San Jose – Vegas 1:3 (kon.) | Florida – Tampa 1:6 (kon.) | Toronto – Montreal 1:2 (kon.)
NY Islanders – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – Columbus 3:2 (po pr.)
Nashville – Detroit 2:4 (kon.) | Dallas – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Vancouver – Calgary 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Washington 6:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
Dallas Stars
3:4 (0:0, 1:2, 2:1 - 0:0)
Carolina Hurricanes
Neděle 14.02.2021, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Carolina Hurricanes.
    Autorem vítězné branky je VINCENT TROCHECK.
    59:21 Joe PAVELSKI - 3:3
     
    59:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav utkání!!! Tak a Carolině hrubě platí za neproměněnou předcházející šanci, když domácí šli ihned do útoku, kde nakonec Benn přihrál JOE PAVELSKÉMU, jenž se trefil přesně do šibenice hostující klece. Asistence: Jamie Benn, John Klingberg.
    48:22 Jason ROBERTSON - 2:3
     
    48:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se dostali do útočného pásma, kde nakonec z levého kruhu nahrál Hintz na střed JASONU ROBERTSONOVI, který hned vystřelil a prostřelil Nedeljkovice střelou k tyči. Asistence: Roope Hintz.
    42:06 Jordan STAAL - 1:3
     
    42:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes využívají přesilovou hru! Po nepřesné střele Trochecka se kotouč dostal za bránu Dallasu, kde ho sebral Svečnikov, který následně ihned přihrál JORDANU STAALOVI, který byl zcela volný před bránou Dallasu, a ten už prostřelil Oettingera střelou na bližší tyč. Asistence: Andrej Svečnikov, Vincent Trocheck.
    39:53 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:2
     
    39:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes v samotném závěru druhé třetiny otáčejí vývoj utkání na svou stranu! Nečas dostal puk na pravou stranu útočného pásma, odkud vyslal milimetrově přesnou přihrávku na TEUVA TERÄVÄINENA, který poslal kotouč do horních pater domácí klece. Asistence: Martin Nečas, Jake Gardiner.
    37:29 Jordan MARTINOOK - 1:1
     
    37:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurricanes vyrovnávají stav utkání, když hosté dlouho drželi puk ve svém útočném pásmu, kde nakonec Gardiner poslal rychlou přihrávku mezi kruhy na JORDANA MARTINOOKA, který kotouč tečoval přesně mezi betony Oettingera. Asistence: Jake Gardiner, Jesper Fast.
    25:49 Jason DICKINSON - 1:0
     
    25:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    O kotouč se dlouho bojovalo u mantinelu, odkud jej nakonec vybojovali domácí na modrou čáru, kde byl Comeau, který ho poslal na bránu a lehce před Nedeljkovicem ho tečoval Cogliano a brankář Caroliny jen vyrazil puk vedle sebe, kde byl JASON DICKINSON, který už ho poslal do hostující brány. Asistence: Andrew Cogliano, Blake Comeau.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 26. Dickinson (Cogliano, Comeau), 49. Robertson (Hintz), 60. Pavelski (Ja. Benn, J. Klingberg) – 38. Martinook (Gardiner, Fast), 40. T. Teräväinen (Nečas, Gardiner), 43. J. Staal (Svečnikov, Trocheck), rozh. náj. Trocheck

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jason Robertson (DAL)
    0:0   Dougie Hamilton (CAR)
    2. série:
    0:0   Joe Pavelski (DAL)
    0:1   Vincent Trocheck (CAR)
    3. série:
    0:1   Denis Gurjanov (DAL)


    Dallas Stars: Oettinger (Chudobin) – Lindell, J. Klingberg, Heiskanen, Oleksiak, Pysyk, Sekera – Ja. Benn, Pavelski, Kiviranta – Robertson, Hintz, Gurjanov – Cogliano, Dickinson, Comeau – Dowling, Faksa, Dellandrea.
    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Reimer) – Slavin, D. Hamilton, Skjei, Pesce, Gardiner, H. Fleury – B. McGinn, Aho, T. Teräväinen – Niederreiter, Trocheck, Nečas – Svečnikov, J. Staal, Foegele – Martinook, Lorentz, Fast.

    Diváci: 4 071
    bahis siteleri