Carolina – Chicago 5:3 (kon.) | Detroit – Florida 2:7 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:2 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 0:2 (kon.) | Washington – NY Rangers 1:4 (kon.) | New Jersey – Buffalo 2:3 (kon.)
Detroit – Florida 2:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
5:3 (1:0, 1:2, 3:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 20.02.2021, 01:07 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Carl SÖDERBERG - 5:3
     
    59:09
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují, ale čas hraje proti nim. Nahození Kanea tečoval do protipohybu gólmana CARL SÖDERBERG. Radost z gólu bychom u hokejistů v bílém hledali bez úspěchu. Asistence: Patrick Kane a Adam Boqvist.
     
    59:00
    Vyloučeným hráčem je Jesper Fast. V souboji dvou švédských útočníků nestíhal Janmarkovi, jemuž zabránil v pohybu hákováním.
    56:46 Jaccob SLAVIN - 5:2
     
    56:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto. Volného puku se chopil JACCOB SLAVIN, který zamířil přes celé hřiště do prázdné brány. Americký bek střílí svůj první gól v sezóně. Asistence: Teuvo Teräväinen.
    55:04 Nino NIEDERREITER - 4:2
     
    55:04
    Carolina právě vstřelila branku!
    Druhá využitá přesilovka přibližuje Hurikány cennému vítězství! Nečas našel před brankou Fasta, jenž nezištně posunul kotouč za sebe na NINA NIEDERREITERA, tomu stačilo pouze trefit odkrytou bránu. Asistence: Jesper Fast a Martin Nečas.
     
    53:36
    Blackhawks výrazně komplikuje situaci Adam Boqvist. McGinn mohl ujet do úniku, ale švédský bek mu skočil pod nohy a podrazil jej.
     
    48:38
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Rozhodčí vylučují domácího kapitána Jordana Staala za držení, jehož se dopustil za brankou proti de Haanovi.
     
    47:42
    Martin Nečas je ve třetí třetině hodně vidět. Nyní vybojoval faul na svou osobu, sekáním se provinil Nikita Zadorov. Ruský bek beze slov odjíždí na trestnou lavici a bude doufat, že tam vydrží celé dvě minuty.
    42:28 Martin NEČAS - 3:2
     
    42:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    MARTIN NEČAS vrací Carolině vedení! Střelu zápěstím od modré čáry vyrazil Lankinen nad sebe. Kotouč se odrazil od břevna zpátky do hry, načež si smolně srazil touš do vlastní brány de Haan. Asistence: Jake Gardiner a Teuvo Teräväinen.
     
    42:14
    Domácí si zahrají druhou přesilovku. Dylan Strome přesekl hokejku Jespera Fasta, švédský útočník následně neměl jak pokračovat ve hře.
    39:49 Ian MITCHELL - 2:2
     
    39:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Studená sprcha pro domácí mužstvo, které inkasuje gól do šatny a přichází o svůj náskok! IAN MITCHELL obdržel od Kämpfa nahrávku do mezikruží a střelou těsně nad ledem propálil Reimera k levé tyči, gólman očekával zakončení spíše do horních pater svatyně. Asistence: David Kämpf a Patrick Kane.
    36:39 Patrick KANE - 2:1
     
    36:39
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Fantastický gól PATRICKA KANEA znamená snížení. Americký útočník zaškobrtl, přesto zvládl dojet k puku dříve než Pesce. Vzápětí se kolem krajana v dresu soupeře obtočil a ještě z otočky vystřelil bekhendem mezi tělo a vyrážečku Reimera. Opravdu krásná branka. Asistence: Alex DeBrincat.
     
    34:04
    Poprvé v utkání si vyzkouší početní převahu Carolina. Na lavici hanby putuje Ian Mitchell, jenž se provinil nedovoleným bráněním proti McGinnovi.
     
    30:13
    Martin Nečas posílá Hurikány do čtyř. Ještě v obranném pásmu totiž vyhodil puk mimo hru bez doteku plexiskla. Rozhodčí neměli na výběr.
     
    25:31
    Finský gólman ve službách Chicaga se musí ohánět ze strany na stranu. Od modré střílel Slavin do Boqvista, o dorážku se přihlásil Fast. Rána skončila na levé tyčce!
    24:03 Vincent TROCHECK - 2:0
     
    24:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče Brind'Amoura odskakují do dvoubrankového náskoku! Trocheck nahrál k mantinelu Beanovi, který prokázal velký přehled a v pravý čas puk VINCENTU TROCHECKOVI mezi kruhy vrátil. Americký forward z první propálil marně se přesunujícího gólmana. Asistence: Jake Bean a Nino Niederreiter.
    15:22 Nino NIEDERREITER - 1:0
     
    15:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    Krátce po ubráněném oslabení se hráči Canes ujímají vedení! Slavin našel hůl NINA NIEDERREITERA, jenž si nabruslil do levého kruhu a křižnou střelou zápěstím k protější tyči prostřelil Lankinena. Asistence: Jaccob Slavin.
     
    13:01
    První přesilovou hru si zahrají hosté z Chicaga. Brady Skjei u mantinelu krosčekoval Brandona Hagela, pravice rozhodčího okamžitě vyletěla vzhůru.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 16. Niederreiter (Slavin), 25. Trocheck (Bean, Niederreiter), 43. Nečas (Gardiner, T. Teräväinen), 56. Niederreiter (Fast, Nečas), 57. Slavin (T. Teräväinen) – 37. P. Kane (DeBrincat), 40. Mitchell (Kämpf, P. Kane), 60. Söderberg (P. Kane, Boqvist)


    Carolina Hurricanes: Reimer (Nedeljkovic) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Gardiner, Bean, Skjei – T. Teräväinen, Aho, B. McGinn – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Foegele, J. Staal (C), Svečnikov – Fast, Paquette, Martinook (A).
    Chicago Blackhawks: Lankinen (M. Subban) – Mitchell, Keith (A), Carlsson, de Haan, Beaudin, Zadorov, Boqvist (A) – P. Kane, Suter (A), DeBrincat – D. Kubalík, D. Strome, Hagel – Janmark, Söderberg, Kurashev – Kämpf, Carpenter.

    Rozhodčí: Brenk, St.Laurent – Suchánek, Gawryletz
    bahis siteleri