Arizona – St. Louis 1:0 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 5:6 (po pr.)
Carolina – Columbus 7:3 (kon.) | Tampa – Florida 4:6 (kon.) | Detroit – Chicago 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 5:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 3:2 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
2:3 (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Úterý 16.02.2021, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:44 Dominik KUBALÍK - 2:3
     
    64:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, český útočník uzavírá zápas svým druhým gólem a Chicago tak bere plný bodový zisk! V samotném závěru prodloužení se hosté vrhli do přečíslení dva na jednoho, při kterém Pius Suter uvolnil před Thomasem Greissem DOMINIKA KUBALÍKA, který ho překonal prudkou střelou mezi betony. Asistence: Pius Suter, Nicolas Beaudin.
     
    64:09
    Na druhé straně pěknou individuální akci předvedl Pius Suter, kterého nakonec od gólu dělily centimetry, protože rozezněl brankovou konstrukci!
     
    63:39
    Domácí mířili do přečíslení tři na jednoho, Filip Zadina tak byl po přihrávce sám před brankáře, ale ani nezakončil, protože si prudký pas nedokázal zpracovat!
     
    62:18
    Mattias Janmark neočekávaně zrychlil a posunul se tak až před bránu, kde zkoušel zasunout kotouč mezi betony Thomase Greisse, ale neúspěšně!
     
    55:40
    Anthony Mantha byl ve správný čas na správném místě, zachytil tak přihrávku soupeře a v dobré rychlosti vypálil, ale horní růžek netrefil jen o píď!
     
    53:09
    Mathias Bromé velmi šikovně prostrčil kotouč před branku, kde byl úplně sám Dylan Larkin, který ale z otočky pálil jen do výstroje gólmana!
    45:49 Christian DJOOS - 2:2
     
    45:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí dotahují dvoubrankové manko a nyní mohou usilovat o obrat! CHRISTIAN DJOOS měl po přihrávce na modrou čáru spoustu prostoru. Pozici si ještě vylepšil šikovným objetím Alexe DeBrincata a následně nechytatelně vymetl levou šibenici. Asistence: Frans Nielsen, Adam Erne.
     
    42:42
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Patrick Kane – 2 min., hákování).
     
    39:49
    Hosté to přece jen ještě pěkně vykombinovali. Na konci kombinace byl u levé tyče připravený Patrick Kane, který ale z této pozice nastřelil jen horní tyčku!
     
    38:43
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Robby Fabbri – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    38:05
    Ihned po vhazování byl v domácím brankovišti obrovský zmatek, nejvíce se tam angažoval o skórování Pius Suter, ale ten ve velkém houfu hráčů kotouč do sítě nedostal!
     
    34:57
    Mohlo to být zase o tři branky, protože Thomas Greiss neudržel tvrdý projektil Duncana Keitha ve své výstroji a kotouč tak poskakoval v brankovišti, ale další práci už odvedli pozorní obránci!
     
    34:46
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Valtteri Filppula – 2 min., podrážení).
    19:46 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:2
     
    19:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings přece jen ještě přes přestávkou udeřili a rázem jsou zpátky ve hře! VLADISLAV NAMĚSTNIKOV chtěl z pravé strany vytvořil střeleckou pozici pro Patrika Nemetha, kterého ale trefil jen do brusle. Od ní se však kus gumy odrazil do Malcolma Subbana, který to vůbec nečekal, takže ho srazil jen před odkrytou branku, kde byl první ruský hokejista, který ho bez váhání poslal za brankovou čáru. Asistence: Patrik Nemeth, Sam Gagner.
    16:09 Dominik KUBALÍK - 0:2
     
    16:09
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté trestají každou chybu soupeře! Brandon Hagel výborně vystihl přihrávku ve středním pásmu, následně se protlačil do pravého kruhu, odkud poslal přízemní puk do brankoviště, kde ho dokázal mimo dosah brankáře tečovat DOMINIK KUBALÍK. Asistence: Brandon Hagel.
     
    14:52
    Luke Glendening vedl přečíslení dva na jednoho, které chtěl řešit přihrávkou, ale do té se obětavě vrhl jeden z obránců, který tak zabránil nebezpečné příležitosti!
     
    12:18
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Duncan Keith – 2 min., hákování).
     
    08:38
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Patrik Nemeth – 2 min., sekání).
    04:19 Mattias JANMARK - 0:1
     
    04:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks ustáli úvodní tlak a nyní se dostávají do vedení díky výborné akci! O tu se zasloužil zejména Carl Söderberg, který si zpoza branky našel cestu k pravé tyči, kde výbornou zadovkou skrz tři protihráče uvolnil na druhé straně MATTIASE JANMARKA, jenž pohotově překonal přesouvajícího Thomase Greisse. Asistence: Carl Söderberg, Nikita Zadorov.
     
    02:00
    Po pěkné kombinaci se ocitl v dobré pozici Robby Fabbri, který z pravého kruhu nejprve pálil do brankáře a pak už branku přestřelil!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 20. Naměstnikov (Nemeth, Gagner), 46. Djoos (Nielsen, Erne) – 5. Janmark (Söderberg, Zadorov), 17. D. Kubalík (Hagel), 65. D. Kubalík (Suter, Beaudin)


    Detroit Red Wings: Greiss (J. Bernier) – Merrill, Hronek, M. Staal, Stecher, Nemeth, Djoos – Zadina, D. Larkin (C), Bromé – B. Ryan, Fabbri, Mantha – Filppula, Naměstnikov, Gagner – Nielsen (A), Glendening (A), Erne.
    Chicago Blackhawks: M. Subban (Lankinen) – Keith (A), Mitchell, de Haan, Carlsson, Zadorov, Beaudin – DeBrincat (A), Suter, P. Kane (A) – Janmark, D. Strome, D. Kubalík – Hagel, Söderberg, Kurashev – Highmore, Kämpf, Johnson.

    Rozhodčí: O'Rourke, Pochmara – Suchánek, Baker
    bahis siteleri