Přerov – Kadaň 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Šumperk 4:2 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 4:3 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 4:3 (2:0 po s.n.) | Vsetín – Ústí n/L 1:0 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 3:2 (kon.)
Kolín – Jihlava 2:8 (kon.) | Kladno – Sokolov 5:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:3 (1:0, 2:3, 1:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 03.03.2021, 17:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (19:16:54)
     
    Dramatické utkání je u konce! Stadion zvládl tuto přestřelku vítězně, a to díky trefě Martina Procházky z poloviny třetí třetiny. Domácí si tak připisují další tři body a v tabulce poskakují už na šesté místo, naopak Prostějov klesl na jedenácté. Může tak nastat situace, že se oba celky zanedlouho střetnou v předkole play-off.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Prostějov v poslední chvíli masivně útočí. Adam Beran ale zůstává ve střehu!
     
    59:27
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Patrik Marcel – 2 min., sekání + 2 min., nesportovní chování). Trest odpyká Marek Berka.
     
    58:41
    Josef Jícha dojel volný kotouč za brankou. Zakončení mu ale zablokoval Lukáš Žálčík, který naopak poslal svůj tým do protiakce.
     
    58:13
    Jestřábi se po souhře ve středním pásmu vydali do útočného, kde ovšem Adam Beran přikryl kotouč před dojíždějícím Bartošem. Před následným buly opět Bláha opustil brankoviště.
     
    57:37
    Peter Jánský se obětavě vložil do střely Petra Mrázka a zblokoval ji už v prvních centimetrech letu. Prostějovští se tak odhodlali k průniku po druhé straně, kdy je ale sudí nachytali v postavení mimo hru. Následně se Bláha vrátil mezi tři tyče.
     
    57:30
    Ondřej Bláha zůstává na střídačce, Prostějov pokračuje v šesti!
     
    57:30
    Oddechový čas pro hosty.
     
    56:54
    Patrik Miškář se prokličkoval mezi třemi hráči Prostějova, posléze zadovkou poslal do šance Matěje Berana. Ten si najel až celkem blízko k Bláhově brance a kvůli tomu už nedokázal dotlačit kotouč za záda prostějovského gólmana.
     
    56:04
    Pod velkým úhlem zakončil Michal Gago. Adam Beran ale jeho ránu bez obtíží vyrazil.
     
    55:17
    Ondřej Bláha podržel kotouč pro svůj tým před dojíždějícím Lukášem Stehlíkem. Nic mu to ale nebylo platné, neboť Jestřábi poslali puk po úhlopříčce z rohu do rohu a tedy i na zakázané uvolnění.
     
    54:33
    Prostějovští narušili litoměřickou rozehrávku a naopak sami se celkem v poklidu zformovali, aby se mohli vydat k Beranovi. V útočném pásmu ale dlouho bojovali o puk u mantinelu, což ukončili až sudí přerušením hry.
     
    53:43
    Celkem nadějný rozjezd Matěje Nováka vzal za své v mezikruží, kde prostějovský útočník nechal puk za svou hokejkou. Toho využil David Jindra, který neváhal a hned se vydal na opačnou stranu ledové plochy.
     
    52:28
    Rozehrávka Ondřeje Baláže a následně souhra mezi všemi třemi forvardy elitní litoměřické formace tentokrát ke střele nevedla. Naopak Prostějov se dostal k Beranovi a začal mírně zatápět domácím.
     
    51:05
    Ve středu útočného pásma se napřáhl Lukáš Stehlík a tvrdě se pokusil napasovat kotouč do branky. Puk se ale odrazil hned o prvního stojícího hráče v prostějovských barvách. To ovšem neznamenalo, že by akce domácích vzala za své.
     
    50:04
    Hosté v plném počtu.
    50:04 Martin PROCHÁZKA - 4:3
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 14. L. Stehlík (Urban), 37. J. Holý (Miškář, Procházka), 38. Urban (M. Beran, Procházka), 51. Procházka (Urban, J. Holý) – 21. Hrníčko (Mrázek, T. Kaut), 22. Mrázek, 39. Bartoš (Mrázek, Gago)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Sklíba) – Marcel, Baláž, Výtisk (C), J. Holý, Kremláček, Jebavý (A), Háva – M. Beran (A), Miškář, Procházka – Válek, Jícha, Jánský – L. Stehlík, Urban, Konečný – Jindra, Soukup, Berka.
    LHK Jestřábi Prostějov: Bláha (Wolf) – Drtil, Hrdinka, Matyáš, Piegl, Staněk, Kellner, Hefka – Mrázek, Bartoš (A), Hrníčko – Žálčík (A), T. Kaut (C), Gago – M. Novák, Motloch, T. Jandus – Podlaha, Janeček, Vachutka.

    Rozhodčí: Petružálek, Micka – Kotlík, Špringl
    thejrc.org