Arizona – St. Louis 1:0 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 5:6 (po pr.)
Carolina – Columbus 7:3 (kon.) | Tampa – Florida 4:6 (kon.) | Detroit – Chicago 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 5:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 3:2 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Úterý 16.02.2021, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:44 Dominik KUBALÍK - 2:3
     
    64:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, český útočník uzavírá zápas svým druhým gólem a Chicago tak bere plný bodový zisk! V samotném závěru prodloužení se hosté vrhli do přečíslení dva na jednoho, při kterém Pius Suter uvolnil před Thomasem Greissem DOMINIKA KUBALÍKA, který ho překonal prudkou střelou mezi betony. Asistence: Pius Suter, Nicolas Beaudin.
    45:49 Christian DJOOS - 2:2
     
    45:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí dotahují dvoubrankové manko a nyní mohou usilovat o obrat! CHRISTIAN DJOOS měl po přihrávce na modrou čáru spoustu prostoru. Pozici si ještě vylepšil šikovným objetím Alexe DeBrincata a následně nechytatelně vymetl levou šibenici. Asistence: Frans Nielsen, Adam Erne.
    19:46 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:2
     
    19:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings přece jen ještě přes přestávkou udeřili a rázem jsou zpátky ve hře! VLADISLAV NAMĚSTNIKOV chtěl z pravé strany vytvořil střeleckou pozici pro Patrika Nemetha, kterého ale trefil jen do brusle. Od ní se však kus gumy odrazil do Malcolma Subbana, který to vůbec nečekal, takže ho srazil jen před odkrytou branku, kde byl první ruský hokejista, který ho bez váhání poslal za brankovou čáru. Asistence: Patrik Nemeth, Sam Gagner.
    16:09 Dominik KUBALÍK - 0:2
     
    16:09
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté trestají každou chybu soupeře! Brandon Hagel výborně vystihl přihrávku ve středním pásmu, následně se protlačil do pravého kruhu, odkud poslal přízemní puk do brankoviště, kde ho dokázal mimo dosah brankáře tečovat DOMINIK KUBALÍK. Asistence: Brandon Hagel.
    04:19 Mattias JANMARK - 0:1
     
    04:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks ustáli úvodní tlak a nyní se dostávají do vedení díky výborné akci! O tu se zasloužil zejména Carl Söderberg, který si zpoza branky našel cestu k pravé tyči, kde výbornou zadovkou skrz tři protihráče uvolnil na druhé straně MATTIASE JANMARKA, jenž pohotově překonal přesouvajícího Thomase Greisse. Asistence: Carl Söderberg, Nikita Zadorov.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 20. Naměstnikov (Nemeth, Gagner), 46. Djoos (Nielsen, Erne) – 5. Janmark (Söderberg, Zadorov), 17. D. Kubalík (Hagel), 65. D. Kubalík (Suter, Beaudin)


    Detroit Red Wings: Greiss (J. Bernier) – Merrill, Hronek, M. Staal, Stecher, Nemeth, Djoos – Zadina, D. Larkin (C), Bromé – B. Ryan, Fabbri, Mantha – Filppula, Naměstnikov, Gagner – Nielsen (A), Glendening (A), Erne.
    Chicago Blackhawks: M. Subban (Lankinen) – Keith (A), Mitchell, de Haan, Carlsson, Zadorov, Beaudin – DeBrincat (A), Suter, P. Kane (A) – Janmark, D. Strome, D. Kubalík – Hagel, Söderberg, Kurashev – Highmore, Kämpf, Johnson.

    Rozhodčí: O'Rourke, Pochmara – Suchánek, Baker
    bahis siteleri