Rusko – Česko cz 7:4 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:0 (kon.)
konec
Rusko
7:4 (1:1, 1:2, 5:1)
Česko
Neděle 14.02.2021, 12:00 • Malmö Arena, Malmö • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek již vše, děkuji vám za pozornost a přeji pokud možno poklidné strávení zbytku nedělního odpoledne. Někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (14:36:28)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Rusko – Kirill Kirsanov
    Česko – Michael Špaček
     
    Střely na bránu v třetí třetině (celkem):

    Rusko – 10 (31)
    Česko – 5 (36)
     
    Duel Ruska s Českem končí. Čtyřicet minut jsme sledovali hokej, který byl vyrovnaný a českého fanouška musel bavit, protože náš národní výběr byl nejen zdatným soupeřem, ale dokonce lepším celkem na ledové ploše. Co se však stalo ve zbývajících dvaceti minutách, nelze popsat jiným slovem, než je fiasko. Sborná naprosto zdemolovala, rozmontovala, rozebrala a zničila výběr Filipa Pešána, který najednou působil, jako by hrál o dvě úrovně níž. Třetí dějství vyhrála Sborná drtivým poměrem 5:1! Český tým dostal pádný důvod k hlubokému zamyšlení, uvidíme, jaké důsledky z něj budou vyvozeny.

    Pro Čechy tato porážka znamená jistotu toho, že zde na Beijer Hockey Games obsadí poslední čtvrté místo se ziskem pouhých dvou bodů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Stránský a Špaček ještě zkoušejí vypálit na bránu Ruska, kterou však oba minuli a kotouč míří do rohu hrací plochy. Utkání končí.
     
    59:19
    Rusové si z inkasované branky nic nedělají a znovu poslali tvrdý střílený pas do předbrankového prostoru. Kotouč se od Kodýtkovi brusle odrazil jen těsně vedle brankové konstrukce za Hrachovinou!
    59:07 David TOMÁŠEK - 7:4
     
    59:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    DAVID TOMÁŠEK se pomalinku rozjel, naznačil Askarovovi blafák do bekhendu a mladý gólman mu ho spolkl i s navijákem. Forhendovou kličkou za beton pak korigoval stav na 4:7 z českého pohledu!
    59:07 Faul, po kterém je nařízeno trestné střílení
     
    59:07
    David Tomášek se dostal do samostatného úniku! Čibrikov mu podrazil nohy a máme tu trestné střílení!
     
    58:49
    Sborná opět rozehrává od vlastní klece. Po levé straně se tentokrát přes důrazného Gazdu neprobili. Musí se vrátit ke své kleci.
     
    58:28
    Klok zaváží kotouč do rohu kluziště, kde se jej pokusí chvilku udržet. To se mu nepovedlo, Rusové vyráží do dalšího zběsilého útoku.
     
    58:16
    Češi nyní vyhráli vhazování v obranném pásmu a kotouč okamžitě poslali přes všechny čáry až na zakázané uvolnění. Další buly před Hrachovinou.
    57:45 Nikita ČIBRIKOV - 7:3
     
    57:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná ještě nemá dost a přidává gól na 7:3! NIKITA ČIBRIKOV nyní zužitkoval skvělou práci a přihrávku Bardakova do předbrankového prostoru, odkud přesnou ranou k levé tyči skóroval! Skvělý zápis pro sedmnáctiletého hráče! Asistence: Zachar Bardakov.
    57:26 Vladimir BUTUZOV - 6:3
     
    57:26
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi sice vyhráli vhazování, jenže se neudrželi v třetině. Moravčík pak chyboval ve středním pásmu u hrazení, kde ztratil puk a nechal se soupeřem předskočit. VLADIMIR BUTUZOV dává pohodlnou střelou do prázdné klece razítko na výhru Ruska! Bez asistence.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 8. Bardakov (Čibrikov, Kirsanov), 38. Kraskovskij (Kovalenko), 49. Kovalenko (Misjul), 53. Misjul (Podkolzin), 55. Podkolzin (Bardakov), 58. V. Butuzov, 58. Čibrikov (Bardakov) – 17. Špaček (Šulák), 30. Flek (Smejkal), 31. Klok (Špaček), 60. Tomášek (TS)


    Rusko: Askarov (Tarasov) – Kirsanov, Zborovskij, Čisťakov, Pylenkov, Misjul, Minulin, Muchamadullin – Čechovič, Sorkin, Žafjarov (C) – Čibrikov, Bardakov, Podkolzin (A) – V. Butuzov, Kraskovskij (A), Kovalenko – Grošev, Moisejev, Rubcov – Kravcov.
    Česko: Hrachovina (Bartošák) – F. Král, Moravčík (C), Šulák (A), Klok, D. Musil, Gazda, Němeček – Š. Stránský, Špaček, Lenc (A) – Smejkal, Tomášek, Flek – Blümel, Kodýtek, Koblížek – Ordoš, Lakatoš, Flynn – Suchý.

    Rozhodčí: Öhlund, Björk – Yletyinen, Persson (všichni SWE)

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri