeleném dresu na roh.
     
    21:24
    Aleš Benek si skvěle pokryl míč v blízkosti brankoviště a byl faulován. Liberec bude zahrávat přímý kop ze solidní pozice.
     
    22:05
    Domácí Mezník se pokusil překvapit obranu Liberce nákopem za obranu, ale zadáci v černém nechali jeho pobídku propadnout do autu.
     
    22:22
    Chroust spěchal za přihrávkou na levou stranu, jenže pobídka byla příliš prudká a míč skončil v autu. Vlci se zbytečně zbavují míče.
     
    23:05
    Bína střílel z levé strany hrací plochy, jenže jeho projektil zablokoval první obránce v zeleném dresu Brna. Liberec však zůstane u míče.
     
    23:27
    Viktor Žampa se z vlastní poloviny dostal na polovinu soupeře, kde si krásně navedl míč do střelecké pozice, ale brankář Brna vytáhl skvělý zákrok špičkou boty!
     
    24:10
    Bína střílel z velké dálky, jenže jeho projektil nabral opačnou rotaci a skončil vedle branky. Pokračuje velmi bojovný duel z obou stran.
     
    24:32
    Kamil Janouš dostal přihrávku na levou stranu, odkud mohl střílet, ale místo toho ještě přihrál na opačné křídlo, kde zasáhl domácí brankář.
     
    25:03
    Brno se znovu mohlo dočkat vyrovnání, ale překvapivá rána z levé strany skončila jen na brankové konstrukci!
     
    25:31
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Domácí zahrávali přímý kop na polovině soupeře. Po rychlé kombinaci zakončoval z pravé strany MARTIN HANUŠ a jeho pokus se zastavil až v brance.
    25:31 HANUŠ - 2:2
     
    26:12
    Hned dva domácí hráči se hnali sami na brankáře Liberce, kousek před branou si vyměnili přihrávku, ale gólman vytáhl skvostný zákrok!
     
    26:47
    Martin Hanuš postupoval sám na libereckého brankáře, ale hostující gólman znovu odešel ze souboje jako vítěz!
     
    27:05
    Hosté se naopak pokusili udeřit po dlouhém výhozu na polovinu Brna. Na dlouhý míč však sprintující útočník v černém nedosáhl.
     
    27:34
    Liberec se po obdržení druhé branky znovu tlačí do útoku a chce si vzít zpět ztracené vedení. Zadáci domácího Brna nyní obětavě blokují střely.
     
    28:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec se znovu dostává do vedení! Domácí zadáci se znovu dostali pod tlak a nechali soupeři moc prostoru. Prudkou přízemní střelou se prosadil JIŘÍ ŠISLER!
    28:04 ŠISLER - 2:3
     
    28:32
    Liberec navíc nepolevuje a nadále se tlačí do útoku. Domácí hráče čeká v závěrečných minutách dnešního souboje hodně těžký úkol.
     
    29:10
    Hanuš rozehráva na polovině soupeře. Domácí futsalisté rozjeli rychlou kombinaci, ale pozorní hráči Liberce jim nedali prostor pro zakončení.
     
    29:29
    Hosté se znovu usadili na polovině Brna. Z velké vzdálenosti poslal nástřel před branku Pavel Baláž, ale nikdo jeho pobídku netečoval.
     
    30:03
    Necelých deset minut před koncem zahrávali Vlci zajímavou situaci na polovině Liberce. Havlínův pokus srazil dobře postavený zadák do autu.
     
    30:46
    Liberec se nadále tlačí do útoku. Na levé straně kouzlil Jiří Šisler, který vymyslel přihrávku před branku, kde neměl spoluhráče.
     
    31:05
    Havlín se skvěle prodral na polovinu soupeře. Na levé straně měl úplně volného spoluhráče, ale rozhodl se pro zakončení, které soupeř zablokoval.
     
    31:41
    Filip Henzl fauloval na vlastní polovině a nabídl domácím rozehrávku z dobré pozice. Vlci sice zakončili, ale střela nemířila mezi tři tyče.
     
    32:07
    Hostující kouč si vyžádal oddechový čas.
     
    32:34
    Baláž si dobře pokryl míč na polovině soupeře a domácí Cenek jej poslal k zemi. Je to už čtvrtý faul na straně domácích Vlků.
     
    32:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostující celek přidává čtvrtou branku. Nutno říci, že šlo o hodně šťastný zásah. Liberečtí totiž z přímého kopu nastřelili tyč, od které se míč odrazil před branku a domácí MICHAL MEZNÍK si srazil míč do vlastní branky.
    32:58 MEZNÍK - 2:4
     
    34:09
    Pokutový kop pro Liberec!
     
    34:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec přidává pátou branku! K exekuci pokutového kopu se postavil VIKTOR ŽAMPA a střelou k tyči překonal brankáře!
    34:09 ŽAMPA - 2:5
     
    34:34
    Hostující celek se usadil na polovině Brna a v závěru dnešního souboje skutečně ovládá dění na hřišti. Vlci se nedostávají prakticky k ničemu.
     
    35:24
    Domácí Trbušek na polovině soupeře předvedl solidní patičku a rozehrál na levou stranu. Obrana Liberce dnes hraje skvěle.
     
    35:51
    Domácí kouč ještě hecuje své svěřence, aby v závěrečných minutác zabrali a pokusili se koncovku utkání zdramatizovat.
     
    36:12
    Benek se dobře vrátil na vlastní polovinu, kde vystihl nepřesnou rozehrávku Vlků a získal míč pro Liberec. Zahraje si i hostující brankář.
     
    36:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí zkusili hru bez brankáře, kterou zásahem do prázdné branky potrestal KAREL VRABEC.
    36:24 VRABEC - 2:6
     
    37:02
    Hosté tentokrát zahráli kop z deseti metrů. Domácí brankář však vytáhl vynikající zákrok a vyrazil míč mimo tři tyče!
     
    37:14
    Červenou kartu dostává Cenek (Žabinští Vlci Brno).
     
    38:08
    Liberec se usadil na polovině domácího celku a závěrečné minuty dnešního souboje tráví postupnou kombinací.
     
    38:24
    Viktor Žampa vymyslel zajímavou přihrávku před branku domácího celku, jenže na jeho prudkou pobídku nikdo v černém dresu nedosáhl.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta utkání.
     
    39:39
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Domácí celek se ještě v samotném závěru dočkal snížení! Také Liberec totiž hrál bez brankáře. Přes celé hřiště se prosadil brankář JAROSLAV PŠURNÝ!
    PŠURNÝ - 3:6
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Liberec sice ještě v samotném závěru přidal sedmou branku, ale podle rozhodčích uplynul čas určený pro utkání o chloupek dříve. Liberec tak v Brně vítězí 6:3. Po změně stran sice Brno nejprve vyrovnalo zásluhou Hanuše, ale Liberec poté zařadil vyšší rychlost a Šislser s Mezníkem rychle vrátili hostům náskok. Penaltu navíc proměnil Žampa a do odkryté branky se prosadil Vrabec. Za domácí už pouze snížil Pšurný.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (21:42:27)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 7. Havlín, 26. Hanuš, 40. Pšurný – 8. Žampa (Vrabec), 11. Bína, 29. Šisler, 33. Mezník (vla.), 35. Žampa (pen.), 37. Vrabec

    Karty:   38. Cenek (ZVB)


    Žabinští Vlci Brno: Pšurný (Večeřa) – Chroust, Kratochvíl, Starý, Hansl, Trbušek, Mezník, Cenek, Havlín, Hanuš, Hromek
    FTZS Liberec: Vogt, Baláž, Benek, Bína,Henzl, Janáček, Janouš, Novotný, Rumler, Šisler, Vobořil, Vrabec, Žampa, Dlask
    bahis siteleri