Arizona – St. Louis 1:0 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 5:6 (po pr.)
Carolina – Columbus 7:3 (kon.) | Tampa – Florida 4:6 (kon.) | Detroit – Chicago 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 5:6 (kon.) | Vancouver – Calgary 3:4 (po pr.) | San Jose – Anaheim 3:2 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:4 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:1)
Calgary Flames
Úterý 16.02.2021, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:23 Johnny GAUDREAU - 3:4
     
    60:23
    Calgary právě vstřelilo branku!
    V nadstavbové části jsme se dlouho neohřáli a Flames okamžitě využívají svou přesilovku. Z kruhu pro vhazování mířil přesně JOHNNY GAUDREAU, který se paradoxně v koncovce trápil celou třetí třetinu. Třebaže Canucks zachránili alespoň bod, v prodloužení se ke slovu nedostali a prohrávají s Flames už počtvrté v této sezoně. Kouč Travis Green ještě vyzkoušel trenérskou výzvu, o ofsajd se ovšem, byť těsně, skutečně nejednalo. Asistence: Sean Monahan a Elias Lindholm.
    59:29 Brock BOESER - 3:3
     
    59:29
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí neztratili naději, po vyhraném buly předal Myers kotouč na BROCKA BOESERA a ten vypálil velmi přesně. Kyselý výraz tak mění za obrovský úsměv od ucha k uchu. Ani vystupující Christopher Tanev nedokázal puk zastavit, ten se otřel o tyčku a skončil v síti. Za stavu 3:3 půjdeme do prodloužení. Asistence: Tyler Myers.
    35:51 Dillon DUBÉ - 2:3
     
    35:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Neskutečná momentka. Nate Schmidt zazmatkoval, svou přihrávku poslal do betonu brankáře Thatchera Demka, který si jen lehl na ledovou plochu a už nemohl nic dělat s tím, když DILLON DUBÉ, číhající za jeho zády, dopravil puk do prázdné brány. Tato trefa bude zdobit sestřihy těch nejzvláštnějších gólů v NHL. Bez asistence.
    30:40 Elias LINDHOLM - 2:2
     
    30:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hodně nahněvaný je sám na sebe Bo Horvat. Jeho naivní přihrávka se stala pohodlnou kořistí pro obránce Rasmuse Anderssona, který si tak připisuje druhou asistenci v utkání. Ještě ve středním pásmu totiž zvládl poslat žabičku na hůl ELIASE LINDHOLMA, který už bezpečně našel prostor na přední tyči. Hosté rázem srovnávají krok. Asistence: Rasmus Andersson.
    19:35 Milan LUCIC - 2:1
     
    19:35
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Trenér Travis Green rozhodně nemůže být spokojený s tím, co jeho muži předvedli v posledních vteřinách úvodní periody. Formace MILANA LUCICE zůstala v útočném pásmu, obránce Rasmus Andersson s pukem na holi objel bránu a prudkou přihrávkou rozradostnil úspěšného střelce. Zdálo se, že Thatcher Demko měl ještě řádně zakrytý výhled, a pokud jsme mluvili o tom, že by si měl v pohodě dojít pro třetinu s čistým štítem, platilo to jen do poloviny 18. minuty. Nyní je skóre 2:1. Signalizovaný trest se neukládá. Asistence: Rasmus Andersson a Connor Mackey.
    14:44 Bo HORVAT - 2:0
     
    14:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Parádní práce J. T. Millera... svým naznačením zcela vyřadil bránící trojku soupeře a přihrávkou na Brocka Boesera uvolnil místo pro další kombinaci. Právě Boeser pak z první posílal pas do slotu, kde neměl problém s přesným zakončením do odkryté brány BO HORVAT. Díky přesilovce pět na tři si domácí budují dvoubrankový náskok. Asistence: Brock Boeser a J. T. Miller.
    03:51 Tanner PEARSON - 1:0
     
    03:51
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Velký pech z pohledu Flames. Perfektně zvládnuté oslabení nakonec nese hořkou pachuť, neboť od modré čáry se před brankoviště snesla rázná střela Quinna Hughese a TANNER PEARSON vteřinu před vypršením přesilové hry úchvatnou tečí usměrnil kotouč do sítě. Přitom se zdálo, že touto situací o nerovnovážném počtu mužů na ledě si pomohou spíše hosté. Rázem ovšem prohrávají 1:0. Asistence: Quinn Hughes a Tyler Myers.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 4. Pearson (Q. Hughes, T. Myers), 15. Horvat (Boeser, J. T. Miller), 60. Boeser (T. Myers) – 20. Lucic (R. Andersson, Mackey), 31. E. Lindholm (R. Andersson), 36. Dubé, 61. J. Gaudreau (Monahan, E. Lindholm)


    Vancouver Canucks: Demko (Holtby) – Edler (A), Schmidt, Q. Hughes, Jo. Benn, Juolevi, T. Myers – J. T. Miller, E. Pettersson, Boeser – Pearson, Horvat (C), Höglander – Roussel, B. Sutter (A), Gaudette – L. Eriksson, Beagle, Virtanen.
    Calgary Flames: Markström (Rittich) – Hanifin, Ch. Tanev, Giordano (C), Välimäki, Mackey, R. Andersson – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, Mangiapane – J. Gaudreau, Monahan (A), Simon – Lucic, S. Bennett, Dubé – Nordström, Froese, B. Robinson.

    Rozhodčí: Meier, Markovic – Murchison, Brisebois
    bahis siteleri