San Jose – Vegas 1:3 (kon.) | Florida – Tampa 1:6 (kon.) | Toronto – Montreal 1:2 (kon.)
NY Islanders – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – Columbus 3:2 (po pr.)
Nashville – Detroit 2:4 (kon.) | Dallas – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Vancouver – Calgary 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Washington 6:3 (kon.)
po prodl.
Chicago Blackhawks
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 14.02.2021, 02:07 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:38:32)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Alex DeBrincat (CHI) 1+0
    2. Cam Atkinson (COL) 1+1
    3. Kevin Lankinen (CHI) 29 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,5%
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Kubalík (CHI)0+0, 0 účast, 3 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 14:55
    David Kämpf (CHI) 0+0, 0 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 12:18
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Kevin Lankinen (CHI) 29 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,5%, odchytal 60:35
    Joonas Korpisalo (COL) 28 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,3%, odchytal 60:35
     
    Střely na branku: 31 – 31
     
    Je hotovo! Chicago v prodloužení dokonalo obrat dnešního souboje. O rozhodující branku se hned v první minutě prodloužení po přihrávce Patricka Kanea postaral DeBrincat.
     
    Konec zápasu.
    60:35 Alex DEBRINCAT - 3:2
     
    60:35
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago hned v první minutě prodloužení rozhoduje o svém triumfu a získává i druhý bod! Patrick Kane poslal parádní přihrávku před branku, kam si sjel ALEX DEBRINCAT, který se ve vzduchu dotkl puku hned dvakrát a z těsné blízkosti prostřelil Korpisala! Asistence: Patrick Kane.
     
    60:10
    Chicago uspělo na úvodním vhazování prodloužení. V pětiminutové bitvě třech mužů na obou stranách se dá očekávat parádní bitva.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Střely na branku: 30 – 31
     
    Šedesát minut hry o vítězi dnešního souboje nerozhodlo. Columbus si sice po většinu třetí části držel svůj těsný náskok, ale v závěru přišla chyba hostů v obranném pásmu, kterou potrestal vyrovnávací brankou Carl Söderberg.O vítězi tak rozhodne prodloužení nebo následné samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:34
    Ještě jedno zakázané uvolnění na straně Chicaga. Vhazování se přesune zpátky před branku domácího Lankinena.
     
    59:10
    Strome zkoušel zakončit od modré čáry, jenže střelou zápěstím trefil jen brusle dobře postaveného Roslovica. Columbus se poté osvobodil vyhozením.
     
    58:42
    Cam Atkinson si sjel na přihrávku do středního pásma, ale puk protečoval jen na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Korpisalem.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:29
    Boone Jenner skvěle přečetl přihrávku směřující před klec Columbusu a před dojíždějícím Stromem odehrál puk k mantinelu. Columbus následně vyhodil puk ven ze třetiny.
     
    57:10
    Nick Foligno napadal rozehrávku Chicaga v jeho obranném pásmu. Zadáci v červených dresech si na něj dali dobrý pozor a rozehráli.
     
    56:42
    Na opačné straně se hned dvakrát pokoušel překonal Lankinena Michael Del Zotto. Zejména jeho druhý pokus málem skončil nad betonem domácího brankáře.
    56:15 Carl SÖDERBERG - 2:2
     
    56:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago se nakonec před koncem základní hrací doby dočkalo vytouženého vyrovnání! CARL SÖDERBERG se dostal v útočném pásmu k odraženému puku a střelou zápěstím jej o břevno poslal do sítě! Asistence: Philipp Kurashev.
     
    55:25
    Tentokrát už si Columbus z tlaku domácího celku musel pomoci vyhozením kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Korpisala.
     
    55:12
    Andrew Peeke se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a před dojízdějícím Zadorovem jej obloučkem poslal za modrou čáru. Chicago ale získalo puk zpět.
     
    54:45
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Chicago se sice snaží tlačit do útočného pásma, ale defenziva Columbusu získává odražené kotouče.
     
    54:12
    Dominik Kubalík se zjevil na levém kruhu v útočném pásmu a takovou schovanou střelou se snažil překvapit Korpisala. Zakončení českého útočníka bylo nepřesné.
     
    53:32
    Lankinen musel znovu vyjet až za domácí klec, odkud před dojíždějícím Werenskim odehrál puk bekhendem ven z obranného pásma. Columbus má během dnešního duelu skvělý pohyb.
     
    53:02
    Patrick Kane v útočném pásmu zbytečně otálel se zakončením a napadající hráč v bílém dresu mu puk vypíchl za modrou čáru. Chicagu už moc času nezbývá.
     
    52:29
    Max Domi spěchal za vlastním nahozením do rohu útočného pásma. Hostující útočník poté svedl souboj s Duncanem Keithem, který jej odstavil.
     
    52:02
    Dylan Strome si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud nahodil puk forhendem před branku Columbusu, ale tam opět neměl spoluhráče.
     
    51:24
    Carl Söderberg se z levého kruhu opřel do krásné přihrávky, jenže jeho pokus příklepem minul branku Columbusu o pořádný kus!
     
    51:04
    Mattias Janmark se dostal za branku Columbusu, odkud chtěl přihrát na modrou čáru, jenže na přihrávku nedosáhl nikdo v červeném a Chicago přišlo o pásmo.
     
    50:34
    Zach Werenski spěchal s pukem do útočného pásma. Proti sobě měl jediného hráče v červeném dresu Chicaga, který jej odstavil mimo střelecký úhel.
     
    50:06
    Do konce základní hrací doby chybí posledních deset minut a domácí Chicago se během třetí třetiny zatím nedostává do šancí. Columbus hraje pozorně.
     
    49:37
    Max Domi jel za odraženým pukem za branku Chicaga, kam odvážně vyjel také brankář Lankinen, který puk odehrál po mantinelu až za modrou čáru.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:12
    Michail Grigorenko protečoval puk do středního pásma, kam si nabruslil Zach Werenski, ale Nikita Zadorov se s ním výborně vrátil.
     
    48:35
    Nick Foligno se dostal do útočného pásma a zakončil z pravého kruhu. Jeho projektil skončil vedle branky Chicaga. Columbus přesto drží útočné pásmo nadále.
     
    48:05
    Kevin Stenlund spěchal před branku domácího Chicaga, kam dostal pěknou přihrávku z levé strany, ale špičkou čepele netečoval puk mezi tři tyče.
     
    47:32
    Kevin Stenlund skvěle napadal rozehrávku Chicaga v jeho obranném pásmu. Hokejisté v červeném se dokonce museli stáhnout až za vlastní klec.
     
    47:10
    Patrik Laine se dostal do útočného pásma a od modré čáry nahodil puk na Lankinena. Domácí brankář puk bez problémů srazil do rohu kluziště.
     
    46:32
    Korpisalo si dal pozor na skákavé nahození ze středního pásma a hokejkou sklepl kotouč někam k mantinelu, kam si pro puk dojel Patrik Laine.
     
    46:10
    Patrik Laine získal puk na pravé straně útočného pásma, ale ihned proti němu vystoupil Matthew Highmore, který srazil kotouč do bezpečí.
     
    45:26
    Michail Grigorenko se dostal do útočného pásma a pod tlakem napadajícího Zadorova vypálil příklepem na zadní tyč. Lankinen zachránil Chicago zákrokem betonem.
     
    45:10
    Max Domi se pustil do souboje ve středním pásmu. Hokejista Columbusu protečoval puk do útočného pásma, kde jej získali hráči Chicaga.
     
    44:35
    Pius Suter dostal prudkou přihrávku do jízdy na levé křídlo. Aktivní domácí hokejista se prosmýkl přes modrou čáru, ale výborně se s ním vrátil Domi.
     
    44:10
    Na opačné straně dělal domácím zadákům velké problémy Grigorenko, který si dokonce položil jednoho z hráčů v červeném na led, ale zápěstím pak trefil dalšího obránce.
     
    43:41
    Alex DeBrincat si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud pálil forhendem, jenže jeho projektil z dobré pozice skončil vedle branky Columbusu.
     
    43:10
    Carl Söderberg dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud vrátil puk Keithovi na modrou čáru, ale druhý jmenovaný už neměl čas na střelu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    42:27
    Dominik Kubalík si skvěle vybruslil na levou stranu, odkud poslal nebezpečnou přihrávku před branku. Před Korpisalem ještě bojoval Strome, ale puk do sítě nedostal.
     
    42:10
    Max Domi se v rohu obranného pásma zapojil do defenzivy a získal kotouč pro hosty. Domi však obloučkem odevzdal puk zpět domácím hráčům.
     
    41:42
    Nikita Zadorov dostal přihrávku do jízdy na levé křídlo, odkud následně nahodil puk před klec Columubusu, jenže nikdo z dojíždějících hráčů Chicaga nebyl dostatečně důrazný.
     
    41:10
    Pius Suter dostal přihrávku do útočného pásma, projel mezi kruhy, odkud zkoušel zakončit bekhendem, jenže nemířil mezi tři tyče branky Columbusu.
     
    40:29
    Columbusu se pokus o přechod do prvního útoku ve třetí třetině vůbec nepovedl. Prudká přihrávka prosvištěla po pravé straně přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    40:10
    Chicago uspělo na úvodním vhazování závěrečné periody. Domácí celek bude chtít ve třetí části smazat náskok hostujícího Columbusu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:50.
     
    Střely na branku: 26 – 19
     
    Druhá třetina končí! Také po čtyřiceti minutách mohou být spokojenější hráči Columbusu. V úvodu třetiny sice dokázal vyrovnat Beaudin, ale Blue Jackets ihned srovnali obraz hry a postupně se dostali do útoku. V 35. minutě pak šikovnou tečí překonal Lankinena Cam Atkinson. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Patrick Kane zavezl puk do útočného pásma, kde se zastavil na pravé straně a hledal spoluhráče před brankou. Z pohledu Columbusu vyřešil situaci Domi.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:37
    David Savard získal puk v souboji na levé straně útočného pásma, jenže důrazný Dominik Kubalík teď vypomohl obraně a získal puk pro Chicago.
     
    38:00
    Lankinen si dal pozor na prudké nahození z pravé strany a před napadajícím Roslovicem raději přikryl kotouč lapačkou. Vhazuje se po levici domácího brankáře.
     
    37:31
    David Kämpf si sjel na přihrávku mezi kruhy, kde už se chystal k zakončení, ale jeden ze soupeřů mu na poslední chvíli dokázal přizvednout hokejku.
     
    37:02
    Ian Mitchell se musel vrátit do rohu obranného pásma, kde jej napadající útočník ostrým hitem poslal na mantinel. Chicago přesto odehrálo puk do bezpečí.
     
    36:37
    Kevin Stenlund projel po pravém křídle do útočného pásma, odkud zkusil puk nahodit na branku Chicaga, ale znovu daroval Lankinenovi snadný zákrok.
     
    36:02
    Kevin Stenlund se od modré čáry opřel do odraženého kotouče, ale jeho projektil skončil vedle branky Chicaga. Domácí jsou ale obdrženou brankou hodně zaskočení.
     
    35:35
    Columbus pokračuje ve své aktivitě. Autor rozdílové branky Cam Atkinson se dostal do útočného pásma, ale důrazný Nikita Zadorov jej čistým hitem odstavil.
     
    35:10
    Eric Robinson získal odražený kotouč na levé straně, kde se zbavil obránce, jenže jeho nahození skončilo vedle branky soupeře.
    34:47 Cam ATKINSON - 1:2
     
    34:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus si bere zpět své ztracené vedení! Chicagu se nepodařilo vyhodit kotouč z obranného pásma. KOtouč pak nahodil na branku Zach Werenski a CAM ATKINSON jeho pokus tečoval za Lankinena! Asistence: Zach Werenski, Seth Jones.
     
    34:27
    Ani po dalším zakončením se hráčům Columbusu nepodařilo vyzrát na pozorného brankáře Lankinena, který si připsal důležitý zákrok lapačkou.
     
    34:10
    Zach Werenski objel branku Chicaga a poslal přihrávku na modrou čáru, odkud střílel Seth Jones, jenže jeho ránu srazil obránce do ochranné sítě.
     
    33:32
    Další rozehrávka Blue Jackets už končí na zakázaném uvolnění. Hra se tak vrátí zpátky před Korpisala. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    33:20
    Patrick Kane napadal rozehrávku Columbusu v jeho obranném pásmu. Seth Jones si kotouč dobře pokryl a podél mantinelu jej poslal do bezpečí.
     
    32:29
    Alex DeBrincat se mezi kruhy probil k odraženému puku a pokusil se zakončit. Jeho dělovku Kevin Stenlund obětavým zakleknutím zablokoval.
     
    32:02
    Gavrikov se na útočné modré čáře dostal k odraženému kotouči a pohotově zakončil příklepem. Jeho projektil však skončil vedle branky Chicaga.
     
    31:23
    Lankinen si po delší době připsal důležitý zákrok! Jack Roslovic se před ním zjevil zcela osamocený, ale forhendem nedokázal puk přizvednout nad beton domácího brankáře!
     
    31:10
    Michael Del Zotto se hnal za nahozením za branku Columbusu, byl u kotouče před DeBrincatem a bez problémů puk vyvezl za modrou čáru.
     
    30:32
    Cam Atkinson vypomohl obráncům v souboji za brankou Korpisala. Domácí Lucas Carlsson zkoušel zadovkou najít Del Zotta, ale Chicago přišlo o puk.
     
    30:10
    Právě Patrick Kane se ve vysoké rychlosti prodral do útočného pásma, kde zakončoval příklepem. Jeho pokus skončil na brusli prvního obránce.
     
    29:35
    Patrick Kane zastavil další vyhození hostujícího celku. Americký hokejista poté operoval u hrazení, jenže důrazní soupeři jej odstavili.
     
    29:05
    Seth Jones musel rozehrávat pod tlakem zpoza vlastní branky. Obránce Columbusu se štěstím vyhodil puk za modrou čáru. Columbus se však není schopen dostat do pásma.
     
    28:24
    Michail Grigorenko se v útočném pásmu příklepem položil do volného kotouče, jenže Lankinen jeho ránu dobře viděl a přerušil hru. Vhazuje se po jeho levici.
     
    28:10
    Lankinen si dal pozor na slabé nahození od mantinelu a vyrážečkou poslal kotouč do rohu kluziště. Columbus však zůstává usazený v útočném pásmu.
     
    27:35
    Lucas Carlsson si na pravé straně útočného pásma našel odražený puk, který bez váhání vrátil nahozením zpátky do ohně. Korpisalo zatím zasahovat nemusel.
     
    27:10
    Nikita Zadorov střílel od modré čáry, jenže ani jeho pokus nemířil mezi tři tyče. Od vyrovnávací branky Chicaga tempo hry pořádně opadlo.
     
    26:29
    Calvin de Haan zůstal u levého mantinelu sám v souboji s dvojicí hráčů Columbusu. Zadáci v bílém mu nedali moc prostoru a získal puk pro svůj celek.
     
    26:05
    Dominik Kubalík dohnal dlouhé nahození do útočného pásma. Český útočník poté bekhendem vracel kotouč před branku, ale spoluhráče nenašel.
     
    25:34
    Riley Nash napadal rozehrávku Chicaga v jeho obranném pásmu. Zadáci domácího celku si na jeho přítomnost dali pozor a rozehráli o mantinel.
     
    25:10
    Michail Grigorenko si na levé straně krásnou kličkou udělal prostor kolem Zadorova a následně hledal Laineho. Kotouč však skončil sražený na střídačce.
     
    24:28
    Patrik Laine si sjel na přihrávku do útočného pásma, jenže měl proti sobě hned dva obránce v červených dresech, kteří jej nepustili do zakončení.
     
    24:10
    Mattias Janmark dojel přihrávku do rohu útočného pásma, kde v přetlačované vybojoval puk pro Chicago, ale domácí nakonec nezakončili.
    23:12 Nicolas BEAUDIN - 1:1
     
    23:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Chicago se krátce po začátku druhé třetiny dočkalo vytoužené branky! Patrick Kane nahodil puk takřka od modré čáry. K odraženému puku se na pravém kruhu dostal NICOLAS BEAUDIN a přesnou dorážkou překonal Korpisala! Asistence: Patrick Kane, Nikita Zadorov.
     
    23:05
    Patrick Kane ve středovém kruhu bojoval o poskakující kotouč, jenže jej špičkou čepele prodloužil jen na hůl soupeře. Columbus pokračuje v aktivním napadání.
     
    22:41
    Calvin de Haan se skvěle stáhl do rohu obranného pásma, kde v důrazném souboji obral o kotouč Foligna. Domácí se ihned hnali vpřed, ale daleko se nedostali.
     
    22:05
    Patrick Kane dostal přihrávku do útočného pásma, kde se dobře zbavil obránce, jenže bekhendem z ostrého úhlu nemohl Korpisala překvapit.
     
    21:35
    Max Domi operoval s kotoučem za brankou Chicaga, odkud ještě dokázal vyslat zajímavou přihrávku mezi kruhy, ale k puku se nedostal nikdo v bílém.
     
    21:10
    Ian Mitchell projel po levém křídle do útočného pásma, kde se zbavil obránce a bekhendem našel Janmarka. Jeho pokus srazil Grigorenko mimo led.
     
    20:27
    Hosté v plném počtu.
     
    20:10
    Chicago uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Hostující celek v ní ještě bude krátce dohrávat přesilovou hru ze závěru první části dnešního souboje.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 03:00.
     
    Střely na branku: 14 – 9
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté Columbusu. Hosté dokázali udeřit hned z první šance, kterou proměnil pěknou střelou Patrik Laine. Finský hokejista byl v první části ústřední postavou. Laine se dokonce pustil do bitky s Hagelem, ve které byl poražen. Chicago hrozilo hlavně po tlaku, ale Kane zatím na Korpisala nevyzrál. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Foligno zavezl puk do útočného pásma. Columbus se poté snažil rozjet přesilovkovou akci, jenže Domi nepovedenou přihrávkou daroval puk domácím hráčům.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:27
    Columbus si zahraje přesilovku. Nikita Zadarov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    18:00
    Korpisalo si poradil s dalším zakončením. Matthew Highmore v útočném pásmu prokázal, že má skvělé reakce a pohotově plácnul do odraženého puku. Finský brankář v barvách Columbusu dnes zatím válí.
     
    17:19
    Dominik Kubalík dostal přihrávku na kruh, jenže se musel ke střele trošičku rovnat a z těžké pozice takřka z rozkleku trefil beton vynikajícího Korpisala!
     
    17:10
    Philipp Kurashev dostal přihrávku na levý kruh, odkud zkoušel bez přípravy trefit mezírku u přední tyčky, ale Korpisalo se výborně přemístil.
     
    16:19
    Obrovská šance Chicaga! Korpisalo vyrazil puk jen před sebe, kde operovali hned tři hokejisté Chicaga, ale důrazný Carl Söderberg puk za jeho záda nedostal!
     
    16:10
    Nicolas Beaudin poslal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud forhendem pálil Patrick Kane, ale ani jeho třetí pokus Korpisala nepřekvapil.
     
    15:09
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Brandon Hagel – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Patrik Laine – 5 min., bitka).
    15:09 Bitka Hagel x Laine
     
    15:09
    Patrik Laine a Brandon Hagel se pustili do nefalšované bitky! Finský útočník se sice dlouho držel, ale Hagel jej nakonec posllal k ledu.
     
    15:03
    Chicago si na opačné straně muselo pomoci dlouhým vyhozením, které však neskončilo na zakázaném uvolnění. Domácí tak stačili vystřídat.
     
    14:29
    Philipp Kurashev výborně napadal rozehrávku Columbusu v jeho obranném pásmu. Napadajícího Kurasheva ještě podpořil Strome, ale hosté se z tlaku vymanili.
     
    14:05
    Duncan Keith si troufl na zakončení příklepem od modré čáry, jenže svou dělovkou trefil jen prvního hráče v bílém dresu Columbusu. Domáí se dostávají do zakončení, ale Korpisalo moc práce nemá.
     
    13:42
    Hosté v plném počtu.
     
    13:10
    Patrick Kane si znovu počkal na přihrávku z levé strany, jenže tentokrát v klíčovou chvíli vůbec netrefil puk. Chicago ještě zůstává nastěhováno v útočném pásmu.
     
    12:35
    Columbus se dostal k puku v obranném pásmu a Jones vyhodil kotouč odrazem o mantinel až za branku Chicaga. Domácí musí rozjet novou akci.
     
    12:02
    Hned v úvodu přesilovky zakončoval z pravého kruhu Patrick Kane, ale Korpisalo se proti jeho dělovce dobře přesunul a připsal si jistý zákrok betonem.
     
    11:42
    Chicago si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za hákování dostává Savard.
     
    11:26
    Za brankou Chicaga se strhla mela, kterou nakonec museli krotit rozhodčí. Hodně aktivní byl Ian Mitchell, který se pustil do Domiho.
     
    11:12
    Mattias Janmark získal volný kotouč v obranném pásmu a odrazem o mantinel poslal puk do bezpečí. Hráči Columbusu jsou v posledních minutách důraznější.
     
    10:39
    Oliver Bjorkstrand bojoval o kotouč v rohu útočného pásma. Hostující útočník se bekhendem snažil poslat puk mezi kruhy, ale našel jen hokejku Zadorova.
     
    10:12
    Nick Foligno protečoval puk do útočného pásma. Po nešťastném zásahu Lankinena se ještě dostal k dorážce, ale domácího brankáře střelou nad beton nepřekonal!
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:23
    Chicago se poněkolikáté v úvodních minutách dnešního souboje pokusilo o rychlý přechod do útočného pásma, jenže dlouhé nahození skončilo zakázaným uvolněním. Hra se vrátí před Lankinena.
     
    09:06
    Andrew Peeke se po levém křídle dostal do útočného pásma a z jeho rohu vyslal bekhendovou přihrávku před branku. Na přihrávku nikdo v bílém nedosáhl.
     
    08:38
    Andrew Peeke nahodil puk ze středního pásma do pásma útočného. Jeho pobídku si Lankinen bez problémů pohlídal a sklepl kotouč na Nikitu Zadorova.
     
    08:12
    Cam Atkinson si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže mu puk utekl k holi Duncana Keitha. Chicago opět uklidňuje rozehrávku.
     
    07:38
    Ian Mitchell si sjel pro přihrávku až do obranného pásma, odkud následně poslal pobídku na Janmarka, který se nechal odstavit prvním soupeřem.
     
    07:10
    Riley Nash dojel přihrávku na útočnou modrou čáru, jenže se nechal obráncem vytlačit do rohu ledové plochy, odkud už nevyprodukoval nebezpečnou přihrávku.
    06:39 Patrik LAINE - 0:1
     
    06:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus se dostává do vedení! Hostující celek dokázal udeřit po rychlé akci. Ze středního pásma se do útočného pásma prodral PATRIK LAINE a svižnou střelou zápěstím vymetl horní roh! Asistence: Cam Atkinson.
     
    06:32
    Po dlouhé době museli rozhodčí přerušit hru. Korpisalo si totiž pohlídal nahození obloučkem ze středního pásma a s přehledem schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    06:10
    Dylan Strome zavezl puk do útočného pásma a od modré čáry jej nahodil před branku Columbusu. Korpisalo odvážně srazil puk na hůl jednoho z obránců.
     
    05:35
    Nicolas Beaudin si počkal na vystřídání svých spoluhráčů a nahodil puk na levou stranu. Za jeho pobídkou spěhal Dylan Strome, ale Korpisalo jeho pokus z těžké pozice vyrazil.
     
    05:10
    Alex DeBrincat poslal z levé strany dlouhou přihrávku na pravé křídlo, kam spěchal Patrick Kane, jenže druhý jmenovaný už pobídkou před branku spoluhráče nenašel.
     
    04:12
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Chicago se tlačilo do útočného pásma, jenže zadáci Columbusu se dobře stáhli a odehráli puk do bezpečí.
     
    03:35
    Seth Jones si mezi kruhy nabruslil na přihrávku zpoza branky domácího mužstva, ale Lankinen proti němu na poslední chvíli povyjel a připsal si cenný zákrok!
     
    03:10
    Zadáci Columbusu uklidnili rozehrávku v obranném pásmu a vyčkali na kompletní vystřídání svého celku. Také domácí kouč posílá na led čerstvé síly.
     
    02:41
    Calvin de Haan střílel od levého mantinelu. Jeho pobídku před brankou ještě tečoval Kurashev, ale od jeho hokejky se kotouč odrazil mimo branku Columbusu.
     
    02:10
    Lankinen vyjel za domácí klec, kde zastavil prudké nahození po mantinelu a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Columbus dobře atakuje kombinaci Blackhawks.
     
    01:39
    Pius Suter dostal přihrávku na pravý kruh, odkud se snažil zakončit zápěstím, jenže jeho projektil Korpisalo dobře viděl a připsal si zákrok pravým betonem.
     
    01:06
    Další akce domácího Chicaga končí rozehrávkou na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravé ruce brankáře Kevina Lankinena.
     
    00:36
    Calvin de Haan uspěl v souboji s obranném pásmu a rozjel následnou akci Chicaga. Domácí celek se poté dostal vpřed, ale Kurashev zápěstím minul branku.
     
    00:10
    Chicago uspělo na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale s nahozením ze středního pásma si poradil Korpisalo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní americká hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Chicago bude hrát v červeném, zatímco Columbus oblékne bílou sadu.
     
    Předpokládané sestavy:

    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Mitchell, Keith, Carlsson, de Haan, Beaudin, Zadorov – P. Kane, DeBrincat, Suter – D. Kubalík, D. Strome, Janmark – Kurashev, Söderberg, Hagel – Highmore, Kämpf, Johnson.

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Peeke, Del Zotto – Atkinson, Roslovic, Laine – Bjorkstrand, Stenlund, Domi – N. Foligno, Riley Nash, Robinson – Texier, Jenner, Grigorenko..
     
    Češi a Slováci

    Dominik Kubalík (CHI) – 15 zápasů, 3 góly, 9 asistencí
    David Kämpf (CHI) – 15 zápasů, 0 gólů, 2 asistence
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vzájemné zápasy

    12.2.2021 Chicago – Columbus 5:6
    1.2.2021 Chicago – Columbus 3:1
    30.1.2021 Chicago – Columbus 1:2
     
    Chicago Blackhawks

    Domácí Chicago je na tom o něco hůře. Domácí celek odehrál v letošním ročníku zatím patnáct zápasů a získal v nich šestnáct bodů. S tímto ziskem patří Blackhawks pátá pozice Centrální divize. Na týmy před sebou ale ztrácí Chicago jen pár bodů. V letošní sezóně Blackhawks opět táhne Patrick Kane, který už získal dvacet kanadských bodů a je čtvrtým nejproduktivnějším hráčem celé NHL.
     
    Columbus Blue Jackets

    Hostující Columbus zatím prožívá solidní sezónu. Po patnácti odehraných duelech má na svém kontě sedmnáct bodů a patří mu třetí pozice Centrální divize. Na vedoucí Tampu ztrácí jen dva body, ale má o několik odehraných zápasů navíc. V posledních dvou duelech však Columbus dokázal přehrát Carolinu a zvítězil také na ledě svého dnešního soupeře. Nejproduktivnějším hráčem je zatím dánský hokejista Bjorkstrand, který má na kontě dvanáct kanadských bodů.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Chicagem a Columbusem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 24. Beaudin (P. Kane, Zadorov), 57. Söderberg (Kurashev), 61. DeBrincat (P. Kane) – 7. Laine (Atkinson), 35. Atkinson (Werenski, S. Jones)


    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Mitchell, Keith, Carlsson, de Haan, Beaudin, Zadorov – P. Kane, DeBrincat, Suter – D. Kubalík, D. Strome, Janmark – Kurashev, Söderberg, Hagel – Highmore, Kämpf, Johnson.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Merzlikins) – S. Jones, Werenski, D. Savard, Gavrikov, Peeke, Del Zotto – Atkinson, Roslovic, Laine – Bjorkstrand, Stenlund, Domi – N. Foligno, Riley Nash, Robinson – Texier, Jenner, Grigorenko.

    Rozhodčí: MacDougall, L´Ecuyer – Pancich, Racicot
    bahis siteleri