Carolina – Chicago 5:3 (kon.) | Detroit – Florida 2:7 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:2 (kon.)
Vancouver – Winnipeg 0:2 (kon.) | Washington – NY Rangers 1:4 (kon.) | New Jersey – Buffalo 2:3 (kon.)
Detroit – Florida 2:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:7 (1:4, 0:1, 1:2)
Florida Panthers
Sobota 20.02.2021, 01:07 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:56 Anthony DUCLAIR - 2:7
     
    48:56
    Florida právě vstřelila branku!
    V Little Caesars Areně se začíná schylovat k deseti brankám v domácí síti! Carter Verhaeghe vyhrál souboj v rohu kluziště a posunul kotouč na Aleksandera Barkova, jenž před brankou bleskově našel ANTHONYHO DUCLAIRA. Ten předvedl rychlé zpracování a Jonathanu Bernierovi tak nedal šanci k úspěšnému přesunu. Asistence: Aleksander Barkov.
    45:50 Patric HÖRNQVIST - 2:6
     
    45:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers okamžitě využívají tuto přesilovku a nejspíš si definitivně zajišťují výhru! Hned po vyhraném vhazování Keith Yandle vymyslel další parádní pas na Aleksandera Barkova, který se ještě rozhodl pro přihrávku na lépe postaveného PATRICA HÖRNQVISTA. Ten to měl kotouč opět před prázdnou klecí, čehož neprodleně využil. Asistence: Aleksander Barkov, Keith Yandle.
    42:49 Valtteri FILPPULA - 2:5
     
    42:49
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings sice početní výhodu nevyužili, ale vzápětí stejně snižují! VALTTERI FILPPULA si od mantinelu sjel do pravého kruhu, odkud poslal na bránu ideální kotouč na teč, na který měl reagovat Filip Zadina. Anthony Duclair byl však rychlejší, ale puk smolně srazil přímo nad rameno vlastního brankáře! Asistence: Robby Fabbri, Dylan Larkin.
    39:38 Aaron EKBLAD - 1:5
     
    39:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Nakonec jsme se dočkali gólu i ve druhém dějství! Domácí nebyli při defenzivě příliš důrazní, čehož dokonale využit po nabití AARON EKBLAD, jehož prudká rána zapadla přímo do pravé šibenice branky Detroitu! Asistence: MacKenzie Weegar, Anthony Duclair.
    15:15 Aleksander BARKOV - 1:4
     
    15:15
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida okamžitě tlumí vzestup soupeře čtvrtou brankou! Domácí obrana nefunguje příliš dobře, což ukázal Carter Verhaeghe, který velmi jednoduše projel až před Thomase Greisse, kterého sice nepřekonal, ale německý brankář nedokázal kotouč schovat. Do brankoviště tak následně dojel ALEKSANDER BARKOV, který šikovně kus gumy poslal za brankovou čáru. Asistence: Carter Verhaeghe, Anton Strälman.
    14:06 Bobby RYAN - 1:3
     
    14:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings jsou zničehonic zpátky ve hře! Postaral se o to BOBBY RYAN, který se po přechodu modré čáry mocně napřáhl a vypálil tak tvrdě, že Chris Driedger nedokázal včas utěsnit mezeru mezi tělem a vyrážečkou! Asistence: Robby Fabbri.
    12:45 Patric HÖRNQVIST - 0:3
     
    12:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers ukazují, jak jednoduché je vstřelení gólu! Keith Yandle po přihrávce na modrou čáru naznačil střelu, ale místo toho přihrál na pravou tyč PATRICU HÖRNQVISTOVI, který byl úplně nehlídaný a naprosto bez problémů tak doklepl kus gumy za brankovou čáru. Asistence: Keith Yandle, Jonathan Huberdeau.
    07:58 MacKenzie WEEGAR - 0:2
     
    07:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté během pouhých dvou minut odskakují na rozdíl dvou branek! I tentokrát byl přechod do útoku na hraně, ale opět to prošlou, takže Jonathan Huberdeau mohl prostrčit kotouč skrz obranu soupeře na napřáhnutého MACKENZIEHO WEEGARA, jenž také pálil ke vzdálenější tyči, ale tentokrát k té pravé. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    06:08 Juho LAMMIKKO - 0:1
     
    06:08
    Florida právě vstřelila branku!
    Panthers začínají potvrzovat roli favorita a skórují jako první! Po hraniční ofsajdové situaci byl u kotouč první Brett Conolly, který i přes hokejku obránce dostal kotouč před bránu, kde byl připraven k zakončení JUHO LAMMIKKO, jenž překvapil německého gólmana prudkou střelou ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Brett Connolly, Keith Yandle.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 15. B. Ryan (Fabbri), 43. Filppula (Fabbri, D. Larkin) – 7. Lammikko (Connolly, Yandle), 8. Weegar (Huberdeau), 13. Hörnqvist (Yandle, Huberdeau), 16. Barkov (Verhaeghe, Strälman), 40. Ekblad (Weegar, Duclair), 46. Hörnqvist (Barkov, Yandle), 49. Duclair (Barkov)


    Detroit Red Wings: Greiss (21. J. Bernier) – Merrill, Hronek, M. Staal, Stecher, Nemeth, Djoos – Zadina, D. Larkin (C), Mantha – Bromé, Fabbri, B. Ryan – Nielsen (A), Filppula, Gagner – Helm, Glendening (A), Erne.
    Florida Panthers: Driedger (Bobrovskij) – Weegar, Ekblad, Forsling, Strälman, Yandle (A), Gudas – Verhaeghe, Barkov (C), Duclair – Huberdeau (A), Wennberg, Hörnqvist – Vatrano, Luostarinen, Tippett – Lomberg, Lammikko, Connolly.

    Rozhodčí: Rooney, Luxmore – Galloway, Baker
    bahis siteleri