Boston – Washington 1:2 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Toronto 1:6 (kon.) | Anaheim – St. Louis 2:3 (kon.)
Vegas – Minnesota 5:1 (kon.) | Los Angeles – Arizona 2:3 (kon.) | San Jose – Colorado 0:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
Boston Bruins
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0)
Washington Capitals
Čtvrtek 04.03.2021, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jakub VRÁNA - 1:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Washington Capitals.
    Autorem vítězné branky je JAKUB VRÁNA.
     
    63:06
    Fantastický zákrok Tukky Raska! Capitals ujeli do přečíslení, načež Nicklas Bäckström předložil puk najíždějícímu Dmitriji Orlovovi, proti kterému se finský brankář skvěle přesunul.
     
    54:30
    Rozhodčí nakonec vyhodnotili úder Alexe Ovečkina (WSH) jako hrubost, stejný trest dostává také Trent Frederic (BOS). Vítězem je jednoznačně kapitán Capitals, protože to bylo na vyšší trest.
     
    54:30
    Tak pozor! Trent Frederic dal mimo hru ve středním pásmu několik hrazd Alexi Ovečkinovi, který už si jejich vzájemné harašení nenechal líbit. Zvolil však špatný způsob, protože domácího hráče bodl do citlivých míst. Nedivil bych se, kdyby ruský útočník dohrál.
    46:14 Lars ELLER - 1:1
     
    46:14
    Washington právě vstřelil branku!
    Úder z čistého nebe! Nick Jensen vystřelil od modré čáry, načež domácí defenziva s Tukkou Raskem doplatila na nedůraz před brankou a po šťastných odrazech usměrnil LARS ELLER puk do sítě. Asistence: Richard Pánik, Nick Jensen.
     
    43:12
    Zajímavá situace v rohu obranného pásma Bruins, kde Trent Frederic nebezpečně dohrál Alexe Ovečkina, kterému se to vůbec nelíbilo. Domácí borec okamžitě zahodil rukavice, ale když viděl, kdo proti němu stojí, bitku si hodně rychle rozmyslel. Ruský kanonýr však o rvačku zájem neměl.
    41:19 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    41:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    Neuspěl, naopak inkasuje! Domácí ujeli do brejku, při kterém Brad Marchand předložil puk najíždějícímu DAVIDU PASTRŇÁKOVI, jenž našel skulinku pod Vaněčkovými betony. Desátý gól pro českého střelce. Asistence: Brad Marchand.
     
    33:14
    T. J. Oshie prověřil Tukku Raska, jenž si připisuje další střelecký pokus. Za polovinou zápasu jsme však viděli jen patnáct střel!
     
    22:34
    Parádní ruská kombinace! Hezká zadovka Jevgenije Kuzněcova pobídla na hranici kruhu Alexe Ovečkina, jehož dělovka orazítkovala brankovou konstrukci.
     
    19:50
    Richard Pánik (WSH) je za svůj úder potrestán dvěma minutami, ale Boston si většinu přesilovky zřejmě přenese do druhé třetiny.
     
    14:56
    Na modré čáře se nepříjemně srazili Alex Ovečkin (WSH) a Charlie McAvoy. Hra je přerušena, ale síly se vyrovnají, protože střet zavinil ruský kanonýr, který dostává menší trest.
     
    14:19
    Boston nakonec dokázal získat kotouč, aniž by dovolil hostům zakončit. Dvě minuty pro Davida Krejčího (BOS) za podrážení.
     
    13:09
    Vít Vaněček je doslova divákem zápasu, protože zatím si nepřipsal ani jeden zákrok. Boston neuspěl ani tentokrát.
     
    10:51
    Gól neplatí! Americký útočník opravdu vlétl do útočného pásma o pár setin vteřiny dříve než puk, což rozlousklo video na popud domácí střídačky.
     
    10:51
    Hezký brejk Capitals táhl John Carlson, jenž krásným obloučkem pobídl T. J. Oshieho, a ten po pěkném zpracování předložil kotouč Richardu Pánikovi. Slovenský útočník nezazmatkoval a z první vrátil puk svému parťákovi, jenž ho doklepl do sítě. Celou situaci však zkoumá video!
     
    05:46
    Český minisouboj pro Víta Vaněčka! Do samostatného úniku se dostal David Pastrňák, jenž trefil levou tyčku, od které se puk odrazil do zad hostujícího brankáře. Ten měl i štěstí, protože následně se kotouč srazil znovu do brankové konstrukce.
     
    03:51
    Hezká akce Washingtonu! Alex Ovečkin dostal nabito do své ideální pozice, jenže si zkušeně počkal a jenom lehce poslal kotouč před branku, kde ho tečoval Lars Eller – bohužel pro hosty jen do Tukky Raska!
     
    02:23
    Důležité však je, že dánského útočníka přidržel Charles McAvoy (BOS), který dostává dvě minuty.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 42. Pastrňák (Marchand) – 47. Eller (Pánik, Jensen), rozh. náj. J. Vrána

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jake DeBrusk (BOS)
    0:1   Jakub Vrána (WSH)
    2. série:
    0:1   David Pastrňák (BOS)
    0:1   T. J. Oshie (WSH)
    3. série:
    0:1   Brad Marchand (BOS)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, J. Zbořil, Carlo, Grzelcyk, Clifton, Tinordi – Pastrňák, Bergeron (C), Marchand (A) – DeBrusk, Krejčí (A), N. Ritchie – C. Smith, Bjork, Frederic – Wagner, Studnicka, Kuraly.
    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov (A)) – Carlson (A), Dillon, J. Schultz, Orlov, Jensen, Chára – Sheary, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson, Bäckström (A), J. Vrána – Oshie, Eller, Pánik – Hathaway, Dowd, Hagelin.

    Rozhodčí: Morton, Lambert – Daisy, Fournier

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri