Washington – Buffalo 3:1 (kon.) | Boston – New Jersey 2:3 (kon.) | Toronto – Ottawa 7:3 (kon.)
Pittsburgh – NY Islanders 4:1 (kon.) | Columbus – Nashville 3:0 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 2:3 (1:2 po s.n.)
St. Louis – San Jose 3:2 (po pr.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (2:3 po s.n.) | Anaheim – Minnesota 1:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
New York Islanders
Pátek 19.02.2021, 01:08 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:54 Bryan RUST - 4:1
     
    56:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, protože Pens trefili prázdnou branku soupeře! Michael Matheson zastavil akci soupeře v rohu a Jevgenij Malkin pak našel ve středním pásmu Jasona Zuckera. Ten sice mohl sám trefil opuštěnou svatyni Islanders, ale daroval gól BRYANU RUSTOVI. Asistence: Jason Zucker a Jevgenij Malkin.
    55:39 Brock NELSON - 3:1
     
    55:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    V přesilové hře je odčarované kouzlo Tristana Jarryho! Z levé strany přesně přihrával Josh Bailey, který v brankovišti našel položenou hůl BROCKA NELSONA, jenž už měl před sebou snadnou úlohu. Asistence: Josh Bailey a Nick Leddy.
    49:11 Jason ZUCKER - 3:0
     
    49:11
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Rychlá kombinace domácího mužstva končí třetím zásahem! Jevgenij Malkin přihrál za branku, odkud na hranici brankoviště přihrával zase Bryan Rust. JASON ZUCKER pak na nic nečekal a usměrnil kotouč na rameno Semjona Varlamova. Asistence: Bryan Rust a Jevgenij Malkin.
    38:01 Teddy BLUEGER - 2:0
     
    38:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla chytrost Michaela Mathesona, který si puk nastřelil o zadní mantinel a dojel ho. Následně vystřelil a Semjon Varlamov vyrazil kotouč jen vedle sebe. Na správném místě stál TEDDY BLUEGER, jenž měl před sebou prázdnou branku. Asistence: Michael Matheson a Zach Aston-Reese.
    04:15 Sidney CROSBY - 1:0
     
    04:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Za brankou bojoval u hrazení Jake Guentzel, který přihrával o předbrankového prostoru, kde kotouč neodpálil Brock Nelson. Puku se tak zmocnil Kasperi Kapanen, jenž okamžitě zamířil na první tyčku. Před brankou ještě projel SIDNEY CROSBY, který puk tečoval pod lapačku bezmocného Varlamova. Asistence: Kasperi Kapanen.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 5. Crosby (Kapanen), 39. Blueger (Matheson, Aston-Reese), 50. Zucker (Rust, Malkin), 57. Rust (Zucker, Malkin) – 56. B. Nelson (Jo. Bailey, Leddy)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), P-O. Joseph, Marino, Matheson, Ceci, M. Pettersson – Kapanen, Crosby (C), Guentzel – Rust, Malkin (A), Zucker – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Lafferty, Jankowski, O'Connor.
    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Leddy, Mayfield, Dobson, A. Greene – Jo. Bailey (A), Barzal, Lee (C) – Eberle, B. Nelson, Dal Colle – Wahlstrom, Pageau, Beauvillier – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Furman South – Kyle Flemington, Travis Gawryletz
    bahis siteleri