České Budějovice – Interobal Plzeň 2:11 (kon.) | Slavia – Rapid Ústí n/L 5:5 (kon.) | Svarog Teplice – Chrudim 2:0 (kon.)
Olympik Mělník – Česká Lípa 5:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
5:5 (3:2)
FC Rapid Ústí nad Labem
Pátek 26.02.2021, 20:00 • SH Eden • 1. Futsal liga • 19. kolo
     
    Momentálně probíhá tisková konference vlády nezbývá věřit než, že tohle nebyl poslední zápas jak Slavie, tak Ústí na nějakou dobu.

    Děkujeme za pozornost, futsalu zdar. (21:55:28)
     
    David Fillinger tak nebude vzpomínat na týmu, kde působil jako hráč vůbec v dobrém. Po zápase v Ústí mluvil o ostudě, tak uvidíme, jaké bude jeho hodnocení dnes. Každopádně lze čekat, že bude naštvaný.
     
    Ačkoliv Ústí vedlo 2:0 a 5:3, tak asi netřeba pochybovat o tom, že tenhle bod je pro něj ziskem, na rozdíl od Slavie. Rapid tak má již šest bodů. V dalších dvou duelech se bude muset obejít bez Tomáše Jelínka, který viděl osmou žlutou kartu v letošní sezoně. Nikdo jich v lize nemá na svém kontě více.
     
    Je konec! Kdo by byl řekl, že Slavia ani jednou neporazí ligového nováčka z Ústí nad Labem? Po remíze 8:8 na severu Čech končí utkání v hlavním městě 5:5. Slavia pokaždé zaspala úvod poločasu, a to bylo zřejmě rozhodující. Domácím nepomohl ke třem bodům ani návrat Radima Záruby či třiadvacátá trefa Davida Jošta v letošní sezoně. Dohromady tak Slavia ztratila v tomto ligovém ročníku proti Ústí nad Labem čtyři body. To se hodně projeví v tabulce nejvyšší soutěže.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Tomáš Votava mohl být hrdinou a mohl se stát druhým brankářem, který dnes skóruje. Votava snadno chytil nepovedený centr z levé strany, ale jeho rozehrávka z vápna skončila mimo tři tyče!
     
    40
    Votava vyhodil míč na levou stranu, Zápotocký ztratil balóne, nepovedlo se mu ho otřít o obránce.
     
    40
    Po centru do vápna minul Sláma z vápna branku Votavy a Martin Dlouhý si bere timeout. Do konce zápasu zbývá dvaadvacet vteřin.
     
    40
    Macháček musel vystřídat kvůli zdravotním problémům a na plac musí šestnáctiletý Jiří Zápotocký.
     
    40
    Jelínkovi se úplně nepovedl aut a při rychlém kontru skončil míč na levé straně u rozběhnutého Ševčíka, toho vychytal vybíhající Votava.
     
    40
    Už tak komplikovaná situace je pro domácí ještě horší. Sita (SLA) fauluje na levé straně Zajíčka a svěřenci kouče Fillingera mají pět faulů.
     
    40
    Zřejmě Macháček překopl bránu z levé strany při zakončení z voleje.
     
    39
    Záruba by včas zdvojený Zajíčkem a ještě jedním hostujícím hráčem. Následně Záruba pokazil aut zleva při souhře s Joštem.
     
    39
    Pod tlakem odehrál Rapid míč z levé strany do autu.
     
    39
    Záruba si až moc předkopl míč a ten získal Jelínek. Rapid drží balón na útočné polovině.
     
    39
    Protestující Plíšek (SLA) dostal kartu na lavičce, na střídačku Pražanů přiběhl David Lafek.
     
    39
    Při protiútoku Rapidu po levé straně se dopustil Ševčík faulu na Výborného, čtvrtý faul Slavie.
     
    38
    Tichý fauloval zezadu Slámu takových deset metrů od domácí brány, na fauly 3:4.

    Vít Muzikář

    Branky: 15. Vaktor (Sláma), 17. Sita (Jošt), 20. Jošt (Záruba), 32. Ševčík (Ostrák), 32. Záruba (Sita) – 2. Tichý (Jelínek), 5. Zajíček (Čapek), 21. Jelínek (Tichý), 22. Jelínek (Tichý), 23. Rozboud

    Karty:   39. Plíšek (SLA), 40. Sita (SLA) – 10. Čapek (RUL), 18. Jelínek (RUL), 23. Rozboud (RUL)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Karpiak) – Záruba, Homola (C), Jošt, Sita – Vaktor, Sláma, Ševčík, Ostrák – Flachs, Leovski, Hruška.
    FC Rapid Ústí nad Labem: Votava (Džudža) – Jelínek (C), Macháček, Výborný, Tichý – Rozboud, Zajíček, Čapek, Ji. Zápotocký – Hajaš, Jar. Zápotocký, Gajdoš.

    Rozhodčí: Matyš – Lafek
    bahis siteleri