San Jose – Vegas 1:3 (kon.) | Florida – Tampa 1:6 (kon.) | Toronto – Montreal 1:2 (kon.)
NY Islanders – Boston 4:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 4:5 (po pr.) | Chicago – Columbus 3:2 (po pr.)
Nashville – Detroit 2:4 (kon.) | Dallas – Carolina 3:4 (0:1 po s.n.) | Vancouver – Calgary 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Washington 6:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Calgary Flames
Neděle 14.02.2021, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:37 Brandon SUTTER - 3:1
     
    58:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto! BRANDON SUTTER dostal přihrávku před svou vlastní modrou čáru a otevřel se mu volný prostor, čehož využil k nasměrování puku d prázdné branky. Asistence: Loui Eriksson.
    54:49 Tyler MYERS - 2:1
     
    54:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver je za svou aktivitu po právu odměně a dostává se opět do vedení. Autorem branky je TYLER MYERS, který sebral puk ve středním pásmu a dostal se až do zakončení. Bez asistence.
    30:42 Sam BENNETT - 1:1
     
    30:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Krátce po komerční pauze se Flames dostávají k vyrovnání! Autorem branky je SAM BENNETT, kterému do příhodnější pozice na střed přihrál Gaudreau a osmou střelou prostřelil Demka v jeho brance. Asistence: Johnny Gaudreau a Rasmus Andersson.
    29:27 Quinn HUGHES - 1:0
     
    29:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Až 29. střela na Markströma končí v síti! Autorem branky je QUINN HUGHES, který vystihl rozehrávku soupeře u modré čáry a přímočaře se vydal k brance a poslal puk do sítě. Hughes tedy potvrzuje to, že je nejproduktivnějším obráncem v NHL. Bez asistence.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 30. Q. Hughes, 55. T. Myers, 59. B. Sutter (L. Eriksson) – 31. S. Bennett (J. Gaudreau, R. Andersson)


    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Edler (A), Schmidt, Q. Hughes, Jo. Benn, Juolevi, T. Myers – Pearson, Horvat (C), Höglander – J. T. Miller, E. Pettersson, Boeser – Roussel, B. Sutter (A), Gaudette – L. Eriksson, Beagle, Virtanen.
    Calgary Flames: Markström (Rittich) – R. Andersson, Giordano (C), Hanifin, Ch. Tanev, Välimäki, Mackey – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, Dubé – J. Gaudreau, Monahan (A), S. Bennett – Lucic, Backlund, Mangiapane – Nordström, Froese, Leivo.

    Rozhodčí: K. Pollock, G. Skilliter – K. Murchison, D. Brisebois
    bahis siteleri